Movie Center

دوستان این edge of tommorow رو میشه برای خانواده پخش کرد؟ یعنی صحنه نداره؟
Fight club چطور؟

در مورد edge of tommorow تا جایی که یادمه اگر میخوای جلو خانواده ببینی دقیقه های آخر 2 ثانیه هست خودت حذفش کن، البته اگر خانواده حساس هستند وگرنه چیز خاصی نیست ....

دقیقا کسایی که کمیک های بتمن رو خونده و حتی یک نگاه گذری دیده باشند متوجه میشن این لباس کاملا برگفته از بتمن های اصیل کمیک بوکی هستش.اسنایدر حتی بعضی ازصحنه های کمیک ها رو توی فیلم جا داده اینکارش که اینقدر به کمیک ها پایبنده دست مریزاد داره

یه سوال داشتم ممنون میشم اگه میدونستید جواب بدید ..
یه فیلم ترسناکی بود که توش یه روحی میومد پای یه دختره که توی تحت با ششوهرش خوابیده بود رو میگرفت و از تخت میداختش پایین و از اتاق میبردش بیرون و بعد درو محکم میبست ... اصلا هم اون روحه معلوم نبود ...اسم فیلمه چیه ؟:d

یه سوال داشتم ممنون میشم اگه میدونستید جواب بدید ..
یه فیلم ترسناکی بود که توش یه روحی میومد پای یه دختره که توی تحت با ششوهرش خوابیده بود رو میگرفت و از تخت میداختش پایین و از اتاق میبردش بیرون و بعد درو محکم میبست ... اصلا هم اون روحه معلوم نبود ...اسم فیلمه چیه ؟:d

پارانورمال اکتیویتی :دی

دقیقا کسایی که کمیک های بتمن رو خونده و حتی یک نگاه گذری دیده باشند متوجه میشن این لباس کاملا برگفته از بتمن های اصیل کمیک بوکی هستش.اسنایدر حتی بعضی ازصحنه های کمیک ها رو توی فیلم جا داده اینکارش که اینقدر به کمیک ها پایبنده دست مریزاد داره

اسنایدر کلا کپی کننده خوبی هست. توی Watchmen هم از بس بعضی صحنه ها رو دقیقا عین کامیک درآورده بود متعجب میشدم ولی خب عوضش بعضی جاها رو که اصلا نباید دست میزد رو تغییر داده بود و همین یکی از نکات منفی بزرگ فیلم بود.
من خودم دو تا از فیلمای اسنایدر رو یادمه که دیدم که یکی از اونا واچمن بود و اون یکی MoS. اولی رو با ارفاق میتونم قابل قبول بدونمش و دومی رو یه فیلم بسیار معمولی. با در نظر داشتن این دو تا سخته آدم نسبت به این یکی فیلم خوشبین باشه. ولی بهرحال تصاویری که از فیلم دیدم تا این لحظه برام امیدوار کننده بودن و امید دارم که فیلم خوبی باشه و مثل دو تای قبلی نا امیدکننده نباشه.

من کتابای کمیکو دوس دارم البته نسخه ژاپنیشون که مانگا باشه :d مثلا یکی بیاد از وان پیس انیمیشن سه بعدی یا فیلم سینمایی بسازه من دستش را میبوسم :d
بنظرم خوبه که فیلمایی مثل بتمن نولان ببینیم اما اونارو من جز کمیک حساب نمیکنم ! فیلم وقتی قراره از روی کمیک ساخته بشه باید بهش وفادار باشه و حتی جزئیاتی از خود کمیک داخل فیلم موجود باشه اینجوری اوناییکه کمیکو خوندن هم خیلی بیشتر ارتباط برقرار میکنن با کار

خوب بالاخره Fast7 یه کیفیت درست و درمونش اومد و در اولین فرصت نگاش کردم.
هر چه قدر خواستم جلوی خودم رو بگیرم و گریه نکنم ولی حرفای آخر وین دیزل نذاشت و بغضم رو ترکوند:((
خیلی خوب بود واسه من.
فقط یکی میتونه بگه دقیقا از کجا برادر پاول واکر جای خودش میاد؟
چه قدم خوب صورتشو رو صورت برادرش گذاشته بودن ادم اصلا باورش نمیشد.
=============================================
راجب اینده سری خبری اومده؟؟
یا این دیگه آخریش بود؟

خوب بالاخره Fast7 یه کیفیت درست و درمونش اومد و در اولین فرصت نگاش کردم.
هر چه قدر خواستم جلوی خودم رو بگیرم و گریه نکنم ولی حرفای آخر وین دیزل نذاشت و بغضم رو ترکوند:((
خیلی خوب بود واسه من.
فقط یکی میتونه بگه دقیقا از کجا برادر پاول واکر جای خودش میاد؟
چه قدم خوب صورتشو رو صورت برادرش گذاشته بودن ادم اصلا باورش نمیشد.
=============================================
راجب اینده سری خبری اومده؟؟
یا این دیگه آخریش بود؟
توی بعضی از صحنه ها از صورت برادر کوچیک ترش (کودی) و بدن برادر بزرگ تره استفاده کردن.
مثلا صحنه انفجار بمب خونشون و آخرین صحنه که با وین دیزل بود برادرش هست که با CG درست کردن. باقی صحنه ها هم از پشت فیلمبردای کردن مثل صحنه مبارزه اش با تونی جا.

86142756877390895327.jpg

ظاهرا کسی این خبر رو نذاشته یا من چنان ذوق زده شدم که با دفت چک نکردم
اولین ویدئو از شهر stormwind در فیلم warcraft منتشر شد. ظاهرا این ویدئو حالت VR داره
watch?v=SoNNauhxaco

انصافا stormwind رو با عظمت تر از چیزی که فکر میکردم ساختن.

خوب شد کوروش گفت Warcraft:d
این پاولا پاتون چرا تو ماموریت غیرممکن جدیده نیست ؟
مگه وقتی ماموریتشون تموم شد و اون یارو رو کشتن و برگشتن آمریکا سر اون میزه نشستن همشون نیودن و گفتن برای ماموریت بعدی حاظرن ؟ چرا پس نیست ؟

Southpaw (2015) Official Trailer #3 | 720

mqdefault.webp

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (2015) Official Viral Video - Stand With Us | 720

- - -ویرایش - - -

خوب شد کوروش گفت Warcraft:d
این پاولا پاتون چرا تو ماموریت غیرممکن جدیده نیست ؟
مگه وقتی ماموریتشون تموم شد و اون یارو رو کشتن و برگشتن آمریکا سر اون میزه نشستن همشون نیودن و گفتن برای ماموریت بعدی حاظرن ؟ چرا پس نیست ؟
89890975579668590392.jpg

:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or