Movie Center

سه شنبه، انتقام جویان جدید 23.4 میلیون در آمریکای شمالی فروخت تا مجموع فروش خانگی اش به 305.9 میلیون برسد . هم چنین غول مارول توانست فروش جهانی خود را تا انتهای روز سه شنبه به 808.4 میلیون برساند.
BoxOfficeReport.com (@BORReport) | Twitter
BoxOfficeReport.com (@BORReport) | Twitter

نه رنگا OK هستن فقط یکم تصویر تاریک ک خوب به خاطر همون بحث هندی کم و این حرفاست من خودم اینو گرفتم Avengers Infinity War 2018 NEW PROPER 720p HD-CAM X264 HQ-CPG سه گیگ و خوردیه ای حجمشه و کامل کاملـه فیلم + صحنه ی Post Credit فقط بعضی موقع ها کله فرد جلویی میوفته پایین تصویر که در حد چند دقیقه جمعا بیشتر نیست یـ فایل نمونه 30 ثانیه ای هم اپلود کردم مربوط به یکی از سکانس هایی ـه که داخل تریلر نشونش دادن دوستانی که دوست دارن بدونن میتونن این کیفیت رو تحملش کنن یا نه دانلودش کنن ...

Avengers IW SampleVideo

پ.ن : به به کیفیت بلوری Black Panther هم اومد .....

این چقدر خوب بود کیفیتش!:| اونی که من دیدم خیلی بدتر بود ! حیف شد!

05vy_screenshot-www.metacritic.com-2018.05.jpg

فاز منقدین عزیز رو هم خریداریم جدا بزرگترین اشتباه ممکنه اینه که بگی فلان فیلم متای خفنی گرفته اون یکی متای عادی !
از نظر متاکریتیک که بهترین فیلم تاریخ boy hood عه =))

Marvel_Cinematic_Universe_logo.png

دیروز سالگرد 10 سالگی MCU بود

10 سال پیش با فیلم Iron Man پروژه جاه طلبانه Marvel Cinematic Universe استارت خورد تا بستری باشه برای جمع شدن فیلم های پراکنده سوپر هیرو ای در یک محموعه هدف دار که خود مارول به صورت مستقیم اون ها رو می سازه
دنیای Earth-199999 خلق شد و حاصلش رو امروز با Avengers: Infinity War داریم می بینیم

152533684545216637-750x500.jpg

بازیگر و تهیه کننده فیلم ابرقهرمانی «ددپول» (Deadpool) اعلام کرد که ممکن است قسمت دوم این فیلم که بزودی اکران می شود، آخرین قسمت این فرانچایز باشد.

گرچه فیلم «ددپول 2» (Deadpool 2) سعی دارد که رکورد افتتاحیه 150 میلیونی قسمت اول فیلم را بشکند، اما بازیگر و تهیه کننده این فیلم، یعنی «رایان رینولدز» (Ryan Reynolds) مطمئن نیست که آیا فیلم سومی در این فرانچایز ساخته خواهد شد یا خیر.

رایان در مصاحبه با پایگاه خبری Entertainment Weekly این گونه در مورد آینده فرانچایز «ددپول» (Deadpool) گفته است:

من نمی دانم که ددپول 3 ای در کار خواهد بود یا نه. واقعا نمی دانم! من احساس میکنم که کاراکتر را دوست دارم، به طوریکه به درستی در درون دنیای خودش کار کند. شما باید همه چیز را از او دور کنید. من فکر نمی کنم که شما بتوانید این کار رو انجام دهید.

در حالیکه رینولدز مطمئن نیست که قسمت بعدی ددپول در کار باشد، اما به عنوان بازیگر همچنان تمایل دارد در نقش این شخصیت ابرقهرمانی بامزه را ایفا کند.

منبع : IMDB

152533684545216637-750x500.jpg

بازیگر و تهیه کننده فیلم ابرقهرمانی «ددپول» (Deadpool) اعلام کرد که ممکن است قسمت دوم این فیلم که بزودی اکران می شود، آخرین قسمت این فرانچایز باشد.

گرچه فیلم «ددپول 2» (Deadpool 2) سعی دارد که رکورد افتتاحیه 150 میلیونی قسمت اول فیلم را بشکند، اما بازیگر و تهیه کننده این فیلم، یعنی «رایان رینولدز» (Ryan Reynolds) مطمئن نیست که آیا فیلم سومی در این فرانچایز ساخته خواهد شد یا خیر.

رایان در مصاحبه با پایگاه خبری Entertainment Weekly این گونه در مورد آینده فرانچایز «ددپول» (Deadpool) گفته است:

در حالیکه رینولدز مطمئن نیست که قسمت بعدی ددپول در کار باشد، اما به عنوان بازیگر همچنان تمایل دارد در نقش این شخصیت ابرقهرمانی بامزه را ایفا کند.

منبع : IMDB
مثل اینکه واقعا بعد این و x men dp دیگه فیلمای سوپر هیرویی خشن نداریمx_x
دوستان من اونجرز ندیدم اما یه سوالی داشتم
اسپایدرمن میمیره ؟ اگه میمیره پس چجوری ادامه فیلمش ساخته میشه ؟ بعد کوئیل چجوری اسپایدرمن به ... میده:D

آخرین ویرایش:
جالبه واقعا. موقع اکران معمولا چند نفری میبینن به به چه چه میکنن و بعد اومدن بلوری هرکی میبینه میگه ضعیفه :-?البته خودم فیلمو ندیدم ولی برای thor3 هم موقع اکران خیلی تعریف میکردن ولی دیدیم ی فیلم معمولی بود . این فیلم هم فروش خیلی خوبی داشته باید دید :D
دلیلش کاملا واضحه "سلیقه" طبق سلیقت از ثور خوشت نیومده ولی خیلیا دیگه خوشش اومده در مورد این فیلم هم صادقه البته اگه از من میپرسی قضیه این فیلم از سلیقه خارجه ببینی متوجه میشی ....
دو تا دلیل داره : اول اینکه معمولا طرفدارها میرن سینما فیلم رو ببینن و دوم هم اینکه حتی فیلم بد رو اگه توی سینمای IMAX ببینی خودش فیلم رو لذت بخش تر میکنه
مخالفم فیلم هرچقدر تو قسمت فنی خودش رو تو سینما ها نشون بازم اگه خوشت نیاد تهش میرسی به اینکه چه فیلم چرتی بود مگه اینکه فن اون فیلم باشی یا مثلا یـ چیز نو و جدیدی باشه (مثل اون اوایل 3D) و جو گیری و این حرفا که خوب اون وقت میشه گفت اون عوامل رو نتیجه گیری نهاییت تاثیر میزاره که باز همونم بیشتر برا دفعه ی اول ـه دفعه دوم قطعا ضعف های فیلم بیشتر به چشت میاد ....

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Jill-Valentine
مثل اینکه واقعا بعد این و x men dp دیگه فیلمای سوپر هیرویی خشن نداریمx_x
دوستان من اونجرز ندیدم اما یه سوالی داشتم
اسپایدرمن میمیره ؟ اگه میمیره پس چجوری ادامه فیلمش ساخته میشه ؟ بعد کوئیل چجوری اسپایدرمن به ... میده:D
?:|?

@jhoobin اسپویل دوست داری بشی ؟ بیا اینم اسپویل :
در همین حد بگم که یک سری کاراکتر از جمله اسپایدی اخر فیلم توسط تانوس توسط قدرتی که از سنگ زمان بدست میاره (در کنار قدرت بقیه سنگ ها) تو گذشته پاک میشن (میمیرن) و کلا دیگه وجود ندارن واسه همین محو میشن که خوب 100 درصد تو قسمت بعدی به یـ نحوی یکسریاشون برمیگردن دوباره ...
حالا چرا اینجوری برخورد میکنی یکم مودبانه تر بگید من اصن اسپویل برام مهم نیست:-w:|
خوب بیا ":دی" شرمنده اگه جدی گرفتی :دی

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
@jhoobin اسپویل دوست داری بشی ؟ بیا اینم اسپویل :
در همین حد بگم که یک سری کاراکتر از جمله اسپایدی اخر فیلم توسط تانوس توسط قدرتی که از سنگ زمان بدست میاره (در کنار قدرت بقیه سنگ ها) تو گذشته پاک میشن (میمیرن) و کلا دیگه وجود ندارن واسه همین محو میشن که خوب 100 درصد تو قسمت بعدی به یـ نحوی یکسریاشون برمیگردن دوباره ...
حالا چرا اینجوری برخورد میکنی یکم مودبانه تر من اصن اسپویل برام مهم نیست:-w:|

دوستان برین ویدیو جدید Celine Dion به نام Ashes رو ببینید حتمن. بینظیره! بینظیر!

/watch?v=CX11yw6YL1w

پ.ن. یک جوون مردی بیاد لینک مستقیمش کنه :D
پ.ن2. به تابیک بی ربط نیست! ببینین میفهمین.
مال DeadPool 2 هست =))

watch?v=CX11yw6YL1w

کاملش :D
عهه اشتباهه لینک؟؟ من از تو تلگرام دیدم اومدم اینجا لینک یوتوب یادم :D
ممنون بابت تصحیح

3jj_may_03_2018_14_54_34.gif

:))

سر این قسمتش داشتم زمینو گاز میزدم =)) =))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or