بنا بر اطلاعات منتشر شده، جسیکا چستین، ماریون کوتیار، پنهلوپه کروز، فن بینگبینگ و لوپیتا نیونگو به تیم بازیگران تریلر جاسوسی 355 ملحق شدند. این اثر توسط سیمون کینبرگ کارگردانی می شود.
به به بزرگان در کنار هم

به نظرم داستان اگر بهتر بود راحت فیلم میتونست در حد ۸ ۹ باشه، الان من انقد با ستینگ حال کردم به خاطر تازگیش راحت بهش ۶ نمره فقط به خاطر ستینگ میدم، یه نمره هم چون تا حدی حس حماسی لازم رو داشت ولی کلاً نمیدونم چجور بگم، احساس کردم فرصت از دست رفتس این همه پتانسیل پشت این کاراکترا خوابیده و قشنگ معلومه از دیزنی امر اومده که خیلی محتاط برخورد کنین.والا یه طوری 1-2 ردیف شده بود گفتم حالا چه بولشتیه فیلم. خیلی خوب بود خدایی. نه در حدی که واو بگیم ولی خوب 7-6 بود دیگه نهایت، نه 1-2![]()
دوست عزیز بنظر من بشین فیلمایه دنزل واشنگتون رو ببین من تو ماه قبل اینکارو کردم خداوکیلی تهههه فیلمن فیلماش ، مخصوصا roman j israel . یعنی وقتی این فیلمو دیدم کفم برید .سلام
یه سری فیلم در ژانر های مختلف پیشنهاد بدید( کمدی،درام اکشن
)
قدیم جدیدش فرق ندارهخوردم به پوچی واقعا دیگه نمیدونم چه فیلمی ببینم
![]()
عاشقشم، اکثر فیلماشو دیدم و همین فیلم اخریشودوست عزیز بنظر من بشین فیلمایه دنزل واشنگتون رو ببین من تو ماه قبل اینکارو کردم خداوکیلی تهههه فیلمن فیلماش ، مخصوصا roman j israel . یعنی وقتی این فیلمو دیدم کفم برید .
فیلم training day رو ببین ماله همین دنزله . اونم یه چیزه شاهکاره .عاشقشم، اکثر فیلماشو دیدم و همین فیلم اخریشو![]()
سلام
یه سری فیلم در ژانر های مختلف پیشنهاد بدید( کمدی،درام اکشن
)
قدیم جدیدش فرق ندارهخوردم به پوچی واقعا دیگه نمیدونم چه فیلمی ببینم
![]()
فیلم رو دیدی باهاش حال کردی نوش جونت ولی خو هرجور دودوتا چهار تا میکنم نمیتونم به خودم بقبولونم که فیلم کلیشه محض نبود که بد من فیلم هیچ چیزی جز شعار دادن بلد نبود که میون این همه کپی پیست مارول این فیلم صرفا فقط به خاطر محیطی که معرفی میکنه یـ کپی پیست صرف نبود اینکه تو بحص شعار و سرگرمیش با فیلم واندر وومن یکی نبود ! که کلا لایق این همه تعریف و تمجید و فروش نبود !موزیک تم بلک پنتر چرا انقد خفن بود
همین الان دارم گوش میدم از بس خوبه، واقعا دهنم وا مونده بود وسطش که همچین موسیقی متنی روی این فیلم چیکار میکنه! (امیدوارم گورانسون با همین فرمون روی ونوم کار کنه)
خود فیلمم انقد ازش بد گفتین که وقتی نشستم پاش منتظر ی شر و ور دیگه تو رنج کلیشه های دیگه ی سوپرهیروها بودم ولی خوب بودنش غافلگیرم کرد
من که کلا از سینمای سوپرهیرویی خوشم نمیاد اما واقعا داستان این یکی خیلی بهتر از بقیه بود و برای نمونه فرسنگ ها از پیس آف شتی مث واندر وومن بهتر بود، بدمن خوبی هم داشت.اشکالات ریز و درشت هم کم نداره ولی برای تنوع میون کپی پیست های سالانه مارول ی تنفس خوب بود...
دیدم:/![]()
basic instinct 1992
من از غریزه اصلی یه صحنه رو خوب یادم مونده![]()
basic instinct 1992
من از غریزه اصلی یه صحنه رو خوب یادم موندهفکر کنم خودت بدونی کدوم سکانسه
![]()
شاید چیز دیگه ای مد نظر دوستمون باشه، ولی Kendrick Lamar و رفقا یه آلبومی بر گرفته از فیلم چند هفته قبل از اکران دادن بیرون که 3 تا از آهنگاش( All The Stars، Opps، Pray for Me) توی آلبوم بود. آلبوم نسبتا خوبی هم بود، گوش کنید اگه وقت کردید.پ.ن : موزیک تم هم مگه داشت ؟کلا اینقدر سر دیدن فیلم حرص خوردم که اصلا به موزیک فیلم توجه نکردم (منی که شاید یـ محصول رو فقط به خاطر موزیک تمش تماشا کنم) لینکی چیزی نداری ازش ؟