بره بمیرهJay Baruchel گفته : دوست دارم نقش رابین رو بازی کنم. اصلا برای همین کار به دنیا اومدم
بازیگراش که خود واژه "چندش" هستن ! من به عکسشون نگاه میکنم کهیر میزنم !Twilight جدید امتیاز IMdB ش تا الان 3.7 بوده
یعنی از قبلی ها هم افتض تر؟!
چرا این فیلم که انقدر فروش داره ، طرفدار داره دست کارگردان یه ذره درست حسابی تر نمیدن؟
بازیگرا رو که نمیشه عوض کرد :biggrin1: ، ولی باز کارگردان تو چندش آور نبودن بازیگرا خیلی موثره!
و پسر های نوجوون هم به خاطرشون باید 2 ساعت این فیلم رو تحمل کنن و بعدش ازش تعریف کنن :dبره بمیرهرابین توی فیلم نولان کارایی نداره به جز اینکه بیاد و بمیره تا بار درام فیلم بره بالا !
بازیگراش که خود واژه "چندش" هستن ! من به عکسشون نگاه میکنم کهیر میزنم !
چرا باید روی فیلم کار کنن یا به کارگردان بهتر بدن (که مطمئنآ پول بیشتری میگیره) ؟! به همین راحتی هرچی میخوان میسازن و فروشش رو هم میکنه دیگه ! احتمالآ سال بعد هم قسمت چهارمش اکران میشه و دخترهای نوجوون صف میبندن و ...
نگو که تموم نشد کتاباش؟احتمالآ سال بعد هم قسمت چهارمش اکران میشه و دخترهای نوجوون صف میبندن و ...
و پسر های نوجوون هم به خاطرشون باید 2 ساعت این فیلم رو تحمل کنن و بعدش ازش تعریف کنن :d
مثل اینکه چهارتا هست ! توی ویکی پدیا که این طور گفته. بعد نوشته خود کتاب چهارم هم 3 بخش هستنگو که تموم نشد کتاباش؟:biggrin1:
مگه چنتا کتابه؟
نمیدونم والا ! تقصیر بازاریابی و اینا که هست مطمئنآ , ولی هرچی فکر میکنم نمیفهمم چطوری یه نفر باید پول بده بره سینما این رو ببینه ! من فقط قسمت اولش رو دیدم اون هم به زور ! (توی سفر با دوستان ! مجبور شدم ازش تعریف هم بکنم تا اون کسی که فیلم رو گذاشته ناراحت نشهبابا آخه دختر نوجوون هم بالاخره عقل داره، حالا کسی انتظار نداره که مثلا بره فیلمای art house اروپایی ببینه، ولی خوب بشینه توی استوری ببینه:biggrin1: تازه کلی فیلم هستن که خیلی خوبن ولی نمیدونم چرا تبلیغاتشون اینقدر کمه، مثلا Cyrus و please give که تازگیا اکران شدن، کمدی رومنس مانندم هستن، کلیم بازیگر دارن اما اصلا کسی نمیدونه که این فیلما وجود دارن!
خیلی تقصیر مخاطب نیست، تقصیر سازنده س بیشتر، وگرنه من هیچ دلیلی جز مارکتینگ بد نمی بینم که مثلا پارسال where the wild things are حداقل 200 میلیون نفروخت، بازیگر معروف، وویس اکتور معروف، source material معروف، کیفیت بالا، ریتینگ معقول، مارکتینگ ولی افتضاح.
نویسنده: یاسمن
میخواستم بدونم از کجا میتونم این کتابا رو به فارسی تهیه کنم
نویسنده: بیتا
من این کتاب رو نخوندم اما تعریفش رو خیلی شنیدیدم سری های بعدی کتاب بعد از شفق توی ایران ترجمه شده ؟ راستی میتونم فیلم را از جایی دانلود کنم ؟
نویسنده: شیوا
منم با نظر nessi اصلا این کتابو به فارسی نخونین
نویسنده: بهناز
دوست عزیز از توضیحاتی که راجع به کتاب و فیلم دادی خیلی ممنونم
توضیحات کاملی بود
راستی فیلمش هم فوق العاده بود![]()
بایبازم بهت سر میزنم![]()
نویسنده: ماریا
manam ba shomaha mofegham ali bood new moon man didam montazere badisham
نویسنده: Rosa
be farsi nakhoonid kheili sansoor dare. dar vaghe tamame ketab ro bayad sansoor konan age bekhan ketabo be farsi tarjome konan (tebghe ghavanine jomhoorie eslami) ama vaghan chize khasi nadare be nazare man ketabe kheili khoobie. har 4 jeldesh ro khoondam + jelde nime tamame Midnight Sun ke hamoon Twilight hast ama be zabane Edward Cullen. ketab ba Harry Potter kheili fargh dare ama be hamoon andaze adam ro jazb mikone. too harry potter chizaye dige jazbet mikone mesle majarajooii o hayajan va ... vali inja bishtar romance
نویسنده: صدف
من اصلشو خوندمخیلی کتاب جالبی![]()
![]()
به منم سر بزن
نویسنده: هلیا
من کتاب دومش رو نخوندم اما فیلمش رو دیدم ماه نو خیلی قشنگه تو این یکی اولش ادوارد بلا رو ترک می کنه اما اخرش بهش درخواست ازدواج می ده. حتما ببینش بازم می گم خیلی قشنگه.![]()
نویسنده: نازی
منم از طرفدار های تازه تای لایت ام فیلم فوقالعاده ایه .
من تو وبلاگم یه عالمه عکس خوشگل از رابرت و کریستین و بقیه بازیگران این فیلم دارم . به وبلاگم یه سری بزن . ضرر نمی کنی.![]()
نویسنده: mahshid
salam,man mahshidam,emroz va3 avalin bar webeto didam,az tozihati ke raje be twilight dadi khosham oomad,akhe manam az tarafdarae in 3ri filmo ketabam,filme new moonam kheili vaghte didam,ama be nazaram twilight ghashang tar bood
نویسنده: افشین
09362947TTT
نویسنده: سودا
سلام فیلم یک دو رو دیدم عاشق این فیلمم اما کتابشو نخوندم آخه اونقد زبانم قوی نیست در حد متوسطم بهرحال از اطلاعاتت ممنون دنبالش میرم
نویسنده: lili
bah bah hame 2khia in filmaro mibinan yekij khode man vaghan bahal bud manam tu london zendegi mikonam daram be zabun asli mikhunam albate dadim baram az iran iranisho ovorde kheili sansur dasht tnx az bloget be manam besar
حالا از اون بُعد:d:
چون خانمی اینجا نمیاد باید باهاتون به جد مقابله کرد:d!!
نظر آقای افشین نامی هم در نوع خودش ساده و رسا بود.:d
گلچینی ندارم بکنم.:d توی این صفحه دقیقا همون 14 نظر پشت هم اومده.:dاینا نظرات گلچین شده بود یا این که واقعا کل نظرات همینن؟!!!
حالا از اون بُعد:d:
چون خانمی اینجا نمیاد باید باهاتون به جد مقابله کرد:d!!
متن پنهان:
نقل قول:
نویسنده: یاسمن
میخواستم بدونم از کجا میتونم این کتابا رو به فارسی تهیه کنم
نویسنده: بیتا
من این کتاب رو نخوندم اما تعریفش رو خیلی شنیدیدم سری های بعدی کتاب بعد از شفق توی ایران ترجمه شده ؟ راستی میتونم فیلم را از جایی دانلود کنم ؟
نویسنده: شیوا
منم با نظر nessi اصلا این کتابو به فارسی نخونین
نویسنده: بهناز
دوست عزیز از توضیحاتی که راجع به کتاب و فیلم دادی خیلی ممنونم
توضیحات کاملی بود
راستی فیلمش هم فوق العاده بود![]()
بایبازم بهت سر میزنم![]()
نویسنده: ماریا
manam ba shomaha mofegham ali bood new moon man didam montazere badisham
نویسنده: Rosa
be farsi nakhoonid kheili sansoor dare. dar vaghe tamame ketab ro bayad sansoor konan age bekhan ketabo be farsi tarjome konan (tebghe ghavanine jomhoorie eslami) ama vaghan chize khasi nadare be nazare man ketabe kheili khoobie. har 4 jeldesh ro khoondam + jelde nime tamame Midnight Sun ke hamoon Twilight hast ama be zabane Edward Cullen. ketab ba Harry Potter kheili fargh dare ama be hamoon andaze adam ro jazb mikone. too harry potter chizaye dige jazbet mikone mesle majarajooii o hayajan va ... vali inja bishtar romance
نویسنده: صدف
من اصلشو خوندمخیلی کتاب جالبی![]()
![]()
به منم سر بزن
نویسنده: هلیا
من کتاب دومش رو نخوندم اما فیلمش رو دیدم ماه نو خیلی قشنگه تو این یکی اولش ادوارد بلا رو ترک می کنه اما اخرش بهش درخواست ازدواج می ده. حتما ببینش بازم می گم خیلی قشنگه.![]()
نویسنده: نازی
منم از طرفدار های تازه تای لایت ام فیلم فوقالعاده ایه .
من تو وبلاگم یه عالمه عکس خوشگل از رابرت و کریستین و بقیه بازیگران این فیلم دارم . به وبلاگم یه سری بزن . ضرر نمی کنی.![]()
نویسنده: mahshid
salam,man mahshidam,emroz va3 avalin bar webeto didam,az tozihati ke raje be twilight dadi khosham oomad,akhe manam az tarafdarae in 3ri filmo ketabam,filme new moonam kheili vaghte didam,ama be nazaram twilight ghashang tar bood
نویسنده: افشین
09362947TTT
نویسنده: سودا
سلام فیلم یک دو رو دیدم عاشق این فیلمم اما کتابشو نخوندم آخه اونقد زبانم قوی نیست در حد متوسطم بهرحال از اطلاعاتت ممنون دنبالش میرم
نویسنده: lili
bah bah hame 2khia in filmaro mibinan yekij khode man vaghan bahal bud manam tu london zendegi mikonam daram be zabun asli mikhunam albate dadim baram az iran iranisho ovorde kheili sansur dasht tnx az bloget be manam besar
نظر آقای افشین نامی هم در نوع خودش ساده و رسا بود.:d
تازه حاج خانوم مه یر کتاب نگهبان رو هم نوشته که شروع یه مجموعه ی جدیده :d مادر بگرید :dنگو که تموم نشد کتاباش؟![]()
4 تا ! اخریش سپیده دم هست ! من دارم ! میخوای برات بفرستم بخونی ؟مگه چنتا کتابه؟
بابا آخه دختر نوجوون هم بالاخره عقل داره، حالا کسی انتظار نداره که مثلا بره فیلمای art house اروپایی ببینه، ولی خوب بشینه توی استوری ببینه![]()
نقل از دختر خاله ی گرامی :d همین یک هفته قبل وقتی Twilight رو دادم بهش نگاه کردنیما این گرگ و میش lol خیلی فیلم جذاب و قشنگیه ، من که عاشقش شدم ، این قسمت دومش رو نمیسازن ؟ چون فک کنم قسمت دوم خیلی قشنگتر میشه
یکی از فیلمهایی که این چند وقته دیدم و خیلی دوسش دارمwhere the wild things are