Movie Center

بخوایم ی مقایسه کنیم با صنعت سرگرمی و بازی سازی، خدایی فیلم سازی خیلی عقبه درآمدش تازه خرجش هم به مراتب بیشتره :D
الان اینا دیگه رکوردشکن های تاریخ سینمان و همینجوری نمیشه به همچین اعدادی رسید، همین هفته گاد آف وار تو 3 روز اول حدود 200 میلیون دلار فروخته. اتفاقی که چندین بار تو سال برای بازی های مختلف میفته (مولتی پلتفروم ها)
اگر gta v رو خارج از فاکتور بگیریم. اصولا بازی ها به خاطر احتساب پیش فروش در دی وان فروش هفته اولشون رقم بالایی در میاد. ولی در کل بازی ها میانگین فروش نهاییشون خیلی کمتر از صنعت سینماست.

اگر gta v رو خارج از فاکتور بگیریم. اصولا بازی ها به خاطر احتساب پیش فروش در دی وان فروش هفته اولشون رقم بالایی در میاد. ولی در کل بازی ها میانگین فروش نهاییشون خیلی کمتر از صنعت سینماست.
هر سال نسخه های کال آف ، بتلفیلد ، فیفا ، بازی های یوبی سافت مث اساسین و فارکرای و رینبو و ... و بعضی بازی های انحصاری پرفروش حداقل 10-15 میلیون نسخه میفروشن که ما نسخه ای 40 دلار هم بگیریم میشه 400 تا 600 میلیون دلار ( حالا خیلی بیشتره ها مثلا فیفاها و بتل ها و کال ها حداقل 20 میلیون میفروشن ).یعنی به طور مرتب سالانه چندین بازی هستن که بین 400 تا 600 میلیون دلار به بالا فروش دارن در حالی که تو هر سال هالیوود به ندرت همچین چیزی پیش میاد.تازه ما بازی های راک استار و بازی های دیگه ای مثل ماینکرافت و pubg و ... بازی های موبایل و همراه رو هم داریم که حساب نکردیم
یادم نیس چه سالی بود اما چندسال پیش اعلام شد که درآمد صنعت بازی از سینما بیشتر شده کلا

چند وقت پیش ی چارت بچه ها گذاشتن که توش صنعت‌گیمینگ با اختلاف زیادی تو تمام سرگرمیا اول بود بعد دقیق یادم نیست ولی فک کنم کتاب بود بعدش هم سینما دقیق یادم نیست اگه کسی اون چارت رو داره بزارتش‌ اینجا ..

ویرایش : ایناهاش

35A5F611_1AE4_4BCA_8887_AA52ED324691.png

آخرین ویرایش:
هر سال نسخه های کال آف ، بتلفیلد ، فیفا ، بازی های یوبی سافت مث اساسین و فارکرای و رینبو و ... و بعضی بازی های انحصاری پرفروش حداقل 10-15 میلیون نسخه میفروشن که ما نسخه ای 40 دلار هم بگیریم میشه 400 تا 600 میلیون دلار ( حالا خیلی بیشتره ها مثلا فیفاها و بتل ها و کال ها حداقل 20 میلیون میفروشن ).یعنی به طور مرتب سالانه چندین بازی هستن که بین 400 تا 600 میلیون دلار به بالا فروش دارن در حالی که تو هر سال هالیوود به ندرت همچین چیزی پیش میاد.تازه ما بازی های راک استار و بازی های دیگه ای مثل ماینکرافت و pubg و ... بازی های موبایل و همراه رو هم داریم که حساب نکردیم
یادم نیس چه سالی بود اما چندسال پیش اعلام شد که درآمد صنعت بازی از سینما بیشتر شده کلا

چند وقت پیش ی چارت بچه ها گذاشتن که توش صنعت‌گیمینگ با اختلاف زیادی تو تمام سرگرمیا اول بود بعد دقیق یادم نیست ولی فک کنم کتاب بود بعدش هم سینما دقیق یادم نیست اگه کسی اون چارت رو داره بزارتش‌ اینجا ..

ویرایش : ایناهاش

35A5F611_1AE4_4BCA_8887_AA52ED324691.png
مقایسه کلی دو صنعت کمی پیچیده تره.
منظور من مقایسه فروش تک به تک هست. الان تعداد فیلم هایی که دارن رکورد بالای یک میلیارد میزنن داره از 20 تا رد میکنه ولی فکر میکنم این در بازی ها کمتر هست.
البته سرورشون gta v با فروش 6 میلیاردی همه رو شرمنده کرده.
اگر بحث فروش رو کنار بذاریم و بحث سود دهی رو داشته باشیم بازم بازی ها سر ترن چون با بودجه کمتر درصد سود بهتری داشتن.
بازی های ساده موبایلی مثل همین کلش هم در امدش بیشتر از 2.5 میلیارد شده.

مقایسه کلی دو صنعت کمی پیچیده تره.
منظور من مقایسه فروش تک به تک هست. الان تعداد فیلم هایی که دارن رکورد بالای یک میلیارد میزنن داره از 20 تا رد میکنه ولی فکر میکنم این در بازی ها کمتر هست.
البته سرورشون gta v با فروش 6 میلیاردی همه رو شرمنده کرده.
اگر بحث فروش رو کنار بذاریم و بحث سود دهی رو داشته باشیم بازم بازی ها سر ترن چون با بودجه کمتر درصد سود بهتری داشتن.
بازی های ساده موبایلی مثل همین کلش هم در امدش بیشتر از 2.5 میلیارد شده.
اره خوب لامصب من فک میکنم تمام گندگی این امار به خاطر همین بازار موبایل + بازیهای F2P و پرداخت های درون برنامه ای باشه در کل به شدت داره این صنعت بزرگ میشه خیلی بزرگ !

اونجرز اینفنیتی وار رو با کیفیت بی نهایت داغون دیدم ! خیلی خوب بود خیلی بهتر از قبلیا ! و بهترین پایان بندی رو بین فیلم های ابر قهرمانی داشت !

با اینکه از الان میتونم حدس بزنم تو شماره های بعد چه اتفاقی می افته ولی بازم خیلی رضایت بخش بود

به رسم تمام فیلم های سوپرهیرویی، دوستانی که موقع اکران فیلم رو میبینند و کف و خون و بعد که بلوری میاد یه عده دیگه = همون آشغال همیشگی!
منتظر اوندن بلوری اینفینیتی وار و همون آشغال همیشگی بودنش هستیم :|

---
و باز ملت فیلم بعدیه همون آشغال همیشگی رو میبینند! چه کاریه خو!:|

دبیرستان یه دوستی داشتم خیلی اهل سینما بود ! دانشگاه هم میخواست بره کارگردانی یا فیلم نامه نویسی بخونه ! خلاصه خیلی عشق داشت

یه روز برگشت گفت نشستم از این فیلم ت.... جان کلود رو دیدم خیلی حال داد !

ما متعجب برگشتیم گفتیم ! از تو بعید بود بشینی پا این فیلما !

گفت همیشه که نمیشه نشست پدر خوانده و گاو خشمگین و سرگیجه و روانی و شاین رو دید ! بعضی مواقع دیدن این فیلمای اب دوغ خیاریم حال میده !

......
نظر خودم با اینکه خصوصا از این بکگراند سر هم بندی شده و هیرو های کاغذی اونجرز بدم میاد ! ولی دیدنش حال میده ! ادم دوست داره یه اکشن هیجان انگیر ببینه ! که این فیلم ها هم صرفا برای همین ساخته میشن
.....

من که iw رو دیدم و به نسخه های قبلی میگم اشغالی همیشگی ! ولی این یکی واقعا فرق داشت متفاوت بود ! والیانش ارزش و وقار و ابهت و ایدئولوگ قابل تامل داشت ! خصوصا کارکتر های سری همسایه (gg ) خیلی به جذابیتش کمک کردن! با نسخه های قبلی تفاوت اساسی داره

آخرین ویرایش:
دبیرستان یه دوستی داشتم خیلی اهل سینما بود ! دانشگاه هم میخواست بره کارگردانی یا فیلم نامه نویسی بخونه ! خلاصه خیلی عشق داشت

یه روز برگشت گفت نشستم از این فیلم ت.... جان کلود رو دیدم خیلی حال داد !

ما متعجب برگشتیم گفتیم ! از تو بعید بود بشینی پا این فیلما !

گفت همیشه که نمیشه نشست پدر خوانده و گاو خشمگین و سرگیجه و روانی و شاین رو دید ! بعضی مواقع دیدن این فیلمای اب دوغ خیاریم حال میده !

......
نظر خودم با اینکه خصوصا از این بکگراند سر هم بندی شده و هیرو های کاغذی اونجرز بدم میاد ! ولی دیدنش حال میده ! ادم دوست داره یه اکشن هیجان انگیر ببینه ! که این فیلم ها هم صرفا برای همین ساخته میشن
.....

من که iw رو دیدم و به نسخه های قبلی میگم اشغالی همیشگی ! ولی این یکی واقعا فرق داشت متفاوت بود ! والیانش ارزش و وقار و ابهت و ایدئولوگ قابل تامل داشت ! خصوصا کارکتر های سری همسایه (gg ) خیلی به جذابیتش کمک کردن! با نسخه های قبلی تفاوت اساسی داره
درسته،همیشه نمیشه فیلم های خفن و فلسفی و مغز افکن و این چیزا دید!
ولی بحث اینه مثالی که زدی دوستت از اون فیلم آبدوغ خیاری لذت میبره/برده! ولی لازمه چندسال این تاپیک رو کسی دنبال کرده باشه،پست ها رو از حفظه! وقتی یک فیلمی آشغال همیشگیه،خو چه دردیه دیدنش! مثل اینه بگم مثلا من حالم از فلان بازی بهم میخوره(برای مثال Doom بازییه که اصلا نتونستم هیچگونه ارتباطی باهاش برقرار کنم! ) ، بعد شماره ی بعدیه اون بازی که اومد باز برم بگیرمش! یا بدونم سازنده ی اون بازی کلا بازی هاش اون تیپی هستن! بعد برم بازی جدیدشون رو بگیرم!
10 سال یک سریال رو دنبال کنی(فیلم های مارول رو مثل سریال میدونم) غیر از 2 سال اولش با هیچی دیگه حال نکنی، به امید اینکه Xسال بعد IWـی بیاد شاید حال کنی! تازه همونم اگر مثل اونجرز2 همون آشغال همیشگی در نیاد:-"

• Like
Reactions: Milad_HW and vaan 2
ما که با همین اشغال های همیشگی حال میکنیم. دستمون نمیرسه وگرنه میرفتیم هفته اول توی سینما نگاهش میکردیم. کیفیت داغون هم حال نمیده. باید 6 ماه منتظر موند و از هر اسپویلی جاخالی بدیم.

درسته،همیشه نمیشه فیلم های خفن و فلسفی و مغز افکن و این چیزا دید!
ولی بحث اینه مثالی که زدی دوستت از اون فیلم آبدوغ خیاری لذت میبره/برده! ولی لازمه چندسال این تاپیک رو کسی دنبال کرده باشه،پست ها رو از حفظه! وقتی یک فیلمی آشغال همیشگیه،خو چه دردیه دیدنش! مثل اینه بگم مثلا من حالم از فلان بازی بهم میخوره(برای مثال Doom بازییه که اصلا نتونستم هیچگونه ارتباطی باهاش برقرار کنم! ) ، بعد شماره ی بعدیه اون بازی که اومد باز برم بگیرمش! یا بدونم سازنده ی اون بازی کلا بازی هاش اون تیپی هستن! بعد برم بازی جدیدشون رو بگیرم!
10 سال یک سریال رو دنبال کنی(فیلم های مارول رو مثل سریال میدونم) غیر از 2 سال اولش با هیچی دیگه حال نکنی، به امید اینکه Xسال بعد IWـی بیاد شاید حال کنی! تازه همونم اگر مثل اونجرز2 همون آشغال همیشگی در نیاد:-"
صحبت سر اینه که نحوه‌ای که بلک پنتر توسط منتقدا تحویل گرفته شده بود انتظار رو از روند عادی مارول بالا میبرد. من خودم قبل این که ببینم فیلم رو چندبار اینجا گفتم که به نظرم شرایط استثنایی فیلم یه بایاس نمره بهش داده و به نظرم اگر تو شرایط برابر با باقی فیلما عرضه میشد شاید نمرش این نمیشد، ولی خب مطمئن نبودم این حرفمو تا دیدم فیلمو. فیلم به هیچ طریقی آشغال نیست، ولی خب یه ستینگ خیلی خوب داره با یه داستانی که خیلی کمتر از پتانسیل فیلمه.

بخوایم ی مقایسه کنیم با صنعت سرگرمی و بازی سازی، خدایی فیلم سازی خیلی عقبه درآمدش تازه خرجش هم به مراتب بیشتره :D
الان اینا دیگه رکوردشکن های تاریخ سینمان و همینجوری نمیشه به همچین اعدادی رسید، همین هفته گاد آف وار تو 3 روز اول حدود 200 میلیون دلار فروخته. اتفاقی که چندین بار تو سال برای بازی های مختلف میفته (مولتی پلتفروم ها)

به جاش توی فیلم‌سازی بین درآمدزایی فیلما توازن هست و ریسک بیشتری به صورت کلی توی صنعت هست. هنوز عناوین «بودجه متوسط» توی صنعت فیلم زیادن، ولی توی صنعت بازی تموم شدن اینا.:دی متأسفانه این چندسال اخیر صنعت گیمینگ به صورت کلی درجا زده از نظر ارائه‌ی محتوای با کیفیت در قیاس با سالهای قبل‌ترش، دقیقاً هم به خاطر این پول‌ساز بودنشه.:دی چون عناوین محدودی فروش فوق‌العاده بالایی دارن و همه شبیه اونا میشن.

• Like
Reactions: S L R and Akiba
به جاش توی فیلم‌سازی بین درآمدزایی فیلما توازن هست و ریسک بیشتری به صورت کلی توی صنعت هست. هنوز عناوین «بودجه متوسط» توی صنعت فیلم زیادن، ولی توی صنعت بازی تموم شدن اینا.:D متأسفانه این چندسال اخیر صنعت گیمینگ به صورت کلی درجا زده از نظر ارائه‌ی محتوای با کیفیت در قیاس با سالهای قبل‌ترش، دقیقاً هم به خاطر این پول‌ساز بودنشه.:D چون عناوین محدودی فروش فوق‌العاده بالایی دارن و همه شبیه اونا میشن.

اینکه در هر دو صنعت شاهد ریسک کمتری هستیم رو قبول دارم ولی بخش بولد شده رو به صورت کلی نه، اتفاقا تو سینما الان همه صرفا دنبال این هستند دیزنی طور فیلم بسازند و یک سود تضمین شده کسب کنند که البته کم هم شکست نداشتیم. برای مثال خود وارنر کمپانی ایی که سری ارباب حلقه ها،هری پاتر و بتمن های نولان رو ساخته میبینیم چه طوری اصل و ماهیت خودشون رو فراموش کرد و به دنبال قصه های پریان دیزنی رفت و با خاک یکسان شد. با جورج میلر دعواشون شده که چرا مدمکس رو رده سنی بزرگسال ساختی (ریسک پذیری کمتر) !!! استدیویی که کازابلانکا رو به پرده اورده بود
از big 5 که فاکس رفت زیر سلطه دیزنی و دخالت هاش هنوز هیچی نشده اغاز شده (دد پول یکسری صحنه هارو کات کردند و رایان رینولدز هم گفته معلوم نیست اصلا نسخه بعدی ایی در کار باشه یا نه)
از دوران پر عظمت مترو گلدوین مایر که فقط یک اسم مونده و فیلم بزرگ امسال شون تا بدین جا توم ریدر بوده !! از دستاوردهای چندسال اخیر شون میشه از بازسازی افتضاح بن هور و هفت دلار یادی کرد
وضع پارامونت، یونیورسال و کلمبیا پیکچرز هم تفاوت خاصی با مثال هایی که زدم نداره.

الان تمام کمپانی های فیلمسازی دنباله روی هم هستند و در راس این هرم دیزنی قرار داره، قدیم یک فیلم ترسناک میدیدی میفهمیدی این فیلم برای یونیورسال هست ولی الان چه طوری میتونی تشخیص بدی پارک ژوراسیک برای وارنره و یا یوینورسال ؟

بازیهای AA تو صنعت گیم که هم مالی و کیفیتی ساختار شکن باشند کم نداشتیم. همین پارسال پابجی رسما منفجر کرد، کاپ هد، هل بلید، nier و ... ولی به صورت کلی برتری اصلی سینما نسبت به ویدیو گیم به گستردگی اون در سطح جهان برمیگرده. برای مثال تو کشور خودمون توانایی ساخت یک بازی AAA و حتی AA واقعا وجود نداره ولی میبینیم چه طور فیلمهایی مثل دربند، جدایی، خانه دوست کجاست و ... از توش درمیاد

• Like
Reactions: Ehsan95_76
دوستان میون بحثتون
اتفاقی امروز یاد یه فیلمی از دوران بچگی افتادم که توو تلویزیون نشون داده بودن ولی اسمش رو نمی دونم...
یه فیلم شرقی (ژاپنی یا کره ای یا ...) که داستان در مورد یه شعبده باز یا جادوگره، و توو اواسط فیلم یکی از بالای ساختمون می خواد خودکشی کنه،به پلیسا میگه من میتونم کمکتون کنم این آدم رو بیارم پایین... بعد میره پیش طرف یه خورده صحبت می کنه، و چون طرفم هدفی توو زندگیش نداشته، بهش میگه، ببین من 3 بار سکه رو شیر خط می کنم، اگه یه بارش همونی بشه که تو انتخاب کردی من جلوتو نمیگیرم خودتو پرت کنی... طرف 3 بار شیر خط هم که می بازه هیچ، سکه رو میده دسته طرف میگه اصلا خودت شیر خط کن اگه یه بار خودت همونی که انتخاب کردی شد، پرت کن خودتو، بعدش هیچی دیگه،طرف خل میشه ، هر کار می کنه اونی که انتخاب می کنه نمیشه...:D انقدم یادم مونده که پلیسا هر کار می کردن این شعبده بازه رو گیر بیارن نمی تونسن...
کسی اسم این فیلم رو میدونه؟

• Like
Reactions: M0HAMAD
دوستان میون بحثتون
اتفاقی امروز یاد یه فیلمی از دوران بچگی افتادم که توو تلویزیون نشون داده بودن ولی اسمش رو نمی دونم...
یه فیلم شرقی (ژاپنی یا کره ای یا ...) که داستان در مورد یه شعبده باز یا جادوگره، و توو اواسط فیلم یکی از بالای ساختمون می خواد خودکشی کنه،به پلیسا میگه من میتونم کمکتون کنم این آدم رو بیارم پایین... بعد میره پیش طرف یه خورده صحبت می کنه، و چون طرفم هدفی توو زندگیش نداشته، بهش میگه، ببین من 3 بار سکه رو شیر خط می کنم، اگه یه بارش همونی بشه که تو انتخاب کردی من جلوتو نمیگیرم خودتو پرت کنی... طرف 3 بار شیر خط هم که می بازه هیچ، سکه رو میده دسته طرف میگه اصلا خودت شیر خط کن اگه یه بار خودت همونی که انتخاب کردی شد، پرت کن خودتو، بعدش هیچی دیگه،طرف خل میشه ، هر کار می کنه اونی که انتخاب می کنه نمیشه...:D انقدم یادم مونده که پلیسا هر کار می کردن این شعبده بازه رو گیر بیارن نمی تونسن...
کسی اسم این فیلم رو میدونه؟
سلام، اگر که اشتباه نکنم فرار از زمانه (running out of time) اسمش،خودم شخصا خیلی دوست دارم یبار دیگه ببینم این فیلم رو :دی

یکی از تئوری های نچندان مهم واسه نسخه ی بعدی مربوط به صحنه ی پایانی Avengers Infinity War توسط جو روسو تایید شده :
اخر کار وقتی تانوس بشکن میزنه وارد سنگ روح میشه و با گامورا دیدار میکنه این کارو واسه این انجام دادن دان که شخصیت پردازی تانوس رو هرچه بیشتر به تکامل برسون نشون بدن که تانوس فقط یـ شخصیت شرور و بد ذات نیست و تصمیمای احساسی مهمی رو برا عملی شدن کارش انجام داده و یـ سیر احساسی و شخصیتی مهمی رو پشت سر گذاشته ! اینه که این شخصیت رو اینقدر باور پذیر کرده !

واقعا شخصیت تانوس کم کم داره تبدیل میشه به یکی از بهترین شخصیت های فیلمای قهرمانی نه فقط یـ ویلین خفن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or