من منظورم Hateful Eight بودا![]()
وحید چون فیلم های تارنتینو توی اروپا دیرتر اکران میشه، امکانش هست که تا فروردین 95 طول بکشه.
زودتر اومد چه بهتر ولی همون اواخر اسفند اوایل فروردین روش حساب کن.
من منظورم Hateful Eight بودا![]()
کسی نبود ؟؟؟دوستان اهل فن،خواهش میکنم ی چندتا فیلم با مضمون زمان ویکتوریا لندن و جنگ جهانی دوم که خوب بوده معرفی کنن ممنونم
sent with LG G4
دعا کن همین ورژن FBaWtFt ـه فیلم رو کتاب کنهامیدوارم این جی کی رو راضی کنن یه کتاب بنویسه از رو هری پاتر ، حداقل فیلمنامه ای چیزی
واقعا دنیا بدون هری پاتر کمبود داره : (
خوبه حداقل این میاد ، یکم هم هینت و رفرنس بدن میچسبه
دعا کن همین ورژن FBaWtFt ـه فیلم رو کتاب کنه![]()
مسلما از یه دایره المعارف 20-30 صفحه ای نمیشه سه گانه درست کرد، اینجا هم خود رولینگ در مورد نویسنده کتاب یه سری ماجرا درست کرده و خیلی ربط زیادی به کتاب نداره. البته فک کنم خودت از من بهتر می دونی اینارو و منظورم رو بد فهمیدیصبر واقعا سخت شده دیگه5 ساعت دیگه تا ملاقات دوباره با دنیای استار وارز زمان باقی است
!!!
این فیلم خودش از روی کتابش داره ساخته میشه؟!
البته شاید منظور رو اشتباه فهمیدم![]()
مسلما از یه دایره المعارف 20-30 صفحه ای نمیشه سه گانه درست کرد، اینجا هم خود رولینگ در مورد نویسنده کتاب یه سری ماجرا درست کرده و خیلی ربط زیادی به کتاب نداره. البته فک کنم خودت از من بهتر می دونی اینارو و منظورم رو بد فهمیدی![]()
کتابش یه چیز دیگس. بلواقع کتابی هست که خود نیوت اسکمندر اسمش این بود؟ نوشته و توضیح در مورد موجودات خیالی و اینا. داستان فیلم قاعدتا جدیده و ربطی به کتاب نداره چون اصلا کتاب داستان نیست.
دعا کن همین ورژن FBaWtFt ـه فیلم رو کتاب کنه![]()