Danteppc
کاربر سایت
مهیار اینقدر تعریف کردی دلم خواست :d
خبر ندارید رو استور uk کی میاد ؟ دیشب سرچ کردم نبود ! lol
فکر نکنم اصلا برای اروپا بیاد.
------
مثل اینکه اومد
Sent from my iPhone using Tapatalk
آخرین ویرایش:
مهیار اینقدر تعریف کردی دلم خواست :d
خبر ندارید رو استور uk کی میاد ؟ دیشب سرچ کردم نبود ! lol
فکر نکنم اصلا برای اروپا بیاد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
همین نسخه ریجن ۱ زبانش ژاپنیه (فقط زیرنویس انگلیسی داره) دیگه چه برسه ریجن ژاپنخب الان اینو گذاشتی منم دلم خواست :d
نمیمیریم راحت شیم از این زندگی نکبت بار lolzzz
F... Me !!!
شیطونه میگه برم یه اکانت ریجن ؟ (ژاپن ریجنش چنده؟؟؟) بسازم و خودمو راحت کنم :d
خب الان اینو گذاشتی منم دلم خواست :d
نمیمیریم راحت شیم از این زندگی نکبت بار lolzzz
F... Me !!!
شیطونه میگه برم یه اکانت ریجن ؟ (ژاپن ریجنش چنده؟؟؟) بسازم و خودمو راحت کنم :d
همین نسخه ریجن ۱ زبانش ژاپنیه (فقط زیرنویس انگلیسی داره) دیگه چه برسه ریجن ژاپن
صرفا هنری نیست خداییش بازیه واقعا. اصلا از جذابیت خود بازی کم نمیشه من که یه جا گیر کردم دنبال walkthrough میگشم مثل زمان tomb raiderبازیش همون بیشتر اثره هنریه تا بازی واقعا ! عکسهایی که گزاشتی رو دیدم اینطوری شدم رسما JAW DROPPING طراحی هنریش. چقدر خوبه رنگ و contrast نسبت به wii بالا بردن . روی OLED خیلی خوشگله این رنگها !
داشتم اسکرین شات هایی که در حین بازی گرفتم رو توی کامپیوتر نگاه می کردم (عاشق این کارم اگه بازی ارزششو داشته باشه) که داداشم چشش افتاد به یکیشون اومد گفت عجب نقاشیهه !! دیگه براش توضیح ندادم گفتم اره :d
انقدر محیط های زیبا پشت سر هم براتون نشون میده که کیف می کنید. برای اینکه اسپویل نشه دیگه نمیزارم. فقط یه مورد خیلی خوشگل (این کمپانیه خیلی استاد تو این چیزا!)
صرفا هنری نیست خداییش بازیه واقعا. اصلا از جذابیت خود بازی کم نمیشه من که یه جا گیر کردم دنبال walkthrough میگشم مثل زمان tomb raider
Oden Spehere هم ماله همین Vanillaware بود D: یعنی سازنده هاشون یکی بود. بعد از Muramasa سالها ازشون خبری نبود تا سر و کله Dragons Crown پیدا شد که به نظرم از نظره gameplay از همه بازیهایی که تا الان ساختن عمیق تره و جالبترهیادمه نقد این بازی رو تو کلیک جام جم وقتی رو wii بود خوندم همون موقع اسمشو تو موبایلم گذاشتم تو لیست بازی هام....ولی از اون موقع سال ها میگذره و هنوز موفق نشدم بازیش کنم....قیمتش که فضاییه....فقط باید دعا کنیم هکی چیزی بیاد واسه ویتا.......آه راستی این بازی بی شباهت به آدین اسفیر تو پلی2 نیست درسته؟(اونم بازی نکردم
اینم یه خبر خوب برای دوستانی که اکانت uk دارن :d قیمتشم که خوبه.
من بازیو با momohime (شخصیت پرنسس) تموم کردم الان با این پسره نینجا kisuke دارم میرم یه داستان جدید داره. تاحالا که ۱۰ ساعت گیم پلی داشته...
واسه من Momohime حدود ۸ ساعت وقت گرفت. البته خیلی از جاهارو نرفتم! فکر کنم کامل کامل ۲۰ ساعت وقت بگیره. اما تند تند بری ۳ ساعته هم تموم میشه (چون یه تروفی واسش هست :d)یعنی حدودا هر شخصیت 5 ساعت؟ چند تا شخصیت داره؟
UK بیست و پنج هزارتومن ارزون تر درمیاد:d
آمریکا: 105000 / اروپا: 80000 تومن
نه اصلا وارد نشده... البته شاید نسخه ریجن ۲ بعدا بیاد.دوستان نسخه فیزیکی نداره این بازی ؟ گیر میاد !؟