Movie Center

قسمت سوم the last of us یکی از بهترین اپیزودهاییه که تلویزیون در ۱۰ سال گذشته تولید کرده. حالا تفکرات هوموفوب شما رو اذیت می‌کنه دلیل ندارم اسپیلبرگ رو هم اذیت کنه.
تک اپیزود خوبی بود . تو یک سریال اپیزودیک روتین مثل days of our lives که n اپیزوده جواب میداد . اما تو یک سریال 8 9 قسمته که شخصیت های اصلی اش دو نفر دیگه ان و کل اپیزود هاش انگار از شدت کمبود وقت و زیاد بودن متریال مجبور شدن همه چیز رو فست فروارد نشون بدن ... بنچاق شده و اضافی بود

قسمت سوم the last of us یکی از بهترین اپیزودهاییه که تلویزیون در ۱۰ سال گذشته تولید کرده. حالا تفکرات هوموفوب شما رو اذیت می‌کنه دلیل ندارم اسپیلبرگ رو هم اذیت کنه.
دقیقا به دوستم بالا گفتم سریع میان کسانی مثل شما ایست و ایزم میبندن به ملت . هوموفوبیک خنده داره واقعا- دلیل نداره چون شما و اسپیلبرگ اذیت نشدید بقیه باهاش راحت باشن وقتی تو صورتشون باشه ؟! بزور باید سکوشالیتیش رو فروکنه تو حلقمون ؟چون یکی خوشش آمد بقیه هم دلیل نداره خوششون بیاد. حق دوطرفه است برتری شما چیه نسبت به من ؟ چرا باید شما احساساتت رو بیان کنی بعد من نتونم ؟؟ چرا شما جریحه دار میشی بعد من نشم ؟؟ چطو ر اون میتونه خودش رو ابراز کنه ولی منِ نوعی ابراز کنم بده یا فوبیک و ایست و ایزم هستم ؟؟ خیلی فلسفه پوچی است. این همون identity politics است در بدترین شکل ممکن پیاده شده . یکی بخاطر سکشوالیتیش بره تو پروتکتیو کلاس .- اسپیلبرگ هم وضعش مشخصه 15 ساله یک فیلم خوب نساخته اگر راست میگه بره جونز رو جمع کنه نمراتش رو - گویا خیلی ها خوششون نمیاد دلیل همینه که شعار get woke go broke بوجود آمد. موفق باشید .

آخرین ویرایش:
دقیقا به دوستم بالا گفتم سریع میان کسانی مثل شما ایست و ایزم میبندن به ملت . هوموفوبیک خنده داره واقعا- دلیل نداره چون شما و اسپیلبرگ رو اذیت نشدید بقیه باهاش راحت باشن وقتی تو صورتشون باشه ؟! بزور باید سکوشالیتیش رو فروکنه تو حلقمون ؟چون یکی خوشش آمد بقیه هم دلیل نداره خوششون بیاد. حق دوطرفه است برتری شما چیه نسبت به من ؟ چرا باید شما احساساتت رو بیان کنی بعد من نتونم ؟؟ چرا شما جریحه دار میشی بعد من نشم ؟؟ چطو ر اون میتونه خودش رو ابراز کنه ولی منِ نوعی ابراز کنم بده یا فوبیک و ایست و ایزم هستم ؟؟ خیلی فلسفه پوچی است. این همون identity politics است در بدترین شکل ممکن پیاده شده . یکی بخاطر سکشوالیتیش بره تو پروتکتیو کلاس .- اسپیلبرگ هم وضعش مشخصه 15 ساله یک فیلم خوب نساخته اگر راست میگه بره جونز رو جمع کنه نمراتش رو - گویا خیلی ها خوششون نمیاد دلیل همینه که شعار get woke go broke بوجود آمد. موفق باشید .
شما ۱۰۰ در ۱۰۰ حق داری که خوشت نیاد، و بیشتر از اون حق داری که احساست خودت رو بیان کنی. کی گفت کسی که بدش اومده حق نداره حرفی بزنه؟ ولی این اپیزود به قدری فوق العاده ساخته شده که واقعا دلیلی برای تنفر ازش نیست جز هوموفوب بودن! هوموفوبیا قطعا یکی از تاریکترین نقاط بشریته. بعد هزاران سال، تازه این لکه ننگ داره یه مقدار کمرنگتر میشه. شما هرچی خواستی بگو، ولی گرایش جنسی متفاوت یک پدیده ی کاملا طبیعیه که بشر چون سخت تونسته درکش کنه همیشه ازش ترسیده و متنفر بوده. مثلا مثل ایرانی بودن در قرن ۲۱، که چون ما هم چون شناخته شده نیستیم و تعدادمون کمه، خیلی ها تو دنیا از ما میترسن و متنفرن.

اسپیلبرگ ۱۵ سال فیلم پرفروش نساخته. امیدوارم فرق بین فیلم پرفروش و فیلم خوب رو در نظر بگیرید! یه نگاه کوچولو هم بندازین (حدود ۵ ثانیه طول می‌کشه گوگل کردنش) می‌بینید که جونز جدید رو اسپیلبرگ نساخته!

سمت سوم the last of us یکی از بهترین اپیزودهاییه که تلویزیون در ۱۰ سال گذشته تولید کرده. حالا تفکرات هوموفوب شما رو اذیت می‌کنه دلیل ندارم اسپیلبرگ رو هم اذیت کنه.
شما ۱۰۰ در ۱۰۰ حق داری که خوشت نیاد، و بیشتر از اون حق داری که احساست خودت رو بیان کنی. کی گفت کسی که بدش اومده حق نداره حرفی بزنه؟ ولی این اپیزود به قدری فوق العاده ساخته شده که واقعا دلیلی برای تنفر ازش نیست
جز هوموفوب بودن!

راجب هیچ اثری در دنیای تلویزیون هیچ کس نمی تونه چنین ادعایی کنه.

هوموفوبیا قطعا یکی از تاریکترین نقاط بشریته. بعد هزاران سال، تازه این لکه ننگ داره یه مقدار کمرنگتر میشه.

بی شک تاریک ترین نقطه بشریت حق به جانب بودن یه عده که فکر می کنن حرفی غیر از حرف من درست نیست ور هرکی مخالفه هموفوبه یا نژادپرست و یا نازی (توی کوتاکو به کسایی که هری پاتر رو بازی می کردن نازی می گفتن) و یا ..... که متاسفانه نه تنها کم رنگ نشده که هر روز داره پر رنگ ترم می شه.

و از من به شما نصیحت با این جماعت اصلا بحث نکنید. اینا اصلا منطقو قبول ندارن.

View attachment 7B41BA3D9F9B3600D3387B39736E9182_video_dashinit.mp4

View attachment 344957528_771725234655096_2964118968563522447_n.mp4

فیلمبرداری Mortal Kombat 2 این هفته شروع شده.

View attachment 298662

کست رسمی فیلم:

View attachment 298663
خیلی به نظر cast خوبی داره

هرچند قسمت اول با cast نسبتا خوبش اصلا فیلم خوبی نبود بیشتر به درد ما گیمر ها میخورد که یه تجدید دیداری داشته باشیم با شخصیت های MK

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or