کدوم سیزن رو میخوای؟!اگه کسی زیرنویس گمشدگان رو نداره حداقل بم بگین از کجا میتونم پیداش کنم
هر جا که میرم یا ناقصه یا...![]()
http://www.myupload.dk/showfile/16483598844.rarزیر نویس فارسی برای فیلم The Ring 2 برای فرمت dvd
ممنون
اینم واسه dvdrip هست!ممنون
حالا ببینم همونطور که گفتم فیلمم dvd هست
حالا این زیرنویس رو کجا بزارم تا فارسی بسه؟؟
ممنون
اینم واسه dvdrip هست!
به صفحه ی اول تاپیک مراجعه بکن...
اون قسمت "نحوه دیدن فیلم با زیرنویس جدا" دیگه!مراجعه کردم رفیق ولی درست متوجه نشدم کدوم اموزش یا .... رو میگی
بیشتر راهنمایی کن
ممنون
اون قسمت "نحوه دیدن فیلم با زیرنویس جدا" دیگه!
اها من فکر کردم منظورتون dvdrip هستخوب رفیق تو این قسمت گفته که نام زیرنویس با فیلم یکی باشه در حالی که فیلم من همونطور که گفتم dvd و همون طور که میدونی(اطلاع )داری یه فایل نی بلکه یه 10 12 تا فایل و اسم بخصوصی نداره
مثلا یکی از اسم فایل ها اینه VIDEO_TS
کدوم سیزن رو میخوای؟!![]()
سلام به تمامی عزیزان .
می خواستم یه مشکلی رو مطرح کنم . نمی دونم که شما تا حالا فیلمی دیدید که زیرنویس فارسیش مال Mrsfilm باشه یا نه اما به جرات می تونم بگم که اونا هیچ چیزی در مورد زبان انگلیسی نمی دونن و با این کارشون یعنی زیر نویس کردن فیلم های جدید به بدترین نحو ممکن جلوی زیرنویس شدن این فیلم ها به دست کسانی که خبره ی این کار هستند رو میگیرن .
اگر عزیزان با من موافق هستند ، لطف کنند و به این سایت www.[B]mrsfilm[/B].pib.ir برن و برای مسئول سایت ایمیل بفرستن که دیگه این کار رو نکنه شاید بشه اینطوری جلوی این حرکت که به نظر من خیانت به کسائی که به فیلم علاقه دارن هستش رو گرفت . ممنونم .
2-3-4-:blushing:srt هستن دیگه؟
چه طور میتونم فایل sub idx روبه srt تبدیل کنم؟برنامه خاصی میخواد