Movie Center

من تازه بیگانه-رامیولس رو دیدم خیلی خوشم اومد
قبلش فقط Alien 1979 (که بنظرم بهترینه) و Aliens جیمز کامرون دیده بودم

این رامولس بشدت سرگرم کننده بود فک کنم الان برم اون فیلمای جدید تر ریدلی اسکات رو ببینم در حد این نباشه:-?
به نظر من که بعد از دو فیلم اول Alien و Aliens رتبه بعدی Prometheus هست و بقیه فیلم ها با فاصله زیادی عقبتر هستن.

دیگه خسته شدم از این که یه تعداد برن تو سفینه فضایی و یه فیس هاگر ببره روی صورت یکیشون و به ترتیب یکی یکی حذف بشن اخرش هم یکی نجات پیدا کنه !
Prometheus میتونست یک خط داستانی و شروع جدیدی باشه که متاسفانه تو نسخه بعدی Alien: Covenant خراب کردن

David S. Goyer نویسنده سه گانه Blade گفته آماده است تا اگر Kevin Feige رئیس مارول بخواهد، به پروژه روی زمین مانده Blade(با بازی Mahershala Ali) کمک کند.
View attachment 378877

این پروژه هم تا بخواد به نتیجه برسه ماهرشالا علی پیر شده بنده خدا، واقعا چطور بعد از اون سه گانه نتونستن یه داستان درست و حسابی براش بنویسن 😒

فیلم سفید برفی (سیاه برفی) هم تونست رکورد کمترین امتیاز ممکن در زمان اکران تا روز عرضه رو بزنه و با امتیاز 1.6 از مجموع 396K رای با قدرت جایگاه اول از آخر رو از آن خودش کنه.
بعدشم بازیگراش میان میگن ما مورد هجوم یک مشت عقب مونده زن ستیز نژاد پرست هموفوب سفید پوست قرار گرفتیم که درکی از هنر والا ندارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or