MW3 بیشترین مدت زمان بازی در Live را بدست آورد

Behnam_Yakuza

کاربر سایت
نلسون تایید کرد که MW3 توانسته است صدر جدول را در بین بیشترین بازی های آنلاین بازی شده بدست آورد.
جدید ترین ساخته ی Infinity Ward توانست با فرستادن Black ops به رتبه دوم و بتلفیلد 3 به رتبه سوم به جایگاه اول دست یابد.
لیست 20 بازی برتر به ترتیب:
1. Call of Duty: Modern Warfare 3
2. Call of Duty: Black Ops
3. Battle.field 3
4. Modern Warfare 2
5. Gears of war 3
6. Fifa 12
7. Skyrim
8. Halo : Reach
9. Madden NFL 12
10. GTA IV
11. Batman : Arkham City
12. Forza Motorsport 4
13.NBA 2K12
14. Call of Duty 4
15. Fifa 11
16. Halo 3
17. NHL 12
18. NCAA Football 12
19. Assassins Creed Brotherhood
20. COD : WAW
نکته ی جالب وجود هر 5 نسخه ی آخر فرانچایز COD در لیست است.

آخرین ویرایش:
الان پراید تو کشور خودمون تا دلت بخواد فروش رفته!
پس با توجه به منظق جناب عالی باید نتیجه بگیریم که پراید ماشین با کیفیت و خوبی هستش!
:-/
-----------------------------------------------
نه داداش یک کالایی که زیاد می فروشه نمیشه گفت 100درصد کیفیت عالی داشته!

مثال بیربطی بود!
پراید زیاد میفروشه چون قیمتش یک هشتم مثلا یه سانتافه ـس!
BF3 و MW3 هر دو تاشون 60 دلار ـن

• Like
Reactions: LBJ4Ever
پس با توجه به منظق جناب عالی باید نتیجه بگیریم که پراید ماشین با کیفیت و خوبی هستش!

چه ربطی داره ؟ :| :دی

می خواین تعداد گیمرای انلاین ثانیه به ثانیه COD بیارین وسط یا سن تک تکشونو بیارین وسط یا فروش کاذبشو بیارین وسط
هر ..... میخواین بکنید
ولی من میگم یه مپ مولتی BF:BC2 - BF3 می ارزه به کل مولتی COD که مپش 1 کیلومتر مربع هم نیست
اون موقع عهایی که BF:BC2 میزدم انلاین با بروبکس بهترین لحظات زندگی گیمم بود و لذت بخش تر از اون سراغ ندارم
انلاین COD:BO - MW رو نتونستم بعد از اون حتی نگاهم بکنم چه برسه بازی کنم
عزیز من این نظر شخصی شماست خود من هم با مولتی بتل بیشتر حال میکنم صبح تا شب مولتیشو میزنم و خواهم زد اما باید حقیقت رو پذیرفت که کالاف فعلا سر تره موضوع حال کردن با موضوع بهتر بودن زمین تا اسمون تفاوت دارن
بحث کردن با شما دوستان عزیز طرفدار CODواقعا بی فایدست و نتیجه نداره!
وقتی شما می گی BF3یک بازی شکست خوردست دیگه من باید چی بگم اخه؟
همین لیست الان در خبر وجود داره بد نیست یک نگاه به جایگاه سوم بندازی!
بعدشم بتل3 با میانگین 90 نسخه پی سی و MW3با میانگین 81 نسخه پی سی کاملا مشخص می کنه کیفیت کدوم بهتره!
مسئله فروش هیچ ربطی به بحث نداره چون ما که نمی خوایم درامد دو شرکت EAوActiرا با هم مقایسه کنیم.
-------------------------------------------------------------------------------
این خاتمه بحث بود.
جواب هم بدین دیگه نقل قول نمی کنم و جواب نمیدم که تاپیک منحرف نشه!
عجب بله 100% شکست خورده چون به گفته سازندش هدف این بازی پایین اوردن حکومت COD وACTI بر FPS بود که موفق نشد تو این کار
خوب زحمت کشیدید بتل مال PC و COD اصلش کنسولی اگه راست میگید امتیازات کنسول ها رو بزارید
شما هم یه نیگا به رتبه اول و دوم بندازی بد نیست BF حتی نتونست نسخه قبلی COD رو بگیره چه برسه به MW3

آخرین ویرایش:
:d
بعدشم بتل3 با میانگین 90 نسخه پی سی و MW3با میانگین 81 نسخه پی سی کاملا مشخص می کنه کیفیت کدوم بهتره!
مسئله فروش هیچ ربطی به بحث نداره چون ما که نمی خوایم درامد دو شرکت EAوActiرا با هم مقایسه کنیم.
این خاتمه بحث بود.

بعد یک سال صدر نشی black ops آخرش دوم شد حالا کی جرات داره MW3 رو بیاره پایین

اشتباه فکر میکنی !
تو اینکه BO و MW بینهایت پرطرفدار و پرفروشن شکی نیست ! چون نسخه های قبلیشون یک شاهکار بودن این در صورتیه که MW3 یک شاهکار نیست !‌ پس در نتیجه این عنوان فقط داره وقته خودش رو برای پیشرفت از دست میده.
کم کم داریم به نسل بعد میریم و اگه قرار باشه هر سال یک بازی ساخته بشه مثل پارسال مطمئن باشید کم کم بازار COD رو ازش میدزدند ! BF3 فقط یک شروع بود که از نظر خیلی ها بد بود و از نظره خیلی ها هم خوب ! اما مطمئن باش گام های بعدی (حالا چه از طرف EA ، چه از طرف شرکت های دیگه) بسیار محکمتر خواهند بود.

اکتیویژن فعلا در وضعیتیه که سی دی خام هم درون پک COD بذاره ملت میخرن چون انصافا تو این سالها خوب این عنوان رو خوش نام کرده اما تو این یکی دو ساله قدری تنبل شده و دیگه شاهد پیشرفتی که شایسته این عنوان بزرگه نیستیم. شاید وقتش رسیده با یک سکوت یک ساله و قدرت بخشیدن به دو استدیوی اصلی ساخته این بازی و همینطور به روز کردن موتور بازی دوباره همه جوره بهترین باشه.

اما تو این یکی دو ساله قدری تنبل شده
این نظر شماست و خیلی هم محترمه ، ولی به نظر من Acti ( در واقع Infinity و مخصوصا Treyarch ) هر سال دارن پیشرفت میکنن،
حالا مقدار این پیشرفت کم و زیاد بوده
اگه دو عنوان قبلی Treyarch رو نگاه کنید میبینید بسیار زیاد پیشرفت کرده

ولی انصافا یه چیز دیگه هم هست :

MW3 پیشرفت آنچنانی نکرد چون بازی جذاب تر و بهتر از MW2 نمـــیـــــشه ساخت ! :d. MW3 در واقع تقلید بسیار خوبی از MW2 بود، جذابیت MW2 رو داشت ، ولی یه کار جدید نبود)

این Hater ها که همش میگن acti نوآوری نکرد.واقعا MW3 رو بازی نکردن؟
حتی یه ماموریتش شبیه سری های قبل بود؟
اگر activision بخواد حرف واقعی این بهانه آورها رو گوش کنه،باید بلایی که سر دانته آورد رو سر کال بیاره :))
یکی نیست بگه چرا به BF3 گیر نمیدین؟ ماشالله هزار ماشالله 80% مراحلش کپی برداری از ایده های اکتیویژن بود.
بابا رو که نیست کههههه، سنگ پا درجه یک قزوینه :D

ایرانی جماعت عادت داره که وقتی با چیزی خوب نیست یا به مذاقش خوش نمیاد یا بلد نیست ازش استفاده کنه دنبال توجیه باشه و دائم یه برچسبی روش بزنه که خودشو تبرئه کنه.
این بازی انقدر گیم پلی لذت بخشی داره تا بازیهای دیگه دنبالش باشن.
اینو شما یادت رفت بگی ایرانی جماعت تعصب الکی رو یه چیزی دارن. در ضمن من عاشق call of duty هستم ولی رسمن حالم از مولتی mw3 به هم خورد این لینک رو برین ببینین تا بفهمین infinityward چقدر طرفداراشو خر فرض کرده.اگه bf3 خوبه بگین بخرم اینم لینک http://youtu.be/Znj9Aglize0

اینو شما یادت رفت بگی ایرانی جماعت تعصب الکی رو یه چیزی دارن. در ضمن من عاشق call of duty هستم ولی رسمن حالم از مولتی mw3 به هم خورد این لینک رو برین ببینین تا بفهمین infinityward چقدر طرفداراشو خر فرض کرده.اگه bf3 خوبه بگین بخرم اینم لینک http://youtu.be/Znj9Aglize0
بابا حالا با اکانت خودتون تشریف میاوردین...
آهان یادم رفت، شما با این اکانت طرفدار MW3 هستید :دی

بابا من نمیدونم دیگه چطوری بگم.خیلی واضح گفتم باز داری حرف خودتو میزنی.
کسی که میاد میگه چون فلان فیلم فروش اونچنانی داشته همه پسند بوده پس چرنده و با بازی مقایسش میکنه حرف الکی زده.تو پست دومم گفتم بازم میگم اصالت بازی سرگرمیه و اصالت سینما هنریه.حالا اینکه هنر وارد بازی شده ربطی نداره که بگیم بازی هنریه یا اینکه یه عده فیلم چرند رو به اسم سرگرمی تحویل مردم میدن اصلا ربطی به هم نداره.

یه بازی مثل mgs4 فوق العاده کارگردانی میشه و میشه اسم یه بازی هنری رو روش گذاشت ولی اگر همین بازی جنبه سرگرمی نداشته باشه هیچ ارزشی نداره حالا هرچقدرم هنری باشه.از اونطرف یه فیلم مثل پرواز بر آشیانه فاخته با بازی جک نیکلسون همش هنره از بازی تا موسیقی تا دیالوگ و همه چی و اتفاقا جنبه سرگرمی هم داره چون انقدر دکوپاژ و بازیه نیکسون قویه که میخکوبت میکنه ولی ذاتش برای سرگرم کردن تماشاگر نیست و ذات هنریش بر سرگرمیش چیره میشه.
به خدا نمیدونم چه طوری بگم.اگه اینطوری باشه که تو میگی میشه گفت دستشویی رفتن و غذا خوردن و کلا هرکاری میشه سرگرمی ولی تعریف هنر و سرگرمی به این سادگی نیست.
والسلام
خودت داری جواب خودت رو می دی.هم سینما هم صنعت بازیسازی باید هم سرگرمی و هم هنر رو داشته باشند.فقط این این دو معقوله گاهی کم و زیاد میشه مثلا تو فیلم مالیخولیا نسبت هنر به سرگرمیش خیلی بالا هست ولی سرگرمی هیچ وقت حذف نمیشه.همینطور در فیلمی مثل اواتار نسبت سرگرمی به هنرش خیلی بیشتر ولی باز هم جنبه هنر حذف هیچ وقت نمیشه.تو بازیسازی هم همینجوریه مثلا بازی مثل HR جنبه هنریش نسبت به سرگرمیش خیلی بیشتر ولی درصد کمی سرگرمی را داره در صورتی که mw3 و bf3 ّیشتر روی سرگرمی تمرکز دارند ولی مقداری هم جنبه هنری دارند.

:d
این خاتمه بحث بود.

حرفت متینِ داداش ولی تو اون پستت گودرز و شقایق ازدواج کردن :دی :))

• Like
Reactions: Slim $hady
عزیز دل مقایست از ریشه غلطه. پراید میفروشه چون ارزون ترینه. به نظرت اگر Genesis کوپه با پراید هم قیمت باشه باز هم پراید بیشتر میفروشه؟؟
COD و BF3 هر دو قیمت جهانیشون 60 دلار هست.پس هیچ فرقی نمیکنه.
یه جوری میگین انگار COD رو صلواتی عرضه میکنن بعد یه سری آدم بی بضاعت از سر ناچاری و بی بازی ای میرن میخرن :|

خودت داری جواب خودت رو می دی.هم سینما هم صنعت بازیسازی باید هم سرگرمی و هم هنر رو داشته باشند.فقط این این دو معقوله گاهی کم و زیاد میشه مثلا تو فیلم مالیخولیا نسبت هنر به سرگرمیش خیلی بالا هست ولی سرگرمی هیچ وقت حذف نمیشه.همینطور در فیلمی مثل اواتار نسبت سرگرمی به هنرش خیلی بیشتر ولی باز هم جنبه هنر حذف هیچ وقت نمیشه.تو بازیسازی هم همینجوریه مثلا بازی مثل HR جنبه هنریش نسبت به سرگرمیش خیلی بیشتر ولی درصد کمی سرگرمی را داره در صورتی که mw3 و bf3 ّیشتر روی سرگرمی تمرکز دارند ولی مقداری هم جنبه هنری دارند.
من یه سوال جدی دارم.شما واقعا حرفای منو متوجه میشید،یا نه؟؟اگر متوجه میشدید اینجوری جواب نمیدادید.اگر هم که نمیشید دیگه کاری از دست من ساخته نیست.

100 بار تو همین 2 صفحه گفتم بازم میگم،جنبه هنری فیلم رو از فیلم بگیری،میشه آشغال.مثل چهارچنگولی.حالا جنبه سرگرمی بازیو ازش بگیر،میشه آشغال،مثل خیلی بازی که اسم نمیبرم.برای بار صدم میگم،ذات هنر برای عوام نیست ولی ذات بازی برای عوام هست.وقتی ذات 2 چیز انقدر متفاوت هست،قیاسشون از بیخ و بن اشتباه هست.

حالا اینکه هنر وارد بازی میشه،ربطی به اصل ماجرا نداره.امیدوارم متوجه شده باشید.نه اینکه یه فیلم چرند رو چون خوب فروخته با یک بازی مقایسه کنید،فقط برای اینکه نتیجه گیری دلخواه رو صورت بدید.cod گیم پلیش تک هست،و تا سالها fps های دیگه دنبالش باید باشن،برای همین میفروشه،حالا شما هی تو سرش بزنید.امیدوارم روزی چیزفیلد و باقیه fps بتونن انقدر خوب باشن که دل شماها آروم بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or