MW3 بیشترین مدت زمان بازی در Live را بدست آورد

Behnam_Yakuza

کاربر سایت
نلسون تایید کرد که MW3 توانسته است صدر جدول را در بین بیشترین بازی های آنلاین بازی شده بدست آورد.
جدید ترین ساخته ی Infinity Ward توانست با فرستادن Black ops به رتبه دوم و بتلفیلد 3 به رتبه سوم به جایگاه اول دست یابد.
لیست 20 بازی برتر به ترتیب:
1. Call of Duty: Modern Warfare 3
2. Call of Duty: Black Ops
3. Battle.field 3
4. Modern Warfare 2
5. Gears of war 3
6. Fifa 12
7. Skyrim
8. Halo : Reach
9. Madden NFL 12
10. GTA IV
11. Batman : Arkham City
12. Forza Motorsport 4
13.NBA 2K12
14. Call of Duty 4
15. Fifa 11
16. Halo 3
17. NHL 12
18. NCAA Football 12
19. Assassins Creed Brotherhood
20. COD : WAW
نکته ی جالب وجود هر 5 نسخه ی آخر فرانچایز COD در لیست است.

آخرین ویرایش:
با توجه به آمارXfire از نظر تعداد پلیر و ساعات بازی شده رتبه BF 3 چند تا بالاتر از Mw3 هست. رو پی‌ سی‌ البته منظورمه.

خوب لید BF 3پی‌ سی‌ هست. رو پی‌ سی‌ بیشتر بازی کن داره.

ولی‌ اینCod داستانی هست واسه خودش. میاد چند سالی‌ لایو رو میگیره دستش.:d

همونطور که در امضاتون ذکر کردید، CoD یک بازی pick-up-and-play شده (برخلاف خیلی از بازیها که از اول اینجوری بودن). این بازی اکثرا بین بچه های 12 ساله fanatic داره اما به افرادی که در دهه ی 20 و 30 زندگی خودشون هستن که این بازی رو بازی میکنن نمیشه فَن گفت اما خریدار هستن، و 99% خریداران بازی رو این افراد تشکیل میدن. حال آنکه BF3 اصلا هدفش این نیست و نبوده. البته افراد 30 و اندی سالی که این بازی رو انجام میدن صرفا نوب نیستن چون امکان داره در جوانی بازی کرده باشن، علی ایّ حال، هرچی دوست داری فکر کن، Demographicـه BF3 با MW3 کیلومترها از هم فاصله دارن.
درود بر اســـتدلال!
اینــکه بخش مولتی ـه BF3 بهــتر از MW3 هســت شکی نیسـت! ولی نمیدونــم بعضی ها این تحلیل ها رو چه طور انجام میـــدن! و کلا چه طــور به چنین نتایجی میرســن؟!
بازی های که رده بندی های ســنی ـه 16 یا 18 سال میگیرن،چه طــور ممکنه عمده مخاطبانشــون بچه های 12 سال ـه باشنــد؟!
بحـث سلیقه هست و هیچ ربطی به سن و سال نداره! اگر این طور باشه مولتی ـه بازی هایی مثل Flash point یا ARAM رو پدر بزرگ ها و افراد بازنشته ی ارتــش دارند بازی
میکنند.خواهشا این تجزیه تحلیل های من در اٌوردی رو کنار بـذارید.

یه عکسی یکی از بچه ها گذاشته بود مربوط به روز لانچ MW3 بود ! توی اون عکس فقط 3-4 تا بچه به قول شما 12 سال حضور داشت :lol: بقیه همه بالای 20 سال بودن ! با این حساب حتما اون چندین هزار نفری که تو عکس بودن صرفا خریدار و نووب هستن اما اون 3-4 نفر فن و آنتی فن BF هستن :lol:
دوست عزیز موقعیت ایجاب می کنه که یه سری طرفداری های الکی رو از Bf ول کنید ! فروش ، آمار لایو و امتیازات گویای هم چیز هست !

من از الان میگم ، اصلا منظورم نیست CoD باز ها بچن و این حرف ها :دی ولی به بچه ها تا جایی که میدونم بازی ـی که ریتیگشون نمی خوره بهشون فروختن مجازات داره ، و اینا مثلا پسر عمه ای چیزی می ره میخره برای این هم یدونه میخره :دی و گرنه فک نکنم مستقیم بشه به بچه ها فروخت بازی های Mature رو .
به علاوه CoD خیلی بیشتر از BF فروخته خو تو مولتی بیاد زیرش BF طبیعیه !

همونطور که در امضاتون ذکر کردید، CoD یک بازی pick-up-and-play شده (برخلاف خیلی از بازیها که از اول اینجوری بودن). این بازی اکثرا بین بچه های 12 ساله fanatic داره اما به افرادی که در دهه ی 20 و 30 زندگی خودشون هستن که این بازی رو بازی میکنن نمیشه فَن گفت اما خریدار هستن، و 99% خریداران بازی رو این افراد تشکیل میدن. حال آنکه BF3 اصلا هدفش این نیست و نبوده. البته افراد 30 و اندی سالی که این بازی رو انجام میدن صرفا نوب نیستن چون امکان داره در جوانی بازی کرده باشن، علی ایّ حال، هرچی دوست داری فکر کن، Demographicـه BF3 با MW3 کیلومترها از هم فاصله دارن.
شما هر جور دوست داری فکر کن بالاخره بچه 12 ساله هم باید بازی کنه دیگه شما و دوستان هی بگید بازی مال نوباست چه فرقی داره اون بازیشو میفروشه امتیازشو میگیره درامدشو درمیاره از توی امار هم از حریفش جلو میزنه حالا همه جا داد بزن بگو bf ماله بزرگاست mw مال بچه قنداقی ها فعلا که خیلی ها با همون pick-up-and-play حال میکنن

بابا بیخیال.هنوز خسته نشدی.همین یک جمله ای که گفتی الان 1 صفحه درباره اش بحث میشه

وقتی واقعیت تلخه من چیکار کنم اخه

دارزم خداییش امروز برید یه دست انلاین بزنید ببینم تو همین بچه های 12 ساله نوب که بلد نیستن دسته دستشون بگیرن چندم میشد pro های عزیز

حال میکنم COD : WAW هم تو لیسته کم مونده cod 2 هم بیاد تولیست :))

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز،یه بازی وقتی مخاطب زیاد و فروش بالا داره یعنی کیفیت ـش خوبه!
هیچ ربطی ـم به نوب بودن و کمبود شعور مخاطب نداره.

حالا شما نمیتونی قبول کنی برو تو نقشه های چند هکتاری باکلاس 3 با 600 نفر بازی کن و حرفه ایی بازی در بیار بزار بقیه ـم همین نوب بازی ـشونو ادامه بدن!

اینــکه بخش مولتی ـه BF3 بهــتر از MW3 هســت شکی نیسـت! ولی نمیدونــم بعضی ها این تحلیل ها رو چه طور انجام میـــدن! و کلا چه طــور به چنین نتایجی میرســن؟!

الان شما خودت چظوری به این نتیجه رسیدی؟

تا چند روز پیش یک سری موج اخبار خنده دار میومد یادتونه؟
دو تا ساختمون کپی شده و از این حرفا
حالا تفاوت اخبار رو نگاه کنید :))

رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود (اشاره به تبلیغات خدا میلیون دلاری تا اواسط چاههای توالت).
رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود

اشتباه EA این بود که همه ایده های استادش رو کپی برداری کرده بود.اما فوت کوزه گری رو بلد نبود.

ایرانی جماعت عادت داره که وقتی با چیزی خوب نیست یا به مذاقش خوش نمیاد یا بلد نیست ازش استفاده کنه دنبال توجیه باشه و دائم یه برچسبی روش بزنه که خودشو تبرئه کنه.
این بازی انقدر گیم پلی لذت بخشی داره تا بازیهای دیگه دنبالش باشن.

• Like
Reactions: Kavigne
ببخشید جدیدا کیفیت به کمیت ربط داره.بیشتر فیلم های خوب و نامزد اسکار فروش کمی دارند ولی از نظر کیفیت بسیار خوب هستن در کنارشون فیلم های درجه 3 یا 4 می یاد که فروششون بسیار بالاست ولی از نظر کیفیت خوب نیستن(این یک مثال بود)
در انیجا bioshock و portal و... جزو دسته اول هستند و bf3 و mw3 جزو دسته دوم

کلا BF3 قرار بود خیلی کارها بکنه که نشد...
قرار بود بهترین مولتی پلیر باشه
قرار بود بهترین شوتر سال بشه
قرار بود برا GOTY و Best Geraphics کاندید بشه و آخر سال کلی جایزه درو کنه
قرار بود COD رو برا همیشه نابود کنه
قرار بود تو فروش هم از COD جلو بزنه
قرار بود single player عالی با داستان عالی داشته باشه.
قرار بود روی هر 3 پلتفرم اصلی تقریبا یکسان باشه.
اما...
7qjg3td3za6niewj64nw.png

ببخشید جدیدا کیفیت به کمیت ربط داره.بیشتر فیلم های خوب و نامزد اسکار فروش کمی دارند ولی از نظر کیفیت بسیار خوب هستن در کنارشون فیلم های درجه 3 یا 4 می یاد که فروششون بسیار بالاست ولی از نظر کیفیت خوب نیستن(این یک مثال بود)
در انیجا bioshock و portal و... جزو دسته اول هستند و bf3 و mw3 جزو دسته دوم
اشتباه شما اینجاست که مقوله هنر رو با سرگرمی مقایسه میکنی.هنر همه پسند نیست در ثانی هنر باید سنگین باشه یعنی هرچقدر سنگین باشه عوام ازش دوری میکنن و این ذات هنره.قرار نیست عوام یه نقاشی اکسپرسیون رو درک کنن قرار نیست عوام با فیلم مردی برای تمام فصول ارتباط برقرار کنن یا قرار نست عوام از موزیکهای بتهوودن لذت ببرن چون ذات هنر برای عوام نیست.
ولی بازی یه چیزه فرح بخشیه که اصولا برای عوام ساخته شده و اگه عوام رو راضی نکنه اصلا ارزش نداره.

دقیقا این حرفت را قبول دارم مخاطب این دو تا بازی از لحاظ سن خیلی با هم تفاوت دارند ،ربطی هم نداره که بگیم چون مخاطب های COD کم سن وسال تر هستند نوب هستند ممکنه خیلی هم حرفه ای باشند ، من وضعیت Live و PSN را نمیدونم اما مثلا اکثربچه هایی ایرانی که جدیدا با MW3 به استیم اومدن بچه های کم سن و سال و فوق العاده کم ظرفیتی هستند که من حتی نتونستم باهاشون یه مپ را تا آخرش بازی کنم ،تو Lobby هم صدای بچه ها کاملا خودش گویای همه چیز است .
اما تو BF3 کلا بچه هایی که میشناسم و کلن های ایرانی یا خارجی که باهاشون بازی کردم یا تو سرورشون رفتم اکثرا بین 20 تا 30 سال سن دارند، سن بچه هایی هم که تو بازیسنتر BF بازی میکنن میتونه یه معیار سنجش حساب بشه

اشتباه شما اینجاست که مقوله هنر رو با سرگرمی مقایسه میکنی.هنر همه پسند نیست در ثانی هنر باید سنگین باشه یعنی هرچقدر سنگین باشه عوام ازش دوری میکنن و این ذات هنره.قرار نیست عوام یه نقاشی اکسپرسیون رو درک کنن قرار نیست عوام با فیلم مردی برای تمام فصول ارتباط برقرار کنن یا قرار نست عوام از موزیکهای بتهوودن لذت ببرن چون ذات هنر برای عوام نیست.
ولی بازی یه چیزه فرح بخشیه که اصولا برای عوام ساخته شده و اگه عوام رو راضی نکنه اصلا ارزش نداره.

فیلم و موسیقی یه چیز فرح بخشن بازم . به اینا میگن صنعت سرگرمی کلن . حرفت اشتباست در این باره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or