ممنون آریا عزیز! واقعا هم همینطوره که میگی و روایت یه داستان خوب بدون دیالوگ اونم در یه زمان کوتاه و در فرم انیمیشن کار بسیار دشواریه...@Sepi_60
آقا خیلی مبارکه!به نظرم بخش انیمیشن کوتاه جزو سختترین قسمتهای اسکار هست و باید یه داستانی رو توی حداکثر ۱۵،۲۰ دقیقه به شکلی روایت کنی که روی مخاطب تأثیر بذاره و خبری از ۲،۳ ساعت زمان برای شخصیتپردازی و رسیدن به زوایای مختلف داستان نیست. استایل هنری و طراحی انیمیشنها هم خیلی مهمه و باید به دلم آدم بشینه و نقش اساسی توی تأثیرگذاری بیشتر توی اون مدت کوتاه داره. مشخصه که «در سایه سرو» از هر جهت عالی کار کرده که نه فقط توی اسکار، بلکه خیلی جاهای دیگه هم نامزد شده و جایزه گرفته.
دم خودت و همه عوامل گرم! کارگردانهای انیمیشن هم خیلی اهل دل بودن و باهاشون حال کردم.![]()
خیلی مبارک باشه توضیح اضافه ای نمیشه داد خود لحظه انقدر با ارزش هست که نیاز به توضیح اضافی ندارهممنون آریا عزیز! واقعا هم همینطوره که میگی و روایت یه داستان خوب بدون دیالوگ اونم در یه زمان کوتاه و در فرم انیمیشن کار بسیار دشواریه...
ولی چیزی که میخوام بهش اشاره کنم اینه که نه حسین نه شیرین نه هیچکدوم از بقیه اعضای تیم افراد استثنایی یا از فضا اومده نیستن. صرفا آدمهایی بودن که سعی کردن در شرایط سخت بهترین خودشون رو وسط بزارن و چیزی که از دلشون در میومد رو عرضه کنن. برنده شدن این فیلم اگه یه پیغام برای همه ما ایرانیها داشته باشه اینه که واقعا امیدتون رو از دست ندید و هر تلاشی که میتونید برای رشد خودتون بکنید و مطمئن باشید که حتی در این سرزمین سوخته هنوزم میشه روزنه های امید پیدا کرد.
بخصوص که به نظر من اکثر بچه های بازیسنتر واقعا افراد فرهیخته و پر از استعداد هستن و نباید اجازه بدن شرایط حاکم بر روحشون چیره بشه.
دقیقا همینطوره... یعنی 6 صبح داشتم فیلمو میدم تو سرم سوت میکشید همش انتظار داشتم بیرد من ابرقهرمان باشه ولی یارو **** بوداز سوی دیگر، تقریباً ده سال پیش بود که فیلم مورد علاقهام، «بردمن» (که احتمالاً @SiminSecret این فیلم را هم دوست ندارد؛
به نکته بسیار خوبی اشاره کردی، الان N ساله از فیلم های اون بابا گذشته معتقدم نه خودش و نه فیلم هایی که تولید کرده زیاد با کیفیت نبودند. اما اینبار جدا از تهه وجودمون خوشحالمون کرد.نمیدونم درست هست بگم یا نگم ولی من معمولا اینارو میگم
برای اولین بار از اسکار بردن ایران خوشحالم؛ دفعات قبلی نه که ناراحت از بردن باشم چون اصن برام موضوعیت نداشت خود قضیه و مهم نبود، بلکه سیاسی بودن قضیه و به نفع فاضلاب بودنش و ریاکار و دوزاری و خائن به ایران بودن برندگانش رو مخم بود، بماند که کلا اهل فیلم های اون یارو کارگردان رانتی هم نبودم هیچ وقت،
الان ولی احساس میکنم "ایران" جایزه گرفته و نه نابود کنندگان ایران...
تبریک به همه سازندگان و کسانی که نقش داشتند... بیش باد...