Movie Center

سلام داوود جان ممنون به خاطر توضیحات

منم همین چند ساعت پیش این فیلم رو نگاه کردم

هنوز توی شوک فیلم هستم نمیتونم درست نظر خودم رو بدم

ولی فقط میتونم بگم که عالی بودش تا به الان انیمیشنی به این زیبایی ندیده بودم

من نسخه دوبله فارسی اون رو دیدم و دوست دارم که نسخه اصلی اون هم دانلود کنم

فقط نسخه اصلی با زیر نویس انگلسی هستش یا نه

++++++++++++++++++++++++++++

بعد دیشب فیلم 40 Year Old Virgin رو نگاه کردم اصلا خوشم نیومد ازش . تمام فیلم حوسلم

سر رفت ولی صحنه های جالبی هم داشت ولی کل فیلم راضی کننده نبود برای من

به نظر من ارزش اون نمره ای که IMDB بهش داد رو نداره 7.4

++++++++++++++++++

فیلم اره دو رو نگاه کردم فیلم بسیار قشنگی بودش ولی با اون چیزی که فکرش رو میکردم خیلی
فاصله داشت و خشونت فیلم به نظر من خیلی کم بودش و در حد تعریف هایی که شنیده بودم
نبود

ولی از لحاظ تدوین و حیجان تصویری فیلم سرگرم کننده ای هستش و حتی میشه با خانواده اون
رو نگاه کرد

+++++++++++++++++
eight below

این فیلم هم به دوستان توصیه میکنم

داستان چند تا گرگ هستش که توی یه دوره ای توی قطب تنها میشند و باید خودشون رو توی
این سرزمین وحشی زنده نگه دارند که به امید اینکه صاحبشون برگرده

در کل فیلم جالبی بودش از لحاظ ایفیکت صوتی به تصویر هماهنگ بودش
و من به نظر هیچ موجودی نمی تونه به اندازه سگ از نظر احساسات رو نشون بده

++++++++++++

الان هم فیلم Fearless رو که جیت لی توش بازی میکنه رو اوردم ولی هنوز نگاه کردم

++++++++++++

بعد یه سوال داشتم از دوستان که چه فیملی رو دانلود کنم که ارزش دانلود رو داشته باشه

مد نظر من یکی از این دو فیلمه هستش ولی هنوز در مرحله تصمیم گیریم

Wolf Creek
The Have Eyes

شما چی توصیه میکنید

سلام .
اینم یکی از معدود پستهایی هست که اینجا میزنم.
ببخشید میشه درباره ی این فیلم یکم توضیح بدین؟؟؟ اصلا اومده؟؟؟ قشنگه؟؟؟؟....

audrey_tautou4.jpg

اقا امین پر سرو صدا ترین فیلم امساله البته زیاد سر وصدا میکنن که فرووشش بالا بره ( مثل مصائب مسیح ) از همین الان تبلیغات براش شروع شده تاریخ دقیق اکرانش هم 19 می هست ( 2 ماه دیگه تقریبا ) .

davincicode2.jpg

davincicode1.jpg

اقتباسی از رمان پر فروشی با همین نام با بازی تام هنکس و ژان رنو و ادری توتو و کارگردانی یکی از بهترین کاگردان ها ران هاوارد .... داستانش هم چند تا از سایتا مختلف خوندم ولی هر کی یه چیزی نوشته اگه کسی از بچه ها دقیق می دونن توضیح بدن وگرنه اون جیزی که خودم فهمیدم میگم ...... ( فکر کنم با توجه به تریلرش تخیلی باشه )

بعد دیشب فیلم 40 Year Old Virgin رو نگاه کردم اصلا خوشم نیومد ازش . تمام فیلم حوسلم

سر رفت ولی صحنه های جالبی هم داشت ولی کل فیلم راضی کننده نبود برای من

به نظر من ارزش اون نمره ای که IMDB بهش داد رو نداره 7.4

اقا خلیل شما اولین کسی هستین که میگین از این باکره 40 ساله خوشتون نیومد ؟ ؟ ؟

natalie_portman2.jpg

بچه فعلا بچسبین به دانلود V for Vendetta تو سایتا خیلی تعریفش کردن

من خودم فعلا دی وی دی هری پاتر و جام آتش تازه دانلود کردم می خوام امشب ببینم ....
این فاینال فانتزی هم من به خاطر علاقه ای که دارم کلا دی وی دی اصلیشو خریدم ولی متستفانه رایت نمیشه وگرنه برای دختر عموم تو تهران رایتش میکردم :(( ...... باید با یه متخصص امور رایت DVD صحبت کنم اگه تونستم کاری بکنم در خدمت شما هم هستم اگه خواستین ....

آخرین ویرایش:
آقا ميلاد ، اگر DVD قفل داره ، احتمالاً نرم افزار DVD Decrypter ميتونه قفلش رو برداره و ديسك رو بريزه روي هارد. البته اين فاينال فانتزي رو من دوبله شده‌اش رو دارم ، اگر لازم داشتيد به من بگيد.
موفق باشيد

hi 2 all
واقعيتش اين اولين پست من به اين تاپيك هست و از اون جايي كه پست هاي قبلي رو نخوندم نمي دونم قبلا اين سوال پرسيده شده يا نه. اگر قبلا زياد پرسيده شده خواهشا كم فحش بدين !!
*اين فيلم هاي dvd رو از كجا download ميكنين؟؟؟ فري هستن ؟؟؟
*قيمت فيلما در چه حدوديه و مركزش كجاس ؟؟(dvd)
راستيتش من تازه رفتم تو كاره dvd و بيلمزم هستم شديدا!!! crash رو گرفتم 5 تومن به هر كي گفتم يه ربع بهم خنديده ,فكر مي كنم زياده يه ذره...:confused:

نوشته شده توسط kelark:

audrey_tautou4.jpg

اقا امین پر سرو صدا ترین فیلم امساله البته زیاد سر وصدا میکنن که فرووشش بالا بره ( مثل مصائب مسیح ) از همین الان تبلیغات براش شروع شده تاریخ دقیق اکرانش هم 19 می هست ( 2 ماه دیگه تقریبا ) .

davincicode2.jpg

davincicode1.jpg

اقتباسی از رمان پر فروشی با همین نام با بازی تام هنکس و ژان رنو و ادری توتو و کارگردانی یکی از بهترین کاگردان ها ران هاوارد .... داستانش هم چند تا از سایتا مختلف خوندم ولی هر کی یه چیزی نوشته اگه کسی از بچه ها دقیق می دونن توضیح بدن وگرنه اون جیزی که خودم فهمیدم میگم ...... ( فکر کنم با توجه به تریلرش تخیلی باشه )

اقا خلیل شما اولین کسی هستین که میگین از این باکره 40 ساله خوشتون نیومد ؟ ؟ ؟

natalie_portman2.jpg

بچه فعلا بچسبین به دانلود V for Vendetta تو سایتا خیلی تعریفش کردن

من خودم فعلا دی وی دی هری پاتر و جام آتش تازه دانلود کردم می خوام امشب ببینم ....
این فاینال فانتزی هم من به خاطر علاقه ای که دارم کلا دی وی دی اصلیشو خریدم ولی متستفانه رایت نمیشه وگرنه برای دختر عموم تو تهران رایتش میکردم :(( ...... باید با یه متخصص امور رایت DVD صحبت کنم اگه تونستم کاری بکنم در خدمت شما هم هستم اگه خواستین ....

منم از چهل سالهی باکره خوشم نیومد چون از تیکه های فیلم به خاطر ضعیف بودن انگلیسیم هیچی نفهمیدم

نوشته شده توسط BizkibiT:
hi 2 all
*اين فيلم هاي dvd رو از كجا download ميكنين؟؟؟ فري هستن ؟؟؟
*قيمت فيلما در چه حدوديه و مركزش كجاس ؟؟(dvd:confused:

سلام دوست عزیز

ما برای دانلود فیلم از سرویس Torrent استفاده میکنیم

میتونی توی این تاپیک اطلاعات کاملی پیدا کنی
خودم هم از همین جا و از دوستان یاد گرفتم

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=112

بعد در مورد سوال دومت باید میگفتی که توی چه شهری هستی

ولی اگه تهران هستی دوستان می تونند کمکت کنند

ولی در مورد قمیت فکر نکنم بیشتر از سه هزار باشه

++++++++++++++

در مورد فلیم V for Vendetta میلاد جان منم دیدمش تازه بخش شده
فیلمش 132 دقیقه هستش
Action / Drama / Sci-Fi / Thriller
اکشن / درام ( احساساتی ) / تخیلی / هیجان انگیز
8.2 <> 75%

ولی الان هر چی هستش از روی پرده است من موندم چی کار کنم چون هاستیل و اون هشت
تا گرگ ها رو به صورت CAM اوردم برام خیلی ضد حال بودش کسی این فیلم رو دانلود کرده
کیفیت پرده ایش چطوری بوده اگه خوب هستش ما هم از همون تورنت دانلود کنیم

از اونجا که من طرفدار 6 آتیشه سری FF هستم سریعا جواب میدم.
دوست عزيز مچکرم از اينکه سريع جواب دادي .

خواهشا اسم این انیمیشن رو درست ذکر کنید : Final Fantasy VII : Advent Children
حالا چرا مي زني من فقط يه 7 (VII) رو يادم رفت بنويسم بقيش که درست بود!

من نسخه دوبله فارسی اون رو دیدم و دوست دارم که نسخه اصلی اون هم دانلود کنم

فقط نسخه اصلی با زیر نویس انگلسی هستش یا نه

بله زير نويس انگليسي داره ولي درست و حسابي زير نويس نشده خودت که ببيني بهتر متوجه ميشي .

راستي دوست عزيز سرعت DL تو چقدره که به 24 ساعته در حال دانلود هستي؟

سلام عزیزم

من وایرلیس دارم هیچ فرقی نداره با ADSL ولی خرج اولیه اون دو برابر ADSL هستش

من از سرویس 64 استفاده میکنم که مثلا 64 هستش ولی خیلی کمتره یعنی زیاد بازی در میاره

و هیچ وقت ثابت نبوده ولی خوبیش اینه که نامحدود Transfer دارم و هر چه قدر که بتونم دانلود میکنم

و چند روزه که کام رو خاموش نکردم

++++++++++++++

در مورد فینال من یه دیمو ازش دیدم که موسیقی جالبی داره ولی توی دوبله یه خورده خاربش

کرده بودند ولی زیاد معلوم نبود ولی این فیلم ارزش دانلود رو داره

تا گرگ ها رو به صورت Cam اوردم برام خیلی ضد حال بودش کسی این فیلم رو دانلود کرده
کیفیت پرده ایش چطوری بوده اگه خوب هستش ما هم از همون تورنت دانلود کنیم
اصلا کیفیت خوبی نداره
حتی دوربینی که داشته از روی پرده فیلم میگرفته اکثر اوقات فوکوس نیست

یکمی صبر کنید نسخه های DVD شون که بیاد ملت در عرض کمتر از 12 ساعت DVD rip هاشونو میگذارن واسه دانلود. ولی خودمونیما این Hills have Eyes و V for Vendetta و The Davinchi Code بنظر من از بقیه فیلمهای جدید بهتر و جذابتر خولهند بود بخصوص Davinchi Code که تام هنکس در کنار عزیز دل من ژان رنو قطعاً یک اثر به یاد ماندنی خواهد بود. تام هنکس تو هر فیلمی بازی نمیکنه...

خوب توضیحاتی مربوط به داوینچی کد

davincicode2.jpg

نمایی از تامهنکس در نقش Robert Langdan هرم درب ورودی موزه لوور

دااستان این رمان ان قدر گیرا پیچیده و زیباست که دلم نمی اد چیزی راجبش بگم اما خلاصه ای کوتاه رومیگم

رابرت لنگدان متخصص جنجالیه نماد شناسی برای کنفراسی به پاریس رفته و همان شب بعد از کنفراس با ژاک سونیر رییس موزه لوور قرار ملاقات داشته با کسی که کمتر با کسی معاشرت می کرد اما این قرار ملاقات هیچ وقت اتفاق نمی افته چون ژاک سونیر همان شب کشته می شه ...مرگی پر از نماد و نشانه که باید کشف می شد و این وظیفه بر گردن رابرت لنگدان بود که از هیچ جا خبری نداشت

داستان این فیلم به هیچ وجه تخیلی نیست اما واقعی هم نیست جنجالی بودن این کتاب که باعث ممنوعیت پخش فیلمش تو چند کشور شده به این علته که این رمان در مسیر اتفاقاتش حملات زیادی به مسیحیت کاتولیک و اعتقاداتشون میکنه که من خیلی راجب به اون صحبت نمیکنم ....اما با این که خواننده می دونه که این داستانی بیش نیست اما در طول داستان به طور نا خداگاه قضیه رو باور می کنه البته همش هم غیر واقعی نیست

تنها توصیه من اینه که اگر کتاب رو نخوندین حتی تریلر فیلم رو هم نگاه نکنید چون کتاب با وجود فارسی بودن و داشتن زیرنویس های متعدد بازهم نکات مبهمی رو در ذهن شما باقی می زاره

سلام مرتضی جون

اول اینکه دوتا پست پشت سر هم زدی یکی رو پاک کن

بعد این فیلم اسمش همینه من سرچ کردم اسمی با این فیلم نبود یعنی بود ولی پسوند
داشت اگه اسمش رو دقیق بزار

بعد اینکه یه فیلمی که معرفی میکنی چند تا بزار عکس رو پکش نمره فیلم یه چیزی از داستانش
مال سال چند هستش همین طوری خشک خالی که نمیشه

بچه ها فيلم خيلي دور خيلي نزديك رو ديديد ؟ ديشب كانال دو داد و امروز دوم فروردين ساعت 3 بعد از ظهر تكرارش رو ميده. اگه نديدين پيشنهاد ميكنم ببينين. هر كي هم ديده اگه دوست داره نظرش رو در بارهي اين فيلم بگه.
توضيح اينكه اين فيلم ساخته ي رضا ميركريمي هست و جشنواره ي فيلم فجر پارسال بهترين فيلم شد و 5 تا سيمرغ ديگه هم علاوه بر اون برد ...

بچه ها فيلم خيلي دور خيلي نزديك رو ديديد ؟ ديشب كانال دو داد و امروز دوم فروردين ساعت 3 بعد از ظهر تكرارش رو ميده. اگه نديدين پيشنهاد ميكنم ببينين. هر كي هم ديده اگه دوست داره نظرش رو در بارهي اين فيلم بگه.
توضيح اينكه اين فيلم ساخته ي رضا ميركريمي هست و جشنواره ي فيلم فجر پارسال بهترين فيلم شد و 5 تا سيمرغ ديگه هم علاوه بر اون برد ..

والا من هیچ وقت و هیچ وقت فیلم ایرانی نمیبینم چون وقت تلف کردنه این فیلم هم چند تا از رفقا گفتن ببین قشنگه و دیدم درپیت بود. این نظر من بود

تنها فیلم های وطنی که پسندیدم --- مادر --- نرگس ---- پرده اخر ---- گوزن ها -----مومیایی 3 و یکی دو تا دیگس...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or