Movies Subtitle | زير نويس فيلم

اون قسمت "نحوه دیدن فیلم با زیرنویس جدا" دیگه!

خوب رفیق تو این قسمت گفته که نام زیرنویس با فیلم یکی باشه در حالی که فیلم من همونطور که گفتم dvd و همون طور که میدونی(اطلاع )داری یه فایل نی بلکه یه 10 12 تا فایل و اسم بخصوصی نداره
مثلا یکی از اسم فایل ها اینه VIDEO_TS

خوب رفیق تو این قسمت گفته که نام زیرنویس با فیلم یکی باشه در حالی که فیلم من همونطور که گفتم dvd و همون طور که میدونی(اطلاع )داری یه فایل نی بلکه یه 10 12 تا فایل و اسم بخصوصی نداره
مثلا یکی از اسم فایل ها اینه VIDEO_TS
اها من فکر کردم منظورتون dvdrip هست:)
برای اضافه کردن زیرنویس به dvd و بعد رایت مجددش راه های مختلفی هست که mux کردن سریع ترین و بهترین راه هست که میتونی اموزشش رو اینجا پیدا کنی:

http://www.farsisubtitle.com/download/index.php?act=category&id=38

واسه دیدن فیلم هم من شنیدم kmplayer این قابلیت رو داره که بتونی زیرنویس رو بندازی روی فیلم و ببینی ولی من تست نکردم! خودم واسه دیدن این طور فیلم هایی از Total Video Player که همراه برنامه ی Total Video Converter نصب میشه استفاده میکنم!

سلام به تمامی عزیزان .
می خواستم یه مشکلی رو مطرح کنم . نمی دونم که شما تا حالا فیلمی دیدید که زیرنویس فارسیش مال Mrsfilm باشه یا نه اما به جرات می تونم بگم که اونا هیچ چیزی در مورد زبان انگلیسی نمی دونن و با این کارشون یعنی زیر نویس کردن فیلم های جدید به بدترین نحو ممکن جلوی زیرنویس شدن این فیلم ها به دست کسانی که خبره ی این کار هستند رو میگیرن .
اگر عزیزان با من موافق هستند ، لطف کنند و به این سایت www.[B]mrsfilm[/B].pib.ir برن و برای مسئول سایت ایمیل بفرستن که دیگه این کار رو نکنه شاید بشه اینطوری جلوی این حرکت که به نظر من خیانت به کسائی که به فیلم علاقه دارن هستش رو گرفت . ممنونم .

سلام به تمامی عزیزان .
می خواستم یه مشکلی رو مطرح کنم . نمی دونم که شما تا حالا فیلمی دیدید که زیرنویس فارسیش مال Mrsfilm باشه یا نه اما به جرات می تونم بگم که اونا هیچ چیزی در مورد زبان انگلیسی نمی دونن و با این کارشون یعنی زیر نویس کردن فیلم های جدید به بدترین نحو ممکن جلوی زیرنویس شدن این فیلم ها به دست کسانی که خبره ی این کار هستند رو میگیرن .
اگر عزیزان با من موافق هستند ، لطف کنند و به این سایت www.[B]mrsfilm[/B].pib.ir برن و برای مسئول سایت ایمیل بفرستن که دیگه این کار رو نکنه شاید بشه اینطوری جلوی این حرکت که به نظر من خیانت به کسائی که به فیلم علاقه دارن هستش رو گرفت . ممنونم .

گل گفتی اصلا معلوم نیست چی زیرنویس کرده:sick: یه سری کلماتو کنار هم ردیف کرده بعد 10-20-30-40 میکنه که تو این خط کدوم کلمات کنار هم قرار بگیره:biggrin1:
من از همین mrs خیلی ضربه(ضربه اقتصادی)خوردم:mad:
ولی فک کنم این کارا فایده ای نداشته باشه که با چندتا دستخط که براش میفرستی بره انگلیسیشو تقویت بکنه:confused:
با ارز شرمندگی فراوان از این پست نابجا نتوستم جلو خودمو بگیرم:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or