Movie Center

Oldboy چیه سید،زمین تا اسمون فرقه بین این دو کشور،قرار نیس یه مجموعه به عنوان آسیای شرقی در نظر بگیری همه چی رو بریزی توش :دی نو عروس در حجله و جنگجو در کار و زار،هر دو خونینند اما این کجا و آن کجا؟:دی

اگه هندی ها رو هم میتونی درک کنی که من زانوهام رو خم میکنم واست و سر تعظیم فرود میارم،چون درک کردن هندی‌ها کار هر کسی نیست :دی
کلا تو این پستت خَرمُهره رو با دُر برابر کردی :دی

نگفتم که یکی‌ان، گفتم کلا همه‌شون عجیب‌ان برای من. فرق که هست، زمین تا آسمون. :d این «Tokyo Drifter» رو تا نصفه دیدم ول کردم، آدم فیلم‌های برسون رو ببینه حداقل بعضی جاهاش خوابش می‌بره، نه این که نفهمه چی به چیه. :d باید از همون‌جا باشی تا بفهمی. یه سری صحنه‌ها می‌شه در حد فلینی و بونوئل، خیلی عجیب‌تر.

آخرین ویرایش:
امروز خیر سرم برای اولین بار واسه این فیلمای خارجی رفتم سینما (مد مکس) فقط میتونم بگم گندشون بزنن :|
اولا فیلم انقدر سانسور داشت که هیچ چیزی از داستان نفهمیدم حتی بعضی از صحنه ها هم که هیچ چیز خاصی نداشت سانسور کرده بودن حتی جالبه بدونید اون گیتاریسته هم سانسور کرده بودن!حالا باز این هیچی فیلم واسه سه بار به خاطر نقص فنی قطع شد :|
دفعه ی اول گفتیم اشکال نداره دفعه ی دوم یه سریا بلند شدن رفتن دفعه ی سوم کلا هممون بلند شدیم از سالن رفتیم بیرون! آخر سرم رفتیم جلوی دفتر مدیر به زور میخواستن بهمون بلیط بدن ولی با هزار بدبختی و سر و صدا پول رو پس گرفتیم! سینما هم سینما کورش تهران بود که مثلا خودشونو جزو بهترین سینماهای ایران میدونن!
فقط خواستم بگم خاک بر سرشون با این سینماهاشون :|

دمت گرم داش کمال...........روزمون حسابی تازه شد:d

- - -ویرایش - - -

بهتر ترین پوستری که تا حالا دیدم:d
خیلی معانی عمیقی داره:d

pvjj_mend_xlg.jpg

Star Wars: The Force Awakens Promo Art

-------------------------------------------------

عکس اولین روز فیلمبرداری قسمت جدید از سری Bourne که قراره 29 جولای 2016 اکران بشه

------------------------------------

Sam Smith هم به عنوان خواننده Theme Song فیلم SPECTRE معرفی شد
اسم اهنگی که برای فیلم خوانده '' Writing's on the Wall '' هست

--------------------------
پوستر Carol

دوستان قضیه این مارلون براندو راسته که گفته هالیوود توسط یهودی ها اداره میشه و مال خودشونه؟
بعدش کاریش کردن که تو tv اومده و معذرت خواهی کرده؟؟

دوستان قضیه این مارلون براندو راسته که گفته هالیوود توسط یهودی ها اداره میشه و مال خودشونه؟
بعدش کاریش کردن که تو tv اومده و معذرت خواهی کرده؟؟
فرض می کنیم که گفته، وقتی ازشون تعریف کرده چرا باید معذرت خواهی کنه؟ چیز بدی نگفته که؛ باید از خداشون باشه هالیوود رو اونا اداره کنن:دی

دوستان امکانش هست چنتا فیلم خیلی ترسناک و شاهکار رو بهم معرفی کنید؟ میخوام خیلی ترسناک باشه طوری که بعد دیدنش یه جورایی اون حس توهم بعد فیلم بیاد سراغ بیننده.
خودم فیلمای ترسناکی رو دوس دارم که کثافط کاری توش کمتر باشه بیشتر حال و هوای روح و این چیزا باشه ولی حالا اگه از اوناهم بود و ترسناک بود معرفی کنید ممنون میشم.
خیلی ممنون

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or