Movie Center

دوستان یه سوال داشتم ، میخواستم مجموعه لورل هاردی رو در 2 حال بصورت کامل دانلود کنم یمی تمام قسمت های رنگی و سیاه و سفید که به فارسی دوبله شدن یکی هم تمام اثر لورل هاردی بصورت اورجینال و زبان اصلی
جای خاصی نبود که داشته باشتشون و اکثرا هم سایت ها ناقص داشتن اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
سایت دوستی ها اکثرشون داره بقیه ش هم توی آپارات هست

نه انگار تعرفه فیلم خارج از آمریکا شامل تولید فیلم آمریکایی در خارج هم هست . استدیو ها نشست اضطراری گذاشتن چون تولید در خارج به صرفه تره.
آفرین بر ترامپ
چین هم گفته قصد داره اجازه پخش به فیلم های آمریکایی نده.
آفرین بر چین

هالیوود ورشکست شه کمی بخندیم :D

آخرین ویرایش:
نه انگار تعرفه فیلم خارج از آمریکا شامل تولید فیلم آمریکایی در خارج هم هست . استدیو ها نشست اظطراری گذاشتن چون تولید در خارج به صرفه تره.
آفرین بر ترامپ
چین هم گفته قصد داره اجازه پخش به فیلم های آمریکایی نده.
آفرین بر چین

هالیوود ورشکست شه کمی بخندیم :D
اگر هالیوود سنتی شاخ اش بشکنه من خودم خوشحال میشم، اما بازار امریکا مثلا برای انیمه ها خیلی خوبه.:(
هرچند شاید باعث بشه امریکایی ها دیگه توی ژاپن سرمایه گذاری نکنند و شاهد انیمه های WOKE نباشیم.

• Cool
Reactions: Thundersky
Warfare خیلی خوب بود. ولی یه سری ایراداتی هم داشت.
مثلاً معلوم نبود سربازها دارن به کجا و به چی شلیک میکنن. انگار یه حالت نمایشی داشت. هیچ تیری به دشمن نمی‌خورد. می تونستن از gore فیلم بیشتر استفاده کنن، اما یه خط هم رو دشمن نمی افتاد.
یه جورایی به خاطر حالت نیمه نمایشی، نتونسته بود اون تنش واقعی جنگ رو نشون بده. تمام تیراندازی نیروهای آمریکایی انگار طراحی شده بود برای نمایش نه برای یه جنگ

• Wow
Reactions: Thundersky
میخوام استاروارزها رو به ترتیب ببینم. ترتیبشون چجوره؟
جنگ ستارگان هان سولو
جنگ ستارگان شبح تهدید
جنگ ستارگان حمله کلون ها
جنگ ستارگان انتقام سیث
مینی سریال اوبی وان کنوبی
سریال آندور
جنگ ستارگان Rogue One
سریال آهسوکا تانو
جنگ ستارگان امید تازه
جنگ ستارگان امپراتوری ضد حمله می کند
جنگ ستارگان بازگشت جدای
سریال ماندولوریان
مینی سریال بوبا فت
جنگ ستارگان نیرو برمی خیزد
جنگ ستارگان آخرین جدای
جنگ ستارگان خیزش اسکای واکر
جنگ ستارگان ۲۰۲۶ بدون نام

آقا یه سوال فنی، چرا Star Wars ها با نسخه چهارم شروع شده؟ اومدن از نسخه چهار شروع کردن تا 6 ساختن، بعد رفتن 1، 2 و 3 رو ساختن؟ :|
یه ذره داستان شماره‌گذاری فیلم‌های Star Wars پیچیده هست! :دی
وقتی نسخه اول رو می‌ساختن، به عنوان اپیزود چهارم شناخته نمی‌شده. این فیلم سال ۱۹۷۷ با نام Star Wars اکران شد و به موفقیت زیادی رسید و بعدش رفتن سراغ نسخه‌های بعدی، ولی از همون دوران جرج لوکاس به این نتیجه رسیده بود که دنیای Star Wars نیاز به یه سری فیلم پیش‌درآمد هم داره که مشخص بشه Darth Vader چطوری این‌طوری شد.
به خاطر همین سال ۱۹۸۰ که فیلم دوم اکران می‌شه، به جای پسوند آدمیزادی Episode II بهش می‌گن Episode V. :دی لوکاس هم توی همون دوران اعلام می‌کنه که برنامه کاملش برای این مجموعه ۹ تا فیلم هست که ۳تاشون پیش‌درآمد هستن. سال ۱۹۸۱ هم نسخه اول رو دوباره اکران می‌کنن و این دفعه به جای اسم خشک و خالی Star Wars، براش عنوان Star Wars: Episode IV - A New Hope رو انتخاب می‌کنن.
یعنی مختصر و مفید اینکه اول Star Wars بدون پسوند اکران شده. بعدش فیلم دوم با عنوان اپیزود پنجم اکران شده و بعد از اون هم فیلم اول با عنوان اپیزود چهارم اکران مجدد داشته. بعد هم اپیزود ششم اومده و بعد از اون تا سال‌ها خبری از فیلم دیگه‌ای نبوده. یعنی به مدت ۱۶ سال، یه مجموعه داشتیم که از اپیزود چهارم شروع می‌شده و کسی سه تا اپیزود اولش رو ندیده بوده! :دی بالاخره سال ۱۹۹۹ نوبت به پیش‌درآمدها می‌رسه تا جای خالی اپیزودهای اول تا سوم رو پُر کنن و بعدش سال‌ها می‌گذره تا اپیزودهای هفتم تا نهم ساخته بشن.
بهترین روش برای دیدن فیلم‌های این مجموعه هم به نظرم همون ترتیب تولیدشون هست. یعنی اول اپیزودهای چهارم تا ششم، بعدش اپیزودهای اول تا سوم، بعد هم اپیزودهای هفتم تا نهم. دو تا فیلم جانبی Rogue One و Solo رو هم می‌شه بعد از تماشای اون ۹ تای اصلی دید.

آخرین ویرایش:
من تازه بیگانه-رامیولس رو دیدم خیلی خوشم اومد
قبلش فقط Alien 1979 (که بنظرم بهترینه) و Aliens جیمز کامرون دیده بودم

این رامولس بشدت سرگرم کننده بود فک کنم الان برم اون فیلمای جدید تر ریدلی اسکات رو ببینم در حد این نباشه:-?

این ماه سه گانه بتمن نولان رو هم دوباره دیدم، واقعا یه سری از بهترین فیلمای سرگرم کننده/بلاک باستری تاریخن اگه نگیم بهترین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or