Movie Center

آقا ميلاد ، اگر DVD قفل داره ، احتمالاً نرم افزار DVD Decrypter ميتونه قفلش رو برداره و ديسك رو بريزه روي هارد. البته اين فاينال فانتزي رو من دوبله شده‌اش رو دارم ، اگر لازم داشتيد به من بگيد.
موفق باشيد

اقا طاهر خیلی ممنون از راهنماییتون این نرم افزار رو امتحان نکردم حتما امتحان میکنم.
به غیر از قفل نرم افزاری که تا حالا من و دوستام با هیچ نرم افزاری نتونستیم بازش کنیم قفل سخت افزاری هم داره چون یه دایره شیار و 3 نقطه رو سی دی هست که مطمئنا اونا جلوی رایتشو میگیرن .... وگرنه من از خدامه که بتونم رایتش کنم و یه دونشو برای دوستم آقا داوود بفرستم .....
سریال lost هم از همین نوع قفل استفاده میکنه ولی اون کپی میشه رو هارد ( تونستم به Divx تبدیلش کنم ) ولی رایت نمیشه نمی دونم اینا دیگه چه مدلی هستند...

بچه ها اسم این کتاب کد داوینچی چیه می خوام برم بخرم ؟

در مورد فیلم های وتنی هم باید بگم از 100 تا 10 تاشون ارزش دیدن دارن اخرین فیلمی که تو سینما دیدم کما بود بو اخرین فیلمی که تو خونه دیدم بید مجنون بود ( واقعا محشر بود ) ولی همه فیلم های ایران رو به نظرم خوب نیستند .... فیلم های جدید که تعریفشون خیلی زیاد شنیدم و مشتاقم ببینمشون مکس - آفساید - 4 شنبه سوری هست که در اولین فرصت میرم میبینمشون .....

آخرین ویرایش:
میلاد جان از Clone DVD استفاده کردی ؟ من هیچ مشکلی نداشتم باهاش برای رایت DVD های قفل دار.

این کتاب هم با اسم راز داوینچی در کتاب فروشی ها موجوده ... البته ممکنه ترجمه های دیگه هم باشه اما این چیزی بود که من خودم دیدم.

نوشته شده توسط Saman:
بچه ها فيلم خيلي دور خيلي نزديك رو ديديد ؟ ديشب كانال دو داد و امروز دوم فروردين ساعت 3 بعد از ظهر تكرارش رو ميده. اگه نديدين پيشنهاد ميكنم ببينين. هر كي هم ديده اگه دوست داره نظرش رو در بارهي اين فيلم بگه.
توضيح اينكه اين فيلم ساخته ي رضا ميركريمي هست و جشنواره ي فيلم فجر پارسال بهترين فيلم شد و 5 تا سيمرغ ديگه هم علاوه بر اون برد ...
من نتونستم اول فیلم رو ببینم ولی در کل فیلمش قشنگ بود و خوب جایی تموم شد . اگه 30 ثانیه دیگه ادامه داشت فکر کنم نظرم تغییر میکرد.

سلام
غیر از salvador بقیه رو دیدم
فیلمش رو چند وقت پیش سینما 1 نشون داد .
داستان 2 تا عکاس با بازیه جیمز وودز و جان سویج هست .
داستان فیلم تو شیلی زمان سالوادور آلنده میگذره و جریانات کودتا و ...
واقعا فیلم قشنگی هست .
خوب توضیحاتی مربوط به داوینچی کد
خواب نمیبینم ؟
175.gif

سپهر خودتی ؟
چه عجب پیدات شد .
خوشحالم که میبینمت .
بچه ها فيلم خيلي دور خيلي نزديك رو ديديد ؟ ديشب كانال دو داد و امروز دوم فروردين ساعت 3 بعد از ظهر تكرارش رو ميده. اگه نديدين پيشنهاد ميكنم ببينين. هر كي هم ديده اگه دوست داره نظرش رو در بارهي اين فيلم بگه.
فقط میتونم بگم فوقالعاده زیبا و تاثیرگذار بود .
به همین اسم میتونی پیداش کنی .
بیشتر به رمز داوینچی معنی شده .

حیف شد من با اینکه هیچ کاری نداشتم نشیستم نگاه کنم این فیلم خیلی دور خیلی نزدیک رو اگر میدونستم نگاه میکردم
پس پرهام بگیم رمز داوینچی دیگه

الان هم فیلم Fearless رو که جیت لی توش بازی میکنه رو اوردم ولی هنوز نگاه کردم

اولش حرف شما یکم برام عجیب بود چون این فیلم چند ماه به اکرانش مونده ،
ولی حرف شما درسته . فیلمهای ژاپنی / چینی معمولا چند ماه زودتر در آسیا اکران میشن . مثلا من خودم دی وی دی Hero رو قبل از اکران در آمریکا داشتم.

فقط این که شما داری از پرده است یا dvd ؟
در ضمن این فیلم از IMDB تا حالا امتیاز 7.6 گرفته که نشون میده فیلم خوبیه .

---------------------------------------------

دوستانی که فیلمهای
high tension / wolf creek / devil’s reject / hustle / saw /
و یا فیلمای دیگه این تیپی دیدید اگه ممکنه نظرتون رو راجع به فیلما بگید و یا اینا رو با هم مقایسه کنید بگید کدوم بهتره

من high tension و devil’s reject رو دیدم . فقط میتونم بگم اگه دو سه تا فیلم این تیپی دیگه ببینم که مثل اینا باشن دیگه سراغ اینجور فیلمها نخواهم رفت .

بحث خشونت و این چیزا نیست ؛ بحث اینه که در این دو فیلم چیزی به نام منطق وجود نداره و هر چیزی ممکنه به خنده دار ترین شکل اتفاق بیوفته.

۞۩ محمد ۩۞

والا من هیچ وقت و هیچ وقت فیلم ایرانی نمیبینم چون وقت تلف کردنه این فیلم هم چند تا از رفقا گفتن ببین قشنگه و دیدم درپیت بود. این نظر من بود

من هم فیلم ایرانی خیلی کم میبینم ولی این حرف که فیلم ایرانی وقت تلف کردنه درست نیست ، فیلمهای خیلی خوبی هم بعضی وقت ها ساخته میشه ، بعضی از این فیلمها برای من از اکثر فیلمهای اول اسکار هم بهتر هستن . مثل آژانس شیشه ای یا لاک پشت ها هم پرواز میکنند.

خیلی دور خیلی نزدیک هم دیده بودم فیلم خوبیه ولی نه در این حد که گفته بودن.
فیلمهای قبلی میرکریمی زیر نور ماه و اونی که راجع به امام زاده و مردم روستا بودن (اسمش یادم نیست) بیشتر میپسندم

پوسترهای 2006

چند پوستر دیگه از فیلمهای 2006

s16w7s.jpg

s16xk2.jpg

این هم از دزدان دریایی کارائیب 2

s170r9.jpg

این هم قابل توجه آقا میلاد – سوپرمن

s16xvr.jpg

s16yqf.jpg

s16yj5.jpg

s16yy8.jpg

s16z46.jpg

به نظر من پوستر ساده و خیلی زیبایی هستش با طراحی زیرکانه

s170xw.jpg

۞۩ محمد ۩۞

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Nameless:
اولش حرف شما یکم برام عجیب بود چون این فیلم چند ماه به اکرانش مونده ،
ولی حرف شما درسته . فیلمهای ژاپنی / چینی معمولا چند ماه زودتر در آسیا اکران میشن . مثلا من خودم دی وی دی Hero رو قبل از اکران در آمریکا داشتم.

فقط این که شما داری از پرده است یا dvd ؟
در ضمن این فیلم از IMDB تا حالا امتیاز 7.6 گرفته که نشون میده فیلم خوبیه .

---------------------------------------------

دوستانی که فیلمهای
و یا فیلمای دیگه این تیپی دیدید اگه ممکنه نظرتون رو راجع به فیلما بگید و یا اینا رو با هم مقایسه کنید بگید کدوم بهتره

من high tension و devil’s reject رو دیدم . فقط میتونم بگم اگه دو سه تا فیلم این تیپی دیگه ببینم که مثل اینا باشن دیگه سراغ اینجور فیلمها نخواهم رفت .

بحث خشونت و این چیزا نیست ؛ بحث اینه که در این دو فیلم چیزی به نام منطق وجود نداره و هر چیزی ممکنه به خنده دار ترین شکل اتفاق بیوفته.

۞۩ محمد ۩۞

سلام محمد جان

پوستر ها خیلی قشنگ بود

اینی که من اوردم DVDRIP شده بودش که کیفتش خیلی خوب بودش

Video
Bit Rate: 1833kbps
Size: 640x256
Frame rate: 30.00fps

Audio
44100 Hz
1411 kb/s
stereo

خوب ولی از همه مهم تر اینه که فرومت این فیلم RmVb هست که این فرمت با کیفیت هست
و این مخلوطی از فرمت فایل های ریرل و فایل های دی ویدی هستش یعنی Rm & Vob ولی
مزیت اصلی اون حجم بسیار پایین اون نسبت Xvid هست یعنی اگه یه فیلم رو ما 700 میگ میارم
با این پسوند اون رو 330 میگ میارم که این خیلی جالبه با همون کیفیت

تازه یه سایت پیدا کردم که همش از این نوع پسوند میازه که اسمش اینه
http://www.rmvbusters.xorg.pl
+++++++++++++++
من این دوتا فیلم رو دیدم hustle / saw ولی فکر کنم این یکی Hostel باشه

که جریان چند تا جون هستند که برای تحصیل به یه شهر دیگه میرند و شب ها برای تفریح به
کازینو ها میرند و یکسری افرادی هستند که باند هایی درست کنند برای تور کردن جوان ها
این افراد شخصیت های پول دار شهر هستند که برای تفریح جوان ها رو به محل هایی میارند و به
سلاخی اون ها شغول میشند و............

من پردای این رو دیدم ولی در کل فیلم خوبی بود ولی منو راضی نکرد به خاطر خشونت پایینی که داشت :cheesygri :cheesygri
++++++++++++++
من Saw II رو نگاه کردم که نظرم رو توی صفحه قبل هم دادم در کل فیلم بسیار سرگرم کننده ای
هستش و اون رو حتی تنها هم نگاه کنی کلی حاد میده

ولی در مورد Saw یک که من اون رو تیکه تیکه دیدم روی نوار ویدیو خونه یکی از دوستانم
به نظر فیلمی جالبی میاد و اگه گیرت امد حتما نگاه کن
هیجان فیلم بالاست و خشونتش به نظر من بیشتر از شماره دو هست
++++++++++++++
wolf creek 6.2 Adventure / Crime / Horror / Thriller
در مورد اون دو فیلم یکشون میلاد توی دو سه صفحه قبل در موردش صحب کرده

که این طوری هستش چند تا جوان برای تعطیلات به کوهستان میرند و خوش میگذورنند با هم
تا اینکه ماشینشون خراب میشه و پیره مردی به اون ها کمک کرده و اونها رو به کله خودش میبره
و از این جا اصل داستان شروع میشه
من هنوز وقت نکردم که دانلودش کنم اگه کردم حتما نظر خودم رو میدم :cheesygri

+++++++++++++++++

راستی در مورد فیلم جت لی باید بگم که برادرم نگاهش کرده میگه خیلی جالب هستش خط
داستان فیلم قشنگه و لحاظ مبازره هم در سطح خوبی قرار در کل راضی بود از فیلم

با این وجود که فیلم با زبون اصلی بودش و زیر نویس نداشت ولی داستان فیلم رو میشه فهمید

ولی من هنوز فیلم رو نگاه نکردم

++++++++++++++++

من الان خودم منتظر عصر یخبندان دو هستم یه تیزیر ازش اوردم با کیفیت HD کفم برید براش :confused: :confused:

خوب ولی از همه مهم تر اینه که فرومت این فیلم RmVb هست که این فرمت با کیفیت هست
و این مخلوطی از فرمت فایل های ریرل و فایل های دی ویدی هستش یعنی Rm & Vob ولی
مزیت اصلی اون حجم بسیار پایین اون نسبت Xvid هست یعنی اگه یه فیلم رو ما 700 میگ میارم
با این پسوند اون رو 330 میگ میارم که این خیلی جالبه با همون کیفیت

عجب چيز جالبي گفتي. من تازه اولين بار بود اينو ميشنيدم.
برنامه اي نداري كه بشه DVD رو با اين فرمت Rip كرد.
خودت كفيتاشونو چك كردي؟ يكي هستن؟ با اين حجم كم عجب چيز فوق العاده اي هست.
الان ميرم يكم در موردش جستجو كنم ببينم چيه.

نوشته شده توسط Nameless:
دوستانی که فیلمهای

۞۩ محمد ۩۞

supes2.jpg

منم میگم سوپر من دوست دارم :cheesygri ( جو گرفتتم )​

اول بابت پوستر بازگشت سوپر من ممنون خیلی منتظر فیلمشم . . . . .. .
در بین فیلم هایی که گفتین من Wolf Creek رو دیدم کثل فیلمهایی که گفتین هست یعنی خشونت بالا غیر منطقی و بدون هیچ دلیلی .... Hostel هم یکی از دوستانم که عاشق فیلمهای ترسناکه داره هنوز ازش نگرفتم .....

11-brown-inside.jpg

من فردا میرم کتاب فروشی کتاب راز داوینچی مال دون براون رو میگیرم امیدوارم کتاب خوبی باشه .....( نه مثل بوف کور 4 دفعه هم بخونم نفهمم :d )

iceagethemeltdown_bigreleaseposter.jpg

بچه ها 10 روز دیگه به اکران قسمت دوم انیمیشن زیبای عصر یخبندان مونده .... منم تریلرش رو دیدم واقعا کف کردم .....

آخرین ویرایش:

من برای تبدیل دی وی دی ها با برنامه 1.0.6 Dr. DivX استفاده می کنم اقا خلیل رو نمی دونم

نوشته شده توسط Mehdi_18:

اره از لحاظ کیفیت کم نمیاره من فیلم کینگ کونگ و این فیلم جت لی رو با همین پسوند اودرم

و الان هم دارم فیلم The Descent رو میارم از همون سایت

یه چیز جالب دیگه فیلم کینگ گونک که تقریبا سه ساعت بودش با این فرمت شده بود
700 میگ در صورتی که فرمت Xvid , Divx که فیلم میارم فیلم یک ساعت نیم هستش
میشه 700 میگ :exclaim: :exclaim: :exclaim:

من هنوز چرخی نزدم برای تبدیل DVD به این فرمت ولی بر عکس اون رو دارم RmVd TO MPG برای
رایت روی سی دی که کمترین ضرر رو به فیلم میزنه میتونی اینجا برنامه رو پیدا کنی

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=254&page=2
اگه خواستی میتونم در مورد عمل کرد تبدیل برای VCD توضیح بدم که چطوری بزنی که فیلم
خراب نیشه

ولی برای این هم میگردم خودم هم خیلی مشتاق شدم که بیشتر در مورد این فرمت بدونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or