Movie Center

the revenant
ایناریتو اومده که درو کنه مجددا...منتقدین چنان از دی کاپریو و شانسش برای اسکار حرف زدن که به نظر میاد طلسمش امسال دیگه بشکنه.
منتظر یه فیلم فرازمینی باشین...
من بلاخره برای دیدن این فیلم و فیلم جدیبد تارانتینو جون میدم! :-ss
چرا اکران نمیشن اینا!؟!؟!؟! )x:((

قبلا هم سر مندارین تو Iron Man 3 زدن شخصیت به کل عوض کردن
All Hail the Kin رو دیدی؟:d
موضوع دفاع از حق ازادی و هویت فردی سوپرهیرو ها در مقابل کنترل دولتی بود.
اولی که همچنان هست اما دومی توی MCU اصلا امکانش نیست,چون هویت همشون بعد از افشای شیلد توی وینتر سوجر مشخص شد.
داستان تقریبا همون چیزی هست که همه انتظار دارن از Civil War,اما چون از تریلر قسمت اول فیلم حذف شده بود خیلی ها داستان فیلم رو اشتباه برداشت کردن.

قبلا هم سر مندارین تو Iron Man 3 زدن شخصیت به کل عوض کردن
All Hail the Kin رو دیدی؟:d

اولی که همچنان هست اما دومی توی MCU اصلا امکانش نیست,چون هویت همشون بعد از افشای شیلد توی وینتر سوجر مشخص شد.
داستان تقریبا همون چیزی هست که همه انتظار دارن از Civil War,اما چون از تریلر قسمت اول فیلم حذف شده بود خیلی ها داستان فیلم رو اشتباه برداشت کردن.
اون مثال رو زدم که بگم هدفشون صرفا مشابهت با کمیک نیست. اون فیلم کوتاه هم حکم نوش دارو بعد مرگ سهراب رو داشت:d
اگر اتفاقات در پایان مشابه با خود کمیک پیش بره و نتیجه همون باشه که تو کمیک بود میشه گفت راضی کننده است.

اون مثال رو زدم که بگم هدفشون صرفا مشابهت با کمیک نیست. اون فیلم کوتاه هم حکم نوش دارو بعد مرگ سهراب رو داشت:d
اگر اتفاقات در پایان مشابه با خود کمیک پیش بره و نتیجه همون باشه که تو کمیک بود میشه گفت راضی کننده است.
حالا با این که جورایی خواستن جمعش کنن اما جواب داد:d
کلا برای تریلر اگر خیلی اخبار رو دنبال نکرده باشی گول زننده هست.
این رو دوباره می ذارم.
Marvel’s Captain America: Civil War finds Steve Rogers leading the newly formed team of Avengers in their continued efforts to safeguard humanity. But after another incident involving the Avengers results in collateral damage, political pressure mounts to install a system of accountability, headed by a governing body to oversee and direct the team. The new status quo fractures the Avengers, resulting in two camps—one led by Steve Rogers and his desire for the Avengers to remain free to defend humanity without government interference, and the other following Tony Stark’s surprising decision to support government oversight and accountability

تریلر Civil war خوب بود ! خوشم اومد. هزچند «وحشتناک هایپ کننده» نبود ولی خوشم اومد بهر حال. جالبیش اینجا بود که دیشب antman و دیدم و یکم تو جو بودم.

فقط قضیه باکی چیه توی فیلم که اینقدر پر رنگ بود توی تریلر؟؟

دوستان یک نکته درباره civil war . توجه کردید که مارول با وجود عوض کردن بازیگر هالک رفرنس اش رو به فیلم incredible hulk تو civil war داد ؟؟ ویلیام هرت در نقش تاندربولت راس. پس یک جورایی بلاخره داره سروکله کاراکتر های سری هالک به قصه باز میشه . با ورود پانیشر به یونویرس سینمایی مارول در سریال دیردویل . به زودی باید شاهد تشکیل گروه thunderbolts باشیم . البته نمیدونم اصلی ترین عضو این گروه یعنی دد پول رو چطوری میارن .

در کل تریلر خوب بود . هایپ نمی کرد ولی قابل قبول بود .ضمن این که خبری از اسکارلت ویتچ و ویژن نبود .

چند صفحه قبل نمرات Creed , که از قضا Spinoff راکی محسوب میشه رو گذاشتم ندیدم کسی در موردش صحبت کنه ! فعلا متاش 82 ـه گوجه گندیدش هم رو 92% نمره IMDB هم که از 2500 رای 8.9 ! خیلیم خوب :bighug:

a736279149612471762b9b8670720b1c.jpg

فاتحه كاپيتان خونده س D:

Sent from Valhalla.

جدای ANT-Man و Vision (و صد البته Spiderman) که توی تریلر Civil War نبودند، Cross bones و کاراکتر مارتین فرییمن توی تریلر دیده شدند

crossbones-160827.jpg

freeman-160829.jpg
+
توی یک شات از تریلر یک نفری هست که ممکنه اسپایدر من باشه...
spider-man-civil-war-trailer-2-160784.jpg

spider-man-civil-war-trailer-160783.jpg

+ تریلر بد نبود. من خوشم اومد. منتظر میمونم ولی راستش قبل تریلر بیشتر هایپ بودم برای فیلم تا الان. تریلر خیلی به نظرم کوچیک بود! نصف کاراکتر ها دیده نشدن و فقط بیشتر تمرکزش روی داستان بود. بهرحال حس میکنم تریلر های بعدی خیلی بهتر میتونن باشن.

الان قضیه باکی چیه؟ چرا اخر antman دستش گیر کرده بود و حالت قربانی رو داشت؟ تو تریلر هم تریلر بیشتر روی باکی میچرخید و انگار بلایی سرش میاد...

ظاهرا این یارو Mockingjay Part 2 توی فروش خوب عمل نکرده. دلایل چه میتوانند باشند؟:d
دلیلش احیانا بازی نحس این جنیفر لاورنس نبوده با اون قیافه نحس ترش؟:d/:)

ظاهرا این یارو Mockingjay Part 2 توی فروش خوب عمل نکرده. دلایل چه میتوانند باشند؟:d
دلیلش احیانا بازی نحس این جنیفر لاورنس نبوده با اون قیافه نحس ترش؟:d/:)
نهههه /:)
فروشش که خوب بوده ولی خوب به اندازه قبلیا نبوده :دی که باید گفت "تریلوژی ساختن کار هر کس نیست گـ ....." :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or