Movie Center

شایعه شده گای ریچی میخواد دنیل دی لوئیس نقش پرفسور موریارتی رو تو شرلوک هلمز 2 بازی کنه . اغاز فیلمبرداری 16 دسامبر هست ! اسم های دیگه ای هم شایعه شدن مثل شان پن ، خاویر باردم ، گری الدمن .

Twilight جدید امتیاز IMdB ش تا الان 3.7 بوده
یعنی از قبلی ها هم افتض تر؟!
چرا این فیلم که انقدر فروش داره ، طرفدار داره دست کارگردان یه ذره درست حسابی تر نمیدن؟
بازیگرا رو که نمیشه عوض کرد :دی ، ولی باز کارگردان تو چندش آور نبودن بازیگرا خیلی موثره!

Jay Baruchel گفته : دوست دارم نقش رابین رو بازی کنم. اصلا برای همین کار به دنیا اومدم
بره بمیره :دی رابین توی فیلم نولان کارایی نداره به جز اینکه بیاد و بمیره تا بار درام فیلم بره بالا !
Twilight جدید امتیاز IMdB ش تا الان 3.7 بوده
یعنی از قبلی ها هم افتض تر؟!
چرا این فیلم که انقدر فروش داره ، طرفدار داره دست کارگردان یه ذره درست حسابی تر نمیدن؟
بازیگرا رو که نمیشه عوض کرد :biggrin1: ، ولی باز کارگردان تو چندش آور نبودن بازیگرا خیلی موثره!
بازیگراش که خود واژه "چندش" هستن ! من به عکسشون نگاه میکنم کهیر میزنم !
چرا باید روی فیلم کار کنن یا به کارگردان بهتر بدن (که مطمئنآ پول بیشتری میگیره) ؟! به همین راحتی هرچی میخوان میسازن و فروشش رو هم میکنه دیگه ! احتمالآ سال بعد هم قسمت چهارمش اکران میشه و دخترهای نوجوون صف میبندن و ...

بره بمیره :دی رابین توی فیلم نولان کارایی نداره به جز اینکه بیاد و بمیره تا بار درام فیلم بره بالا !
بازیگراش که خود واژه "چندش" هستن ! من به عکسشون نگاه میکنم کهیر میزنم !
چرا باید روی فیلم کار کنن یا به کارگردان بهتر بدن (که مطمئنآ پول بیشتری میگیره) ؟! به همین راحتی هرچی میخوان میسازن و فروشش رو هم میکنه دیگه ! احتمالآ سال بعد هم قسمت چهارمش اکران میشه و دخترهای نوجوون صف میبندن و ...
و پسر های نوجوون هم به خاطرشون باید 2 ساعت این فیلم رو تحمل کنن و بعدش ازش تعریف کنن :d

• Like
Reactions: Sorrows
احتمالآ سال بعد هم قسمت چهارمش اکران میشه و دخترهای نوجوون صف میبندن و ...
نگو که تموم نشد کتاباش؟:دی
مگه چنتا کتابه؟
بابا آخه دختر نوجوون هم بالاخره عقل داره، حالا کسی انتظار نداره که مثلا بره فیلمای art house اروپایی ببینه، ولی خوب بشینه توی استوری ببینه:دی تازه کلی فیلم هستن که خیلی خوبن ولی نمیدونم چرا تبلیغاتشون اینقدر کمه، مثلا Cyrus و please give که تازگیا اکران شدن، کمدی رومنس مانندم هستن، کلیم بازیگر دارن اما اصلا کسی نمیدونه که این فیلما وجود دارن!
خیلی تقصیر مخاطب نیست، تقصیر سازنده س بیشتر، وگرنه من هیچ دلیلی جز مارکتینگ بد نمی بینم که مثلا پارسال where the wild things are حداقل 200 میلیون نفروخت، بازیگر معروف، وویس اکتور معروف، source material معروف، کیفیت بالا، ریتینگ معقول، مارکتینگ ولی افتضاح.

و پسر های نوجوون هم به خاطرشون باید 2 ساعت این فیلم رو تحمل کنن و بعدش ازش تعریف کنن :d
:دی

نگو که تموم نشد کتاباش؟:biggrin1:
مگه چنتا کتابه؟
مثل اینکه چهارتا هست ! توی ویکی پدیا که این طور گفته. بعد نوشته خود کتاب چهارم هم 3 بخش هست :دی یعنی اینا راحت میتونن بهانه بیارن و مثلآ 3 تا یا حداقل 2 تا فیلم از توش بکشن بیرون !!
داستان قسمت چهارم ته خندست !
اون دختر کهیره با پسر خوشگله ازدواج میکنن ! lol

بابا آخه دختر نوجوون هم بالاخره عقل داره، حالا کسی انتظار نداره که مثلا بره فیلمای art house اروپایی ببینه، ولی خوب بشینه توی استوری ببینه:biggrin1: تازه کلی فیلم هستن که خیلی خوبن ولی نمیدونم چرا تبلیغاتشون اینقدر کمه، مثلا Cyrus و please give که تازگیا اکران شدن، کمدی رومنس مانندم هستن، کلیم بازیگر دارن اما اصلا کسی نمیدونه که این فیلما وجود دارن!
خیلی تقصیر مخاطب نیست، تقصیر سازنده س بیشتر، وگرنه من هیچ دلیلی جز مارکتینگ بد نمی بینم که مثلا پارسال where the wild things are حداقل 200 میلیون نفروخت، بازیگر معروف، وویس اکتور معروف، source material معروف، کیفیت بالا، ریتینگ معقول، مارکتینگ ولی افتضاح.
نمیدونم والا ! تقصیر بازاریابی و اینا که هست مطمئنآ , ولی هرچی فکر میکنم نمیفهمم چطوری یه نفر باید پول بده بره سینما این رو ببینه ! من فقط قسمت اولش رو دیدم اون هم به زور ! (توی سفر با دوستان ! مجبور شدم ازش تعریف هم بکنم تا اون کسی که فیلم رو گذاشته ناراحت نشه :دی)

حالا از اون بُعد:d:
چون خانمی اینجا نمیاد باید باهاتون به جد مقابله کرد:d!!

نویسنده: یاسمن
میخواستم بدونم از کجا میتونم این کتابا رو به فارسی تهیه کنم

نویسنده: بیتا
من این کتاب رو نخوندم اما تعریفش رو خیلی شنیدیدم سری های بعدی کتاب بعد از شفق توی ایران ترجمه شده ؟ راستی میتونم فیلم را از جایی دانلود کنم ؟

نویسنده: شیوا
منم با نظر nessi اصلا این کتابو به فارسی نخونین

نویسنده: بهناز
دوست عزیز از توضیحاتی که راجع به کتاب و فیلم دادی خیلی ممنونم
توضیحات کاملی بود
10.gif
10.gif
راستی فیلمش هم فوق العاده بود
بای
20.gif
بازم بهت سر میزنم

نویسنده: ماریا
manam ba shomaha mofegham ali bood new moon man didam montazere badisham

نویسنده: Rosa
be farsi nakhoonid kheili sansoor dare. dar vaghe tamame ketab ro bayad sansoor konan age bekhan ketabo be farsi tarjome konan (tebghe ghavanine jomhoorie eslami) ama vaghan chize khasi nadare be nazare man ketabe kheili khoobie. har 4 jeldesh ro khoondam + jelde nime tamame Midnight Sun ke hamoon Twilight hast ama be zabane Edward Cullen. ketab ba Harry Potter kheili fargh dare ama be hamoon andaze adam ro jazb mikone. too harry potter chizaye dige jazbet mikone mesle majarajooii o hayajan va ... vali inja bishtar romance

نویسنده: صدف
من اصلشو خوندم
4.gif
خیلی کتاب جالبی
7.gif

به منم سر بزن

نویسنده: هلیا
من کتاب دومش رو نخوندم اما فیلمش رو دیدم ماه نو خیلی قشنگه تو این یکی اولش ادوارد بلا رو ترک می کنه اما اخرش بهش درخواست ازدواج می ده. حتما ببینش بازم می گم خیلی قشنگه.
7.gif

نویسنده: نازی
منم از طرفدار های تازه تای لایت ام فیلم فوقالعاده ایه .
من تو وبلاگم یه عالمه عکس خوشگل از رابرت و کریستین و بقیه بازیگران این فیلم دارم . به وبلاگم یه سری بزن . ضرر نمی کنی.
20.gif

نویسنده: mahshid

salam,man mahshidam,emroz va3 avalin bar webeto didam,az tozihati ke raje be twilight dadi khosham oomad,akhe manam az tarafdarae in 3ri filmo ketabam,filme new moonam kheili vaghte didam,ama be nazaram twilight ghashang tar bood

نویسنده: افشین
09362947TTT

نویسنده: سودا
سلام فیلم یک دو رو دیدم عاشق این فیلمم اما کتابشو نخوندم آخه اونقد زبانم قوی نیست در حد متوسطم بهرحال از اطلاعاتت ممنون دنبالش میرم

نویسنده: lili
bah bah hame 2khia in filmaro mibinan yekij khode man vaghan bahal bud manam tu london zendegi mikonam daram be zabun asli mikhunam albate dadim baram az iran iranisho ovorde kheili sansur dasht tnx az bloget be manam besar
نظر آقای افشین نامی هم در نوع خودش ساده و رسا بود.:d

=))=))=))
مردم از بس خندیدم

اینا نظرات گلچین شده بود یا این که واقعا کل نظرات همینن؟!!!

یکیشون علت زیباییش رو این گفته بود که آخرش به دختر درخواست ازدواج می ده.لول

من خودم Romance , Rom-com زیاد می بینم و بدمم نمیاد ولی این دیگه...

متن پنهان:
نقل قول:
نویسنده: یاسمن
میخواستم بدونم از کجا میتونم این کتابا رو به فارسی تهیه کنم

نویسنده: بیتا
من این کتاب رو نخوندم اما تعریفش رو خیلی شنیدیدم سری های بعدی کتاب بعد از شفق توی ایران ترجمه شده ؟ راستی میتونم فیلم را از جایی دانلود کنم ؟

نویسنده: شیوا
منم با نظر nessi اصلا این کتابو به فارسی نخونین

نویسنده: بهناز
دوست عزیز از توضیحاتی که راجع به کتاب و فیلم دادی خیلی ممنونم
توضیحات کاملی بود
10.gif
10.gif
راستی فیلمش هم فوق العاده بود
بای
20.gif
بازم بهت سر میزنم

نویسنده: ماریا
manam ba shomaha mofegham ali bood new moon man didam montazere badisham

نویسنده: Rosa
be farsi nakhoonid kheili sansoor dare. dar vaghe tamame ketab ro bayad sansoor konan age bekhan ketabo be farsi tarjome konan (tebghe ghavanine jomhoorie eslami) ama vaghan chize khasi nadare be nazare man ketabe kheili khoobie. har 4 jeldesh ro khoondam + jelde nime tamame Midnight Sun ke hamoon Twilight hast ama be zabane Edward Cullen. ketab ba Harry Potter kheili fargh dare ama be hamoon andaze adam ro jazb mikone. too harry potter chizaye dige jazbet mikone mesle majarajooii o hayajan va ... vali inja bishtar romance

نویسنده: صدف
من اصلشو خوندم
4.gif
خیلی کتاب جالبی
7.gif

به منم سر بزن

نویسنده: هلیا
من کتاب دومش رو نخوندم اما فیلمش رو دیدم ماه نو خیلی قشنگه تو این یکی اولش ادوارد بلا رو ترک می کنه اما اخرش بهش درخواست ازدواج می ده. حتما ببینش بازم می گم خیلی قشنگه.
7.gif

نویسنده: نازی
منم از طرفدار های تازه تای لایت ام فیلم فوقالعاده ایه .
من تو وبلاگم یه عالمه عکس خوشگل از رابرت و کریستین و بقیه بازیگران این فیلم دارم . به وبلاگم یه سری بزن . ضرر نمی کنی.
20.gif

نویسنده: mahshid

salam,man mahshidam,emroz va3 avalin bar webeto didam,az tozihati ke raje be twilight dadi khosham oomad,akhe manam az tarafdarae in 3ri filmo ketabam,filme new moonam kheili vaghte didam,ama be nazaram twilight ghashang tar bood

نویسنده: افشین
09362947TTT

نویسنده: سودا
سلام فیلم یک دو رو دیدم عاشق این فیلمم اما کتابشو نخوندم آخه اونقد زبانم قوی نیست در حد متوسطم بهرحال از اطلاعاتت ممنون دنبالش میرم

نویسنده: lili
bah bah hame 2khia in filmaro mibinan yekij khode man vaghan bahal bud manam tu london zendegi mikonam daram be zabun asli mikhunam albate dadim baram az iran iranisho ovorde kheili sansur dasht tnx az bloget be manam besar

ROFL : =))
نقد آقای افشین خیلی زیبا بود :دی
این همه فیلم رومنس این همه فیلم P*rn این همه فیلم ترکیبی :دی ، این "شفق:دی" چرا انقدر طرفدار داره!؟

نگو که تموم نشد کتاباش؟:دی
تازه حاج خانوم مه یر کتاب نگهبان رو هم نوشته که شروع یه مجموعه ی جدیده :d مادر بگرید :d
مگه چنتا کتابه؟
4 تا ! اخریش سپیده دم هست ! من دارم ! میخوای برات بفرستم بخونی ؟ :)):d
بابا آخه دختر نوجوون هم بالاخره عقل داره، حالا کسی انتظار نداره که مثلا بره فیلمای art house اروپایی ببینه، ولی خوب بشینه توی استوری ببینه:دی
نیما این گرگ و میش lol خیلی فیلم جذاب و قشنگیه ، من که عاشقش شدم ، این قسمت دومش رو نمیسازن ؟ چون فک کنم قسمت دوم خیلی قشنگتر میشه
نقل از دختر خاله ی گرامی :d همین یک هفته قبل وقتی Twilight رو دادم بهش نگاه کرد :))
حالا جدا از اینا من در حمایت از اریا که Twilight رو دوست داشت چون خواستم سر خورده نشه از فیلم مورد علاقش خمایت کردم ! ولی خداوکیلی ( یعنی خدا رو شاهد میگیرم دیدن New Moon برا خودم هم خیلی سخت بود ) یعنی درجه لوس بودن فیلم اینقدر بالا بود که خجالت اور شده بود :d
where the wild things are
یکی از فیلمهایی که این چند وقته دیدم و خیلی دوسش دارم

Spider-Man - The Final List

این لیست کسانیه که کلمبیا پیکچرز برای بازی در اسپایدر من بعدی قراره ازشون تست بگیره :

Jamie Bell (Billy Elliot
Anton Yelchin (Chekov in Star Trek and Kyle Reese in Terminator: Salvation
Aaron Johnson (Kick-a$s
Andrew Garfield (The Imaginarium of Dr Parnassus
Logan Lerman (Percy Jackson, 3:10 to Yuma
Alden Ehrenreich (Tetro

همونطور که می دونید نویسنده Jamie Vanderbilt خواهد بود که معروف ترین کار هاش The Losers و zodiac بودند و کارگردان هم Marc Webb. فیلم هم به صورت 3D خواهد بود

و البته اگر در جریان ساخته چهارمین قسمت از فیلم مد مکس یعنی Mad Max: Fury Road باشید می دونید که مل گیبسون گفته دیگه نمی خواد به این فیلم برگرده و بجاش Tom Hardy این نقش رو بازی می کنه. اخیرا Hardy گفته روند تولید فیلم خیلی خوب داره پیش میره و حتی می تونه موفقیت دو فیلم اول رو تکرار کنه

آخرین ویرایش:
با اینکه از Ehrenreich خیلی خوشم میاد ولی همون Aaron Johnson گزینه ی بهتری به نظر میرسه !
logan Lerman از لحاظ چهره از بقیه نسبتا بهتره ولی کم سن و سال تر نشون میده !

فیلم رو خوب در بیارن ، بقیش مهم نیست :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or