Origami 2008
عضو تحریریه
جدا بازی ایش تو نارکوس خیلی خوب بود، تعجب میکردم چرا جاهای دیگه ندیدمش که الان یهویی به کلی از حق اش رسید![]()
نه عزیز جان!بازیسنتر جایی که برای هنرمندای حبس کشیده و زیر شکنجه هم پرونده همدستی میسازن قبلن رسولف الان هم پناهی
مثل همیشه اتاق فکر ** موفق در به بازی گرفتن افکار
حدسیات شما اسمش واقعیت نیست واقعیت اینه که ما خیلی راحت بازی همیشگی ** گولمون زده و از اتحاد جلوگیری کردهنه عزیز جان!
کسی پروندهی همدستی درست نکرده.
فقط واقعیتی که باید پیشتر گفته میشد و در نهان باقی مونده بود،
امروزه روز با آزادی کلام بیشتری که داریم و داشتن اطلاعات بیشتری که توسط همین فضای مجازی به دست همه میرسه؛
شهامت اینو پیدا کردیم که بُتها رو به چالش بکشونیم!!
من خودم پناهی رو دوست دارم. سینماش رو دوست دارم. یکی از بهترین فیلمهای سینمای ایران رو هم "طلاس سرخ" ایشون میدونم.
اما دیگه این فاز آزادیخواهیای که در چارچوب آرمانهای اصلاح طلبانهست رو از ایشون اصلاً تحمل نمیتونم بکنم...
والا من خودم رو نه جوگیر میدونم و نه فراموشکار!حدسیات شما اسمش واقعیت نیست واقعیت اینه که ما خیلی راحت بازی همیشگی ** گولمون زده و از اتحاد جلوگیری کرده
یه زمانی تو همین تاپیک چون رسولف تو یکی ازفیلمای قدیمیش یکیو بازی داده بود که بعدها قرارداد با یه سازمان**** بست محکوم به همدستی با *** میکردن
کلن ما آدمای خیلی جوگیر و فراموشکاری هستیم چیزی که باب میل ** هست و راحت ازمون سواری میگیره
ناگهانی نبود خبر ازادی و لغو ممنوع والخروجی رو دوسال پیش شنیدم.حضورِ فیزیگی خودِ جعفر پناهی هم مشکوک میزنه؛ آدمی که تا چند ماه پیش زندونی بوده، حبس خانگی داشته و ممنوعالخروج بوده؛ چگونه ناگهانی (اصطلاح Out of Blue دقیقاً میخوره به این قسمت) در جشنواره کن ظاهر میشه؟! سعید روستایی؟ سعید روستایی نشون داد که کارگردانی وسطبازه؛ به جمع N تا وسط بازِ سینمای ایران خوش آمدید! (عقایدش وسط بازه)![]()
رسولاف؟ رسولاف هم سناریویی مثل پناهی داشت و حکمش اومده بود؛ گفته بودن قاچاقی رفته؟ چطور بدون یه خش و خووش، قاچاقی از مملکت در رفت؟!
اینها رو گفتم که در بدنه سینمای ایران، اگر میخواهی کار کنی، باید به چیزی بدی و یه چیزی بگیری. این تکلیفش مشخصه؛ اما تکلیفِ بیننده چی هست؟ دو راه داره: یک) کلاً سینمای ایران رو بایکوت کنه. دو) با سازوکار «بدهوبستون» کنار بیاد و با این آگاهی که «همهشون تحتِ کنترل هستند»، به تماشای آثارشون بپردازن. تعداد دسته دومیها بسیار بیشتر از دسته اولیهاست.