Movie Center

sharon-stone-being-fabulous-in-basic-instinct-credit-tristar-pictures.jpg

basic instinct 1992
من از غریزه اصلی یه صحنه رو خوب یادم مونده:D فکر کنم خودت بدونی کدوم سکانسه:D

من از غریزه اصلی یه صحنه رو خوب یادم مونده:D فکر کنم خودت بدونی کدوم سکانسه:D

و نکته جالب درباره اش اینکه میگن بانو شارون استون اون حرکت رو فلبداهه انجام داده ولی با توجه به اخلاقیات ورهوفن و زاویه دوربین تو اون صحنه بخصوص بعید میدونم :D
تو فیلم دیگه ورهوفن اون شات اخر دختران شو هم از الیزابت برکلی خیلی مشهور شد :D

showgirls.jpg

فیلم بلک پبتر رو دیدم. در کل فیلم بدی نبود. به نظر من قابل قبول بود. اونایی که توقع شون رو بالا برده بودن شاید کمی توی ذوقشون خوده باشه.
بیشترین سرو صدای فیلم برای این بود که یه سوپر هیروی بلک نقش اول فیلم بود و تونست فروش خوبی داشته باشه. دقیقا همین برای ww بود که اولین نقش اول مونث رو داشت.
مخصوصا با پشت سر هم شدن این دو فیلم و فضای فعلی هالیوود خیلی سروصدا کرد.
یه نکته هم به ذهنم رسید
یه کشوری هست که درش مردمی هستن که وقتی برای غرب و دنیا شاخ و شونه میکشن توقع دارن سلاح ها و پیشرفت پشت پرده شون در حد واکاندا باشه.

پ.ن : موزیک تم هم مگه داشت ؟ :D کلا اینقدر سر دیدن فیلم حرص خوردم که اصلا به موزیک فیلم توجه نکردم (منی که شاید یـ محصول رو فقط به خاطر موزیک تمش تماشا کنم) لینکی چیزی نداری ازش ؟
شاید چیز دیگه ای مد نظر دوستمون باشه، ولی Kendrick Lamar و رفقا یه آلبومی بر گرفته از فیلم چند هفته قبل از اکران دادن بیرون که 3 تا از آهنگاش( All The Stars، Opps، Pray for Me) توی آلبوم بود. آلبوم نسبتا خوبی هم بود، گوش کنید اگه وقت کردید.

به رسم تمام فیلم های سوپرهیرویی، دوستانی که موقع اکران فیلم رو میبینند و کف و خون و بعد که بلوری میاد یه عده دیگه = همون آشغال همیشگی!
منتظر اوندن بلوری اینفینیتی وار و همون آشغال همیشگی بودنش هستیم :|

---
و باز ملت فیلم بعدیه همون آشغال همیشگی رو میبینند! چه کاریه خو!:|

به رسم تمام فیلم های سوپرهیرویی، دوستانی که موقع اکران فیلم رو میبینند و کف و خون و بعد که بلوری میاد یه عده دیگه = همون آشغال همیشگی!
منتظر اوندن بلوری اینفینیتی وار و همون آشغال همیشگی بودنش هستیم :|

---
و باز ملت فیلم بعدیه همون آشغال همیشگی رو میبینند! چه کاریه خو!:|
سر بلک پنتر دقیقا کی کف و خون قاطی کرده بود ؟ 100 درصد اگه سینما رفتن تو این خراب شده هم مثل بقیه جاهای دیگه بود این نظرات رو زودتر از اینا میدیدی ! ما فعلا اینجا دستمون کوتاه و مجبوریم مجبوریم با نمره یک سری منتقد هایپ شیم تا نسخه ی با کیفیتش بیاد بعدا تصمیم گیری کنیم مثال IW هم رسما ته بی ربطی ـه اون همه اکشن پر مغز اون همه دیالوگ حساب شده اون همه خط و فیلمنامه درست حسابی هیج جوره نمیشه این دوتا با هم مقایسه بشن ! اگه ما صرفا به خاطر نمره یـ مشت منتقد و مراسمایی مثل اسکار فیلم دیدنمون رو میگذروندیم که دیگه رسما باید قید فیلم دیدنمون رو میزدیم! درکل وقتی جفت فیلما رو دیدی اونم پشت سر هم شاید به حرف من برسی شاید هم نرسی ولی خوب بازم از این که فیلم مشکل اساسی داره و صدای خیلی ها در اومده چیزی کم نمیکنه !

• Like
Reactions: arash1996
سر بلک پنتر دقیقا کی کف و خون قاطی کرده بود ؟ 100 درصد اگه سینما رفتن تو این خراب شده هم مثل بقیه جاهای دیگه بود این نظرات رو زودتر از اینا میدیدی ! ما فعلا اینجا دستمون کوتاه و مجبوریم مجبوریم با نمره یک سری منتقد هایپ شیم تا نسخه ی با کیفیتش بیاد بعدا تصمیم گیری کنیم مثال IW هم رسما ته بی ربطی ـه اون همه اکشن پر مغز اون همه دیالوگ حساب شده اون همه خط و فیلمنامه درست حسابی هیج جوره نمیشه این دوتا با هم مقایسه بشن ! اگه ما صرفا به خاطر نمره یـ مشت منتقد و مراسمایی مثل اسکار فیلم دیدنمون رو میگذروندیم که دیگه رسما باید قید فیلم دیدنمون رو میزدیم! درکل وقتی جفت فیلما رو دیدی اونم پشت سر هم شاید به حرف من برسی شاید هم نرسی ولی خوب بازم از این که فیلم مشکل اساسی داره و صدای خیلی ها در اومده چیزی کم نمیکنه !
حالا چند ماه تا اومدن بلوری IW مونده، اون موقع باز یه سری دیگه میان میگن همون آشغال همیشگی!:دی

بقیه ی فیلم های سوپرهیرویی همین وضع بوده! حالا یا حقشون بوده بگن آشغال، یا حقشون نبوده:-" به هر حال همیشه یه سری تا خرخره هایپن، یه سری هم میگن مفتش گرونه:-" فقط مشکل اینه اونایی که میگن مفتش گرونه، یا همه فیلم های مارول همون فرمول تکراری رو دارن؛ باز سر فیلم بعدی مارول میان همینا رو میگن! نبینید آقا! وقتی میدونید مارول ده ساله همون فرمول رو میره و حال نمیکنید، نبینید:-" البته در جایگاهی نیستم برا کسی تعیین تکلیف کنم، ولی پیشنهادیه که با وضع چند سال اخیر تاپیک میتونم بدم:دی در کل حیفه وقته برید سراغ چیزی که ازش لذت نمیبرید:-"

حالا چند ماه تا اومدن بلوری IW مونده، اون موقع باز یه سری دیگه میان میگن همون آشغال همیشگی!:D

بقیه ی فیلم های سوپرهیرویی همین وضع بوده! حالا یا حقشون بوده بگن آشغال، یا حقشون نبوده:-" به هر حال همیشه یه سری تا خرخره هایپن، یه سری هم میگن مفتش گرونه:-" فقط مشکل اینه اونایی که میگن مفتش گرونه، یا همه فیلم های مارول همون فرمول تکراری رو دارن؛ باز سر فیلم بعدی مارول میان همینا رو میگن! نبینید آقا! وقتی میدونید مارول ده ساله همون فرمول رو میره و حال نمیکنید، نبینید:-" البته در جایگاهی نیستم برا کسی تعیین تکلیف کنم، ولی پیشنهادیه که با وضع چند سال اخیر تاپیک میتونم بدم:D در کل حیفه وقته برید سراغ چیزی که ازش لذت نمیبرید:-"
نمیدونم نظرات ایجا رو خوندی یا جای دیگه ولی من کسی رو ندیدم که ز بیخ با مارول مشکل داشته باشه سر این فیلم و بیاد از تکرار و این دست صحبتا , حرفی زده باشه تمام کسایی که نمره دادن گفتن به نسبت بقیه فیلمای مارول ینی از اون دسته ادمای معلوم حالی که گفتی خارجن یکیش خودم که کامل برام نا امیدی بود بعدم کسی که دنبال کوبیدن مطلق باشه اول اخر نداره کرمش رو بالاخره باید یـ جایی بریزه الان چیزی که از IW بر میاد اینه که قطع به یقین افرادی که با فیلم حال میکنن خیلی بیشتر از کسایی که باحاش نمیکنن اینو من نمیگم نمرات فوق العاده کاربرا به فیلم میگه البته این روند نزولی نظرات کاربرا برا همه فیلما صادقه هیچ فیلمی رو ندیدم که تا الان مثلا نمراتش پیش رفته کرده باشه همیشه پایین میان بعد اینو در کنار زمانی که خیل عظیم تری به واسطه ی دسترسی به نسخه ی با کیفیت فیلم رو دیدن هم در نظر بگیر این روند سریع تر میشه ! در کل یـ چیز طبیعی ـه این روند نزولی فیلم و چیزی نیست که فقط برا سوپر هیرو ها صدق داشته باشه البته یـ موردی که این وسط وجود داره اینه که تو ایرانی بحث و بحث هایی که سر روز اکران فیلم باید اینجا وجود داشته باشه وجود نداره و موکول میشه به روز عرضه نسخه ی بلوری و این میشه که طرفدار ها ی فیلم دو دسته ای دیده میشن اونایی که خیلی مشتاق بودن و به کیفیت پرده ای راضی شدن و اونایی که زیاد مشتاق نبودن و بالطبع همون قدر هم ممکنه باهاش زیاد حال نکرده باشن . در واقع هرچقدر مشتاق تر باشی بیشتر ممکنه با فیلم کنار بیای تا اون موقع که میلی نداشته باشی و بزاری آخر وقت نگاهش کنی خیلی فرق این دوتاست ....

پ.ن : موزیک تم هم مگه داشت ؟ :D کلا اینقدر سر دیدن فیلم حرص خوردم که اصلا به موزیک فیلم توجه نکردم (منی که شاید یـ محصول رو فقط به خاطر موزیک تمش تماشا کنم) لینکی چیزی نداری ازش ؟
شاید چیز دیگه ای مد نظر دوستمون باشه، ولی Kendrick Lamar و رفقا یه آلبومی بر گرفته از فیلم چند هفته قبل از اکران دادن بیرون که 3 تا از آهنگاش( All The Stars، Opps، Pray for Me) توی آلبوم بود. آلبوم نسبتا خوبی هم بود، گوش کنید اگه وقت کردید.
نه بابا لامار چیه موسیقی متن فیلم رو میگم :D
چطوری فیلم می‌بینید موزیک پس زمینه رو نمیشنوید پس :D
Ludwig Goransson - A Kings Sunset.mp3 Download

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
من تا اینجا تقریبا نصف بلک پنتر رو نگاه کردم و متوجه تغییر شگرفی نسبت به فیلم های قبلی مارول نشدم! نمی دونم دوستان چطور تفاوت و افتضاح و زباله و این چیزا رو تو این فیلم پیدا کردن ولی به نظرم حداقل تا اینجا فیلم هم جهت بوده با فرمول آشنای همه فیلم های مارول!
فیلم تا اینجا به رسالتش که سرگرم کردن باشه عمل کرده! حالا ممکنه این اتفاق تا پایان فیلم نیوفته ولی تفاوت شگرفی وجود نداره! فرمول همونه ریتم و همه چیز آشنا!

فیلم های مارول / دیزنی رو بخوام تو یه جمله از نظر خودم توصیف کنم متوسط رو به بالا بودن! مثلا اسپایدر من به نظرم افتضاح بود، تور 3 خوب بود. بلک پنتر هم برای من قطعا تو همین دایره قرار میگیره، اینو میخوام بگم که به نظرم بلک پنتر به هیچ عنوان یه چیز پرت و ناآشنا نیست! یعنی به نظرم یکی که تور 3، اسپایدر من، کاپتان آمریکا 3 و در کل فیلم های اخیر مارول رو خوب و سطح بالا می دونه عجیبه که بلک پنتر رو در حد زباله و حتی بد و نچسب به حساب بیاره!

تا اینجا بخوام با فیلم های که مارول مستقلا برای یه ابرقهرمانش ساخته مقایسه کنم بلک پنتر جایگاه خوبی اره واقعا! انت من و دکتر استرنج به نظرم خیلی خوب نبودن، اسپایدر من هم گفتم به نظرم بلک پنتر حداقل از این سه فیلم بالاتره.

در جدول باکس آفیس این هفته اونجرز در هفته دوم اکران خود در صدر جدول قرار گرفت. I12m0sn.jpg مقایسه فروش هفته دوم اونجرز با رکوردداران فروش در هفته دوم اکران
1. Force Awakens - $149.2m
2. Infinity War - $112.4m (estimate)
3. Black Panther - $111.6m
4. Jurassic World - $106.5m
5. Avengers - $103.0m

فروش بین المللی فیلم
WORLDWIDE WEEKEND BOX OFFICE
Avengers: Infinity War - $1.16B

نه بابا لامار چیه موسیقی متن فیلم رو میگم :D
چطوری فیلم می‌بینید موزیک پس زمینه رو نمیشنوید پس :D
Ludwig Goransson - A Kings Sunset.mp3 Download
برعکس فیلمای MCU این یکی موسیقی خیلی به یادموندنی داشت. نمیدونم چه سریه تو MCU اصاً به کیفیت موسیقی اونقد توجه نمیکنن.:دی

• Like
Reactions: UFOPower
در جدول باکس آفیس این هفته اونجرز در هفته دوم اکران خود در صدر جدول قرار گرفت.View attachment 87343مقایسه فروش هفته دوم اونجرز با رکوردداران فروش در هفته دوم اکران
1. Force Awakens - $149.2m
2. Infinity War - $112.4m (estimate)
3. Black Panther - $111.6m
4. Jurassic World - $106.5m
5. Avengers - $103.0m

فروش بین المللی فیلم
WORLDWIDE WEEKEND BOX OFFICE
Avengers: Infinity War - $1.16B
بخوایم ی مقایسه کنیم با صنعت سرگرمی و بازی سازی، خدایی فیلم سازی خیلی عقبه درآمدش تازه خرجش هم به مراتب بیشتره :D
الان اینا دیگه رکوردشکن های تاریخ سینمان و همینجوری نمیشه به همچین اعدادی رسید، همین هفته گاد آف وار تو 3 روز اول حدود 200 میلیون دلار فروخته. اتفاقی که چندین بار تو سال برای بازی های مختلف میفته (مولتی پلتفروم ها)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• sms12

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or