وحید چون فیلم های تارنتینو توی اروپا دیرتر اکران میشه، امکانش هست که تا فروردین 95 طول بکشه.
زودتر اومد چه بهتر ولی همون اواخر اسفند اوایل فروردین روش حساب کن.
شما هارو نمیدونم ولی به نظر من تریلر FB&wtft خیلی برام عادی بود... فقط اون ۵ ثانیه اولش و Lumos Maxima گفتنش هایپ کَــــ... Lumos Maxima... Lumos Maxima... دیوونم کرد
کل بچهگیم رو اورد جلو چشمم
امیدوارم این جی کی رو راضی کنن یه کتاب بنویسه از رو هری پاتر ، حداقل فیلمنامه ای چیزی
واقعا دنیا بدون هری پاتر کمبود داره : (
خوبه حداقل این میاد ، یکم هم هینت و رفرنس بدن میچسبه
مسلما از یه دایره المعارف 20-30 صفحه ای نمیشه سه گانه درست کرد، اینجا هم خود رولینگ در مورد نویسنده کتاب یه سری ماجرا درست کرده و خیلی ربط زیادی به کتاب نداره. البته فک کنم خودت از من بهتر می دونی اینارو و منظورم رو بد فهمیدی
کتابش یه چیز دیگس. بلواقع کتابی هست که خود نیوت اسکمندر اسمش این بود؟ نوشته و توضیح در مورد موجودات خیالی و اینا. داستان فیلم قاعدتا جدیده و ربطی به کتاب نداره چون اصلا کتاب داستان نیست.
مسلما از یه دایره المعارف 20-30 صفحه ای نمیشه سه گانه درست کرد، اینجا هم خود رولینگ در مورد نویسنده کتاب یه سری ماجرا درست کرده و خیلی ربط زیادی به کتاب نداره. البته فک کنم خودت از من بهتر می دونی اینارو و منظورم رو بد فهمیدی
کتابش یه چیز دیگس. بلواقع کتابی هست که خود نیوت اسکمندر اسمش این بود؟ نوشته و توضیح در مورد موجودات خیالی و اینا. داستان فیلم قاعدتا جدیده و ربطی به کتاب نداره چون اصلا کتاب داستان نیست.
از ساعتی پیش یکی از بزرگترین سایتهای فروش فیلم آمریکا فقط عناوین فیلمهای 4K رو به نمایش گذاشت.
فروش این بلوری های جدید با فرمت ضبط و پخش HEVC یا h-265 تا چند روز دیگه آغاز میشه.