barneysawyer
کاربر سایت
این آستین باتلر از بس تو نقش الویس گیر کرده که به زودی باید برای نقش اصلی بیوگرافی حسام نواب صفوی انتخابش کنن
یک سر به سال 2015 بزنچقد دیدن باکس آفیس و فروش فیلم ها حال خراب کنه
واقعا چرا اکثریت مردم فیلم بد رو ترجیح میدن نمیفهمم
هیچوقت دنبال نمیکنم الان رفتم تو سایت باکس آفیس موجو واقعا جا خوردم
Last Jedi پر فروش ترین فیلم سال خودش شده
Barbie پرفروش ترین فیلم سال خودش شده
Jurassic World
Lion King 2019 که هیچگونه روح و منحصر به فرد بودنی نداره بسیار پرفروش بوده
و ...
انتظار ندارم مردم به ارزش هنری توجه کنن اما حداقل تو همون بلاک باستر ها شعورتون برسه چی خوبه چی بد
من فکر کردم ادامه جن گیر پاپ هست میخواستم ببینیم فهمیدم کلا زباله ست دانلودش نکردمبعضی از فیلمهای ترسناک - درصد کمشون - هستن که اصلا انتظار خاصی نداری ازشون نداری و با خودت میگی ۹۰ دقیقه سرگرممون کنه و بعدش یه شیفت و دلیلت میزنی بهش و میری سراغ کار و زندگیت!
اما (همیشه یه اما وجود داره!)
فیلم The Exorcism با بازی راسل کرو اینقدر افتضاحه - تو تمامی موارد - که حتی ارزش خرید اون چیپس و تخمه ی که با فیلم میخری که بخوری هم نداره!
یک سر به سال 2015 بزن
Mad Max Fury Road از بهترین اکشن های تاریخ که آدرنالین رو تا سقف میچسبونه رتبه 21 داره پایین تر از San Andreas و Fifty Shades of Grey و Cindrella و ...
اصلا این Mad Max جزو باگهای درک من از نحوه کارکرد فروش و فیلم های پاپ کورنی هست!
دیگه چقدر باید یک فیلم این معیارها رو تا سقف بچسبونه تا مردم برن ببینن؟!!
من فکر کردم ادامه جن گیر پاپ هست میخواستم ببینیم فهمیدم کلا زباله ست دانلودش نکردم
بیگ بنگ تئوریدوستان اخیرا سریال himym رو تموم کردم میشه چند تا سریال کمدی که مثل این و فرندز و افیس سرگرم کننده و سطح کمدی بالایی داشته باشه .؟
Two and a Half Menدوستان اخیرا سریال himym رو تموم کردم میشه چند تا سریال کمدی که مثل این و فرندز و افیس سرگرم کننده و سطح کمدی بالایی داشته باشه .؟
تاپیک اشتباه اومدی میلاددوستان اخیرا سریال himym رو تموم کردم میشه چند تا سریال کمدی که مثل این و فرندز و افیس سرگرم کننده و سطح کمدی بالایی داشته باشه .؟
این جنگیر راسل کرو همون موقع تریلرش رو که دیدم احساس کردم زباله باشهبزرگترین لطفو در حق خودت کردی!
باورم نمیشه راسل کرو کسی که یه زمانی فقط موتی (movie of the year) بازی میکرد، تو چنین فیلم زباله ای بازی کرده باشه!
ابی نظرت در مورد Longlegs چیه ؟ یعنی بالاخره نیکولاس کیج یه فیلم درست و حسابی بازی کرد
همون راهی داره می ره که جان تراولتا، نیکلاس کیج ، بروس ویلیس رفتندبزرگترین لطفو در حق خودت کردی!
باورم نمیشه راسل کرو کسی که یه زمانی فقط موتی (movie of the year) بازی میکرد، تو چنین فیلم زباله ای بازی کرده باشه!
دیگه اولین تاپیک دیدم گفتم اینجا بپرسمتاپیک اشتباه اومدی میلاد