مهیار خط داستانی هم اضافه شده ؟ یا فقط کاراکتر جدیده ؟
حجمش ۸۰ مگ.راستی حجمش چقدر بود
تو استوره من که هنوز نیومده
2D Breat Em Up Side Scrollingاوه اوه من تازه این فروم را دیدم. چه بازی باحالیه. ژانر بازیش چیه؟ توی استور EU اومده چنده؟ فیزیکیش هم هست ؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم :d
اه آرمان اصلا نمیدونم چی کار کنم یه بازی میخوام بخرم حسابی گیج شدم از گرافیک این بازی خیلی خوشم اومد. عاشق این سبک گرافیکم. فکر کنم gameplay ش هم خوب باشه! اما b-man را چه کار کنم2D Breat Em Up Side Scrolling
D: بازی خوبیه . اما Dragons Crown بهتره.
از نظره gameplayاه آرمان اصلا نمیدونم چی کار کنم یه بازی میخوام بخرم حسابی گیج شدم از گرافیک این بازی خیلی خوشم اومد. عاشق این سبک گرافیکم. فکر کنم gameplay ش هم خوب باشه! اما b-man را چه کار کنم
batman اشغاله خدایی اصلا کار نشده رو بازی. به هیچ وجه نمیشه با این که یه شاهکاره مقایسه کرد. اگه dmc بازی کرده باشی (مخصوصا ۳) حتما ازین خوشت میاد. اصلا یه حالتی داره گیم پلیش مثل بقیه کُند و بی روح نیست. خوراکه اینه که ۲۰ نفرو روی هوا قیچی کنی هی :dاه آرمان اصلا نمیدونم چی کار کنم یه بازی میخوام بخرم حسابی گیج شدم از گرافیک این بازی خیلی خوشم اومد. عاشق این سبک گرافیکم. فکر کنم gameplay ش هم خوب باشه! اما b-man را چه کار کنم
بچه ها بالاخره امروز Muramas Rebirth را خریدم :d 20 پوند هم پول دادم براش ولی وااااااااااای به نظرم ارزشش را داشت. خیلی بازیش قشنگه (حتی قشنگتر از dargons crown این قسمت مخصوص آرمان بود :d )
واااااااای گرافیکش محشره یعنی عاشق این سبک گرافیکم. فعلا فقط یه ذره رفتم جلو. از سبکش هم خوشم اومد. یه جورایی هک & اسلش میزنه :d
خدا کنه داستانش هم جذاب باشه. فعلا که چیز زیادی از داستان معلوم نیست تا ببینم چی میشه. ولی به هر حال از خریدنش راضیم
کار خوبی کردی :d ببین داستانش رو شاید تا آخر هم خوبه خوب نگیری. چون یه چیزایی (مفاهیم) داره که فقط ژاپنی ها می تونن کامل متوجه بشن.بچه ها بالاخره امروز Muramas Rebirth را خریدم :d 20 پوند هم پول دادم براش ولی وااااااااااای به نظرم ارزشش را داشت. خیلی بازیش قشنگه (حتی قشنگتر از dargons crown این قسمت مخصوص آرمان بود :d )
واااااااای گرافیکش محشره یعنی عاشق این سبک گرافیکم. فعلا فقط یه ذره رفتم جلو. از سبکش هم خوشم اومد. یه جورایی هک & اسلش میزنه :d
خدا کنه داستانش هم جذاب باشه. فعلا که چیز زیادی از داستان معلوم نیست تا ببینم چی میشه. ولی به هر حال از خریدنش راضیم
محسن دقیقا. الان 15 پوندم مونده. بعد هی تو استور میچرخم میگم اینا بخرم یا اون آدم همش را میخوادمبارکه. آدمو هی وسوسه میکنید بره هر چی هست تو استور رو بخره.
تنکز، اتفاقا خیلی از این جور مفاهیم خوشم میاد. امیدوارم متوجه بشم، نهایتش یه walkthrough deep story میگیرم دیگه کمک بچه های اینجا هم هست. خودتم اگه چیزی میدونی اگه بگی خوشحال میشم. راستی دو تا dlc داره اونا چندن؟ ارزش دارن یا نه؟کار خوبی کردی :d ببین داستانش رو شاید تا آخر هم خوبه خوب نگیری. چون یه چیزایی (مفاهیم) داره که فقط ژاپنی ها می تونن کامل متوجه بشن.
تاحالا ۲ تا DLC براش اومده خیلی بازی با ارزشیه.
آره به جون خودم. هر چی میبینی میخوای بخری. نامردای پول خوار. :dمحسن دقیقا. الان 15 پوندم مونده. بعد هی تو استور میچرخم میگم اینا بخرم یا اون آدم همش را میخواد
عمرا D: کله Muramasa بازی به 6 ساعت هم نمیره روی هم ! _ ! البته خیلی بستگی به Play Style داره ها D: میشه 20 هم رفت اما به نظره من هرچقدر میری جلوتر تکراری و یک نواخت میشهبچه ها بالاخره امروز Muramas Rebirth را خریدم :d 20 پوند هم پول دادم براش ولی وااااااااااای به نظرم ارزشش را داشت. خیلی بازیش قشنگه (حتی قشنگتر از dargons crown این قسمت مخصوص آرمان بود :d )
من ۳۵ دلار خریدم. هر dlc هم ۵ دلار. به نظرم گرون نیست چون الان نگاه کنی خیلی بازی های بیخود ۴۰ دلارن.آره خیلی گرون بود اما من که خیلی خوشم اومد. فقط تنها مشکلش که تا الان به چشمم اومده (الان act 3 هستم) باس فایت هاشه. خیلی آسونه.
ولی به نظرم هیچ چیزش به پای گرافیکش نمیرسه. خارق العادست.
اونی هم که تو میگی آرمان 6 ساعت زمان نمیبره، کلا به نوع بازی گیمرا ربط داره. من الان تا اینجا که رسیدم و فقط هم با mohome بازی کردم، تا الان حدود 3 ساعت بازی کردم :d به یکی از Cave هاش رسیدم که توش کلی دشمن سخت میاد، نوشته بود level پیشنهادی 9 یا بالاتر، من levelم 17 بود