Movie Center

عمر شریف بازیگر فیلم های لورنس عربستان و دکتر ژیواگو در سن 83 سالگی فوت شد .
برنده 2 گلدن گلوب و نامزد 2 اسکار هم شده بود

sjff_03_img1338.jpg

دوستان ژوراسیک پارک رو دانلود کردم اما صحنه اهسته نشون میده. سی پی یو ای 7 و گرافیک GT540 وایو دارم. قبلا این مشکل رو نداشتم. فیلمهای بلوری ریپ رو راحت میدیدم. چیکارش کنم به نظرتون؟

میشه یکی لینک دانلود این ویدیو ی وارکرفت رو بزاره؟ با یوتیوب میگه کشورتون بلاکه :| با فریگیت هم بودم :|

warcraft skies of azeroth رو جستجو کنید در گوگل. کلی لینک میاره که تصاویرشون هم با هم فرق داره و بستگی داره اونی که کپچر کرده کجا رو نگاه کرده باشه. کلا ویدئو پرواز یک مسیر خطی بر روی stromwind هست ولی جهت دوربین دست کاربره که بتونه به اطراف نگاه کنه.

F&F7 رو دیشب دیدم. باید بگم که واقعا خوشحالم از اینکه پول سینما ندادم به این فیلم :دی منی که اونقدر از Fast 6 و Fast 5 طرفداری کردم و واسشون سنگر کشیدم، سر این یکی face palm بودم رسما :دی این چی بود آخه خدایی؟ جدا دیگه به level جدیدی در ساخت اکشن و صحنه های من در آوردی و چرت و پرت رسیدن. :دی همه چی همینجوری یهویی اتفاق می افته :دی صحنه ها به شدت مصنوعی و خنده دار هستن :دی

الان به این نتیجه رسیدم که واقعا اگه به خاطر پائول نبود این قدر سروصدا نمیکرد. تنها نکته مثبت فیلم پیچش داستانیش با Tokyo Drift و ادای احترام به پائول بود آخر فیلم. همین :))

سلام

خوب چند تا خبر فيلم بعدي بتمن بدم

The Dark Knight will return in a solo Batman movie from Ben Affleck and DC writer Geoff Johns - Movies News - Digital Spy

قبلا شايعش اومده بود، ولي الان مشخص شده كه بن افلك علاوه بر بازيگر، كارگردان و نويسنده فيلم انفرادي بتمن بعدي هستش

البته جف جانز هم كه يكي از برترين نويسنده هاي كميك هاي DC مثل Arrow و The Flash هستش هم قراره تو نوشتن فيلم نامه به افلك كمك كنه

همچنين ظاهرا تا اومدن فيلم Live by Night كه ماه نوامبر ميادش و خود افلك نويسنده، كارگردان و نقش اصلي فيلم هستش، نبايد منتظر شروع ساخت بتمن بعدي بود

Fast and furious 7 واقعا سبک کمدی اکشن رو چندین قدم جلو برد ، درسته خیلی صحنه ها face palm میشدم ولی حالتی بود که نهایتا فیلم رو pause میکردم
سیرِدل میخندیدم اشکم در می اومد و ادامش رو میدیدم:d
مراحل من موقع دیدن بعضی صحنه ها: /:)->:eek:->:|->...=))

بعد جالبه لقب بهترین فیلم بلاک باستر بدون هیرو رو هم به دوش میکشه :))

حیف نمیشه کلمه لایق این جمله رو بکار برد اینجا :دی

جدا اکشن F5 به نظرم خیلی خیلی سرتر از این بود. هیجانی که وقتی داشتن اون گاوصندوق رو تو شهر میکشیدن، به کل هیکل این F7 ارزش داره :دی حتی موسیقی هایی که توی فیلم استفاده کرده بود هم اینجا داغون بود. :دی

من هنوزم تو کف اون صحنه ای هستم که Hobbs وارد صحنه میشه و جلوی فلان چیز رو میگیره :)) آخر خنده بود بخدا. اصلا زمان بندی و ... اش بدون اینکه بدونه موقعیت چیه تو حلقم :)) کم نیستن از این قبیل صحنه های کمدی :دی

استفاده از ماشین رو تو این سری دارن هی کمتر میکنن و به اکشن تخیلی اضافه میکنن + داستان احمقانه تر . تو قسمت 7 به اوج خودش رسیده این مسئله .
من به شخصه به خاطر ماشین های تیون شده فن این سری شدم نه به خاطر این مزخرفات .

طرف با دست شکسته از بیمارستان بلند میشه (باز کردن گچ دستش رو که دیگه نگو:lol:) از چیزی و جایی هم خبر نداره و حتی خبر اونا رو از تو اخبار تلویزون
دیده بعد با آمبولانس میاد میزنه به هواپیما بدون سرنشین ! :dخیلی هم عالی:hug:
تیربار هواپیما اصن معلوم نیست بشه بگیریش دست و مثل یه اسلحه معمولی یا ماشین گان باش کار کرد اونوقت
این مثل ترمیناتور باش را میافته تو خیابون همه رو میبنده به رگبار:)) یعنی lol ترین بخش هاش اونایی بود که راک توش بود:d

fast 7و fast 6 هردوشون باید در ژانر علمی-تخیلی قرار بگیرن،مثلا فکر کردن با درست کردن این صحنه های تخیلی هیجان فیلم رو می برن بالا؟برعکس یک حالت خیلی ضایع می گیره،دیالوگ های فیلم هم واقعا تهوع آور بودن،درسته که فیلم اکشن هست ولی دیگه قرار نیست همچین دیالوگ های داغونی داشته باشه،در کل از اون فیلم ها بود که بلافاصله پاکش کردم
من هنوز طرفدار همون Tokyo Drift هستم

بعد جالبه لقب بهترین فیلم بلاک باستر بدون هیرو رو هم به دوش میکشه :))

ویرایش:
فک کردم منظور کل سری:دی

- - -ویرایش - - -

نظر سنجی خوبیه..حضور سه گانه ادگار رایت هم که دیگه عالی:دی
نتبجه هم جالب نیست اصلا:دی

آخرین ویرایش:
شماره هفت فقط و فقط و فقط به خاطر مرگ پائول واکر اینقدر هایپ شد و فروش کرد بهتون قول میدم فروش نسخه ی بعد در حد همون نسخه شیش خواهد بود :)
نسخه پنج اوج کار این فیلم بود و بست (البته به غیر از Tokyo Drift :دی اون حسابش کاملا جداست) هم اکشن به جا و منطقی داشت همم داستان نسبتا قابل باور پذیر تر ! یـ نیگاه به داستان شماره هفت بکنین واقعا خندتون میگیره :))
ایده اون کامپیوتره , شخصیت منفی آبکی و الکی (اون سیاپوسته) و در اخر Jason Statham ینی خیلی باحال بود فیلم یـ حالتی پیدا کرده بود مثل گیم اینا هر مرحله میرفتن تو یـ لوکیشن بعد این به عنوان باس آخر میومد ما باید شکستش میدادیم =)) بعدم که میرفتیم مرحله بد :)) قسمتای رانندگی هم که دیگه :)) اون تیکه که وسط خیابون دوتا ماشین دریفت میکشن طرف بین دوتا ماشین جابه جا میشه اوج تخیل بود حالا کافی با قسمت تعقیب گریز قسمت پنج (حمل گاوصندوق) مقایسه کنید تا به اوج فاجعه پی ببرید (اون تیکه ی مربوط به دبی هم که اصلا حرفی ندارم فقط میگم لول :))) قسمت راکی هم که بقیه اشاره کردن . تنها نکته مثبت فیلم فیلم برداریش حین مبارزات بود ! ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or