Movie Center

سلام
چند وقت پیش یه فیلم دیدم به اسم bleu velvet خیلی خداس حتما ببینینش کارگردان فیلم دیوید لینچ هستش که همتون میشناسیدش داستان فیلم رو نمیگم چون بی مزه میشه فقط همین قدر که در مورد یه خواننده زن هستش که شوهر و بچه اش توسط شخصی به اسم فرانک که خیلی ادم ناجوریه گروگان گرفته شدن و فرانک زن بیچاره رو مجبور میکنه تا هر چی میگه گوش کنه و زنه مجبوره مریض بازی های فرانک رو تحمل کنه...

MQC39Kb3.jpg
nBHBdJrn.jpg

من زیاد اهل فیلم دیدن نیستم . اما از یکی از دوستان فیلم خور خواهش میکنم که کمی در مورد فیلم Brokeback Mountain توضیح بدن. آخه یه شایعاتی در موردش شنیده بودم که امروز دیگه مطمئن شدم. راستی آلبوم جدید شادمهر (pop corn ) به صورت کامل منتشر شده. البته اگه کسی اینجا ایرانی گوش بده.[/quote] bleu velvet
این اسم یه خونه بود که بعضی از مراحل بازی JACK THE RIPPER توش اتفاق می افتاد. ربطی که ندارن؟

آخرین ویرایش:
ین اسم یه خونه بود که بعضی از مراحل بازی JACK THE RIPPER توش اتفاق می افتاد. ربطی که ندارن؟

اون خونه تو JACK THE RIPPER یه خانه فساد بود بود که jack قربانیهاش رو از اون جا انتخاب میکرد
این blue velvet اسم یه ترانه هست که توی فیلم خونده میشه...

نوشته شده توسط gavelock:
من زیاد اهل فیلم دیدن نیستم . اما از یکی از دوستان فیلم خور خواهش میکنم که کمی در مورد فیلم Brokeback Mountain توضیح بدن. آخه یه شایعاتی در موردش شنیده بودم که امروز دیگه مطمئن شدم.
من که کاملاً از دانلود کردنش پشیمون شدم !
1.5 گیگ رفت تو پاچم
من نمیدونم چیه این فیلم ارزش اسکار داشته ! داستان 2 تا گاو چرونه که برای چروندن گله یک نفر مشغول کار میشن و به کوهستان میرن اونجا هم بیکاری میزنه به سرشون میگن چیکار کنیم چیکار نکنیم بیا با هم بازی کنیم :)
مثلاً عاشق هم میشن ! چقدر عمیق !
حیف کلمه عشق نیست ؟
عشق هم عشقای قدیم :)
خلاصه زندگی خونوادگیشون هم یجورایی له میشه این وسط و از هم میپاشه
همین !
البته من 20 دقیقه آخرش رو هنوز ندیدم !
جالب بود نه؟ یه دو تا اسکار هم ما بدیم بهش :)
حالا نمیدونم شایدم من ارزشهای والای این فیلم رو درک نمیکنم ! :neutral:

سلام
امیدوارم امپراطوری خورشید رو امشب از سینما 4 دیده باشید . فیلمی به کارگردانی استیون اسپیلبرگ و محصول 1987 .
با 2 تا هنرپیشه معروف که یکیشون جان مالکوویچ بود .
در باره دومی هم باید بگم که دیدن کریستین بل ( آخرین بتمن ) نوجوان اونم تو فیلمی از اسپیلبرگ خیلی جالبه .
فیلمش واقعا قشنگ بود .
بعضی جاهاش واقعا اشک تو چشام جمع میشد .
من که کاملاً از دانلود کردنش پشیمون شدم !
1.5 گیگ رفت تو پاچم
من نمیدونم چیه این فیلم ارزش اسکار داشته ! داستان 2 تا گاو چرونه که برای چروندن گله یک نفر مشغول کار میشن و به کوهستان میرن اونجا هم بیکاری میزنه به سرشون میگن چیکار کنیم چیکار نکنیم بیا با هم بازی کنیم
مثلاً عاشق هم میشن ! چقدر عمیق !
حیف کلمه عشق نیست ؟
عشق هم عشقای قدیم
خلاصه زندگی خونوادگیشون هم یجورایی له میشه این وسط و از هم میپاشه
همین !
البته من 20 دقیقه آخرش رو هنوز ندیدم !
جالب بود نه؟ یه دو تا اسکار هم ما بدیم بهش
حالا نمیدونم شایدم من ارزشهای والای این فیلم رو درک نمیکنم !
میدونی محمد فیلمی نیست که همینجوری بشه یکی ازش خوشش بیاد .
اول باید با زیرنویس دیدش یا زبون رو فول بود . ( من خودم هنوز وقت نکردم ببینمش )
یه فیلم رمانتیک هست .
واقعا هم تنها مشکل فیلم همون مسئله همجنسخواهی 2 کاراکتر مرد اصلی فیلم هست .

unbreakable.jpg

امشب فیلم شکست ناپذیر(یا به نظر من بهتر بود ناشکستنی!!!!نامیده میشد)یا همون unbreakable به کارگردانی ام تایت شیامالان از صد فیلم پخش شد فیلم سرگرم کننده ای بود(جدا از بعضی سکانسهای غیرضروری که واقعا حوصله ادم رو سر می برد و ریتم فیلم رو کند می کرد)ولی نکاتی که در این فیلم برای من جالب بود یکی وجود غافلگیریهای تقریبا متعدد در طول فیلم بود که میشه گفت تقریبا امضای شیامالان بر روی فیلمهاشه و دیگری ورود به دنیای فانتزی کمیک استریپها بدون سقوط در اون(مرد عنکبوتیها--هالک--بتمنها و ...)بود.به طور کلی جزء دسته ای از فیلمها جا می گرفت که ادم زیاد حسرت زمانی رو که برای دیدنش صرف کرده نمی خوره.

سلام
امشب فیلم شکست ناپذیر(یا به نظر من بهتر بود ناشکستنی!!!!نامیده میشد)یا همون unbreakable به کارگردانی ام تایت شیامالان از صد فیلم پخش شد
اههههههههههههههههههههه
یادم رفت نگاه کنم .
تکرار هم نداره . نه ؟
فکر کنم هنرپیشه هاش بروس ویلیس و ساموئل ال جکسون هستن .

نوشته شده توسط parham_safa:
تکرار هم نداره . نه ؟
.
خیر متاسفانه
فکر کنم هنرپیشه هاش بروس ویلیس و ساموئل ال جکسون هستن
.
درست فکر می کنید.
----------------------------------------------------------
نوشته شده توسط taher:
من كلاً با ديويد لينچ حال ميكنم
.
شما کار درستی می کنید.

دوستانی که میشینید دانلود میکنید بابا چیزی دانلود کنید که گیر نمیاد مثلا گنجهای سیرامادره نه فیلمهای روز رو که راحت میشه پیدا کرد

میدونی محمد فیلمی نیست که همینجوری بشه یکی ازش خوشش بیاد .
اول باید با زیرنویس دیدش یا زبون رو فول بود . ( من خودم هنوز وقت نکردم ببینمش )
یه فیلم رمانتیک هست .
من زبونم فول نیست ولی همون زیرنویس انگلیسی برام کافیه تا کاملاً از فیلم سر در بیارم.
واقعا هم تنها مشکل فیلم همون مسئله همجنسخواهی 2 کاراکتر مرد اصلی فیلم هست .
مگه مسئله دیگه ای هم تو فیلم وجود داره ؟ کل فیلم همینه دیگه !
چرا تهمت میزنی بهشون حالا :)
بقول اولی :
you know I'm not queer
دومی :
me neither

چقدرم راست میگفتن :)
دوستانی که میشینید دانلود میکنید بابا چیزی دانلود کنید که گیر نمیاد مثلا گنجهای سیرامادره نه فیلمهای روز رو که راحت میشه پیدا کرد
شما اگه فیلم های روز رو میاری دره خونه ما مفتی میدی بهم من دیگه دانلود نکنم !

آقا کسی جایی طرفای میدون ولیعصر نمیشناسه که فیلم های روز رو ارزون بفروشه ؟ Divx باشه ترجیحاً چون DVD از بودجه من خارجه !
من زیاد خوره فیلم نیستم واسه همین نه دوست دارم راه دور برم واسه پیدا کردنش نه اینکه پول زیادی بدم.

نوشته شده توسط kelark:
the40yearoldvirgin_bigfinal.jpg

اقا اگه کی خواین مجردی نگاه کنین از فیلم های جدیدا من بتون پیش نهاد باکره 40 ساله رو میدم ( واقعا خنده داره )

jim_carrey21.jpg
ولی اگر با خانواده می خواین نگاه کنین بتون اوقات خوش با دیک و جین رو می دم

دو فیلم کار گرداناشون یکی هست .....

brandon_routh10.jpg

این برایان سینگر واقعا کارش درسته اومد سوپر منو ساخت من وقتی دیدم ساخت مردان X 3 رو نپذیرفت رفت برای ساخت سوپر من واقعا خوشحال شدم و همچنین نگران برای مردان x3 ولی دیشب یه تریلر ازش دیدم خیلی امیدوار کننده بود حتما هم فروش میکنه هم رضایت طرفداراشو جلب میکنه داستانش هم من قبلا عینش با همین اسم The Last Stand کارتونش رو دیدم حتما باید فیلمش قشنگ باشه ....​
ممنون بازم معرفی کن این دوتا رو دارم

نوشته شده توسط میلاد:
اقا محمد آواتار جدید مبارک ( Kadaj ) چند وقت بود نبودید .....
تشکر آقا میلاد.

آقا کسی جایی طرفای میدون ولیعصر نمیشناسه که فیلم های روز رو ارزون بفروشه ؟ Divx باشه ترجیحاً چون DVD از بودجه من خارجه !

اگر پیدا کردی ما رو هم خبر کن هر جا بود مشکلی نیست.

بهر حال برای divx میتونی به filmorder.blogspot.com سری بزنی . فکسون هم هست ولی من ارزون و گرونیش رو نمیدونم.
(من خودم هیچ کدوم رو امتحان نکردم)

شما اگه فیلم های روز رو میاری دره خونه ما مفتی میدی بهم من دیگه دانلود نکنم

منظور کورش این بود که فیلم هایی که خوب هستند ولی جایی نمیشه پیداشون کرد دانلود کنید . اگه همچین فیلمی نمیشناسید که هیچ ؛

حرف درجه بندی شد یه سوال از دوستان سینمایی دارم می خوام بدونم آیا از درجه R بالاتر هم هست ؟ اون NT – 17 فکر می کنم بالاتر باشه درسته ؟

یکجوری بین نوشته هات خط بذار قاطی نشه . من بعد از 3 روز سوال شما رو دیدم

به ترتیب اینها هستند

G
PG
PG13
R
NC-17

چند تا دیگم هست، اگه بازم خواستی بگو .

نوشته شده توسط The BIG Boss:
چه عجب محمد خان... خوش اومدی.. گویا من و شما به زودی با هم در گیر خواهیم شد ( با توجه به آواتارها عرض می کنم )

[شوخی]
به به داداش بزرگ ،
ولی شماها پارتی بازی کردید – هم تو هم اون سفیروث نامرد .

اگه مردی اون شمشیرتو بده من اونوقت ببینیم کی میبره !:p
[/شوخی]

ولی اون شمشیر یکمی بیشتر از یک شمشیر بودا

دوستان این Final Fantasy : Advent Children را شدیدا توصیه میکنم .
Dvd اش الان 1000 تومن هم پیدا میشه .

کمتر فیلمی اینچنین به من حال داد.

دوبله شو من ندیدم ولی نسخه ژاپنیش و توصیه میکنم.

از این شخصیت Kadaj هم خیلی خوشم اومد . هر چند شخصیت منفی بود ولی برای خودش هدف داشت و حاضر بود از خودش بگذره .

اینم از شانسه منه از هر شخصیتی خوشم میاد آخرش میمیره . Illidin , Kadaj , Wallas , :confused: Nameless ,

و یا گم میشه (Gandalf)

rr2gya.jpg

rr1u7a.jpg

rr1unl.jpg

rr1uut.jpg

rr2ide.jpg

rr2g5y.jpg

۞۩ محمد ۩۞

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or