حاجیمون تارانتینو بدون اینکه خندهاش بگیره گفته:
«من فوت فتیش نیستم، فقط زاویه خوبیه.»
View attachment animation.gif.mp4
View attachment animation.gif.mp4
همون رباتای تلگرام استفاده کنید لینک میدندوباره همه سایتای معرفو دانلود فیلم رو بستن... دامنه جدید رو به ثانیه می زنن...
درسته !!!. استاد خبر نداره ماشالله خودش نمونه عملی برای توصیف فوت فتیشیسم به افرادیه که تو باغ نیستنحاجیمون تارانتینو بدون اینکه خندهاش بگیره گفته:
View attachment 304599
حاجیمون تارانتینو بدون اینکه خندهاش بگیره گفته:
View attachment 304599
!!!Hahaha, NOبیاین یکبار برای همیشه، قبول کنیم صنعت سینما فرسخ ها از صنعت بازی جلوتره
قیاس عجیبهبیاین یکبار برای همیشه، قبول کنیم صنعت سینما فرسخ ها از صنعت بازی جلوتره
درسته بخاطر ویدیو گیم اینجا جمع شدیم ولی نمیشه منکر این حقیقت شد. حتی امسال، که یکی از بهترین سال ها برای ویدیوگیم در 10 سال گذشته هستش باز هم در مقابل سینما کم میاره، حالا بقیه سالها بماند.
صنعت سینما چه زمانی ؟؟ زمان هیچکاک یا کوبریک یا لینچ یا زمان دیزنی و نتفلیکس و ....بیاین یکبار برای همیشه، قبول کنیم صنعت سینما فرسخ ها از صنعت بازی جلوتره
به به
بدون شک این بدترین قیاسی بوده که تابحال در این فروم مشاهده کردمبیاین یکبار برای همیشه، قبول کنیم صنعت سینما فرسخ ها از صنعت بازی جلوتره
درسته بخاطر ویدیو گیم اینجا جمع شدیم ولی نمیشه منکر این حقیقت شد. حتی امسال، که یکی از بهترین سال ها برای ویدیوگیم در 10 سال گذشته هستش باز هم در مقابل سینما کم میاره، حالا بقیه سالها بماند.
تقریبا یک ماه و نیم پیش فیلم Troy 2004 رو دوباره بعد چندین سال با پدرم (یادمه اولین بار هم وقتی 6،7 ساله بودم با پدرم دیدم) نشستیم دوباره این فیلم رو دیدیم.
چقدری این فیلم بدون ایراد و خوب درست شده. تقریبا میشه گفت تنها فیلمی هستش که از Mthos یا همون افسانه ها به شکل واقع گرایانه استفاده کرده. داستان درباره Achilles جنگجوی یونانی هستش، مادرش Thetis که الهه هستش و بهش میگه "میتونی به Trova نری و اینجا بمونی و زندگی خوبی داشته باشه (زندگی عادی) ولی اگه بری تو ترووا میمیری ولی در عوض جاودانه میشی و اسمت رو تا هزاران سال همه در یادشون نگه میدارن.
حقیقتا فیلم هر شخصیتی که درش هست، یک نوع شخصیت رو داره به تصویر میکشه. Agamemnon پادشاه یونان که اون هم مثل Achilles میخواد بعد مرگش ازش به عنوان بزرگ و قدرتمند ترین فرمانروا یاد بشه، Agamemnon حتی بعد مرگ برادرش بیشتر خوشحال میشه که بهونه ای هست برای به خاک و خون کشیدن Troy. پاریس، شاهزاده Troy هم عاشق همسر Menelaus و اون رو با خودش به Troy آورده. برادر و پدر پاریس هم چون بالاخره پسر و برادرش هست با کارش مخالفن و خب اون رو نمیتونن تقدیم Agamemnon و Menelaus کنن و طرف پاریس رو میگیرن.
فیلم جزییات زیبایی داره، در آغاز فیلم این Odysseus هستش که Achilles رو متقاعد میکنه تا برای یونان و Agamemnon بجنگه، و همینطور ایده هدیه اسب تروجان رو میده. در آخر فیلم زمانی که Achilles میمیره و میسوزوننش Odysseus میگه:
"If they ever tell my story let them say that I walked with giants."
"Men rise and fall like the winter wheat, but these names will never die."
"Let them say I lived in the time of Hector, tamer of horses."
"Let them say I lived in the time of Achilles. "
یعنی یکجورایی میدونسته این جنگ و همه کسانی که چه درش کشته و زنده موندن، اسم این افراد ابدی خواهد شد، و از خودش هم به عنوان کسی که در کنار Achilles و Hector جنگیده یاد میکنه.
و در آخر هم Credit پایانی Remember Me با صدای Josh Groban.
فیلم دومی که چند هفته پیش دیدم Bedazzled 2000 هستش. این فیلم رو هم بیشتر از 10 سال پیش دیده بودم ولی اسمش یادم نبود.
Elliot شخصیت اول فیلم از یه دختری خوشش میاد و یجورایی سعی میکنه خودش رو Cool نشون بده تا اون دختره بهش پا بده (حتی پیش همکارانش هم سعی میکنه خودش رو فان جلوه بده) ولی خب آدما ساده نیستن و میفهمن Elliot اصلا اهل چیزی که نشون میده و میگه نیست.
همون اوایل با Devil آشنا میشه و قراردادی رو با Elliot میبنده که 7 آرزوی Elliot رو میتونه برآورده کنه در ازای روح اون. Elliot شش آرزو رو در راستای تغیر خودش و تبدیل شدن یه شخص دیگه ای میکنه تا اون دختره اون رو پسنده، ولی هیچکدوم جواب نمیده و اواخر فیلم ناامید میشه و از Devil دلخور که چرا هیچکدوم جواب نمیده و اون هم حتی کمکی نمیکنه.
نمیخوام بیشتر از این جزییات رو تایپ کنم(برای خودم هم خسته کنندست )، ولی این فیلم 2 تا درس نکته مهم داشت. اول اینکه نباید خودت رو بخاطر رضایت دیگری به هر شکلی تغیر بدی، دوم آدما از دور چون باهاشون آشنا نیستیم فکر میکنیم خیلی خفن و بی ایراد هستن ( در طول فیلم نشون داده میشه اون دختر به اون شکلی Elliot تصور میکنه نیست).
حالا اینارو چرا گفتم!؟
خلاصه مطلب این دو فیلم، فیلم های متوسط رو به بالایی هستن، شاهکار سینما نیستن ولی متوسط به بالا چرا. جالب اینجاست ما همچین روایت/شخصیت پردازی و داستانی رو در صنعت گیم نمیبینیم.( به غیر از Naughty Dog و Rockstar Games ). شمارو نمیدونم ولی من شخصا هرچقدر سنم بالاتر میره و بیشتر کتاب/رمان/ فیلم میبینم بیشتر به این نتیجه میرسم صنعت بازی هیچ وقت به سینما و تاثیری گذاری مثلا بهترین رمان ها در ژانر های مختلف نمیرسه. این هم بماند اکثر کارگردان های سینما مثل کوجیما سعی میکنن از سینما ایده بگیرین ولی باز هم سطح کاریشون با سینما نمیرسه. میخواستم American Psycho رو هم تو این لیست قرار بدم که خیلی طولانی میشد. خلاصه اینارو نمیگفتم نمیشد، امیدوارم کرینج یا حوصله سربر نبوده باشه.
بیشتر منظور من از بعد داستان، شخصیت پردازی و اون موضوعی که میخواد به مخاطب برسونه هستش.قیاس عجیبه
سینما از ابتدا در کنار بخش سرگرمی برای مخاطب به فیلم داستان اضافه کرد.
در اصل راس ابتدایی یک فیلم فیلمنامه و دیالوگ های یک فیلم هست ، که دلیلش بر میگرده به پیش زمینه سینما که تئاتر هست
خود تئاتر هم لرمیگرده به نمایش و رُمان
جلو های ویژه و کارگردانی و............. اولویت های بعدی به حساب میاد
ولی صنعت گیم در ابتدا فقط با سرگرمی شروع کرد و با گذشت سال ها و قدرت گرفتن کنسول ها که با کم کردن محدودیت ها که ضعف مهمی در ساخت یک اثر به حساب میاد تا حدودی این خلاء رو پر کردن
مورد بعدی ساخت فیلم نیاز به یک سری آیتم و ابزار ابتدایی داره ولی ساخت بازی شما باید در کنار اون ابزار vision از دنیای کامپیوتر و قدرت پردازشی و برنامه نویسی سر در بیاری
در عمل سازنده باید با یک دنیای مجازی سر و کار داشته باشه که برخلاف فیلم و سینما شما باید مثل یک نقاش از صفر رو یک صفحه سفید شروع کنی
عامل بعدی هزینه ساخت هست
تا نسل پیش هزینه ساخت توجیه پذیر بود ولی الان با افزایش هزینه تولید ساخت یک بازی بیش از 200 م دلار هزینه داره
و یک سرمایه گذار شاید با برآورد هزینه ساخت و مدت زمان درگیری سرمایه در این نسل شاید بیشتر تمایل داشته باشه که به جای صنعت گیم روی صنعت سینما سرمایه گذاری کنه
باید منتظر موند و دید با پیشرفت AI چه در زمینه ساخت و چه در نقش حضور به عنوان هوش مصنوعی به عنوان NPC با دیالوگ های بی پایان و آزادی عمل در روایت داستان و با کاهش هزینه ها به دلیل استفاده از AI شاید نسل بعد بشه
عملا گیم و سینما رو با هم قیاس کرد
عزیزمبدون شک این بدترین قیاسی بوده که تابحال در این فروم مشاهده کردم