MW3 بیشترین مدت زمان بازی در Live را بدست آورد

Behnam_Yakuza

کاربر سایت
نلسون تایید کرد که MW3 توانسته است صدر جدول را در بین بیشترین بازی های آنلاین بازی شده بدست آورد.
جدید ترین ساخته ی Infinity Ward توانست با فرستادن Black ops به رتبه دوم و بتلفیلد 3 به رتبه سوم به جایگاه اول دست یابد.
لیست 20 بازی برتر به ترتیب:
1. Call of Duty: Modern Warfare 3
2. Call of Duty: Black Ops
3. Battle.field 3
4. Modern Warfare 2
5. Gears of war 3
6. Fifa 12
7. Skyrim
8. Halo : Reach
9. Madden NFL 12
10. GTA IV
11. Batman : Arkham City
12. Forza Motorsport 4
13.NBA 2K12
14. Call of Duty 4
15. Fifa 11
16. Halo 3
17. NHL 12
18. NCAA Football 12
19. Assassins Creed Brotherhood
20. COD : WAW
نکته ی جالب وجود هر 5 نسخه ی آخر فرانچایز COD در لیست است.

آخرین ویرایش:
با MW3 به استیم اومدن بچه های کم سن و سال و فوق العاده کم ظرفیتی

میتونم حدود 20 - 30 نفر رو برات اسم ببرم که بالا تر از 20 سال سن دارن و بعضی هاشون زن و بچه هم دارن !
من خودم الان 2 ساله استیم دارم، اوایل حدود 10 - 15 نفر بودیم که بیشترشون به جز من و 2 - 3 نفر دیگه (:d) بالای 20 سال سن داشتن و همشون MW2 بازی کردن،
وقتی BO هم اومد، من به جرات میتونم بگم کسی زیر 17 - 18 سال این بازی رو نخرید یا حداقل بیشترشون (90 درضد به بالا) بالای 17 - 18 سال سن داشتن (گرچه آشغال بود :d)
و MW3 هم به همین ترتیب!

قرار بود روی هر 3 پلتفرم اصلی تقریبا یکسان باشه.

جدیدا پلتفرم اصلی وقتی PCمیشه نقطه ضعف حساب میشه!
عجب!!!

-------------------------
قرار بود تو فروش هم از COD جلو بزنه

خواهشا اینقدر صحبت از فروش CODوBFنکنید که یک ریال از فروش بازی جیب گیمر ها نمیره!
نکنه اکتی سهمی از فروش CODرو میده به شما طرفداران جان بر کف!
:d
----------------------------
تا وقتی که طرفداران CODچشم و گوش مبارکشون روی نقطه ضعف بازی مورد علاقشون بسته هستش (ظاهرا تا ابد ) نمیشه منطقی با هاشون بحث کرد و به نتیجه رسید!

• Like
Reactions: ™PersiaWar
فیلم و موسیقی یه چیز فرح بخشن بازم . به اینا میگن صنعت سرگرمی کلن . حرفت اشتباست در این باره .
فیلم و موسیقی صرفا سرگرمی حساب نمیشن که اگر اینجوری بود فیلمهای کمدی یا مهیج بهترین فیلمها بود..ولی بازی فقط سرگرمیه.البته خب اگه جنبه هنری و ارزشی هم داشته باشه بد نیست

خواهشا اینقدر صحبت از فروش CODوBFنکنید که یک ریال از فروش بازی جیب گیمر ها نمیره!
ببخشید برادر من هدف اصلی ساخت بازی پول هر کس که پول بیشتری بدست اورد برنده میدان فعلا که میدان دست COD این شمایید که چشم و گوشتون رو بستید و نمیخواید باور کنید

فعلا که میدان در تسخیر ACTI ست و این هم توی تاپیک امار فروش کنسول ها و بازی ها نوشته بود
Modern Warfare 3 یک رکورد جدید زده و در 5 روز 775 میلیون دلار در جهان فروش داشته
یعنی 13 میلیون نسخه
اقا صدار هم حرف خشکلی زده بود
مسلما 13 ملیون نفر نوب و احمق نیستن که رفتن اینو خریدن،بازی با کیفیت فروش خوبی داره همیشه!
و همچنین ای 13 میلیون نفر همه بچه 12 ساله هم نیستن

یه سری به تاپیکی که نام بردم بزنید بد نیست من نمی دونم شما پیروزی یه بازی رو تو چی میبینید اما اینو بدونید هدف اول اخر پولی که شرکت سازنده بدست میاره

آخرین ویرایش:
فیلم و موسیقی صرفا سرگرمی حساب نمیشن که اگر اینجوری بود فیلمهای کمدی یا مهیج بهترین فیلمها بود..ولی بازی فقط سرگرمیه.البته خب اگه جنبه هنری و ارزشی هم داشته باشه بد نیست
دوباره غلطه . خیلی از فیلم ها صرفا سرگرمین . دیدت اشتباست . خیلی ها به بازی ها میگن هنر هشتم . اگه سینما رو هنر هفتم فرض کنیم . الان هم داره نحوه کارگردانی بازی ها تو دانشکده های مرتبط با هنر تدریس میشه پس نمیشه گفت . اینا دقیقن مثه همن . تو موسیقی یه نفر مثه جاستین بیبر هستش از اون ور یکی مثه بتهوون ، اما تو طبقه بندی ها به یکی میگن پاپ به یکی میگن کلاسیک . طبقه بندی هاست که ارزش کار رو مشخص می کنه . نه صرفا موسیقی بودن یا فیلم یا بازی بودن .

دوباره غلطه . خیلی از فیلم ها صرفا سرگرمین . دیدت اشتباست . خیلی ها به بازی ها میگن هنر هشتم . اگه سینما رو هنر هفتم فرض کنیم . الان هم داره نحوه کارگردانی بازی ها تو دانشکده های مرتبط با هنر تدریس میشه پس نمیشه گفت . اینا دقیقن مثه همن . تو موسیقی یه نفر مثه جاستین بیبر هستش از اون ور یکی مثه بتهوون ، اما تو طبقه بندی ها به یکی میگن پاپ به یکی میگن کلاسیک . طبقه بندی هاست که ارزش کار رو مشخص می کنه . نه صرفا موسیقی بودن یا فیلم یا بازی بودن .
اصلا درست نیست و اصلا مثل هم نیستن.
ذات بازی سرگرمیه و اگر یه بازی هنر نداشته باشه که خیلی اوقات نباید هم داشته باشه چیزه بدی نیست ولی اگر یک فیلم جنبه هنری نداشته باشه هیچ ارزشی نداره.
اون مثالی که در مورد موسیقی زدی هم دقیقا تایید حرف خودمه.دوتا ژانر کاملا متفاوت ولی اگر جنبه هنری یکیشون خدشه دار بشه هیچکدوم ارزشمند نیستن هرچند هر موسیقی و هر نقاشی و هر فیلمی جنبه سرگرمی نداره ولی بازی فقط سرگرمیه و اگر جنبه سرگرمیشو بگیری بدرد نمیخوره حالا هرچقدرم هنری باشه.
در کل این دوتا مقوله در اصل قضیه کاملا باهم در تضادن ولی در جاهایی یه تشابهاتی دارن..اگر جنبه هنری فیلمو بگیریم هیچ میشه و اگر جنبه سرگرمی بازی رو بگیرم هیچ.برای همینم نباید فروششونو مقایسه کرد ولی اینکه هنر وارد بازی شده اصلا چیزه بدی نیست.
.بازی هم هیچوقت هنر نبوده و ذات بازی سرگرمیه ولی گفتم اگر بازی هنری هم بشه چیز بدی نیست.

اصلا درست نیست و اصلا مثل هم نیستن.
ذات بازی سرگرمیه و اگر یه بازی هنر نداشته باشه که خیلی اوقات نباید هم داشته باشه چیزه بدی نیست ولی اگر یک فیلم جنبه هنری نداشته باشه هیچ ارزشی نداره.
اون مثالی که در مورد موسیقی زدی هم دقیقا تایید حرف خودمه.دوتا ژانر کاملا متفاوت ولی اگر جنبه هنری یکیشون خدشه دار بشه هیچکدوم ارزشمند نیستن هرچند هر موسیقی و هر نقاشی و هر فیلمی جنبه سرگرمی نداره ولی بازی فقط سرگرمیه و اگر جنبه سرگرمیشو بگیری بدرد نمیخوره حالا هرچقدرم هنری باشه.
در کل این دوتا مقوله در اصل قضیه کاملا باهم در تضادن ولی در جاهایی یه تشابهاتی دارن..اگر جنبه هنری فیلمو بگیریم هیچ میشه و اگر جنبه سرگرمی بازی رو بگیرم هیچ.برای همینم نباید فروششونو مقایسه کرد ولی اینکه هنر وارد بازی شده اصلا چیزه بدی نیست.
.بازی هم هیچوقت هنر نبوده و ذات بازی سرگرمیه ولی گفتم اگر بازی هنری هم بشه چیز بدی نیست.
حسین حرفات همه ضد و نقیضه :دی تو برای کارای جاستین بیبر هنر تعریف می کنی ، پس می تونی برای همه بازیها هنر تعریف کنی . یه بازی مثه BF و CoD هنر کلیشه این یعنی در واقع هنر نیستن :دی مثه کارای بیبر . یه بازی مثه CoD4 که اولش کلیشه ای نبود میشه مثه کارای مایکل جکسون که نوآوری توش بود . می بینی ؟! هر مقالی برام بزنی عین همونو تو این صنعت برات میزنم . این چیز ها دقیقن به هم مربوطن . اصا اساس موسیقی برای سرگرم شدن مردم بوده !؟ حالا چون گیم نسبت به فیلم و موسیقی چیز ِ جدیدیه دلیل نمیشه هنر نباشه ! بازی ها هم کارگردان دارن . کسی بد کارگردانیشون کنه جلوشون خراب میشه . نویسنده دارن . مثلا یه فیلمی مثه Expendables که ملت فقط بازو میان ملت بخاطر بازو ی شخصیت اصلیاش می بینین نه بخاطر داستانش درست مثه یه بازی مثه مثلا بولت استورم :دی که ملت فقط برای هیجان گیم پلی میرن .

:d
----------------------------
تا وقتی که طرفداران CODچشم و گوش مبارکشون روی نقطه ضعف بازی مورد علاقشون بسته هستش (ظاهرا تا ابد ) نمیشه منطقی با هاشون بحث کرد و به نتیجه رسید!
شما با این اوتار و امضات خسته نمیشی هی میای بیانیه صادر میکنی ؟ عزیزم اینجوری Fact نگو وسط تاپیک ، نهایتش بگو نظر من اینه که کالاو آشغاله ما هم به دیده منت به عنوان نظر شخصی قبولش میکنیم . هر جا میرسی میگی طرفدارای کالاو چشم و گوششون رو میبندن و فلان و بهمان . الان یعنی این 20 30 میلیون آدم کورن و مُشتی Loser واسه ما شدن سنگ محک کیفیت و قبله عالم تشخیص کیفیت ؟ نچ ؛ کالاو میفروشه ، چون خوبه ، خیلی هم خوبه . Deal with it .
راجع به جمله آخر پست لول اتفاقا ...

• Like
Reactions: Muse
حسین حرفات همه ضد و نقیضه :دی تو برای کارای جاستین بیبر هنر تعریف می کنی ، پس می تونی برای همه بازیها هنر تعریف کنی . یه بازی مثه BF و CoD هنر کلیشه این یعنی در واقع هنر نیستن :دی مثه کارای بیبر . یه بازی مثه CoD4 که اولش کلیشه ای نبود میشه مثه کارای مایکل جکسون که نوآوری توش بود . می بینی ؟! هر مقالی برام بزنی عین همونو تو این صنعت برات میزنم . این چیز ها دقیقن به هم مربوطن . اصا اساس موسیقی برای سرگرم شدن مردم بوده !؟ حالا چون گیم نسبت به فیلم و موسیقی چیز ِ جدیدیه دلیل نمیشه هنر نباشه ! بازی ها هم کارگردان دارن . کسی بد کارگردانیشون کنه جلوشون خراب میشه . نویسنده دارن . مثلا یه فیلمی مثه Expendables که ملت فقط بازو میان ملت بخاطر بازو ی شخصیت اصلیاش می بینین نه بخاطر داستانش درست مثه یه بازی مثه مثلا بولت استورم :دی که ملت فقط برای هیجان گیم پلی میرن .
بابا من نمیدونم دیگه چطوری بگم.خیلی واضح گفتم باز داری حرف خودتو میزنی.
کسی که میاد میگه چون فلان فیلم فروش اونچنانی داشته همه پسند بوده پس چرنده و با بازی مقایسش میکنه حرف الکی زده.تو پست دومم گفتم بازم میگم اصالت بازی سرگرمیه و اصالت سینما هنریه.حالا اینکه هنر وارد بازی شده ربطی نداره که بگیم بازی هنریه یا اینکه یه عده فیلم چرند رو به اسم سرگرمی تحویل مردم میدن اصلا ربطی به هم نداره.

یه بازی مثل mgs4 فوق العاده کارگردانی میشه و میشه اسم یه بازی هنری رو روش گذاشت ولی اگر همین بازی جنبه سرگرمی نداشته باشه هیچ ارزشی نداره حالا هرچقدرم هنری باشه.از اونطرف یه فیلم مثل پرواز بر آشیانه فاخته با بازی جک نیکلسون همش هنره از بازی تا موسیقی تا دیالوگ و همه چی و اتفاقا جنبه سرگرمی هم داره چون انقدر دکوپاژ و بازیه نیکسون قویه که میخکوبت میکنه ولی ذاتش برای سرگرم کردن تماشاگر نیست و ذات هنریش بر سرگرمیش چیره میشه.
به خدا نمیدونم چه طوری بگم.اگه اینطوری باشه که تو میگی میشه گفت دستشویی رفتن و غذا خوردن و کلا هرکاری میشه سرگرمی ولی تعریف هنر و سرگرمی به این سادگی نیست.
والسلام

سه نسخه در صدر جدول فروش و صدر جدول لایو، شکوندن مسلسل وار رکوردهای مختلف و قدم گذاشتن تو مسیر قاپیدن تاج پادشاهی از فرنچایز Mario ! کم کم دارم به مزخرفات Pachter ایمان میارم ... :d

خدا آخر و عاقبت Military Shooter ها رو تو نسل های بعدی به خیر کنه! با این وضعیتی که COD داره جلو میره، بعید میدونم که فرصتی برای نفس کشیدن بازی های هم سبک دیگه وجود داشته باشه ... !!

کالاو میفروشه ، چون خوبه ، خیلی هم خوبه . Deal with it .

الان پراید تو کشور خودمون تا دلت بخواد فروش رفته!
پس با توجه به منظق جناب عالی باید نتیجه بگیریم که پراید ماشین با کیفیت و خوبی هستش!
:-/
-----------------------------------------------
نه داداش یک کالایی که زیاد می فروشه نمیشه گفت 100درصد کیفیت عالی داشته!

الان پراید تو کشور خودمون تا دلت بخواد فروش رفته!
پس با توجه به منظق جناب عالی باید نتیجه بگیریم که پراید ماشین با کیفیت و خوبی هستش!
:-/
-----------------------------------------------
نه داداش یک کالایی که زیاد می فروشه نمیشه گفت 100درصد کیفیت عالی داشته!
دوست عزیز میدونی چرا پراید زیاد فروش میره ؟! چون انتخاب دیگه ای وجود نداره !
ولی COD با وجود اینکه هر سال کلی بازی هم تو سبک خودش اما تو سبکای دیگه عرضه میشه فروشش رو حفظ میکنه ! میدونی چرا ؟! چون بهترینه ! بله دقیقا بهترین بازی تو سبک خودش هست و هیچکسی تو این کره ی آبی توانایی رد کردن این موضوع رو نداره ! همین امسال کلی FPS عرضه شد از Crysis 2 گرفته تا Battlefail اما هیچکدوم نزدیک هم نشدن ! میدونی چرا ؟! چون COD هنوزم بهترینه مخصوصا تو گیم پلی و مالتی پلیر !
خواهشا دیگه بازیای شکست خورده رو با COD مقایسه نکنید و تاپیک رو هم از موضوعش خارج نکنید !
منم اگه پست دادم فقط خواستم بگم مثال شما کاملا بی ربط بود !

می خواین تعداد گیمرای انلاین ثانیه به ثانیه COD بیارین وسط یا سن تک تکشونو بیارین وسط یا فروش کاذبشو بیارین وسط
هر ..... میخواین بکنید
ولی من میگم یه مپ مولتی BF:BC2 - BF3 می ارزه به کل مولتی COD که مپش 1 کیلومتر مربع هم نیست
اون موقع عهایی که BF:BC2 میزدم انلاین با بروبکس بهترین لحظات زندگی گیمم بود و لذت بخش تر از اون سراغ ندارم
انلاین COD:BO - MW رو نتونستم بعد از اون حتی نگاهم بکنم چه برسه بازی کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or