Movie Center

سلام میلاد جان

میشه در مورد فیلم Wolf Creek توضیح بدی که چطوری هستش

من از این جور فیلم های خیلی خشن خوشم میاد و با هر صحنه از فیلم کلی حال میکنم

حالا دلیلش رو نمیدونم ولی علاقه زیادی به خشونت بیش از حد در فیلم ها دارم

با سلام ؛

من یه چند وقت نبودم ؛ راستش زیاد تو باغ فیلم نیستم (مثل قبل ها )ـ

در مورد اسکار هم یکی برنده شدن Crash برام جالب بود چون فکر میکردم بروبک بشه و چه بهتر

راستی گویا اسپیلبرگ از بعضی ها ناراحت شده و حسابی به اونایی که به مونیخ بد وبیراه گفتن توپیده ؛ شایدم اسپیلبرگ به سرنوشت اسکورسیزی مبتلا شه.

-----------------------------------------------

یک چیزی برام اینجا مبهمه و اون اینه که چرا اینجا همه یا فقط فیلمی هستند و یا فقط موسیقی ؟
فقط شهرام بود که از هر دو صحبت میکرد و اونم خبری ازش نیست

من که خودم هم اهل موسیقی هستم هم فیلم و هم بازی .
(بدون mp3 هم مگه میشه زندگی کرد !:walkman: )
------------------------------------------------

راستی دوستانی که فیلم download میکنید کلی فیلم خوب هستش که میتونید اونارو بگیرید .
هر فیلمی که مال 1 ماه قبل بود که فیلم خوب نمیشه .

مثلا چند نفر requiem for a dream / amadeus / the boat / Miller's Crossing و دیدید

۞۩ محمد ۩۞

نوشته شده توسط Kain:
دوستان یه پیشنهاد .
تمامی دوستان اول بیان بگن که از چه سبک موسیقی هایی خوششون میاد .
بازم میگم خوششون میاد نه بدشون میاد !
بعد بیان بگن چرا از این سبک خوششون میاد و چه چیز این سبک موسیقی باعث شده که اون سبک رو به عنوان سبکی که بهش گوش میدن انتخاب کنن ؟)

اقا مصطفی خودت نظر خودتو نگفتی;)

محمد جان اتفاقا من هم اهل فیلم هستم (کمتر) و هم اهل موسیقی(بیشتر) ولی نه این فیلمهایی که دوستان در موردش بحث میکنن . فیلمهایی که من با اونها حال میکنم بر اساس ستاره و خوشگلی بازیگر یا اسم کارگردان یا حضور ال پاچینو و دنیرو نیست . بهمین دلیل من سعی میکنم اینجا زیاد حرف نزنم فقط در مورد موسیقی هر وقت کسی ازم چیزی پرسیده نظر دادم .
چند بار هم در مورد فیلم تو این تاپیک سوال پرسیدم که هیچ کس حتی فحشم نداد ( نمونش صفحه قبل). خوب چه انتظاری داری , بیام چی بگم .

نوشته شده توسط kourosh:
محمد جان اتفاقا من هم اهل فیلم هستم (کمتر) و هم اهل موسیقی(بیشتر) ولی نه این فیلمهایی که دوستان در موردش بحث میکنن . فیلمهایی که من با اونها حال میکنم بر اساس ستاره و خوشگلی بازیگر یا اسم کارگردان یا حضور ال پاچینو و دنیرو نیست . بهمین دلیل من سعی میکنم اینجا زیاد حرف نزنم فقط در مورد موسیقی هر وقت کسی ازم چیزی پرسیده نظر دادم .
چند بار هم در مورد فیلم تو این تاپیک سوال پرسیدم که هیچ کس حتی فحشم نداد ( نمونش صفحه قبل). خوب چه انتظاری داری , بیام چی بگم .

کورش جان اگه کسی جواب سوالتو نداده معناش بی توجهی نیست که ؛ چون کسی بلد نبوده . پیدا کردن نام انگیلسی یک فیلم از روی ترجمه فارسی اونم فیلمی که مشهور نیست کار هر کس نیست. من حتی یک فیلم داشتم که اسمش با اون نامی که خود فیلم اولش پخش میشد در imdb نبود.

مثلا یکبار درباره داستان آفرینش پرسیدی ، من 4 سال پیش دنبال اسم درست این فیلم میگشتم ولی پیدا نکردم . بعدها فیلمو پیدا کردم و از روی نام بازیگر اسم فیلمو پیدا کردم ولی چون برای خودم نمی خواستم کلا فراموش کردم

دیدن فیلم از روی بازیگر و یا کارگردان مثل گوش دادن به کارهای یک موسیقی دانه

اگر از کارهای آقای x خوشت میاد و هر چی بسازه برای 1 با گوش میدی مثل اینه که بگی آقای x کارگردان خوبیه و هر چی بسازه ارزش 1 بار دیدنو داره.

آل پاچینو و دنیرو هر رو جز بهترین بازیگرها هستند دقیقا مثل بهترین گیتاریست ها در ضمینه گیتار الکتریک.

در مورد زیبایی و این چیزا هم زیاد جدی نگیر ؛ بیشتر برای داغ کردن تاپیکه والا این مسائل که ارزشی نداره ;)

۞۩ محمد ۩۞

با سلام...

[نظر شخصی]
با احترام به نظر همه دوستان ولی من یکی نمیدونم چرا فیلمهای امریکایی ( کلا غیر شرقی) به جز یه گروه کوچک، هیچ کدوم بهم نمی چسبه.. شاید چون اکثر این فیلما حرفی برای زدن ندارند. اما استثناهایی هم هست.. مثلا من به شخصه واقعا از فیلم " Crash " خوشم اومد.. حرف نداشت. در کل فیلم فقط از نوع شرقی.. نمیدونم دوستان اینجا تا چد تو نخ این فیلما هستند ( که فکر نکنم زیاد باشن) ولی در اکثر فیلمای شرقی یه جور " فلسفه " موج می زنه.. شاید هم علاقه من ناشی از توجه زیاد من به "آیین بودیسم " و فلسفه های خاص اون باشه..
[/نظر شخصی]
===
[شوخی]
چه عجب محمد خان... خوش اومدی.. گویا من و شما به زودی با هم در گیر خواهیم شد ( با توجه به آواتارها عرض می کنم :) )
[/شوخی]
===

بالاخره بعد از مدتها حال و حوصله و وقت دست به دست هم دادن تا یه معرفی فیلم دیگه بنویسم و بعد از مدتها هم وبلاگ به روز بشه :

http://longtake.mihanblog.com
به نقل از نوشته خودم :

Casshern

تگ لاین : Reincarnated with an invincible body to fight an iron devil. If Casshern does not do it, who will?

عنوان اصلی فیلم : 캐산 (تلفظ "Kyashân ")
عنوان انگلیسی فیلم : Casshern
ساخت کشور : ژاپن
محصول : 2004
تاریخ عرضه : July 01, 2005
کارگردان : Kazuaki Kiriya
نویسندگان : Kazuaki Kiriya, Dai Sato, Shotaro Suga
بازیگران: Yusuke Iseya, Kumiko Aso, Akira Terao
موسیقی : Shiro Sagisu, Satoshi Tomie
تهیه از شرکتهای : Casshern Film Partners, Tatsunoko Productions, Shochiku Films
پخش از شرکت : Shochiku Films
زبان اصلی فیلم : ژاپنی
مدت زمان نمایش : 141 دقیقه
سیستم صدا : Dolby Digital
نوع فیلم : 35 میلی متری / رنگی
ژانر : Adventure / Action / Sci-Fi / Drama
رده بندی سنی : 15 سال
-------------------------
عبارت به یاد ماندنی از فیلم :

Casshern: Murderer, feel my pain
پوستر :

rj2rmo.jpg

کاور DVD :

rj2s00.jpg

خلاصه داستان:
در آینده ای نه چندان دور از تصور، دنیا تازه از جنگی 50 ساله و خانمان سوز جهانی نجات پیدا کرده و شرقی ها توانسته اند بر کل دنیا مسلط شوند. قدرت آنها بسیار زیاد است و همه دنیا در مقابل آنها سر تعظیم فرود آورده اند، به جز منطقه کوچکی که از ان به نام " Eurasia Zone 7 " یاد می کنند. در این منطقه هنوز در گیری های پراکنده ای صورت می گیرد. مردم همه در بدبختی و در سایه ویرانی های جنگ به سر می برند. کسی حقیقت وقوع این جنگ و در گیریهای بعد از ان را نمی داند. در این میان جوانی به نام "Tetsuya " که تحت تاثیر تبلیغات دولت و شعارهای میهن پرستانه قرار گرفته تصمیم به رفتن به جنگ (در منطقه 7 ) می گیرد. این تصمیم او با مخالفت پدر و مادر و سکوت غمبار نامزدش مواجه می شود. مادر او در حال مرگ از یک بیماری ناشناخته است و پدر او که دانشمندی توانا است پیوسته در حال جستجوی درمانی برای همسرش که بسیار به او علاقه مند است. پسر به جبهه جنگ می رود. در این میان پدر او سخت مشغول کار است و موفق شده حمایت افراد بلند پایه دولتی را برای حمایت مالی از تحقیقاتش به دست آورد. اما کارهای او به جایی نرسیده اند. در این بین خبر مرگ "Tetsuya" را می اورند که در جنگ بر اثر انفجار نارنجک کشته شده. اما روح "Tetsuya" هنوز سرگردان است و به دیار عدم نشتافته. خود او هم گیج و سرگردان است. در این بین ناگهان رعد و برقی از آسمان در مرکز تحقیقات پدر او فرود می آید و انسانهایی نوین سر بر می اورند ( که به آنها " Neo-sapients " گفته می شود). دستور حمله نظامی به انها صادر شده و اکثر انها کشته می شوند به جز تعداد محدودی که قادر به فرار هستند. یکی از آنها قادر است "Tetsuya" را ببینید(که به صورت روح سرگردانی است). در این بین برای فرار مجبور به دزدین اتومبیلی می شوند که مادر "Tetsuya" در ان است. پدر "Tetsuya" که خود از این اتفاقات شگفت زده شده جسد پسرش را در همان آب قرار می دهد و "Tetsuya" مجددا به زندگی باز میگردد درذ حالیکه اصلا راضی نیست. او بدنی بسیار شکننده و بیش از حد رشد یافته دارد. پدر نامزدش او را به خانه خود می برد و نوعی زره جدید را که طراحی کرده بر تن او می پوشاند تا از متلاشی شدن بدن او جلو گیری کند. از اینجاست که در گیریها بین انسانها (که از لحاظ علمی " Homo sapiens " نامیده می شوند) و Neo-sapiens " ها در میگیرد. انها می خواهند قدرت را به دست بگیرند و انسانها را برای گرفتن حق حیات ازشان محکوم به مرگ و نابودی کنند.... در این میان "Tetsuya" در میابد که هدف اصلی باز گردانده شدنش به زندگی چه بوده، از طرفی خاطرات وجشتناک جنگ او را آرام نمی گذارند. او در میابد که پدرش "دروغگو و کلاه برداری" بزرگ بیش نبوده!!!!!!!! (که به خاطر عشق زیاد به همسرش بوده) و مرتکب چه جنایاتی شده. "Tetsuya" بازگردانده شده تا " Casshern " ( فرشته محافظ) مردم باشد.....

سخن آخر:
این فیلم را باید با دید و ذهنیتی کاملا فلسفی مشاهده کرد چرا که با توجه به تمام المنتهای موجود در فیلم به سختی میتوان آنرا در ژانر "تخیلی" قرار داد. مدت آن با انکه کمی طولانی است (حدود 140دقیقه ) اما به زیبایی از این زمان بهره می برد و بعد از تمام شدن آن ،شما را به تفکری عمیق فرو خواهد برد.جلوه های ویژه فیلم به زیبایی کار شده و تلفیق انیمیشن سه بعدی ( 3D CG Animation) و فیلم به ظرافت انجام شده به طوری که تشخیص و تمیز این دو در بعضی صحنه ها کاملا دشوار خواهد بود.یک نکته جالب استفاده به جا و هنرمندانه از تصاویر "رنگی و سیاه و سفید " است که زیبایی خاصی خاصی به فیلم بخشیده. ( به عنوان مثال مادر "Tetsuya" همیشه رد یک باغ پر از گل و بسیار رنگارنگ نشان داده می شود که با محیط جنگ رده و ویران بیرون بسیار متفاوت است.). نکته جالب بعدی وجود تقابل "یک به یک" بین شخصیت های اصلی فیلم (به جز مادر "Tetsuya" - که نقطه پیوند و به نوعی "پیامبر" صلح و دوستی بین آنان است) است که به طوری که برای هر کدام یک شخصیت مقابل از Neo-sapiens ها وجود دارد و هر طرف این مبارزه برای هدفی میجنگد.. هدفی که در نهایت یکی است : ایجاد دنیایی آرام و به دور از جنگ و خونریزی" .. جالب اینجاست که هر دو طرف راه واحدی را هم انتخاب کرده اند ( از طریق جنگ و نابودی طرف مقابل) .. در این فیلم به نکته "برادر کشی" به زیبایی هر چه تمامتر اشاره شده. در یافتن این نکته از طرف انسانها (Homo sapiens ") که همه انها از همان موجوداتی نشات گرفته اند که آنها را Neo-sapiens خطاب می کردند ( در واقع انسانهای اصیل همان مردم منطقه 7 (Neo-sapiens ها ) هستند) و کل این جنگ خانمان سوز و آن همه ویرانی و کشت و کشتار برای هیچ بوده.....
ای کاش چنین تفکر و بینشی در بین همه مردم (بویژه دولتمردان ) این دنیا وجود داشت تا از این همه جنگ و خونریزی و آوارگی جلوگیری می شد... به امید آن روز.
صحنه هایی از فیلم :

rj2tde.jpg

rj2tjs.jpg

rj2tev.jpg

جالب است بدانید این فیلم بر اساس منگای "Shinzô ningen Kyashân" کار آقای "Tatsuo Yoshida" ساخته شده :

rj2tqv.jpg

---
فعلا.
Cheers

سلام بچه ها
نمیدونم حتماً در مورد انیمیشن Final Fantasy : Advent Children قبلاً صحبت شده ... الان دوبله فارسیش هم موجوده ( فکر کنم تازه اومده )
به هیچ وجه از دستش ندید ! دوبله فارسی هم مزید بر علت شده که دیگه حتماً ببینیدش انصافاً هم خیلی خوب دوبله شده.
بزرگترین انیمیشنی بود که تا حالا دیدم ... شرک و چیکن لیتل و ... در مقابلش مثل خیمه شب بازی هستن !
گویا من و شما به زودی با هم در گیر خواهیم شد ( با توجه به آواتارها عرض می کنم :) )
کلود کی برمیگردی خونه ؟ :)

اقا محمد آواتار جدید مبارک ( Kadaj ) چند وقت بود نبودید .....

نوشته شده توسط parham_safa:
میلاد هم درباره cry wolf و هم درباره اون یکی wolf توضیح بده .
مفصل باشه .

اقا این توضیحات در مورد تو تا Wolf ها

wolfcreekposterbig.jpg

Wolf Creek

راستش من این فیلم رو کامل نمی بینم و ندیدم ولی تا اونجایی که دیدم داستانش از این قراره ......
اگه اهل فیلم های ترسناک هستین اوایل فیلم داستانش براتون تکراریه ( تقریبا تو مایه های Hostel ) . داستان چند دوست هست که برای گزراندن تعطیلات میرن به مناطق پرت استرالیا ( جا قحطی بود ! ) تا 35 دقیقه اول فیلم می تونین طبیعت زیبای استرالیا رو تماشا کنین ولی بعدش ماشینشون خراب میشه تا اینکه یه پیرمردی به کمکشون میاد و اونا رو به خونه خودش میبیره ....... ( تازه فیلم شروع میشه )

wolfcreek2.jpg
wolfcreek1.jpg

اقا خلیل بقیه فیلم رو مورد علاقه شماست حتما برین دانلودش کنین .....

نوشته شده توسط vahidrezi16:
یعنی میلاد ازsawهم بدتر بود؟

اقا وحید این فیلم ( اره رو میزاره تو جیبش اصلا نمیشه مقایسشون کرد ) اصلا نمیشه با همون فیلم کشتار با اره برقی در تگزاس ( Texas chainsaw) مقایسش کرد چه برسه به سا )
وقتی من میگم خشونت بیش از حد در این منظورم صحنه های تکه تکه کردن یکی از شخصیت های ( زن ) توی فیلم هست انگار واقعا دارن قتل انجام میدن و فیلم برداری می کنند ...... درجه این فیلم R هست ولی به نظر من ازR هم گذشته
حرف درجه بندی شد یه سوال از دوستان سینمایی دارم می خوام بدونم آیا از درجه R بالاتر هم هست ؟ اون NT – 17 فکر می کنم بالاتر باشه درسته ؟

و اما اون یکی گرگه

crywolf_bigteaser.jpg
Cry Wolf

این فیلم اصلا نمیشه یک فیلم ترسناک از نظر من هنوان کرد باید بگم بیشتر شبیه یک فیلم جنایی بود داستانش هم در مورد پسری هست به خاطر خواب کاری هایی در مدرسه فبلی اش کرده به دانشگاهی در Westlake تبعید میشه ....​

crywolf1.jpg
crywolf1.jpg

در انجا رفقای جدیدش عضو باشگاهیی به نام دروغگو ها (liars club ) میشه .... اونا با شخصیت پردازی چهره یک گرگ رو برای خودشون خلق میکنند که جنایتکار است و دوستان خودش رو میکشد ولی این داستان پردازی ها باعث ترس در کل بچه ها میشه ولی گرگ جنبه حقیقی به خود میگیره و قتل هایی ئر بین او و دوستانش شکل میگیره..... (​
من خودم به شخصه از این فیلم و داستان جنایی اش خوشم اومد و به خاطر تعریف های یکی از دوستان اینو دانلود کردم فکر کنم فیلم بعدی ترسناکی که بخوام دانلود کنم ( قابل توجه اقا خلیل )

The Devil’s Rejects – HighTension​

آخرین ویرایش:
با اين چيزايي كه از اين Wolf creek‌گفتيد خيلي علاقه مند شدم ببينمش ! نمي دونم كسي از دوستان فيلم Beyond the limits رو ديده يا نه ، اونم يه چيز تو همين مايه هاي صحنه هاي خشن هست. به نظرتون اين Wolf Creek از اون هم بدتره از نظر خشونت ؟
و اينكه ميشه اين Wolf creek رو از جايي گير آورد (به جز اينترنت) ، چون من متاسفانه امكان دانلودش رو ندارم ؟

نوشته شده توسط Metal Gear:
سلام بچه ها
نمیدونم حتماً در مورد انیمیشن Final Fantasy : Advent Children قبلاً صحبت شده ... الان دوبله فارسیش هم موجوده ( فکر کنم تازه اومده )
به هیچ وجه از دستش ندید ! دوبله فارسی هم مزید بر علت شده که دیگه حتماً ببینیدش انصافاً هم خیلی خوب دوبله شده.
بزرگترین انیمیشنی بود که تا حالا دیدم ... شرک و چیکن لیتل و ... در مقابلش مثل خیمه شب بازی هستن !

من هم كاملاً ‌موافقم :)
اتفاقاً منم همون دوبله فارسي شو روي DVD تازه گرفتم ، واقعاً حيرت آوره ! تا حالا همچين انيميشني نديده بودم. واقعاً بايد به سازندگانش خسته نباشيد گفت !

راستی بچه ها یک فیلم پایه معرفی کنید شب عیدی بگیریم بخندیم

the40yearoldvirgin_bigfinal.jpg

اقا اگه کی خواین مجردی نگاه کنین از فیلم های جدیدا من بتون پیش نهاد باکره 40 ساله رو میدم ( واقعا خنده داره )

jim_carrey21.jpg
ولی اگر با خانواده می خواین نگاه کنین بتون اوقات خوش با دیک و جین رو می دم

دو فیلم کار گرداناشون یکی هست .....

brandon_routh10.jpg

این برایان سینگر واقعا کارش درسته اومد سوپر منو ساخت من وقتی دیدم ساخت مردان X 3 رو نپذیرفت رفت برای ساخت سوپر من واقعا خوشحال شدم و همچنین نگران برای مردان x3 ولی دیشب یه تریلر ازش دیدم خیلی امیدوار کننده بود حتما هم فروش میکنه هم رضایت طرفداراشو جلب میکنه داستانش هم من قبلا عینش با همین اسم The Last Stand کارتونش رو دیدم حتما باید فیلمش قشنگ باشه ....​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or