Movies Subtitle | زير نويس فيلم

من متوجه نشدم ، زیرنویس انگلیسی میخوای یا فارسی !؟ فارسی که گشتم نبود ولی انگلیسی فقط زیرنویس انگلیسی زیر رو پیدا کردم :
مرسی از توجه.
چرا،قبلا توو سابسن سرچ کردم نبود.منظورم همون انگلیسی بود چون فارسی نشده گویا...
اون لینکی که گذاشتی نیست،اسم سریالش همون batman animated series که فک کنم ماله دهه 90 ه.
توو گوگل هم جالبه یه چند تا لینک سرچ کردم پیدا نکردم.عجیبه که زیرنویسش نیست...

batman animated series اصلا زیرنویس انگلیسی براش وجود نداره. زیرنویس اسپانیایی و ترکی و فلان هست ولی انگلیسیش اصلا نیست.
البته من یه مدتی رفتم تو نخ زیرنویس کردنش و نه قسمتش شنوایی به فارسی زیرنویس شد که می تونی از اینجا دانلود کنی.

wow.ببین چه کرده.دمت قیژ! :d میگم پویا 2 تا چیز:یکی اینکه زحمت زیرنویس کردن رو که کشیدی(حالا ترجمه ش بماند)می رفتی تاپ ترین اپیزودارو ردیف می کردی ملت کف و خون قاطی می کردن.:d (هر چند قسمتای تاپش رو زیرنویس کرده،ولی من خودم یه چند تا دیگه ام مورد علاقه مه که نکرده :d ) یکی دیگه اینکه،تو که اونجا فعالی بگو این son of anarchy رو ترجمه کنن دیگه :d چه وضعشه...

وختی زیرنویس و فایل هم اسم هستن تو یه فولدر هم هستن مگه مدیا پلیر کلاسیک نباید اتوماتیک زیرنویسو اضافه کنه به فایل mkv؟قبلا من هر دو رو هم اسم میکردم وختی پلی میکردی پخش میشد زیرنویسم داشت.الان مدتی ویندوز عوض کردم نمیشه. کار خاصی باید کرد که این اتفاق بیفته؟

ئوستان ببخشید به تازگی زیر نویس های فترسی برای من یه سر کلمات در هم و بر هم شده . کسی میدونه مشکل کجاست ؟؟؟

انکودینگ زیرنویس هات مشکل پیدا کرده ، پیشنهادم اینه به وسیله VOBSUB اصلاحشون کنی. روشش هم توی لینک زیر است :

دوستاني كه مشكل هماهنگي زيرنويس دارن، اول فيلم را KMPLAYER باز كنيد و از قسمت MEDIA INFO ،
FRAME RATE را ببينيد چنده؟ بعدش دنبال زيرنويس با همون FRAM RATE بگرديد تا كمتر دچار مشكل هماهنگي و عقب و جلو افتادن زيرنويس بشيد

دوستان قبلن یه تیم ترجمه سریال Community رو 22 قسمتیش رو ترجمه کرد ولی فک کنم با شکست روبرو شدن :d

کسی نمیخواد ادامه راهو بده احیانا ؟ خوبه ها :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or