Movie Center

من واقعا برام سوال پیش اومد، چند روز پیش، الانم باز تکرار شد، سر این دست زدن ها.
یعنی واقعا 7 دقیقه!!! یه دقیقه دست زدن هم زیاده چه برسه به 7-8 10 دقیقه :/
مگه میشه آخه
ادا بازی

ادا بازی
از این ادابازیاشون فیلمی چیزی نیست؟ میخوام ببینم مثلا چطوری هماهنگ میکنند؟ یا مثلا به مرور از تعداد دست زنندگان (!) کم میشه تا بالاخره به صفر میل کنه ؟ :D
یا مثلا یکی داره تایمر میگیره، میگه شد 8 دقیقه بسه

امکاناتشو ندارم وگرنه حتما یه کلیپ با گوشی از سرکوچه میگرفتم میبردم کن، 15 دقیقه رو مطمئنم ایستاده تشویق میشد.
من از پشت مانیتور 1 ساعت ایستاده دیگه چه صیغه ای هست :D اینطوری تشویقت می کنم

1747943219957.png

رکورد همشون رو زدی حالا :>

وقتی بازی‌سنتری‌ها پُستی درباره «Standing Ovation» می‌بینند :D 🦢 :

View attachment avc_Rec 2018-10-09 00;03;30cm.mp4

خب اوضاعتون(مون) خیلی خرابه؛ با دو چیز اینجا مشکل دارم: یک)- ماهیت Standing Ovation رو نمی‌دونند یا درک نمی‌کنند؛ دو) - با مسئله تایمینگ Standing Ovation درگیر هستند. ابتدا «تشویق ایستاده» ریشه دارد؛ ریشه‌اش از جشنواره‌های مدرنیته کن و ونیز و پنیز نمی‌آد؛ ویکی‌پدیایی و پنجم دبستانی شرح بدم که ریشه‌اش از نمایش‌های رُم باستان (از سخنرانی‌های پادشاه تا جنگ گلادیاتورها) می‌آد. چون اکثر آدم‌های این انجمن پس از انقلاب زاده شدند، چیزی به‌عنوان Standing Ovation دلگرم، غیرزورکی و جذاب روبه‌رو نشدند؛ حالا سیاست رو بی‌خیال! در هنر و سینما، کلاً در زمینه Standing Ovation فرهنگ‌سازی نشدیم؛ در شبیه‌سازی جوی مانند «کن»، «ونیز» و «برلین» در جشنواره‌های داخلی موفق نبودیم؛ به چند دلیل؛ چون کیفیت فیلم‌هامون پایین است (تو بلند می‌شی برای «صددام» دست می‌زنی؟!🦢:D)؛ حوصله نداریم (چیزی که خودتون اینجا بهش اعتراف می‌کنید). در مورد بی‌حوصلگی به خیلی از چیزها در ایران باید آسیب‌زدایی بشه؛ دلیل دیگه هم این است که 98 درصد ایرانی‌ها، فیلم‌های خارجی که در سالن‌های جشنواره‌ای معتبر نمایش داده می‌شوند، را در تلویزیون یا لپ‌تاپ یا گوشی همراه (سمِ خالص فیلم‌بینی) می‌بینند؛

این عکس دقیقاً 98 درصد خودِ ماییم که بهترین فیلم مثلاً تاریخ سینما را به همین شکل خزعلی‌طور نگاه می‌کنیم؛ درحالی‌که هرگز فرصت «لذت تماشای آن در پرده سینما»، کنار «حٌضار علاقه‌مند به سینما» (نه آن‌هایی که با خودشان چیپس، پفک و ساندویچ سرد صدف می‌آرن و صدای ملچ‌وملوچ لقمه از صدای داخل فیلم برایشان جذاب‌تر است) نداشتیم. مجموعه‌ای از این‌ها باعث می‌شه ایرانی‌جماعت کلاً Standing Ovation حالیش نشه و نخواهد شد. این بخش کوتاهی از Standing Ovation سریالِ Twin Peaks: The Return در جشنواره کن 2017 است:

این ماهیت Standing Ovation؛ ماهیتِ کلی بد نیست؛ اما «ادایی؟»؛ ممکنه گاهی اوقات ادایی بشه؛ آره، این بخش از مسئله اذیت‌تون می‌کنه، باهاتون موافقم (مثلا Standing Ovation برای آشغالی مثل Joker II و سریال Idol اداییه).

آخرین ویرایش:
وقتی بازی‌سنتری‌ها پُستی درباره «Standing Ovation» می‌بینند :D 🦢 :

View attachment 380745

خب اوضاعتون(مون) خیلی خرابه؛ با دو چیز اینجا مشکل دارم: یک)- ماهیت Standing Ovation رو نمی‌دونند یا درک نمی‌کنند؛ دو) - با مسئله تایمینگ Standing Ovation درگیر هستند. ابتدا «تشویق ایستاده» ریشه دارد؛ ریشه‌اش از جشنواره‌های مدرنیته کن و ونیز و پنیز نمی‌آد؛ ویکی‌پدیایی و پنجم دبستانی شرح بدم که ریشه‌اش از نمایش‌های رُم باستان (از سخنرانی‌های پادشاه تا جنگ گلادیاتورها) می‌آد. چون اکثر آدم‌های این انجمن پس از انقلاب زاده شدند، چیزی به‌عنوان Standing Ovation دلگرم، غیرزورکی و جذاب روبه‌رو نشدند؛ حالا سیاست رو بی‌خیال! در هنر و سینما، کلاً در زمینه Standing Ovation فرهنگ‌سازی نشدیم؛ در شبیه‌سازی جوی مانند «کن»، «ونیز» و «برلین» در جشنواره‌های داخلی موفق نبودیم؛ به چند دلیل؛ چون کیفیت فیلم‌هامون پایین است (تو بلند می‌شی برای «صددام» دست می‌زنی؟!🦢:D)؛ حوصله نداریم (چیزی که خودتون اینجا بهش اعتراف می‌کنید). در مورد بی‌حوصلگی به خیلی از چیزها در ایران باید آسیب‌زدایی بشه؛ دلیل دیگه هم این است که 98 درصد ایرانی‌ها، فیلم‌های خارجی که در سالن‌های جشنواره‌ای معتبر نمایش داده می‌شوند، را در تلویزیون یا لپ‌تاپ یا گوشی همراه (سمِ خالص فیلم‌بینی) می‌بینند؛

این عکس دقیقاً 98 درصد خودِ ماییم که بهترین فیلم مثلاً تاریخ سینما را به همین شکل خزعلی‌طور نگاه می‌کنیم؛ درحالی‌که هرگز فرصت «لذت تماشای آن در پرده سینما»، کنار «حٌضار علاقه‌مند به سینما» (نه آن‌هایی که با خودشان چیپس، پفک و ساندویچ سرد صدف می‌آرن و صدای ملچ‌وملوچ لقمه از صدای داخل فیلم برایشان جذاب‌تر است) نداشتیم. مجموعه‌ای از این‌ها باعث می‌شه ایرانی‌جماعت کلاً Standing Ovation حالیش نشه و نخواهد شد. این بخش کوتاهی از Standing Ovation سریالِ Twin Peaks: The Return در جشنواره کن 2017 است:

این ماهیت Standing Ovation؛ ماهیتِ کلی بد نیست؛ اما «ادایی؟»؛ ممکنه گاهی اوقات ادایی بشه؛ آره، این بخش از مسئله اذیت‌تون می‌کنه، باهاتون موافقم (مثلا Standing Ovation برای آشغالی مثل Joker II و سریال Idol اداییه).
البته من در tv 4k فیلم می بینم (انیمه و سریال و .. ) البته باید اعتراف کنم tv خفنی نیست و اصلا به تجربه سینما نمی شه مقایسش کلا (هر tv نه فقط tv معمولی من ) ولی در گوشی دیدن نه :D آخرین باری فیلمی تو گوشی دیدم زمان دبیرستان بود

10 دقیقه دست زدن ادایی هست اگه از فیلمی خوشتون میاد نهایت 1 دقیقه بسه مگه بی کاری 10 دقیقه دست بزنی

خوب شد به روم اشاره کردی بد نیست نظر تمدن روم باستان راجب بازیگر ها بدونیم

The public opinion of actors was very low, placing them within the same social status as criminals and prostitutes, and acting as a profession was considered illegitimate and repulsive. Many Roman actors were slaves, and it was not unusual for a performer to be beaten by his master as punishment for an unsatisfactory performance. These actions and opinions differ greatly from those demonstrated during the time of ancient Greek theatre, a time when actors were regarded as respected professionals, and were granted citizenship in Athens

افکار عمومی بازیگران بسیار پایین بود و آنها را در موقعیت اجتماعی مشابه مجرمان و روسپی ها قرار می داد و بازیگری به عنوان یک حرفه نامشروع و نفرت انگیز تلقی می شد. بسیاری از بازیگران رومی برده بودند، و غیرعادی نبود که یک مجری توسط ارباب خود به عنوان مجازات برای اجرای نامطلوب مورد ضرب و شتم قرار گیرد. این اقدامات و نظرات بسیار متفاوت از آنهایی است که در زمان تئاتر یونان باستان نشان داده شده بود، زمانی که بازیگران به عنوان افراد حرفه ای مورد احترام در نظر گرفته می شدند و شهروندی آتن به آنها داده می شد

آخرین ویرایش:
بعد از سوخت شدن پروپاگاندا اصغر فرهادی حالا یک مترسک جدیدی به عنوان روستایی جایگزین شده
فعلا دوره سوار شدن بر موج فعلی و جمع کردن پول هست فکر میکنه بعدش تو توییتر با یک جمله میتونه گذشته رو پاک کنه و بره خارج فیلم بسازه ولی زهی خیال باطل !

البته من در tv 4k فیلم می بینم (انیمه و سریال و .. ) البته باید اعتراف کنم tv خفنی نیست و اصلا به تجربه سینما نمی شه مقایسش کلا (هر tv نه فقط tv معمولی من ) ولی در گوشی دیدن نه :D آخرین باری فیلمی تو گوشی دیدم زمان دبیرستان بود

10 دقیقه دست زدن ادایی هست اگه از فیلمی خوشتون میاد نهایت 1 دقیقه بسه مگه بی کاری 10 دقیقه دست بزنی

خب همین برام بسه که ثابت شد؛ حتی 8K تلویزیون رو داشته باشی؛ هرگز تجربه‌ای مثل سالن سینما رو نمی‌تونی داشته باشی؛ هرکی خلاف این فکت حرف بزنه؛ به مولا باید بن بشه. :D 🦢

اینم یه مقاله کاملاً جدید درباره فلسفه Standing Ovation توی جشنواره کن که شخصاً برای خودت نوشته:

https://www.nytimes.com/2025/05/22/movies/cannes-standing-ovation.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or