Movie Center

Austin Powers : The Spy Who Shagged Me

Genre: Action / Adventure / Comedy / Music

محصول سال 1999 آمريكا . با موضوع كليشه اي كه يك دكتر مي خواهد زمين رو از بين ببره ولي اين بار آيوستين ( كاراگاه احمق ما ) با همراه دوستش وارد كار مي شوند و ...
اين فيلم داراي تيكه هاي خنده دار زياد و البته بيشتر بي ادبي است ! من كه پيشنهاد مي كنم اين فيلم و قسمت اول و سوم ( اين قسمت دوم اين سري است ) رو هم ببينيد .

mike_myers9.jpg

mike_myers8.jpg

verne_j__troyer13.jpg

behave.jpg

سلام.
الان شبکه ی 3 فیلم زیگ فرید یا بهتر بگم زیگ فریدو که به اشتباه زیگ فرید میگفتن رو پخش کرد به نظر من خیلی فیلم جالبی بود نظر شما چیه؟؟؟
در ضمن زیگ فریدو = آشیل = رویین تن. (همش به یه معناست)
البته رویین تن ترجمه ی فارسیشه.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
الان شبکه ی 3 فیلم زیگ فرید یا بهتر بگم زیگ فریدو که به اشتباه زیگ فرید میگفتن رو پخش کرد به نظر من خیلی فیلم جالبی بود نظر شما چیه؟؟؟
در ضمن زیگ فریدو = آشیل = رویین تن. (همش به یه معناست)
البته رویین تن ترجمه ی فارسیشه.
سلام . :D
منم این فیلم رو دیدم . فکر کنم این فیلم همونی بود که کورش جان عزیز چند صفحه پیش در موردش سوال کرده بود . راستش من از این فیلم خبر نداشتم .
پای کامپیوتر بودم که دیدم تلویزیون داره یه چیزایی میگه و فیلم شروع شد . اولش زیاد دقت نمیکردم چی میگه تا اینکه ...
یه دفه اسم اژدها شنیدم ! پیش خودم گفتم هان :huh: اژدها ! جانمی جان RPG . من اومدم !:hug:
فیلم خیلی قشنگی بود . من با این تریپ فیلما خیلی حال میکنم . فیلم بسیار جالبی بود و علاوه بر داستان جالب و آموزنده پایان جالبی هم داشت .
پایانش مثل این فیلم های مسخره ایرانی و هندی و ... نبود که آخر فیلم همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه و عاشق و معشوق بالاخره با هم ازدواج میکنن و مشکلات به طرز معجزه آسایی یه دفه حل میشه و همه چی به خیر و خوشی پایان میپذیره .
آخر فیلم به زیبایی تموم شد . پایان طمع و حسادت چیزی جز مرگ نیست !
در کل خیلی باحال بود .

ای بابا نیم ساعته دارم میگردم تا اسم این زیک فریدو پیدا کنم
اونم با این اینترنت آشغالی :angry:

من اینو باید اصلشو پیدا کنم . هم فیلمش جالب به نظر میومد هم این لوکن توش بازی کرده بود

اسم فیلم اصلا زیک فرید نیست - هیج جایی هم زیک فرید نبوده . وای از دست این صدا سیما ؛

اسم فیلم حلقه نیبلانگز هست . و در ضمن داستان این فیلم بود که باعث شد J.R.R. Tolkien داستان اربای حلقه ها رو بنویسه .

دست نویسنده اش درد نکنه !

اینهم لینک فیلم برید ببینید :

http://www.imdb.com/title/tt0387541/

یکی زنگ بزنه بگه بابا اسم فیلمو چرا عوض میکنید

نوشته شده توسط Nameless:
اونم با این اینترنت آشغالی :angry:

من اینو باید اصلشو پیدا کنم . هم فیلمش جالب به نظر میومد هم این لوکن توش بازی کرده بود

اسم فیلم اصلا زیک فرید نیست - هیج جایی هم زیک فرید نبوده . وای از دست این صدا سیما ؛

اسم فیلم حلقه نیبلانگز هست . و در ضمن داستان این فیلم بود که باعث شد J.R.R. Tolkien داستان اربای حلقه ها رو بنویسه .

ممنون محمد جان .
راستی یه سوال . البته ببخشید زیاد ربطی به تاپیک نداره اما چون اسم J.R.R. Tolkien اومد گفتم بپرسم .
این کتاب هابیت نوشته همین بابا بعا از ارباب حلقه ها نوشته شده یا قبلش ؟
من چند وقت پیش کتاب هابیت رو خوندم و خیلی باحال بود . اصل RPG ! :D
البته اونجور که از داستان مشخص بود داستان این کتاب قبل از داستان ارباب حلقه ها هست .

نوشته شده توسط Kain:
ممنون محمد جان .
راستی یه سوال . البته ببخشید زیاد ربطی به تاپیک نداره اما چون اسم J.R.R. Tolkien اومد گفتم بپرسم .
این کتاب هابیت نوشته همین بابا بعا از ارباب حلقه ها نوشته شده یا قبلش ؟
من چند وقت پیش کتاب هابیت رو خوندم و خیلی باحال بود . اصل RPG ! :D
البته اونجور که از داستان مشخص بود داستان این کتاب قبل از داستان ارباب حلقه ها هست .
-----------------------------------------
دوست عزیز همونطور که شاید اطلاع داشته باشید تالکین کتاب ارباب حلقه ها رو زمانی نوشت که هنوز مشغول تحصیل بود (فکر کنم دانشگاه اکسفورد)و در همون دوران هم(1937) کتاب هابیت رو نوشت که میشه این کتاب رو مقدمه ای بر شاهکار ارباب حلقه ها دونست.

سلام به همه دوستان

بلاخره فیلم Fearless رو دیروز نگاه کردم

به نظر من که واقعا جالب و سرگرم کننده ای هستش و ارزش دو بار نگاه کردن رو داره

جریان فیلم بچگی جت لی هستش که علاقه زیادی داره به کنگ فو برای همین این راه رو ادامه

و میشه یه استاد برجسته شهر که توی اون شهر هیچ رقیبی نداره و طی یک جریان یکی از عزیز

ترین کسای زندگیش کشته میشه و .............

داستانش جالبه و دلم نمیاد بقیش رو تعریف کنم

از لحاظ مبارزه این فیلم براساس مسابقه هستش که از نظر تنوع مبارزان مخالف خوبه و بیننده

رو راضی میکنه .....

از لحاظ موسیقی و ایفیکت صوتی در حد فیلم های ایمروزی هستش و من خوشم امد

این فیلم با وجود اینکه به زبان اصلی یعنی همون ژاپنی هستش اصلا حس نمی کنید که چیزی

از فیلم رو متوجه نمی شید و حوصله ادم سر بره به نظر من هیچ مشکلی نمیشه روی زبان فیلم

گرفت که چون ژاپنی هست درست نمیشه فهمید که فیلم چیه ، اصلا این طوری نیست .

و کلام آخر که ارزش نمره 7.6 رو داره و به همه دوستانی که به فیلم های شائولینی و کنگ فو علاقه

دارند توصیه میکنم که حتما این فیلم رو ببینند

http://www.imdb.com/title/tt0446059/

++++++++++++++++++++++++++++++

Memoirs of a Geisha

49m.jpg

کسی از دوستان این فیلم رو دیده به نظرم باید فیلم جالبی باشه بخصوص که این فیلم برنده

اسکار بهترین کارگردانی ، بهترین طراحی لباس و بهترین فیلم برداری هست ......!!!!!!

نمره تقربیا خوبی هم گرفته 6.8

http://www.imdb.com/title/tt0397535/

آخرین ویرایش:
سلام

من مي خواستم كي موافقه كه يه دوره بهترين ها ( مثل اسكار ) ي فيلمي رو در سال 2004 و 2005 و 2006 ( تاحالا ) با تشكيل هيئت داوران در اين سايت معرفي كنيم ؟

------ هر كسي كه مي خواهد جزداوران باشد به من Pm بزند ( اگه اين كار تصويب شد ) ---------

سلام
در ضمن توصیه می کنم حتما این کتاب رو بخونید چون علاوه بر لذت بردن از یک داستان با پرداخت خوب اطلاعات عمومی خوبی هم در طول داستان به شما داده می شه که در نوع خود جالبند.(امیدوارم ترجمه کتاب صدمه ای به داستان نزده باشه).
من کتاب رو همون موقع که اومد خوندم .
اتفاقا ترجمش شدیدا بهش لطمه زده .
اصلا به روابط " رابرت " و " صوفی " اشاره نکرده .
نمیتونم بیشتر بگم چون داستان رو لو میده .
اونم با این اینترنت آشغالی

محمد جان یه تشکر خیلی خیلی خیلی سفاری خدمت دارم .
من مي خواستم كي موافقه كه يه دوره بهترين ها ( مثل اسكار ) ي فيلمي رو در سال 2004 و 2005 و 2006 ( تاحالا ) با تشكيل هيئت داوران در اين سايت معرفي كنيم ؟
من موافقم .
برای داور ها هم نیشه هرکی خواست pm بده .
باید با توجه به اطلاعات و سوابق داورها رو انتخاب کنیم .
جالبه فيلمش ارزش ديدن داره.فقط من وسطه فيلم، آخره فيلم رو فهميدم ! امتياز هاي خوبي هم نگرفته اين فيلم ...
خوب به خاططر اینکه بچه ها رو به دیدن فیلم راقب کنی میگفتی که " هالی بری " اسکارش رو به خاطر بازی تو این فیلم برده .

سلام
بچه ها من می خواستم بدونم جدید ترین فیلم جیمز باند با هنر پیشگی کی قارا هست اکران بشه....ازش عکسی دارید
هنرپیشه مردش دنیل کرگ و زنش اوا گرین هستن .
کارگردانش هم مارتین کمپبل هست .
اسم فیلم هم کازینو رویال هست .
تاریخ اکرانش رو نمیدونم .
عکس هم ازش ندارم .

نوشته شده توسط PC:
سلام

--
-----------------------------------------
من هم موافقم.البته بهتره اول یه نظرسنجی در رابطه با نامزدها صورت بگیره.

بچه ها ، من نشستم اين فيلم Basic Instinct رو ديدم ، فيلم جالبي بود. ميخواستم بپرسم اگر كسي از دوستان اين فيلم رو ديده و نظري راجع به اون داره ، مخصوصاً نظر شخصي راجع به اينكه قاتل واقعي كي بوده ، بياد و مطرح كنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or