Outer Heaven
کاربر سایت
من زدم نسخه ده گیگی رو دان کردم از 30نما اوکی بود. اشتراکش هم هزینه ش خیلی بالا نیست.1 گیگ بلک پنتر رو از دیبا مویز گرفتم با انکود YIFY از نیمه به بعد صحنه آهسته میشه!
حالا نمی دونم مشکل از انکودر هست یا دیبامویز هر چند که قبلا هم یه انکود اختصاصی از دیبا گرفتم یه جاهایی صفحه شطرنجی میشد!
+100 فیلم از 30نما گرفتم هیچکدوم مشکل نداشت از وقتی اشتراک رو تمدید نکردم و از این آشغالدونی فیلم میگیرم دوتا فیلم مشکل دار بوده!
منم چند وقته که با یه سایت که یه جورایی شبکه اجتماعی برای فیلم دوستها ست پیدا کردم.احتمالا شنیده باشید.دوستان من یه چند وقته یه سایت برای نمرهدادن و طبقهبندی و پیشنهاد فیلم پیدا کردم، دیتابیس سایت نسبتاً قویه و پیشنهاداشم معقول، به خصوص وقتی حول و حوش ۴۰ ۵۰ تا فیلم رو توش نمره بدین. پیشنهاد میکنم بهش یه سر بزنین.
www.criticker.com
چرا اتفاقا. من فکر کردم مشکل از کامپیوتر خودمه از بس برنامه رو برنامه باز میکنمآقا یه کم آف تاپیکه، ولی کسی با PotPlayer تازگیا مشکل پیدا نکرده؟ خیــــلی طول میکشه تازگیا تا یه فایل رو باز کنه.
مشکل Letterboxd برای من اینه که خوب فیلم پیشنهاد نمیکنه و برای منی که سینما هم نمیتونم برم فیلمای روز رو ببینم همش ترندا فیلمای روزه و یه جوری باعث میشه نتونم ارتباط برقرار کنم.
چرا اتفاقا. من فکر کردم مشکل از کامپیوتر خودمه از بس برنامه رو برنامه باز میکنم![]()
تمام اساتید سلیقه دارن فک نکنم درکش سخت باشه منتقد هم مثل ما ادم و هزار یک سلیقه داره شما مثلا 1000 نفر رو در نظر بگیر 1000 نفر فیلم رو نقد میکنن که از این هزار نفر 60 تاشون منتقدایی هستن که تو متا ثبت شدن که از قضا اکثرشون با فیلم حال کردن دلیل نمیشه که که اون 940 نفر سلیقشون با اونا یکی باشه تنها تفاوت اونا با بقیه اینه که نمراتشون تو دید همه ـست شما اینجا نظرات شخصی بقیه رو میخونی و صد درصد نظر هرکسی قابل احترامه حالا چه نمرش 6 باشه چه 0 به هر حال دلایل خودش رو داشته .دوستان یه سوال
چجوریه که بعضی فیلمها مورد تحسین منتقدین قرار میگیرن اما اساتید اینجا براش نمرات 2 و 3 ردیف میکنن،یعنی تمام منتقدین جوگیرن بجز این اساتیدِ ما؟
خوب شما بیا به فیلم نمره بده بقیه رو از گمراهی در بیاروالا یه طوری 1-2 ردیف شده بود گفتم حالا چه بولشتیه فیلم. خیلی خوب بود خدایی. نه در حدی که واو بگیم ولی خوب 7-6 بود دیگه نهایت، نه 1-2![]()
بد نیست ها! خیلی هم خوبه تازه این عددی که گفتی. این یه سری فیلم دیگه برای مثال:بالاخره هجوم مردم در روهای اول اکران IW کار خودش رو کرد فیلم در جمعه گذشته به صورت تقریبی حدود 31,428,000 دلار فروخت تا شاهد سقوط ازاد 70 درصدی به نسبت جمعه هفته گذشته برای این فیلم باشیم و همچنین امید ها واسه رسیدن به زقم بالاتر از 700 میلیون دلار فروش داخلی کمتر از همیشه شد ....
اون TFA هم می بینید اینقدر زیاده نسبت به بقیه به خاطر کریسمس بوده