Movie Center

چقد دیدن باکس آفیس و فروش فیلم ها حال خراب کنه
واقعا چرا اکثریت مردم فیلم بد رو ترجیح میدن نمیفهمم
هیچوقت دنبال نمیکنم الان رفتم تو سایت باکس آفیس موجو واقعا جا خوردم

Last Jedi پر فروش ترین فیلم سال خودش شده
Barbie پرفروش ترین فیلم سال خودش شده
Jurassic World :| :|
Lion King 2019 که هیچگونه روح و منحصر به فرد بودنی نداره بسیار پرفروش بوده
و ...

انتظار ندارم مردم به ارزش هنری توجه کنن اما حداقل تو همون بلاک باستر ها شعورتون برسه چی خوبه چی بد:|

بعضی از فیلمهای ترسناک - درصد کمشون - هستن که اصلا انتظار خاصی نداری ازشون و با خودت میگی ۹۰ دقیقه سرگرممون کنه و بعدش یه شیفت و دلیلت میزنی بهش و میری سراغ کار و زندگیت! :D

اما (همیشه یه اما وجود داره!):D

فیلم The Exorcism با بازی راسل کرو اینقدر افتضاحه - تو تمامی موارد - که حتی ارزش خرید اون چیپس و تخمه ی که با فیلم میخری که بخوری هم نداره!:D

آخرین ویرایش:
چقد دیدن باکس آفیس و فروش فیلم ها حال خراب کنه
واقعا چرا اکثریت مردم فیلم بد رو ترجیح میدن نمیفهمم
هیچوقت دنبال نمیکنم الان رفتم تو سایت باکس آفیس موجو واقعا جا خوردم

Last Jedi پر فروش ترین فیلم سال خودش شده
Barbie پرفروش ترین فیلم سال خودش شده
Jurassic World :| :|
Lion King 2019 که هیچگونه روح و منحصر به فرد بودنی نداره بسیار پرفروش بوده
و ...

انتظار ندارم مردم به ارزش هنری توجه کنن اما حداقل تو همون بلاک باستر ها شعورتون برسه چی خوبه چی بد:|
یک سر به سال 2015 بزن :دی
Mad Max Fury Road از بهترین اکشن های تاریخ که آدرنالین رو تا سقف میچسبونه رتبه 21 داره پایین تر از San Andreas و Fifty Shades of Grey و Cindrella و ...
اصلا این Mad Max جزو باگ‌های درک من از نحوه کارکرد فروش و فیلم های پاپ کورنی هست!
دیگه چقدر باید یک فیلم این معیارها رو تا سقف بچسبونه تا مردم برن ببینن؟!!

بعضی از فیلمهای ترسناک - درصد کمشون - هستن که اصلا انتظار خاصی نداری ازشون نداری و با خودت میگی ۹۰ دقیقه سرگرممون کنه و بعدش یه شیفت و دلیلت میزنی بهش و میری سراغ کار و زندگیت! :D

اما (همیشه یه اما وجود داره!):D

فیلم The Exorcism با بازی راسل کرو اینقدر افتضاحه - تو تمامی موارد - که حتی ارزش خرید اون چیپس و تخمه ی که با فیلم میخری که بخوری هم نداره!:D
من فکر کردم ادامه جن گیر پاپ هست میخواستم ببینیم فهمیدم کلا زباله ست دانلودش نکردم

یک سر به سال 2015 بزن :دی
Mad Max Fury Road از بهترین اکشن های تاریخ که آدرنالین رو تا سقف میچسبونه رتبه 21 داره پایین تر از San Andreas و Fifty Shades of Grey و Cindrella و ...
اصلا این Mad Max جزو باگ‌های درک من از نحوه کارکرد فروش و فیلم های پاپ کورنی هست!
دیگه چقدر باید یک فیلم این معیارها رو تا سقف بچسبونه تا مردم برن ببینن؟!!

دلایل شکست مد مکس تو گیشه رو قبلاً گفتم؛ اما سه مورد دیگه:

سان آندریاس: حضور دواین جانسون تقریباً فروش فیلم رو قطعی میکنه؛ اونم در سال 2015 که اوایل اوج محبوبیتش هست
فیفتی شیدز: یادم میاد یونیورسال از اواخر سال 2013، کمپین تبلیغاتی فیلم رو با قودرت آغاز کرده بود؛ فیوری روید نصف کمپین تبلیغاتی این فیلم رو نداشت؛ همچنین هدف تبلیغات فیفتی شیدز، آوردن یک فیلم اروتیک مین‌استریم پس از سال‌های طولانی به سالن‌های سینما بود.
سیندرلا: خب سرمایه‌گذاری دیزنی و دیدن یکی از نخستین لایو اکشن‌ها از انیمیشن‌های کلاسیک؛ دیدیم که بعد از 2019، لایو اکشن‌های دیزنی کلاً باختند تو پرده نقره‌ای.

من فکر کردم ادامه جن گیر پاپ هست میخواستم ببینیم فهمیدم کلا زباله ست دانلودش نکردم

بزرگترین لطفو در حق خودت کردی! :D

باورم نمیشه راسل کرو کسی که یه زمانی فقط موتی (movie of the year) بازی میکرد، تو چنین فیلم زباله ای بازی کرده باشه!:|:D

دوستان اخیرا سریال himym رو تموم کردم میشه چند تا سریال کمدی که مثل این و فرندز و افیس سرگرم کننده و سطح کمدی بالایی داشته باشه .؟
Two and a Half Men
Shameless
Family Guy
Freaks and Geeks
Modern Family
Archer
Fleabag
Se/x Education
Big Bang Theory
Seinfeld
It's Always Sunny in Philadelphia

باورم نمیشه راسل کرو کسی که یه زمانی فقط موتی (movie of the year) بازی میکرد، تو چنین فیلم زباله ای بازی کرده باشه!:|:D
این جنگیر راسل کرو همون موقع تریلرش رو که دیدم احساس کردم زباله باشه :D

ابی نظرت در مورد Longlegs چیه ؟ یعنی بالاخره نیکلاس کیج یه فیلم درست و حسابی بازی کرد :D

ابی نظرت در مورد Longlegs چیه ؟ یعنی بالاخره نیکولاس کیج یه فیلم درست و حسابی بازی کرد

تریلرهاش که نشون میداد چیز مریضی باشه! :D

از طرفی دیگه هم، خیلی دارن ازش تعریف میکنن و عجیب هایپ ش م!:D:-t

• Love
  • Like
Reactions: Taha75 and Evil

همون راهی داره می ره ‌که جان تراولتا، نیکلاس کیج ، بروس ویلیس رفتند

• Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or