Movie Center

سلام دوستان
من از دو فیلم "شک Doubt 2008" و "2012 The Hunt" خیلی خوشم میاد مثل این دو فیلم فیلمای میشناسید با مضمون شک و تردید یا تو هچل افتادن یه نفر بیخودی اگر میشناسید لطفا معرفی کنید تشکر

سلام دوستان
من از دو فیلم "شک Doubt 2008" و "2012 The Hunt" خیلی خوشم میاد مثل این دو فیلم فیلمای میشناسید با مضمون شک و تردید یا تو هچل افتادن یه نفر بیخودی اگر میشناسید لطفا معرفی کنید تشکر
واقعا فیلمای خوبی هم هستن.
کلا سمت برادران کوئن برو اگه نرفتی. اگرم رفتی بعید میدونم همشونو دیده باشی چون زیاد و باکیفیت ساختن.
Naked مایک لی هم گزینه خوبیه.
فیلمای رابرت آلتمن هم خوراکه McCabe and Mrs. Miller یا The long goodbye

۷ دقیقه تو کن برای ادینگتون ایستاده دست زدند.
این تایم ایستاده دست زدن ها بیشتر تحت تأثیر اینه که شب قبلش خوب خوابیده باشن یا نه ، یا الکل خونشون چقدره...
خیلی به کیفیت فیلم ربطی نداره

سلام دوستان
اینو حتما ببین
identity

Attachments

• MV5BZTg1YWUyODktMWY5MC00ZjliLTg3YmUtZDliMGZhZDZmMzU5XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg
    MV5BZTg1YWUyODktMWY5MC00ZjliLTg3YmUtZDliMGZhZDZmMzU5XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg
    167.4 KB · مشاهده: 12
WARFARE از بد هم بدتره. چرا 8 شده؟ یعنی آمریکایی ها خوششون اومده؟ رسما توهین به ارتش ظفرمند آمریکاست اگر اینطور میجنگیدن که عراق و افغانستان هیچی از خلیج مکزیک اونطرفتر نمیرفتن یه مشت استرسی خنگ! طرف بجای تزریق مورفین برای رفیقش تزریق میکنه تو دست خودش! بعد کل فیلم تو یک خونه ان غر میزنن میان تو خیابون به در و دیوار شلیک میکنن برمیگردن تو یعنی کل فیلم همینه محض رضای خدا شما یک گلوله نمیبینی بخوره به دشمن اصلا دشمنی نمیبینی همش کلوزاپی از سربازی که داره به ناکجا تیراندازی میکنه. بعد دشمنا انگار NPC لول ایزی تو IGI یعنی وقتی میدونن آمریکایی ها اونجا جمع شدن کافیه یه ار پی جی بمبی چیزی بزنن تموم کنن کار رو. اون 3 باری که هواپیما اومد تو کوچه رد شد کرکر خنده بود معلوم بود نوه کارگردان تازه این انیمیشن رو ساخته اینم ذوق کرده هی به صورت کپی پیست کرده تو فیلم. کلا فیلم باگه هیچی نداره ماقبل بحث و نقد!
دقیقا درسته یه زباله از چپ بین الملل بود

این تایم ایستاده دست زدن ها بیشتر تحت تأثیر اینه که شب قبلش خوب خوابیده باشن یا نه ، یا الکل خونشون چقدره...
خیلی به کیفیت فیلم ربطی نداره

مگه من گفتم ربط داره؟! 🦢 :D

این Standing Ovation تو جشنواره‌های کن و ونیز تقریباً رسمه و مرسومه؛ باکیفیت‌ترین فیلم اهالی رسانه و منتقدان هم همیشه Palma O'dor نمی‌گیره.:D🦢

واقعا فیلمای خوبی هم هستن.
کلا سمت برادران کوئن برو اگه نرفتی. اگرم رفتی بعید میدونم همشونو دیده باشی چون زیاد و باکیفیت ساختن.
دادا

اینا گزینه خوبیه شبیه فیلم شک ؟ یا شکار ؟ وسترن ؟ شکار ؟ شک ؟8-|8-|8-|8-| فیلمای برادران کوین ربطی به فیلمایی با ژانری گفتم داره ؟ ای خدایا شکرت8-|8-|8-|8-|:|:|:|:|
اینو حتما ببین
identity

اینو دیدم دادا فیلم با ژانر شک داشتن به یه آدم و زدن اتهام منظورم
مثل دو فیلم بالا یا سریال RECTIFY مثلا

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezaaanam
دادا

اینا گزینه خوبیه شبیه فیلم شک ؟ یا شکار ؟ وسترن ؟ شکار ؟ شک ؟8-|8-|8-|8-| فیلمای برادران کوین ربطی به فیلمایی با ژانری گفتم داره ؟ ای خدایا شکرت8-|8-|8-|8-|:|:|:|:|

اینو دیدم دادا فیلم با ژانر شک داشتن به یه آدم و زدن اتهام منظورم
مثل دو فیلم بالا یا سریال RECTIFY مثلا

The Woodsman 2004
Brian Banks 2018
Under Suspicion 2000

• Like
Reactions: S@nic
1747645138829.png

عجب فیلم سم و عجیب غریبی بود این فیلم. واقعا ساختن همچین چیزی نیاز به ذهن به شدت مریض و دیوونه ای داره. به هیچ عنوان با خانواده تماشا نکنین :دی سعی کنین درام فیلم رو دریابین نه چیز دیگه. اگه اهل درامم نیستین اصلا نبینین.

View attachment 380145

عجب فیلم سم و عجیب غریبی بود این فیلم. واقعا ساختن همچین چیزی نیاز به ذهن به شدت مریض و دیوونه ای داره. به هیچ عنوان با خانواده تماشا نکنین :دی سعی کنین درام فیلم رو دریابین نه چیز دیگه. اگه اهل درامم نیستین اصلا نبینین.
مین استریم سایت های خاک بر سری بود حالا قراره پا قدمش به هالیوود هم باز بشه :D

یه مطلب دیگه راجع به Final Destination: Bloodlines که ترکیبی از تلخی و شیرینی در خودش داره.
آخرین مونولوگی که Tony Todd در فیلم داره، به گفته تهیه کننده فیلم Craig Perry، فی البداهه هست و در فیلمنامه گنجانده نشده بوده. او گفته:
"میدانستیم که او به طور واضح بیمار است. همینطور واضح بود که این آخرین نقشی است که او در یک فیلم ایفا خواهد کرد و این حقیقت که این نقش در یکی از فیلم های Final Destination بود، بیشتر آن را تکان دهنده میکرد."
Craig Perry میگه کارگردانان فیلم تصمیم زیرکانه ای گرفتند و به Tony گفتند آنچه دلت میخواهد به هواداران بگو. میخواهی در این لحظه چه چیزی به آنها منتقل شود؟
TTo.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or