Movie Center

جدا بازی ایش تو نارکوس خیلی خوب بود، تعجب میکردم چرا جاهای دیگه ندیدمش که الان یهویی به کلی از حق اش رسید :D

دوگانه Elite Squad (پشم افکن)
مینی سریال Dope Thief
مینی سریال Shinning Girls
فیلم Trash
فیلم Father's Chair
فیلم Elysium
فیلم Wasp Network
فیلم Sergio

آخرین ویرایش:
نخل طلا جعفر پناهی مبارک همه سینماگران مستقل و مردم ایران باشه :x
متاسفانه سینمای ایران را باید نابود شده دونست، الان از هر ده فیلم روی پرده 9 تاش کمدی های سخیف حال به هم زنه که واقعا اندازه فیلم های پ و ر ن هم ارزش تماشا ندارن و اصلا بویی از ارزش هنری نبردن. نکته جالب اینه تو تمام این اراجیف هم میشه اصطاد پژمان جمشیدی رو دید :-& باز جای شکر باقیست که امثال پناهی با هر مشقتی که شده شمع سینمای ایران رو روشن نگه داشته اند.

حضورِ فیزیگی خودِ جعفر پناهی هم مشکوک می‌زنه؛ آدمی که تا چند ماه پیش زندونی بوده، حبس خانگی داشته و ممنوع‌الخروج بوده؛ چگونه ناگهانی (اصطلاح Out of Blue دقیقاً می‌خوره به این قسمت) در جشنواره کن ظاهر می‌شه؟! سعید روستایی؟ سعید روستایی نشون داد که کارگردانی وسط‌بازه؛ به جمع N تا وسط بازِ سینمای ایران خوش آمدید! (عقایدش وسط بازه) 🦢 :D رسول‌اف؟ رسول‌اف هم سناریویی مثل پناهی داشت و حکمش اومده بود؛ گفته بودن قاچاقی رفته؟ چطور بدون یه خش و خووش، قاچاقی از مملکت در رفت؟!

این‌ها رو گفتم که در بدنه سینمای ایران، اگر می‌خواهی کار کنی، باید به چیزی بدی و یه چیزی بگیری. این تکلیفش مشخصه؛ اما تکلیفِ بیننده چی هست؟ دو راه داره: یک) کلاً سینمای ایران رو بایکوت کنه. دو) با سازوکار «بده‌وبستون» کنار بیاد و با این آگاهی که «همه‌شون تحتِ کنترل هستند»، به تماشای آثارشون بپردازن. تعداد دسته دومی‌ها بسیار بیشتر از دسته اولی‌هاست.

آخرین ویرایش:
بازیسنتر جایی که برای هنرمندای حبس کشیده و زیر شکنجه‌ هم پرونده همدستی میسازن قبلن رسولف الان هم پناهی
مثل همیشه اتاق فکر ** موفق در به بازی گرفتن افکار
نه عزیز جان!
کسی پرونده‌ی همدستی درست نکرده.
فقط واقعیتی که باید پیش‌تر گفته میشد و در نهان باقی مونده بود،
امروزه روز با آزادی کلام بیشتری که داریم و داشتن اطلاعات بیشتری که توسط همین فضای مجازی به دست همه میرسه؛
شهامت اینو پیدا کردیم که بُت‌ها رو به چالش بکشونیم!!
من خودم پناهی رو دوست دارم. سینماش رو دوست دارم. یکی از بهترین فیلم‌های سینمای ایران رو هم "طلاس سرخ" ایشون می‌دونم.
اما دیگه این فاز آزادی‌خواهی‌ای که در چارچوب آرمان‌های اصلاح طلبانه‌ست رو از ایشون اصلاً تحمل نمی‌تونم بکنم...

نه عزیز جان!
کسی پرونده‌ی همدستی درست نکرده.
فقط واقعیتی که باید پیش‌تر گفته میشد و در نهان باقی مونده بود،
امروزه روز با آزادی کلام بیشتری که داریم و داشتن اطلاعات بیشتری که توسط همین فضای مجازی به دست همه میرسه؛
شهامت اینو پیدا کردیم که بُت‌ها رو به چالش بکشونیم!!
من خودم پناهی رو دوست دارم. سینماش رو دوست دارم. یکی از بهترین فیلم‌های سینمای ایران رو هم "طلاس سرخ" ایشون می‌دونم.
اما دیگه این فاز آزادی‌خواهی‌ای که در چارچوب آرمان‌های اصلاح طلبانه‌ست رو از ایشون اصلاً تحمل نمی‌تونم بکنم...
حدسیات شما اسمش واقعیت نیست واقعیت اینه که ما خیلی راحت بازی همیشگی ** گولمون زده و از اتحاد جلوگیری کرده

یه زمانی تو همین تاپیک چون رسولف تو یکی ازفیلمای قدیمیش یکیو بازی داده بود که بعدها قرارداد با یه سازمان**** بست محکوم به همدستی با *** میکردن

کلن ما آدمای خیلی جوگیر و فراموشکاری هستیم چیزی که باب میل ** هست و راحت ازمون سواری میگیره

آخرین ویرایش:
حدسیات شما اسمش واقعیت نیست واقعیت اینه که ما خیلی راحت بازی همیشگی ** گولمون زده و از اتحاد جلوگیری کرده

یه زمانی تو همین تاپیک چون رسولف تو یکی ازفیلمای قدیمیش یکیو بازی داده بود که بعدها قرارداد با یه سازمان**** بست محکوم به همدستی با *** میکردن

کلن ما آدمای خیلی جوگیر و فراموشکاری هستیم چیزی که باب میل ** هست و راحت ازمون سواری میگیره
والا من خودم رو نه جوگیر میدونم و نه فراموشکار!
همیشه هم دیر باورم.
اما برای ماهیت تیم رسول اف و پناهی و اصلاح طلب‌های آزادی خواه؛
بهتره بیشتر پرس و جو کنید...

• Like
Reactions: fire emblem
حضورِ فیزیگی خودِ جعفر پناهی هم مشکوک می‌زنه؛ آدمی که تا چند ماه پیش زندونی بوده، حبس خانگی داشته و ممنوع‌الخروج بوده؛ چگونه ناگهانی (اصطلاح Out of Blue دقیقاً می‌خوره به این قسمت) در جشنواره کن ظاهر می‌شه؟! سعید روستایی؟ سعید روستایی نشون داد که کارگردانی وسط‌بازه؛ به جمع N تا وسط بازِ سینمای ایران خوش آمدید! (عقایدش وسط بازه) 🦢 :D رسول‌اف؟ رسول‌اف هم سناریویی مثل پناهی داشت و حکمش اومده بود؛ گفته بودن قاچاقی رفته؟ چطور بدون یه خش و خووش، قاچاقی از مملکت در رفت؟!

این‌ها رو گفتم که در بدنه سینمای ایران، اگر می‌خواهی کار کنی، باید به چیزی بدی و یه چیزی بگیری. این تکلیفش مشخصه؛ اما تکلیفِ بیننده چی هست؟ دو راه داره: یک) کلاً سینمای ایران رو بایکوت کنه. دو) با سازوکار «بده‌وبستون» کنار بیاد و با این آگاهی که «همه‌شون تحتِ کنترل هستند»، به تماشای آثارشون بپردازن. تعداد دسته دومی‌ها بسیار بیشتر از دسته اولی‌هاست.
ناگهانی نبود خبر ازادی و لغو ممنوع والخروجی رو دوسال پیش شنیدم.
درکل هرگونه برخورد با شخصیت های معروفی مثل پناهی هزینه زیادی براشون داره پس بهترین کار اینه ازادشون کنن و بعد بی اعتبار، همین کارو دارن با چند چهره معروف دیگه انجام میدن پس بهتره سکوت کنیم تو بازی اینا شرکت نکنیم.
من خودم به هیچکس اعتماد ندارم و به همه چی بدبین هستم ولی هیچوقت کسی رو که برا ازادی من هزینه داده بعد ازادی قضاوت نمیکنم
دلیلشو هم نمیشه اینجا گفت.
چهل سال پیش هم مردم فکر میکردن خیلی اگاه هستن ولی یه کشور و زندگی چند نسل مردمشو نابود کردن.بهتره خودمونم همچین اشتباهی رو تکرار نکنیم.ا
اینو بدونین دشمن خیلی خیلی زرنگ تر از اون چیزیه که فکر میکنید

صفر یا صدی نبینید !
فردوسی پور خودش از همون وسط باز یا همدست یا هر اصطلاحی که میگید هست ولی هیچوقت در رده خیابانی نیست خود خیابانی هم در رده میثاقی نیست !

رسول اف برادرش جلال رسول اف 8 سال مدیر عامل بانک آینده دیگه به قدری گند بار اورد که البته زندانی هم نشد فقط از خدمت برکنار شد ! بانک اینده هم میدونید که به کجا وصله از همون ابتدا ؟ رابطه همین جلال رسول اف با پیمان معادی خیلی وقته مشخص شده . حالا نمیگم گناه برادرش رو به پای محمد رسول اف بنویسیم ولی خب دیگه دیگه !

امسال هم پناهی هم شاید به شرایطی تن داده ولی روستایی قضیه اش خیلی فرق میکنه که به عنوان نماینده رسمی ایران با مجوز پخش سینمایی و بازیگران معروف میره :|

از این جایزه بگیر ها امثال پناهی و رسول اف در پله خیلی خیلی پایینتری از لحاظ وسط بازی نسبت به فرهادی و روستایی هستن ! مثل مقایسه ترانه علیدوستی و شهاب حسینی ها !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or