Naruto - خطر اسپویل (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین مبارزه انیمه

• مجموع رای دهنده‌ها
    43
خب قسمت جدید هم که اومد و هیچ جوابی به ایرادات منطقی داستان نداد.
الان اینها برای من سواله:
وقتی کاکاشی مرد روح اوبیتو رو در اون دنیا دید یعنی اوبیتو مرده پس چطور اینجا زنده است.
اوبیتویی که همسن کاکاشیه و در جنگ جهانی سوم بچه بوده چطور میتونه رینگان رو به ناگاتویی که در جنگ جهانی دوم( یا قبل از اون) به دنیا اومده داده باشه.
اوبیتو که یک بچه بود چطور بشکل یک نینجای بالغ با میناتو جنگید.
چطور ممکنه میناتو شاگردش ابیتو رو نشناسه.
اوبیتو اگه زنده مونده بود چرا پیش رین برنگشت و صبر کرد که رین کشته بشه تا حالا بیاد انتقام بگیره. اصولا کسی که دم مرگش چشمش رو به دوستش میده چطور میتونه تبدیل به چنین شخصیت شریری بشه.

واقعا نمیدونم قراره به این سوالات جواب داده بشه یا ممکنه نویسنده با بیخیالی اینها رو نادیده بگیره.
در مورد میناتو فکر کنم اون زمان طرف واقعا مادارا بود!

---------- نوشته در 12:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:37 PM ارسال شده بود ----------

:-oمانگا قسمت 600
الان رفتم قسمت 600 مانگا رو دیدم صفحه آخرش مادارا اومد کنار اوبیتو ایستاد!:-o

در مورد میناتو فکر کنم اون زمان طرف واقعا مادارا بود!
فرض کنیم که اینطور باشه. مادارا حریف هاشیراما بود پس حدودا همسن بودند. در زمان هاشیراما هیروزن بچه بود و عضو تیم توبیراما بود. در زمان درگیری میناتو با مرد ماسک دار ( اگه مادارا باشه) هیروزن به علت پیری از هوکاگه بودن کنار کشیده. خودتون حساب کنید اگه فرد ماسکدار مادارا بود در اون زمان چند سالش بوده. البته این رو میشه با ادو تنسه و این چیزها توجیه یا ماست مالی کرد ولی قضیه روح اوبیتو و دادن رینگان به مادارا نمیدونم چطوری قراره توجیه بشه.

واقعا اسم جدید "سوتی موتو" جایگزینی مناسب و برازنده برای "کیشی موتوئه"
کلا تایم لاین و زمان بندی و سن و سال را کلا فراموش کرده

اگه از همون اول جوون بودی، تا آخر هم جوون میمونی
اگه هم پیر بودی، دیگه پیری
مادارا هم چون جوون نشون داده شده دیگه جوون میمونه :|

فقط یکی به من بگه کی دقیقا با میناتو جنگیده؟

واقعا اسم جدید "سوتی موتو" جایگزینی مناسب و برازنده برای "کیشی موتوئه"
کلا تایم لاین و زمان بندی و سن و سال را کلا فراموش کرده

اگه از همون اول جوون بودی، تا آخر هم جوون میمونی
اگه هم پیر بودی، دیگه پیری
مادارا هم چون جوون نشون داده شده دیگه جوون میمونه :|

فقط یکی به من بگه کی دقیقا با میناتو جنگیده؟

Masked Man کاکاشی بوده.

هرچند این قسمت کلیشه ای بود، منتها خیلی هم بد نبود. موضوع اینه که شخصیت توبی یهویی کاملا عوض شد چون شخصیت توبی کسی نبود که به رین و اینا اهمیت بده. نمیدونم واقعا!

Masked Man کاکاشی بوده.

هرچند این قسمت کلیشه ای بود، منتها خیلی هم بد نبود. موضوع اینه که شخصیت توبی یهویی کاملا عوض شد چون شخصیت توبی کسی نبود که به رین و اینا اهمیت بده. نمیدونم واقعا!
من متوجه نشدم. یعنی چی کاکاشیه؟

این رو دقیقا من هم میخواستم بگم ولی یادم رفت. کسی مثل توبی با شخصیتی که ازش در طول داستان دیدیم( مصمم بدون احساس باهوش با برنامه ) چطور میتونه الان تبدیل بشه به عاشقی که میخواد انتقام بگیره.اصلا جور در نمیاد.

کل قضیه اینطور بنظر میرسه که نویسنده از اول فکری بحال اینکه توبی واقعا کیه نکرده و فقط تمرکز کرده روی شخصیت پردازی خود توبی که انصافا شخصیتش شاهکار از اب دراومده ( یکی از بهترین بدمنهایی که در عمرم دیدم) و الان که وقت برداشتن ماسک توبیه سعی میکنه یکی از شخصیت های قبلی رو بزور تو قالب توبی بچپونه. اوبیتوی ساده و ضعیف و مهربون و احساساتی و دست و پا چلفتی که تا حدودی گیج میزد کجا و توبی بی احساس و باهوش و با برنامه ( که کل اکاتسوکی با اون نفراتش بازیچه اش بودن ) کجا.فقط فکر کنید ناگاتو و ایتاچی و مدتی اروچیمارو زیر دست اوبیتویی بودن که وقتی احساساتی میشد گریه اش میگرفت و میگفت خاک رفته تو چشمش.LOL

من متوجه نشدم. یعنی چی کاکاشیه؟

این رو دقیقا من هم میخواستم بگم ولی یادم رفت. کسی مثل توبی با شخصیتی که ازش در طول داستان دیدیم( مصمم بدون احساس باهوش با برنامه ) چطور میتونه الان تبدیل بشه به عاشقی که میخواد انتقام بگیره.اصلا جور در نمیاد.

کل قضیه اینطور بنظر میرسه که نویسنده از اول فکری بحال اینکه توبی واقعا کیه نکرده و فقط تمرکز کرده روی شخصیت پردازی خود توبی که انصافا شخصیتش شاهکار از اب دراومده ( یکی از بهترین بدمنهایی که در عمرم دیدم) و الان که وقت برداشتن ماسک توبیه سعی میکنه یکی از شخصیت های قبلی رو بزور تو قالب توبی بچپونه. اوبیتوی ساده و ضعیف و مهربون و احساساتی و دست و پا چلفتی که تا حدودی گیج میزد کجا و توبی بی احساس و باهوش و با برنامه ( که کل اکاتسوکی با اون نفراتش بازیچه اش بودن ) کجا.فقط فکر کنید ناگاتو و ایتاچی و مدتی اروچیمارو زیر دست اوبیتویی بودن که وقتی احساساتی میشد گریه اش میگرفت و میگفت خاک رفته تو چشمش.LOL

تیکه رو نگرفتی :|؟

دقیقا همینه. توی کل داستان، توبی هیچ اشاره ای به کاکاشی نکرد و حتی اصلا فکرشم نمیشد کرد که دنبال انتقامه!! این همه دانش در مورد مادارا از کجا اومد؟ چجوری از زیر سنگها زد بیرون؟ چجوری توی اون سن رفته سراغ ناگاتو؟ تک تک اینا فقط در یه حالت ممکنه اونم اینه که پشت توبی شخصیت دیگه ای هم باشه. اوبیتو 16 17 ساله هیچ جوره نمیتونه رفته باشه سراغ یاهیکو و آکاتسوکی اصلی. اونی که رفت سرغ کیسامه کی بود؟ من به یه شکل قانع میشم اونم اینه که ایزونا توی این مدت باهاش بوده. مرگ و زندگی هم که دیگه توی این انیمه معنی نداره پس ممکنه.

من نگرفتم اين مادارا اين وسط چطور يك هويي ظاهر شد؟

بعدش هم الان ناروتو با دوتا نينجاي نسبتا معمولي ميخاد با اين دوتا روبرو بشه؟

درضمن فكر كنم اينكه توبي ابيتو باشه نتيجه اي هستش كه نويسنده تو چند هفته آخر رسيده بهش وگرنه من هيچ فكر و انديشه اي پشتش نمي بينم مگه اينكه اتفاق ديگه اي بيفته.

مگه بونشین های مادارا با کاگه ها نمیجنگیدن ؟ :|

موقعی کهمی خواست فرم کامل سوسانو رو اجرا کنه، بونشین ها رو جم کرد.

@ شهاب ناراحت نباش زیاد! ولی اون یه نفر حیف بود، من تازه می خواستم بیام ور دل تو بریم یه خالکوبی مثل مال اون بزنیم!

پنج کاگه مردند! هورا! :دی
نه داداش
چرا اذهان عمومی را تشویش میکنی؟
آخرین قسمتی که مادارا با کاگه ها میجنگید بهشون گفت شما هیچی نیستین و از جنگیدن خسته شدم، ولم کنین بابا، چی از جونم میخواین
من رفتم که کیوبی را به دست بیارم :|

نه داداش
آخرین قسمتی که مادارا با کاگه ها میجنگید بهشون گفت شما هیچی نیستین و از جنگیدن خسته شدم، ولم کنین بابا، چی از جونم میخواین

والا با اون ژستی که سوناده گرفت بعد از دوپینگ گفتیم دوباره یه جنگ خفن شروع میشه !!

نه داداش

تشویش اذهان؟ شست و شوی مغزی کاربران؟ نه نه نه نه!

گفتش زشته من دوباره فلان رو که آوردم یه ضربه زد دنیا نصف شد رو از اول بیارم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or