تام هاردی کی از Suicide Squad کنار گذاشته شد؟چرا؟
کنار گذاشته نشد، خودش از کنار رفت
آخرین ویرایش:
تام هاردی کی از Suicide Squad کنار گذاشته شد؟چرا؟
همین چند روز پیش ی خبر دیدم مبنی بر اینکه ابراز پشیمونی کرده بود خودش سر همین مسئله !کنار گذاشته نشد، خودش از کنار رفتاز فیلنامه و کاراکترش راضی نبوده مثل اینکه، هرچند خودش میگه به دلیل مشغله ولی خب عوامل اینسایدر(!) میگن از فیلم راضی نبوده.
همین چند روز پیش ی خبر دیدم مبنی بر اینکه ابراز پشیمونی کرده بود خودش سر همین مسئله !
علاقه ای به فیلمای SW ندارم چون 10 12 سال پیش هی میگفتن فیلم استار وارز رو دیدی خیلی قشنگه.منم گفتم برم کلوپ بگریمش ببینم چیه.یادم نیست کدوم نسخش بود یه نیم ساعتشو نگاه کردم دیدم 2نفر با شمشیر رنگی دارن با هم میجنگن "خلاصه اینکه فیلمش برام ناجور تخیلی در اومد و از اون به بعد هر وقت اسم استار وارز میشنوم حالت تهوع میگیرم:d
حالا اینو دانلود کنیم بلکه تونست کمی نظرمونو جلب کنه:d
اقا داستان چیه انقدر این استاروارز در ممالک غربی پرطرفداره؟ :d من قبلا یه نسخه رو ازش دیدم یه سای فای نسبتا گیرا:d
بعد هموطنان بد بخت محکوم به جو گیری میشن !
لئو رو عشقه...فرش قرمز فیلم تو LA
استایل و تیپ تام هاردی :lovestruck:
![]()
اقا داستان چیه انقدر این استاروارز در ممالک غربی پرطرفداره؟ :d من قبلا یه نسخه رو ازش دیدم یه سای فای نسبتا گیرا:d
بعد هموطنان بد بخت محکوم به جو گیری میشن !
علاقه ای به فیلمای SW ندارم چون 10 12 سال پیش هی میگفتن فیلم استار وارز رو دیدی خیلی قشنگه.منم گفتم برم کلوپ بگریمش ببینم چیه.یادم نیست کدوم نسخش بود یه نیم ساعتشو نگاه کردم دیدم 2نفر با شمشیر رنگی دارن با هم میجنگن "خلاصه اینکه فیلمش برام ناجور تخیلی در اومد و از اون به بعد هر وقت اسم استار وارز میشنوم حالت تهوع میگیرم:d
حالا اینو دانلود کنیم بلکه تونست کمی نظرمونو جلب کنه:d
استار وارز داستان اورجینالیه که خود جورج لوکس نوشته. قضیه ترتیب فیلم هم از این قراره که دهه ۷۰ و ۸۰ سه تا فیلم ساخته شد،بعدها که خواستین سه گانه جدید رو بسازن prequel ساختن تا داستان شکل گیریه شخصیتهای فیلم رو بگن و ترتیب فیلمها شد اینی که الان میبینید و فیلم جدید هم ادامه سه گانه ی اولیه استآقایون ینی برا اینکه استار وارز رو بخوام 1 تا 6 ـش رو ببنیم باید اول 4.5.6 رو ببینم بعد 1.2.3 ؟!
چرا اصن ترتیبش اینجوریه؟!بعد یه سوال این استار وارز کامیک هست یا کتاب داستان؟!!:d
از اون اول خیلی دلم میخواست بدونم بر اساس چی فیلمش رو میسازن:d
I don't understand you but thanks anyway:dBecause it's true... All of it![]()