VICE
Gold User
چقدر بیکار...نزدیک 10 دقیقه برای فیلم «زن و بچه» دست زدند. پریناز ایزدنیار بخت اصلی برای کسب جایزه بهترین بازیگر زن.
ادا بازیمن واقعا برام سوال پیش اومد، چند روز پیش، الانم باز تکرار شد، سر این دست زدن ها.
یعنی واقعا 7 دقیقه!!! یه دقیقه دست زدن هم زیاده چه برسه به 7-8 10 دقیقه :/
مگه میشه آخه
از این ادابازیاشون فیلمی چیزی نیست؟ میخوام ببینم مثلا چطوری هماهنگ میکنند؟ یا مثلا به مرور از تعداد دست زنندگان (!) کم میشه تا بالاخره به صفر میل کنه ؟ادا بازی
البته من در tv 4k فیلم می بینم (انیمه و سریال و .. ) البته باید اعتراف کنم tv خفنی نیست و اصلا به تجربه سینما نمی شه مقایسش کلا (هر tv نه فقط tv معمولی من ) ولی در گوشی دیدن نهوقتی بازیسنتریها پُستی درباره «Standing Ovation» میبینند![]()
:
View attachment 380745
خب اوضاعتون(مون) خیلی خرابه؛ با دو چیز اینجا مشکل دارم: یک)- ماهیت Standing Ovation رو نمیدونند یا درک نمیکنند؛ دو) - با مسئله تایمینگ Standing Ovation درگیر هستند. ابتدا «تشویق ایستاده» ریشه دارد؛ ریشهاش از جشنوارههای مدرنیته کن و ونیز و پنیز نمیآد؛ ویکیپدیایی و پنجم دبستانی شرح بدم که ریشهاش از نمایشهای رُم باستان (از سخنرانیهای پادشاه تا جنگ گلادیاتورها) میآد. چون اکثر آدمهای این انجمن پس از انقلاب زاده شدند، چیزی بهعنوان Standing Ovation دلگرم، غیرزورکی و جذاب روبهرو نشدند؛ حالا سیاست رو بیخیال! در هنر و سینما، کلاً در زمینه Standing Ovation فرهنگسازی نشدیم؛ در شبیهسازی جوی مانند «کن»، «ونیز» و «برلین» در جشنوارههای داخلی موفق نبودیم؛ به چند دلیل؛ چون کیفیت فیلمهامون پایین است (تو بلند میشی برای «صددام» دست میزنی؟!)؛ حوصله نداریم (چیزی که خودتون اینجا بهش اعتراف میکنید). در مورد بیحوصلگی به خیلی از چیزها در ایران باید آسیبزدایی بشه؛ دلیل دیگه هم این است که 98 درصد ایرانیها، فیلمهای خارجی که در سالنهای جشنوارهای معتبر نمایش داده میشوند، را در تلویزیون یا لپتاپ یا گوشی همراه (سمِ خالص فیلمبینی) میبینند؛
این عکس دقیقاً 98 درصد خودِ ماییم که بهترین فیلم مثلاً تاریخ سینما را به همین شکل خزعلیطور نگاه میکنیم؛ درحالیکه هرگز فرصت «لذت تماشای آن در پرده سینما»، کنار «حٌضار علاقهمند به سینما» (نه آنهایی که با خودشان چیپس، پفک و ساندویچ سرد صدف میآرن و صدای ملچوملوچ لقمه از صدای داخل فیلم برایشان جذابتر است) نداشتیم. مجموعهای از اینها باعث میشه ایرانیجماعت کلاً Standing Ovation حالیش نشه و نخواهد شد. این بخش کوتاهی از Standing Ovation سریالِ Twin Peaks: The Return در جشنواره کن 2017 است:
این ماهیت Standing Ovation؛ ماهیتِ کلی بد نیست؛ اما «ادایی؟»؛ ممکنه گاهی اوقات ادایی بشه؛ آره، این بخش از مسئله اذیتتون میکنه، باهاتون موافقم (مثلا Standing Ovation برای آشغالی مثل Joker II و سریال Idol اداییه).
البته من در tv 4k فیلم می بینم (انیمه و سریال و .. ) البته باید اعتراف کنم tv خفنی نیست و اصلا به تجربه سینما نمی شه مقایسش کلا (هر tv نه فقط tv معمولی من ) ولی در گوشی دیدن نهآخرین باری فیلمی تو گوشی دیدم زمان دبیرستان بود
10 دقیقه دست زدن ادایی هست اگه از فیلمی خوشتون میاد نهایت 1 دقیقه بسه مگه بی کاری 10 دقیقه دست بزنی