Movie Center

CrimsonPeakGDTsdccPosterf299-1.jpg
CrimsonPeakGDTsdccPosterf299-2.jpg

CrimsonPeakGDTsdccPosterf299-4.jpg
CrimsonPeakGDTsdccPosterf299-3.jpg

خب چنتا خبر کوتاه بگم فضا عوض شه :

5- مثل اینکه علی معلم از بازی آل پاچینو توی فیلم "دنی کالینز" خیلی خوشش اومده و گفته امیدواره استاد توی فیلم کوروش نقش "اژدهاک" رو بازی کنه(:| )

علی معلم که کارش درسته
از اون موقعی که یادم میاد دنیای تصویر میخوندم ، حتی قبلشم بابام میخرید D :
یه لحطه فک کنین واقعا این چیزی که گفت بشه . یه ایرانی دیگه چی میخواد تو این سینمای داخلی نه چندان خوب ایران : D، فیلم کوروش باشه ، بودجش هم خفن ، آل پاچینو هم باشه#:-s

میخوام یه چند تا نکته در مورد سه گانه دلار بگم :

• A Fistful of Dollars در واقع یک بازسازی غیررسمی از Yojimbo اکیرا کوروساواست.کوراساوا در مورد فیلم گفته:«فیلم،فیلم خوبیه،اما این فیلم منه»:دی.البته دادگاهی تشکیل شد و شرکت تولید فیلم ژاپنی از United Artists درخواست غرامت کرد و پیروز هم شد.
  • ابتدا قرار بود هنری فوندا نقش «مرد بی نام» رو بازی کنه،اما بودجه فیلم اجازه استخدام ستاره‌های هالیوودی رو نمیداد.بعد چارلز برانسون انتخاب شد اما فیلمنامه به نظرش جالب نیومد.پنج شش نفر دیگه هم نقش رو رد کردند تا اینکه لئونه ریچارد هریسون رو پیش‌نهاد داد.اما هریسون هم علاقه‌مند نبود،بعد تهیه‌کنندگان یه لیستی از بازیگران کم‌شناخته‌شده هالیوودی جمع کردند و از هریسون کمک خواستند تا یکی رو بهشون پیشنهاد کنه.هریسون ایستوود رو انتخاب کرد.هریسون بعدها میگه:«بزرگترین لطف من به سینما این بود که در A Fistful of Dollars بازی نکنم و به جاش ایستوود رو پیشنهاد بدم».:دی
  • فیلم‌ نقدهای خیلی ضعیفی رو دریافت کرد،اکثرا از خشونت فیلم مینالیدن،یا از شخصیت ایستوود و فیلم رو فاقد از احساسات انسانی میدونستن.البته هر چقدر زمان پیش رفت ارزش‌های فیلم بیشتر درک شد به صورتی که در جشنواره کن 2014،وقتی فیلم به علت جشن 50 سالگی سپاگتی وسترن پخش میشه،تارنتینو در مورد فیلم اینگونه میگه:«بزرگترین موفقیت و دست‌آورد در تاریخ سینما».:دی البته خوب بد زشت رو هم بهترین فیلم تاریخ میدونه.
  • بعد از موفقیت در گیشه لئونه For a Few Dollars More رو ساخت.این فیلم در شهر آلمریا اسپانیا فیلم‌برداری شد که PD فیلم شهر El Paso رو در دشت المریا بازسازی کرد.این بنا هنوز هم وجود داره و با اسم Mini Hollywood یکی از جاذبه‌های توریستی شهره.
  • این فیلم چون بین اثر اوریجینال و مشهورترین فیلم سه گانه گیر کرده به همین خاطر کمتر دیده شده.اما اگر نظر نویسنده(خودم رو میگم :دی) رو میخواین شاهکاریه برای خودش.
  • نسخه آخر فیلم-خوب،بد،زشت- چون در زمان جنگ داخلی آمریکا میگذره به عنوان پره-کوئل سه گانه در نظر گرفته میشه.
  • ایستوود در ابتدا از فیلمنامه راضی نبود،چون میترسید Eli Wallch توجه بیشتری از تماشاچی‌ها به دست بیاره و به لئونه گفت :«تو فیلم اول من تنها بودم،تو فیلم دوم،دو نفر بودیم و اینجا سه نفریم،اگه بخواد اینجوری پیش بره تو فیلم بعدی باید با ارتش آمریکا بازی کنم».:دی
  • لئونه غرب رو شبیه وسترن‌های رایج رمانتیک و قهرمان‌سازی هاشون نمیدید.خشونت اغراق‌آمیز و قتل‌ها در فیلمش هجویه بود به ایده‌آل سازی آمریکایی‌ها از Old West.
  • آهنگ‌ساز هر سه فیلم انیو موریکونه بوده،کسی که سعدی ما هم در مدحش گفته:«بسیار صبر بباید پدر پیر فلک را...ک دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید» :دی
  • نویسنده مطلب هر وقت سکانس آخر خوب بد زشت رو میبینه اشک تو چشاش جمع میشه،با اینکه صحنه اصلا احساسی نیست :دی

همینا :دی

^ البته لئونـه کبیر همـ در مورد اقتباس از یوجیمبو کمـ نیاورد :d
این متن صحبت های ایشون هست در مورد این قضیه در مصاحبه با نوئـل سیسمولو
ازش پرسیده فکر وسترن ساختن از کجا اومد لئـونه جواب داده : یوجیمبـو رو دیدم و نمیشه گفت که این اثر یک شاهکار محض هست :d
فیلم اقتباسیـه از کتاب خرمن سرخ نوشته دشیل همت
و من همـ فکر کردم میشه این داستان رو به زادگاه اصلیش یعنـی آمریکا برگردوند ، اینکه یک وسترن از این کار در بیارین بُعد حماسی تری بهش میدین
جالب اینکه غرامت دادگاه حق پخش همین بخاطـر یک مشت دلـار در ژاپـن بوده که به کوروساوا دادند .
اینجا همـ دوباره در مصاحبه آکیرایـه بینوا رو مورد عنایت قرار میده : به اندازه تمامـ فیلم هایی که ساخته از یک مشت دلـار پول در آورد . :d
ایـن همـ نظر نهاییشون :
کسایی که من رو متهمـ به تقلید از یوجیمبو میکنند کاملا در اشتباهند
من ساختار یوجیمبو رو که از کتاب دشیل همت الهام گرفته بود حفظ کردم دیالوگ های ژاپنی را واسمـ ترجمه کردند و من کاری کردم که حتی یه کلمه مشابه همـ تکرار نکنم
موفقیت یک مشت دلـار هرگز به این دلیل نبود که از روی یوجیمبو ساخته شده بود .

علی معلم که کارش درسته
از اون موقعی که یادم میاد دنیای تصویر میخوندم ، حتی قبلشم بابام میخرید D :
یه لحطه فک کنین واقعا این چیزی که گفت بشه . یه ایرانی دیگه چی میخواد تو این سینمای داخلی نه چندان خوب ایران : D، فیلم کوروش باشه ، بودجش هم خفن ، آل پاچینو هم باشه#:-s

تو مملکتی که شاهکارایی (!) مثل انداختن چفیه گردن کوروش رخ میده امیدوارم همچین اتفاقی نیوفته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or