نمرات و در آخر وین دیزل :d گفتم که , شاید دیدم نظرم عوض شد ولی خوب هرکی دیگه بود این آخری رو میدید بعد نمرات درخشان قبلیارو هم مشاهده میکرد انتظاری ازش نی رفته که به فیلم نگه آشغال !
اینا که انقدر اینجوری وزن کم میکنن چرا یه دونه از این موهاشون کم نمیشه ؟
اینا که انقدر اینجوری وزن کم میکنن چرا یه دونه از این موهاشون کم نمیشه ؟
بابا ما یکم وزن کم میکنیم کله موهامون کچل میشه :d
جدی واقعا این بازیگرا چقدر پدرشون سر این وزن کم کردن در میاد !
نمونه ش همین کریستین بیل خودمون
اين تريلر Now You See Me 2 نشونه از يه فيلم خيلي چرت و افتضاح تر از قبل ميده
قراره فيلم درباره شعبده باز ها باشه بعد بر ميدارن يه سري كارهاي عجيب غريب انجام ميدن بدون اين كه در موردش توضيحي بدن !
حالا توي اين سري دوم ديگه همه كارها شده محيرالعقول
اگر قراره فيلم ات در مورد شعبده باز ها و كارهاشون و ... باشه چيزي بساز كه درست باشه در غير اينصورت اسمش رو بذار فانتزي علمي تخيلي در مورد يه عده كه ميخوان مثل قهرمان هاي مارول و DC باشن و گرنه اين شعبده هاي نسخه دوم رو عمه ناصرالدين شاه هم ميتونه تصور كنه كه بارون رو تو هوا نگه داره و ...![]()
یعنی چی متوجه نمیشم؟! این فیلم از اول هم قرار نبوده مستند باشه که. یه فیلم فانتزی تخیلی هست با مفاهیم دیگه ای که تو لحظه لحظه فیلم قابل مشاهده است.
منم نگفتم ارزش مستندي ! ولي فيلمي كه درباره شعبده بازي ساخته بشه از نظر من بايد معقول باشه يا حداقل شعبده هارو توضيح بده يا واقعي به نظر برسن !
مي گم اين نظر شخصيه !
شما وقتی یه فیلم میبینی باید طبق یه منطقی پیش بره حالا فیلم ممکنه سایفای باشه ، ولی منطق خاص خودشو داره که اون منطق نقض نمیشه ، به نظر من نسخه ی اول Now you see me فیلمی بود که بیشتر از یه بار نمیشد دیدش ، چون خیلی اتفاقات غیر منطقی توش میافتاد (در واقع فیلم تو دنیای خودش نمیتونه قوانینشو نقض کنه) nysm تو دنیای نیمه (!) واقعی اتفاق می افته حالا چند تا شعبده جزئی غیر واقعی باشه اشکال نداره ولی وقتی شعبده ی این تیم اینه که 140 میلیون دلار رو با اسم سگ و دایی بزرگه ی طرف جا به جا میکنن(اخه مگه رمز ایمیلهبا کمال احترام نظرت کاملا از بیخ و بن اشتباهه. حالا میخواد شخصی باشه یا نباشه. این همه فیلم ساخته میشه همشون باید معقول باشن؟ اصلا نمیتونم هضم کنم بخدا این حرفت رو. یعنی چی معقول باشه؟ اصلا چرا باید معقول باشه؟