Movie Center

منم خیلی حال کردم با تریلر خصوصا آخرش:d یعنی این تونی استارک رو باید کشت اصن:d
از روی یه تریلر هم نباید نظر بدیم که کل فیلم خوبه یا آشغال. سطح انتظاراتتون نیاز به آچار و پیچ گوشتی داره برای تنظیم شدن:d

سطح انتظار من بر اساس چیزیه که این فیلم قراره بر اساسش ساخته بشه و متاسفانه کوچکترین شباهتی بهش نداره و یه چیز خیلی مسخره و خنده دار دارن جاش میچپونن، علی.

یه چیزی مثل اینه که بیای بر اساس ارباب حلقه ها فیلم بسازی و خروجیت در حد مختار باشه!

سطح انتظار من بر اساس چیزیه که این فیلم قراره بر اساسش ساخته بشه و متاسفانه کوچکترین شباهتی بهش نداره و یه چیز خیلی مسخره و خنده دار دارن جاش میچپونن، علی.

یه چیزی مثل اینه که بیای بر اساس ارباب حلقه ها فیلم بسازی و خروجیت در حد مختار باشه!
سطح انتظارت چیه وحید؟ چی انتظار داری که توی فیلم ببینی؟ با دونستن حرف بنیامین که میگه از اول هم قرار نبود این فیلم بر اساس کامیک باشه. از روی یه تریلر 2 دقیقه ای چجوری فهمیدی اون چیزایی که انتظار داری، توش نیست؟

البته این فقط ی تریلر بود نمیشه نتیجه گرفت من خودم با تریلر حال نکردم .صحنه هایی که نشون دادن کنار میکس مصخره کلا Meh تا خود فیلم بیاد ...

سطح انتظارت چیه وحید؟ چی انتظار داری که توی فیلم ببینی؟ با دونستن حرف بنیامین که میگه از اول هم قرار نبود این فیلم بر اساس کامیک باشه. از روی یه تریلر 2 دقیقه ای چجوری فهمیدی اون چیزایی که انتظار داری، توش نیست؟

سطح انتظارم اینه که یه اثر «اقتباسی» بر اساس منبعش بصورت درست ساخته بشه! انتظار دارم همون چیزی رو تو فیلم ببینم که وقتی چند سال پیش کمیک اش رو خوندم ارزو داشتم یروز تو فیلم ببینم!

علی انصافا خیلی غیر منطقیه این حرف!! یعنی چی بر اساس کمیک نیست! اسم و یونیورس و کاراکترا بر اساس کمیک هست ولی کلیت فیلم یه چیز بدردنخور با محوریت یه کاراکتر آبدوغی هست! Civil War یه موج و آرمان جدید به کمیک های مارول اضافه کرد! چیزی فراتر از این داستان خاله زنکی هست! که Cap بخواد بخاطر رفاقت و مشتی بازی دوتا مشت به آیرون من بزنه و تیم Co-Op با رفیقش بر علیه تونی تشکیل بدن! تو کمیک اختلاف نظر بر اساس عقیده و سیاست و طرز تفکر کلی کاراکترا بود. حالا شاید خیلیاتون بگید بابا این یه فیلم کمیک بوکی هست که انتظاری داری، ولی بالاخره برای من و مطمئنا خیلیای دیگه مهمه چون چیزی رو که خوندیم دوست داشتیم.

قبلا هم این حرف وقتی تریلر فصل دوم True Detective اومد بهم زده شد تو تاپیک که چجوری با چند دقیقه حدس زدی اشغاله! اما تریلر رو برای همین چیزا میدن! چه 20 دقیقه چه 1 دقیقه که با فضای کلی فیلم و اون چیزی که میخواد نشونت بده اشنا بشی و دستت بیاد. شما فرض کن یه تریلر جدید برای 10 ثانیه از Fallout 5 بیاد که در رابطه مسابقات کارتینگ باشه! نمیتونی حدس بزنی قراره چی بشه؟

تو کمیک اختلاف نظر بر اساس عقیده و سیاست و طرز تفکر کلی کاراکترا بود. حالا شاید خیلیاتون بگید بابا این یه فیلم کمیک بوکی هست که انتظاری داری، ولی بالاخره برای من و مطمئنا خیلیای دیگه مهمه چون چیزی رو که خوندیم دوست داشتیم.
وحید اینجا هم استارک و راجرز اختلاف اصلیشون سر دولت هست.بعد از اتفاقات وینتر سوجر,کپ دیگه به کسی اعتماد نمی کنه ولی از طرف دیگه استارک به خاطر اشتباهی که سر اولتران کرد,سمت دولت رو می گیره تا دولت روی سوپر هیرو ها کنترل داشته باشه,البته اتفاقی که اوایل فیلم می افته (اشتباه دوم اونجرز) باعث می شه دولت چنین تصمیمی بگیره.
خشونتی که هم توی مبارزات هست از مبارزات وینتر سوجر هم بیشتره.

تو سبک شعبده بازی the prestige هم داریم که خیلی جاها حتی از منطق دنیای خودش هم پیروی نمی کنه،ولی فیلم خیلی بهتری از now you see me هست(به نظر من)،چون هم کارگردانی بهتری داره،هم بازی های بهتر،هم روند خارج شدن از منطقش منطقی به نظر می رسه،اینکه یک فیلمی منطقی به نظر نرسه اصلا اشکال نداره ولی به نظرم روند خارج شدن از این منطق باید حداقل جذاب باشه،حالا ممکنه این روند در now you see me برای خیلی ها جذاب و جالب بوده ولی برای من فقط مسخره بود

ببینید بذارید واضح تر بگم. در ابتدا اصلا نباید این فیلم با چیزی مثل شاهکار نولان مقایسه بشه. این فیلم از اول هم با توجه به چیزی که دیدیم یه فیلم خفنی نیست. حتی نقد منتقدان هم شاهدی بر این ماجراست. این فیلم صرفا یه فیلم پاپ کرنی هستش و باید با دیدن صحنه های جورواجور و رنگ و وارنگ لذت برد. منظور من اینه :دی

ببینید بذارید واضح تر بگم. در ابتدا اصلا نباید این فیلم با چیزی مثل شاهکار نولان مقایسه بشه. این فیلم از اول هم با توجه به چیزی که دیدیم یه فیلم خفنی نیست. حتی نقد منتقدان هم شاهدی بر این ماجراست. این فیلم صرفا یه فیلم پاپ کرنی هستش و باید با دیدن صحنه های جورواجور و رنگ و وارنگ لذت برد. منظور من اینه :دی

دقیقا مواق هستم یکسری فیلم ها هستند که فقط باس بشینی پاشون پاپ کرن بخوری لذت ببری از صحنه های رنگارنگ.ولی خداییش قبول دارید کل لذت یک دیدن یک فیلم با محوریت شعبده بازی به این هست که اخرش بیان حتی یک توضیح ساده و یا پیچیده و غیر منطقی به اصطلاح شعبده بازیشون رو توضیح بدن nysm هم تا اواسطش از این قانون پیروی میکرد ولی دیگه اخراش رسما بدون هیچ توضیحی تبدیل شده به یک فیلم جادوگری و علمی تخیلی (که حتی فیلمایی که جادوگری دارند مثل ارباب حلقه ها و هری پاتر یک توضیحی برای قدرتهاشون هست).

the revenant
ایناریتو اومده که درو کنه مجددا...منتقدین چنان از دی کاپریو و شانسش برای اسکار حرف زدن که به نظر میاد طلسمش امسال دیگه بشکنه.
منتظر یه فیلم فرازمینی باشین...

اتفاقا بنظرم همینی هست که دوستمون میگه. :d فیلم اگه بتونه سویچ های بین واقعیت و قسمت های تخیلی (transition) رو بخوبی مدیریت کنه و این تغییر زننده نباشه مشکل خاصی بوجود نمیاره. مشکل دقیقا وقتی هست که این انتقال با مشکل مواجه بشه. فیلمی مثل The Illusionist رو هم داشتیم که بنظرم تو این مورد خیلی خوب عمل میکرد و لذت بخش بود دیدم فیلم هرچند که توضیح خاصی هم نمیداد در مورد بسیاری از صحنه ها.

وقتی بر اساس یک کمیک یا رمان اقتباسی انجام می دید و فیلم میسازید سه حالت ممکنه رخ بده یا مثل خود اثر میشه یا بهتر میشه یا بدتر. تو این تریلر Civil War اونچه مشخصه و قبلا گفتن قرار نیست شبیه خود کمیک بشه . قبلا هم سر مندارین تو Iron Man 3 زدن شخصیت به کل عوض کردن تو اونجر 2 هم الترون اصلا اونچیزی که باید میشد نشد. پس مشخصه که هدف مارول این نیست که فیلم رو بر اساس کمیک بسازه. اما به نظر من تو این یک مورد جا داشت که بر خلاف روال همیشگی فیلم بر اساس خود داستان کمیک پیش بره. چون اینقدر Civil War خوب هست که نیازی به تغییر وجود نداشت و پتانسیل داستان هم چیزی فراتر از یک رفاقت دو طرفه بود . موضوع دفاع از حق ازادی و هویت فردی سوپرهیرو ها در مقابل کنترل دولتی بود.
رو همین اساس از تریلر زیاد راضی نیستم. در هر حال هنوز فیلم نیامده و نمی تونم در موردش نظر بدم به خصوص که خیلی از شخصیت ها مثل بارون زیمو هم نشون داده نشدن. ولی در کل امیدوارم که حالت سوم رخ نده و فیلم بدتر نشه.
یک سری از دوستان هم گفتن انتظاراتتون رو بیارید پائین. گرچه هنوز کسی فیلمو ندیده ولی چرا باید انتظارات همیشه پائین باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or