Movie Center

• Like
Reactions: PlayStationStudios
View attachment 345587

دیوید لینچ از دنیای فیلم‌سازی خداحافظی کرد. او به بیماری آسم مبتلا است.​
دیوید لینچ با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس تصریح کرد که اگرچه با بیماری آمفیزم مبارزه می‌کند اما «هرگز» بازنشسته نخواهد شد

«خانم‌ها و آقایان. بله، به خاطر سال‌ها سیگار کشیدن به آمفیزم مبتلا هستم. باید بگویم که از سیگار کشیدن بسیار لذت می‌برم، و تنباکو را خیلی دوست دارم - بوی آن، آتش زدن سیگار، دود کردنش - اما این لذت بهایی دارد، و برای من آن بها بیماری آمفیزم است. حالا بیش از دو سال است که کشیدن سیگار را ترک کرده‌ام. اخیراً آزمایش‌های زیادی داده‌ام و خبر خوب این است که به جز آمفیزم حالم بسیار خوب است. مملو از شادی هستم، و هرگز بازنشسته نخواهم شد. می‌خواهم بدانید که قدردان نگرانی‌های شما هستم. دوست‌دار شما، دیوید.»

نمیدونم فیلم های دهه نود چه جادویی داشتن که دنباله هاشون با تمام زرق و برقشون اون لذت رو به آدم نمیدن.
دیروز Twisters رو میدیدم ، همه چیز سرجاش بود ، اما بازم تاثیرگذاری فیلم اول رو نداشت.
حتی هنوزم فکر میکنم جلوه های ویژه اون فیلم و تعلیقش بهتره.ژوراسیک ها ، ترمیناتور ها ، بیگانه ها و گردبادها و ... واقعا جاشون همون دهس.هرچی میسازن بازم اونا بهترن..

نمیدونم فیلم های دهه نود چه جادویی داشتن که دنباله هاشون با تمام زرق و برقشون اون لذت رو به آدم نمیدن.
دیروز Twisters رو میدیدم ، همه چیز سرجاش بود ، اما بازم تاثیرگذاری فیلم اول رو نداشت.
حتی هنوزم فکر میکنم جلوه های ویژه اون فیلم و تعلیقش بهتره.ژوراسیک ها ، ترمیناتور ها ، بیگانه ها و گردبادها و ... واقعا جاشون همون دهس.هرچی میسازن بازم اونا بهترن..
شاید چون همون دهه ایده های نو متولد شد و بعد از یک پیک اوج گرفتن دیگه ایده ها تموم شدن حداقل برای انسانها.
اتفاقا من شروع کردم به دیدن فیلم های اون دهه. یعنی من یه فیلم پیدا نمیکنم که فاقد ایده نو باشه حتی برای این زمان که دارم میبینمشون بازم ایده از سر و روی فیلم میباره و انگار فیلم تازه ای میبینم جالبه که بعضیاشون رو شاید ده سال پیش یکبار دیدم ولی الان که دوباره میبینمشون انگار کلا با چیزی که ده سال پیش دیدم فرق کرده. یعنی فیلمی میساختن که برای تمام سنین حرف برای گفتن داشت.
همون تام و جری کلاسیک رو مثال میزنن که از بچه 5 ساله تا پیرمرد 90 ساله میتونن ببیننش چون همچین هنری برای پسند همه سنی ساخته شده.

هالیوود الان واقعا با دهه 90 و حتی دهه اول 2000 قابل مقایسه نیست. دیگه بعد از کرونا که رسما به فنا رفتن و 80 درصد فیلم ها نه جذابیتی دارن نه ایده نویی. احساس میکنم فیلمنامه ها رو دارن میدن هوش مصنوعی براشون بنویسه که اینقدر مزخرف شدن:D

البه فکر میکنم این سقوط هالیوود رابطه مستقیم با تنزل فرهنگی جامعه آمریکا داره...

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or