Movie Center

یک فیلم کوتاه تجاری هستش با اسم "The Audition" که تم اصلیش در مورد یک کازینوهست اگر اشتباه نکنم. البته قرار بود چند ماه پیشم تو جشنواره فیلم ونیز نشونش بدن ولی چون تو مراحل پس از تولید بود نرسید.
الان پخش شده؟

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Cop car!

جانی دپ رو هم یادم رفت!!!

ا واقعا . من فیلم رو گرفتم چون کلا از طرفداراشم (سریال فالووینگ رو به خاطر حضور اون شروع کردم ) . ولی خب وقت نشد ببینمش . پس باید حتما ببینم با این اوصاف امسال سال برگشت به میادین حساب میشه . هم جانی دپ هم بیکن بعد مدت ها استعداد هاشون رو نشون دادن . تنکس که توضیح دادید .

ادی ردمین هم فراموش نشه . این بار نقشش از دفعه ی قبل جایزه بگیر تره . دو تا ویژگی که ندید بهش جایزه میدن رو داره . هم شخصیت اش واقعی و تاریخیه هم اختلال جن .سیتی داره

ا واقعا . من فیلم رو گرفتم چون کلا از طرفداراشم (سریال فالووینگ رو به خاطر حضور اون شروع کردم ) . ولی خب وقت نشد ببینمش . پس باید حتما ببینم با این اوصاف امسال سال برگشت به میادین حساب میشه . هم جانی دپ هم بیکن بعد مدت ها استعداد هاشون رو نشون دادن . تنکس که توضیح دادید .

ادی ردمین هم فراموش نشه . این بار نقشش از دفعه ی قبل جایزه بگیر تره . دو تا ویژگی که ندید بهش جایزه میدن رو داره . هم شخصیت اش واقعی و تاریخیه هم اختلال جن .سیتی داره

نقد و نظرم هم درباره Cop Car تو تاپیکه مربوطه نوشتم... منم این فیلم رو بخاطر بازی خوبش تو Following دانلودش کردم.. دارم فصل سومشو نگاه میکنم!!!!

Best Actor Prediction On Oscar 2016

Johnny Depp -Black Mass
Jake Gyllenhaal - South Paw
Kevin Bacon- Cop Car
Michael Fassbender - Steve Jobs
Leonardo DiCaprio - The Reverent
Joseph Gorden Leviit - Snoden
Eddie Raydman - ???
Michael Keaton - Spotlight

@تهیه‌کنندگان نظرسنجی

سه‌گانه The Human Condition کوبایاشی از دستتون پرید،البته تو همون مرحله قبل حذف میشد، ولی خب...:دی

ویرایش:فهمیدیم کاربر «تهی» هم وجود داره و منشن شد تو این پست :دی

آخرین ویرایش:
@تهیه‌کنندگان نظرسنجی

سه‌گانه The Human Condition کوبایاشی از دستتون پرید،البته تو همون مرحله قبل حذف میشد، ولی خب...:دی

ویرایش:فهمیدیم کاربر «تهی» هم وجود داره و منشن شد تو این پست :دی

«Apu» هم نیست تازه. کلی سه‌گانه هست که تو لیست نبود. گزینه‌ها بیشتر به خاطر فروش و معروفیت انتخاب شدن (که بد نیست).

«Apu» هم نیست تازه. کلی سه‌گانه هست که تو لیست نبود. گزینه‌ها بیشتر به خاطر فروش و معروفیت انتخاب شدن (که بد نیست).

اره خب،چندتایی نیستن اما من چون به کوبایاشی ارادت دارم خواستم عنوانش کنم :دی از نظر من کوبایاشی از نظر کاردرستی هم رده میزوگوچی،کوراساوا و ازو هست،اما خیلی کمتر از اونا اسم در کرده.

در کل سینمای ژاپن سینمای خیلی قوییه،هم قدیمی‌هاش هم موج نوـش.
گفتم موج نو شینودا یه فیلم داره به اسم Pale Flower نمیدونم دیدیش یا نه،اصلا معلوم نیس چیه لامذهب :دی

اره خب،چندتایی نیستن اما من چون به کوبایاشی ارادت دارم خواستم عنوانش کنم :دی از نظر من کوبایاشی از نظر کاردرستی هم رده میزوگوچی،کوراساوا و ازو هست،اما خیلی کمتر از اونا اسم در کرده.

در کل سینمای ژاپن سینمای خیلی قوییه،هم قدیمی‌هاش هم موج نوـش.
گفتم موج نو شینودا یه فیلم داره به اسم Pale Flower نمیدونم دیدیش یا نه،اصلا معلوم نیس چیه لامذهب :دی

کلا با سینمای آسیای شرقی نمی‌تونم ارتباط برقرار کنم، به جز همینایی که گفتی (تازه با ارفاق) بقیه برای من یه جورایی عجیب و غریب‌ان. «Pale Flower» هم که می‌دونم ببینم خوشم نمیاد چون همون «Oldboy» یا حتی «DMC» (بازی) هم برام عجیب بود. :d کلا هم تو بازی عجیب‌ان و هم سینما (کارتون هم که دیگه...)، آدم نمی‌فهمه چی به چیه. باز هندی‌ها رو می‌شه درک کرد. :d

Oldboy چیه سید،زمین تا اسمون فرقه بین این دو کشور،قرار نیس یه مجموعه به عنوان آسیای شرقی در نظر بگیری همه چی رو بریزی توش :دی نو عروس در حجله و جنگجو در کار و زار،هر دو خونینند اما این کجا و آن کجا؟:دی

اگه هندی ها رو هم میتونی درک کنی که من زانوهام رو خم میکنم واست و سر تعظیم فرود میارم،چون درک کردن هندی‌ها کار هر کسی نیست :دی
کلا تو این پستت خَرمُهره رو با دُر برابر کردی :دی

نقد های فیلم Spotlight منتشر شد:

flj5ocqkn0sonjba2k2p.png

چکیده ای از نقد ها :

Like any creative endeavor a film is the sum of its parts. In the most elementary terms it needs a screenplay as a base, a cast to bring the script to life and a director to orchestrate the pieces into something of considerable impact. Excuse the hyperbole, but Tom McCarthy's Spotlight is an example of when all those pieces fit together almost perfectly.

Spotlight is that rare journalistic procedural that deserves to be mentioned in the same breath as “All the President’s Men,” and while the movie never glamorizes or makes saints of its hard-working newsgatherers, it does stand as a reminder of the power and importance of a free press, particularly in ferreting out local corruption and malfeasance.

The overly earnest movie falls below the rich ambiguities that Keaton brings to the part, resulting in a measured =))so restrained it sometimes underserves the material. Where "Birdman" magnified Keaton's talent, Spotlight leans on it.

خب همونطوری که پیداست با یک فیلمی طرف هستیم که با موضوع و داستان واقعیش میتونه یکی از ریبان اسکار هم از نظر بهترین فیلم و هم از نظر بازیگران ( به خصوص Keaton) برخوردار باشه!!!

آیا Eddie Raydmane,Keaton,Bradley Cooper,Jake Gyllenhall باز نامزد میشن؟؟؟؟؟ (انگار داره 2014 اتفاق میوفته!):d:)

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or