Movie Center

68zr_31912693_10155818120136633_6440921196908249088_n.jpg

دوستان من یه چند وقته یه سایت برای نمره‌دادن و طبقه‌بندی و پیشنهاد فیلم پیدا کردم، دیتابیس سایت نسبتاً قویه و پیشنهاداشم معقول، به خصوص وقتی حول و حوش ۴۰ ۵۰ تا فیلم رو توش نمره بدین. پیشنهاد میکنم بهش یه سر بزنین.
www.criticker.com

اونجرز در هفته دوم اکران خود به فروش خانگی 125 میلیون دلاری دست پیدا کرد، که آن را پشت سر Force Awakens در رتبه دوم پرفروش ترین فیلم در دومین هفته اکران تاریخ باکس افیس قرار می دهد.
Infinity War will cross $1B globally on Saturday, possibly late today. Either way, that’s a record for quickest to the benchmark.
Pamela McClintock (@PamelaDayM) | Twitter
‘Avengers: Infinity War’ Lights Up $900M+ At Global Box Office On Way To $1B Speed Record

آخرین ویرایش:
1 گیگ بلک پنتر رو از دیبا مویز گرفتم با انکود YIFY از نیمه به بعد صحنه آهسته میشه! :|
حالا نمی دونم مشکل از انکودر هست یا دیبامویز هر چند که قبلا هم یه انکود اختصاصی از دیبا گرفتم یه جاهایی صفحه شطرنجی میشد!
+100 فیلم از 30نما گرفتم هیچکدوم مشکل نداشت از وقتی اشتراک رو تمدید نکردم و از این آشغالدونی فیلم میگیرم دوتا فیلم مشکل دار بوده!
من زدم نسخه ده گیگی رو دان کردم از 30نما اوکی بود. اشتراکش هم هزینه ش خیلی بالا نیست.
حالا اون راهنمایی که یکی از بچه ها گفت رو انجام بده ببین اوکی میشه یا نه.

• Like
Reactions: Hamid Payne
Russia’s Thursday opening was $4.9M for the biggest industry debut day of all time. Infinity Waris also the first movie in that market to ever sell more than 1M tickets in a single day.
IW در شب اکرانش در پنج شنبه در روسیه تبدیل شد به پرفروش ترین افتتاحیه تمام تاریخ این کشور و اولین فیلم که تونسته تو یک روز 1 میلیون بلیط بفروشه

با این حساب فروش دهشتناکی رو در بازار چین پیش بینی میشه....

IW با فروش روز جمعش تبدیل میشه به سریعترین فیلمی که به یک میلیارد دلار در سراسرجهان دست پیدا میکنه

آخرین ویرایش:
دوستان من یه چند وقته یه سایت برای نمره‌دادن و طبقه‌بندی و پیشنهاد فیلم پیدا کردم، دیتابیس سایت نسبتاً قویه و پیشنهاداشم معقول، به خصوص وقتی حول و حوش ۴۰ ۵۰ تا فیلم رو توش نمره بدین. پیشنهاد میکنم بهش یه سر بزنین.
www.criticker.com
منم چند وقته که با یه سایت که یه جورایی شبکه اجتماعی برای فیلم دوست‌ها ست پیدا کردم.احتمالا شنیده باشید.
لترباکسد
این یه اپ هم داره سایتش فقط مشکلش اینه که چیزشکن لازم دارید.وگرنه خیلی خوبه به نظرم هم واچ‌لیست میتونید بسازید هم دوستاتونو فالو کنید.

آقا یه کم آف تاپیکه، ولی کسی با PotPlayer تازگیا مشکل پیدا نکرده؟ خیــــلی طول میکشه تازگیا تا یه فایل رو باز کنه.
چرا اتفاقا. من فکر کردم مشکل از کامپیوتر خودمه از بس برنامه رو برنامه باز میکنم :D

• Like
Reactions: Daedalus
منم چند وقته که با یه سایت که یه جورایی شبکه اجتماعی برای فیلم دوست‌ها ست پیدا کردم.احتمالا شنیده باشید.
لترباکسد
این یه اپ هم داره سایتش فقط مشکلش اینه که چیزشکن لازم دارید.وگرنه خیلی خوبه به نظرم هم واچ‌لیست میتونید بسازید هم دوستاتونو فالو کنید.
مشکل Letterboxd برای من اینه که خوب فیلم پیشنهاد نمی‌کنه و برای منی که سینما هم نمیتونم برم فیلمای روز رو ببینم همش ترندا فیلمای روزه و یه جوری باعث میشه نتونم ارتباط برقرار کنم.:D

چرا اتفاقا. من فکر کردم مشکل از کامپیوتر خودمه از بس برنامه رو برنامه باز میکنم :D

فهمیدم مشکل از اینترنته. وقتی کانکشن رو قطع میکنم برنامه رو باز میکنم مشکلی نداره.

دوستان یه سوال
چجوریه که بعضی فیلمها مورد تحسین منتقدین قرار میگیرن اما اساتید اینجا براش نمرات 2 و 3 ردیف میکنن،یعنی تمام منتقدین جوگیرن بجز این اساتیدِ ما؟
تمام اساتید سلیقه دارن فک نکنم درکش سخت باشه منتقد هم مثل ما ادم و هزار یک سلیقه داره شما مثلا 1000 نفر رو در نظر بگیر 1000 نفر فیلم رو نقد میکنن که از این هزار نفر 60 تاشون منتقدایی هستن که تو متا ثبت شدن که از قضا اکثرشون با فیلم حال کردن دلیل نمیشه که که اون 940 نفر سلیقشون با اونا یکی باشه تنها تفاوت اونا با بقیه اینه که نمراتشون تو دید همه ـست شما اینجا نظرات شخصی بقیه رو میخونی و صد درصد نظر هرکسی قابل احترامه حالا چه نمرش 6 باشه چه 0 به هر حال دلایل خودش رو داشته .

والا یه طوری 1-2 ردیف شده بود گفتم حالا چه بولشتیه فیلم. خیلی خوب بود خدایی. نه در حدی که واو بگیم ولی خوب 7-6 بود دیگه نهایت، نه 1-2:|
خوب شما بیا به فیلم نمره بده بقیه رو از گمراهی در بیار :| در ضمن تعریف هرکسی از فیلم ضعیف ضعیف تر و بولشت و بولشت تر فرق داره هرکسی پیمونه ی خودش رو داره میتونه هرجور خواست نمره بده فک نکنم تعریف خاصی واسه نمره دادن وجود داشته باشه !

آخرین ویرایش:
بالاخره هجوم مردم در روهای اول اکران IW کار خودش رو کرد فیلم در جمعه گذشته به صورت تقریبی حدود 31,428,000 دلار فروخت تا شاهد سقوط ازاد 70 درصدی به نسبت جمعه هفته گذشته برای این فیلم باشیم و همچنین امید ها واسه رسیدن به زقم بالاتر از 700 میلیون دلار فروش داخلی کمتر از همیشه شد ....

سلام
یه سری فیلم در ژانر های مختلف پیشنهاد بدید :دی ( کمدی،درام اکشن:دی)

قدیم جدیدش فرق نداره:دی خوردم به پوچی واقعا دیگه نمیدونم چه فیلمی ببینم:|

بالاخره هجوم مردم در روهای اول اکران IW کار خودش رو کرد فیلم در جمعه گذشته به صورت تقریبی حدود 31,428,000 دلار فروخت تا شاهد سقوط ازاد 70 درصدی به نسبت جمعه هفته گذشته برای این فیلم باشیم و همچنین امید ها واسه رسیدن به زقم بالاتر از 700 میلیون دلار فروش داخلی کمتر از همیشه شد ....
بد نیست ها! خیلی هم خوبه تازه این عددی که گفتی. این یه سری فیلم دیگه برای مثال:
TFA : 49M for a 149M weekend

BP : 28M for a 111M weekend

Avengers : 29M for a 103M weekend

TLJ : 24M for a 71M weekend
اون TFA هم می بینید اینقدر زیاده نسبت به بقیه به خاطر کریسمس بوده:دی

فقط در مورد فیلم بلک پنتر من بگم هنوز باورم نمیشه چنین فیلمی که سرتاسرش شعارگونه باشه جزء MCUه:| فیلم واقعا هیچی نداشت (من فقط از موسیقی فیلم خوشم اومد) اگر مشکل شعارگونه بودن فیلم رو کنار بذاریم، مشکل من فقط با شخصیت پردازی افتضاح (خواهر بلک پنتر :|) فیلم هست. از طرفی دیگه هم شخصیت منفی رو قبل از اکران اینقدر بزرگش کرده بودن که گفتن (دقیقا یادم نمیاد کی این حرفو زد ولی میدونم گفتن این حرفو:D) یکی از منابع الهام شخصیت جوکر تو فیلم دارک نایته. همتون میدونید که هیت لجر خدابیامرزی :(( چقدر زیبا در نقش این شخصیت بازی کرد بود، خوب شما هم اگر چنین خبری رو خونده باشی و بخواهید اینطوری به استقبال فیلم برین مطمئنا ضدحال میخورید. ولی میگم به نظرات شما دوستان هم احترام میذارم.:-bd\m/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or