Movie Center

شما هارو نمیدونم ولی به نظر من تریلر FB&wtft خیلی برام عادی بود.‌‌.. فقط اون ۵ ثانیه اولش و Lumos Maxima گفتنش هایپ کَــــ... Lumos Maxima... Lumos Maxima... دیوونم کرد:((
کل بچهگیم رو اورد جلو چشمم

امیدوارم این جی کی رو راضی کنن یه کتاب بنویسه از رو هری پاتر ، حداقل فیلمنامه ای چیزی
واقعا دنیا بدون هری پاتر کمبود داره : (
خوبه حداقل این میاد ، یکم هم هینت و رفرنس بدن میچسبه
دعا کن همین ورژن FBaWtFt ـه فیلم رو کتاب کنه:دی

صبر واقعا سخت شده دیگه :(( 5 ساعت دیگه تا ملاقات دوباره با دنیای استار وارز زمان باقی است :((

دعا کن همین ورژن FBaWtFt ـه فیلم رو کتاب کنه:دی

!!!

این فیلم خودش از روی کتابش داره ساخته میشه؟!

البته شاید منظور رو اشتباه فهمیدم :دی

صبر واقعا سخت شده دیگه :(( 5 ساعت دیگه تا ملاقات دوباره با دنیای استار وارز زمان باقی است :((

!!!

البته شاید منظور رو اشتباه فهمیدم :دی
مسلما از یه دایره المعارف 20-30 صفحه ای نمیشه سه گانه درست کرد، اینجا هم خود رولینگ در مورد نویسنده کتاب یه سری ماجرا درست کرده و خیلی ربط زیادی به کتاب نداره. البته فک کنم خودت از من بهتر می دونی اینارو و منظورم رو بد فهمیدی:دی

کتابش یه چیز دیگس. بلواقع کتابی هست که خود نیوت اسکمندر اسمش این بود؟ نوشته و توضیح در مورد موجودات خیالی و اینا. داستان فیلم قاعدتا جدیده و ربطی به کتاب نداره چون اصلا کتاب داستان نیست.

مسلما از یه دایره المعارف 20-30 صفحه ای نمیشه سه گانه درست کرد، اینجا هم خود رولینگ در مورد نویسنده کتاب یه سری ماجرا درست کرده و خیلی ربط زیادی به کتاب نداره. البته فک کنم خودت از من بهتر می دونی اینارو و منظورم رو بد فهمیدی:دی

کتابش یه چیز دیگس. بلواقع کتابی هست که خود نیوت اسکمندر اسمش این بود؟ نوشته و توضیح در مورد موجودات خیالی و اینا. داستان فیلم قاعدتا جدیده و ربطی به کتاب نداره چون اصلا کتاب داستان نیست.

گفتم که احتمالا اشتباه متوجه شدم :دی فهمیدم منظورتون سناریوی داستانی فیلمه که ای کاش کتاب بشه :دی

از ساعتی پیش یکی از بزرگترین سایتهای فروش فیلم آمریکا فقط عناوین فیلمهای 4K رو به نمایش گذاشت.
فروش این بلوری های جدید با فرمت ضبط و پخش HEVC یا h-265 تا چند روز دیگه آغاز میشه.
24bee8dafa62506a7c7244565165e9b5.jpg

http://www.blu-ray.com/4k/

بلوری 4K پلیرهای جدید با کدک پیشرفته HEVC, H.265
4c7681084674aace69a3371cda1462be.jpg

62d4bad47b49c0444db025962797237e.jpg

Z5 PREMIUM DUAL

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or