Anakin
کاربر سایت
این فیلم که اصلا سریال نداره. شاید منظورت Narcos هست.فکر کنم منظورش سریالش بود اخه من فیلمشو دانلود کردم دیدم یه فیلم کاملا چرت و افتضاحی بود. بعد که سرچ کردم دیدم اون سریالشه که همه ازش تعریف میکنن.
این فیلم که اصلا سریال نداره. شاید منظورت Narcos هست.فکر کنم منظورش سریالش بود اخه من فیلمشو دانلود کردم دیدم یه فیلم کاملا چرت و افتضاحی بود. بعد که سرچ کردم دیدم اون سریالشه که همه ازش تعریف میکنن.
اوکی پس اشتباه از من بوده. من همین فیلمو که لینک دادی دیدم ولی داداش آخه چی بود این؟ خیلی فیلم ضعیف و بی محتوایی بود. البته جسارت نشه نظر شخصیمه.اینی که من میگم، یه فیلم هلندیه: Narcosis (film) - Wikipedia
اوکی من اسم فارسیشو دیدم نوشته بود نارکوها دیگه لاتینش رو دقت نکردم برای همین اشتباه گرفتم و is رو از خودم اضافه کردم.این فیلم که اصلا سریال نداره. شاید منظورت Narcos هست.
تنها چیزی که داشت محتوا بود؛ فیلم دربارۀ تنهایی و غم ازدستدادن عزیز و مواجهۀ متفاوت هر شخص با این فقدان بود.اوکی پس اشتباه از من بوده. من همین فیلمو که لینک دادی دیدم ولی داداش آخه چی بود این؟ خیلی فیلم ضعیف و بی محتوایی بود. البته جسارت نشه نظر شخصیمه.
لینک دانلود:
دانلود فیلم Narcosis 2022 بدون سانسور با زیرنویس فارسی چسبیده
تنها چیزی که داشت محتوا بود؛ فیلم دربارۀ تنهایی و غم ازدستدادن عزیز و مواجهۀ متفاوت هر شخص با این فقدان بود.
مگراینکه تعریفتون از محتوا «بزنبزن»، «هیجان» یا چیز دیگهای باشه
یاد این ژاپنی تو آفیس افتادمیه داستانی از سیگال دیدم براتون بزارم کمی بخندید
View attachment 319012
استیون سیگال یک داستان معروف داره که زمانی که در ژاپن زندگی میکرده با یاکوزا دچار مشکل میشه و یک روز یک گروه از اعضای یاکوزا به سراغ او میرن و سیگال باهاشون مبارزه میکنه و در نهایت این آدم ها رو شکست میده و مجبور میشند که از دستش فرار کنند.
سیگال سالها این داستان رو تعریف میکرده تا اینکه یک نفر با افرادی که در نزدیکی محل زندگی سیگال در ژاپن زندگی میکرده صحبت میکنه و حقیقت ماجرا رو متوجه میشه، این فرد گفته که
این آدم ها اصلا از یاکوزا نبودن، اون یه روز یه سری آدم مست رو تا میخوردن کتک زد و بعدش به همه گفت که اینا از یاکوزا امده بودن ولی خب ما حقیقت رو میدونستیم اونا فقط چندتا مست بدشانس بودن
آقایون من رفتم به لطف لینک های دوستان دیدم فیلمو ولی به قول یکی از بچه ها تیر خوردم شما برگردیدآقایون من لینک این فیلم رو نمیتونم پیدا کنم هر جا میرم تهیه اشتراک میخواد.اگه کسی داشت میتونه پ خ کنه بی زحمت؟
خود اوپنهایمر بود نولانو دعوا میکرد برا چیزی که درموردش ساخته لولحالا این دو تا میگیم تخیلی هستن و عادیه پیچیده ساخته بشن فیلم بیوگرافی رو دیگه نباید این کار رو بکنن