Movie Center

سلام دوستان لطف میکنید چند فیلم یا سریال پایان یافته هم برای بنده در سبک های اخرزمانی - جنگ اتمی-هجوم فرازمینی ها معرفی کنید؟ خیلی ممنون میشم.
در قسمت فیلم معروف هاشونو دیدم ولی در قسمت سریال چون کلا سریال پایان یافته شده رو میبینم چندان اشنایی ندارم. مثلا همین والکینگ دد رو من به تازگی دیدم با اینکه سریال از دوازده سیزده سال پیش شروع شده بوده و همه میدیدن من ندیدم چون صبر ندارم منتظر قسمت یا سیزن بعدی سریال ها بمونم.ممنون
داداش صبر نداشتی یک هفته برای قسمت بعدی ولی برای 12 سال صبر داشتی؟!! :D

بدی اینطوری سریال دیدن اینه که خیلی از سریالها شاید در زمان خودش بد نباشن ولی 7-8 سال بعد که ببینی با پیشرفت تکنولوژی-جو اون زمان و کلا تغیرات صنعت فیلم و سریال و ...شاید دیگه اون لذت رو نده.

مثلا تو همین سبک هجوم فرازمینیها من خیلی سال پیش Falling Skies رو دیدم و اون موقع خوب بود و 5 فصل هست که تموم میشه ولی الان مطمئن نیستم اگه ببینی خوشت میاد یا نه:-?

انیمیشن Elemental هم فیل شد و تا الان فروش خیلی کمی داشته, little mermaid هم در بهترین حالت به سود دهی خیلی ناچیزی برسه و ایندیانا جونز جدید هم احتمالا خیلی ناجور epic fail میشه :D
دیزنی رسما داره تک تک ip هایی رو که داشته نابود میکنه. به خصوص توی بخش انیمیشن که از هر چهار تا فیلمی که میسازن سه تاش کلا به سود دهی نمیرسه. فیلم های star wars رو هم که کلا ر*دن بهش....
کلا اوضاع انیمیشن های اخیر Pixar خیلی بی ریخته. رسما هرچی ساختن بعد از Toy Story 4 ضرر خالص بوده.
احتمالا با این اوضاع فقط بشینن Toy Story و Incredibles رو میلک کنن.

دیزنی الان رسما بار اصلیش رو داره فیلم های Marvel به دوش می کشه که اونا هم از لحاظ کیفی افت داشتن. بعید نیست جیمزگان با DCU بیاد از رو مارول رد بشه (که البته من اعتقاد دارم جیمزگان یه هایپ کوتاه مدت 2-3 ساله درست می کنه بعدش فیلم ها می رن تو دیوار).
البته در کل دیزنی نوش جونش. حقشه.

دلیل شکست Elemental چیه؟ بازم به زور این ترندهای مسخره روز چپوندن توش یا مشکل داستان اینا داره؟
خیلی تریلرهاشو دوس داشتم

اون پری دریایی200 تا خرجش بود حدود 400 به بالا فروش داشته بنظرم به سوددهی رسیده ولی هرچند احتمالا چیزی نبوده که دیزنی میخواسته
ایندیانا جونزم گویا قراره بره ته چاه :D
من مطمعن نیستم اینو ولی چند جای مختلف خونده بودم فیلم های بزرگ چون خیلی خرج تبلیغات شون میشه و این جور چیز ها باید حداقل دوبرابر هزینه ساخت شون فروش کنن که به سود دهی برسن. دلیل شکست elemental هم خوندم میگن چون تقریبا همزمان با spiderman جدید اومده همه رفتن اون رو ببینن. البته گویا دوستان abcd+ هم توش هستن :))

خب بلاخره صفحه 4000 این تاپیک گرانبها انجمن رو هم دیدیم :)

دیشب به توصیه مهدی عزیز رفتم فیلم RUN گرفتم هنوز میخواستم پخش کنم یادم اومد من اینو دیدم که! بدجوری خورد تو پرم... گرفتم خوابیدم تخمه ها هم موند بی استفاده :(

ولی خب اگه هنوز شما این فیلمو ندیدین، پیشنهاد میکنم برید سراغش

دلیل شکست Elemental چیه؟ بازم به زور این ترندهای مسخره روز چپوندن توش یا مشکل داستان اینا داره؟
خیلی تریلرهاشو دوس داشتم

اون پری دریایی200 تا خرجش بود حدود 400 به بالا فروش داشته بنظرم به سوددهی رسیده ولی هرچند احتمالا چیزی نبوده که دیزنی میخواسته
ایندیانا جونزم گویا قراره بره ته چاه :D
دلیل واضحه پیکسار تسلیم جریانwokeness شده یکی بعد از دیگری شکست - get woke go broke

جایی دیدم کسی میگفت اسپیلبرگ از قسمت سوم سریال tlou خوشش آمده!! معلومه باید خوشش بیاد اینا از جریان فکری فن بیس ها و واقعیات دنیا رها شده اند و به دنبال مدیا مترز و cnn و .. تفکر چپ غالب بر هالیود شدنه -بزور چماق میخواد سکوشالیتی اش رو بچپونه تو حلق آدم.
یک زمانی برای فن بیس و با احترام به فندوم فیلم میساختن و بازی میساختن و انیمیشن میومد الان یک مشت مسخره بازی - برای ویردو های موبنفش رنگین کمانی و خانم های اضاف وزن دار و .... بچه های همجسنگرا و ... اصلا معلوم نیست کی اینا رو میگردونه ؟ اینا کلا مخابطشون یادشون رفته . برای همین دارن نابود میشن .

پیکسار سه بار داره پشت سرهم شکست میخوره اقا بسه دیگه یک زمانی وال ای میساختی یک زمانی توی استوری میساختی شرکت هیولا ها میساختی همه شاهکار الان شده کارخانه شعار identity politics .

جونز هم همینطور شده به دست فیبی والر برج ابله نابود شده گویا و قراره توم ریدر هم نابود بشه به دست همین خانم .

دیزنی هم که کلا نابود کرد با ووکنس و طرفدار ها هم البته نابودش کردن کلا ول شده و از استارز ها تا مارول ها و ... همه رو فن بیس ریجکت کرده به جا هم ریجکت کرده و به حق چون مذخرف میسازن.

این پری دریایی اریل سفید بوده با رنگ موی قرمز . ریس سواپ برای یک انمیمیشن محبوب و افسانه ای هیچ مفهومی نداره میتونن راحت برن یک اورجینال بسازن برای شخصیت سیاه پوست و اشعار رو هم عوض کردنه و اریل بیشتر یک رادیکال فمینیسته از اینا که میگن همه مردها بد هستند. اصلا انیمیشن قدیمی یک نوع ارکی تایپ شوالیه شجاع است که میره به نجات پرنسس بعد اینجا پرنسس شوالیه نمی خواد خودش یلی است برای خودش !!!!

برای همینه که چپ و راست شکست میخورن و خواهند خورد .

جالبه همین دیزنی که شعار برابری میده تو پوستر نسخه چین پری دریایی کوچک اومده رنگ پوست رو درست نشون نمیده یا تو بلک پنتر اومده طرف ماسک رو صورتش زده !!=))=)) طرف تو امریکا شعار میده تو صورت فن بیس به زور بعد اگرگفتی این چیه مذخرفه هزار ایست و ایزم بهت میبندن بعد خودشون برای پول بیشتر که مثلا بازار چین از دستش نره رسما نژادپرستی میکنه !!=))بهترین راه اینه که آدم دنبال نکنه یا مثل من گزیده جو نگاه کنه این اواخر فقط تاپ گان واواتار لذت بردم .

0015bf80a18e015074f04f80b957e204.jpg original_LittleMermaid.jpg
همش حرفه و شعار خودشون هم اعتقاد ندارن

آخرین ویرایش:
دلیل واضحه پیکسار تسلیم جریانwokeness شده یکی بعد از دیگری شکست - get woke go broke

جایی دیدم کسی میگفت اسپیلبرگ از قسمت سوم سریال tlou خوشش آمده!! معلومه باید خوشش بیاد اینا از جریان فکری فن بیس ها و واقعیات دنیا رها شده اند و به دنبال مدیا مترز و cnn و .. تفکر چپ غالب بر هالیود شدنه -
یک زمانی برای فن بیس و با احترام به فندوم فیلم میساختن بازی میساختن انیمیشن میومد الان یک مشت مسخره بازی - برای ویردو های موبنفش رنگین کمانی و خانم های اضاف وزن دار و .... بچه های همجسنگرا و ... اصلا معلوم نیست کی اینا رو میگردونه ؟ اینا کلا مخابطشون یادشون رفته . برای همین دارن نابود میشن .

جونز هم همینطور شده به دست فیبی والر برج ابله نابود شده گویا و قراره توم ریدر هم نابود بشه به دست همین خانم .
دیزنی هم که کلا نابود کرد با ووکنس و طرفدار ها هم نابودش کردن کلا ول شده و از استارز ها تا مارول ها و ... همه رو فن بیس ریجکت کرده به جا و به حق چون مذخرف میسازن.
این پری دریایی اریل سفید بوده با رنگ موی قرمز . ریس سواپ برای یک انمیمیشن محبوب و افسانه ای هیچ مفهومی نداره میتونن راحت برن یک اورجینال بسازن برای شخصیت سیاه پوست و اشعار رو هم عوض کردنه و اریل بیشتر یک رادیکال فمینیسته از اینا که میگن همه مردها بد هستند. اصلا انیمیشن قدیمی ارکی تایپ شوالیه شجاع میره به نجات پرنسس تقریبا اینجا پرنسس شوالیه نمی خوا خودش یلی است برای خودش !!!!
برای همینه که چپ و راست شکست میخورن و خواهند خورد .
جالبه همین دیزنی که شعار برابری میده تو پوستر نسخه چین پری دریایی کوچک اومده رنگ پوست رو درست نشون نمیده یا تو بلک پنتر اومده طرف ماسک رو صورتش زده !!=))=)) طرف تو امریکا شعار میده تو صورت فن بیس به زور بعد اگرگفتی این چیه مذخرفه هزار ایست و ایزم بهت میبندن بعد خودشون برای پول بیشتر که مثلا بازار چین از دستش نره رسما نژادپرستی میکنه !!=))بهترین راه اینه که آدم دنبال نکنه یا مثل من گزیده جو نگاه کنه این اواخر فقط تاپ گان واواتار لذت بردم .
View attachment 298522View attachment 298523
همش حرفه و شعار خودشون هم اعتقاد ندارن
برام سواله. اینا که مثل خودروسازهای ما هم ضرر میدن پس چرا ول نمیکنن؟
دو سه انیمیشن ضرر
پری دریالی و اندیانا جونز هم ضرر
چطوریه؟ چرا بیخیال نمیشن؟ سهامشون اصولا باید سقوط بدی کرده باشه

اون بخش که قرمز کردم کاملا درسته. یعنی کافیه یه بازیگر یا کارگردان یا هرکی بیاد بگه دوس نداشتم تا با خاک یکسان بشه، یعنی مجبوره دوست داشته باشه :D

دو سه انیمیشن ضرر

اون بخش که قرمز کردم کاملا درسته. یعنی کافیه یه بازیگر یا کارگردان یا هرکی بیاد بگه دوس نداشتم تا با خاک یکسان بشه، یعنی مجبوره دوست داشته باشه :D
خوب خیلی قدرتمندن دیزنی تمام مدیای جهان زیر دستشه . به این اسونی نیست ولی داغون شدنه امسال یک و نیم بیلیون دلار فکر کنم ضرر داشتنه چرا ضربه سنگین میخورن فن ها میرن . تریلرها تو یوتیوب ریشیو میگیره میلیون فیدبک منفی چهره شون خراب شده کلا . تو کالچر وار شکست میخورن چون شما و من مخاطب دنبال common sense هستیم عقل و شعور سلیم و پیروز میشه همیشه

یه چند تا فیلم خوب بگین دانلود کنم ببینم
forrest gump رو دیدم دوباره واقعا لذت بردم یاد اون سال ها بخیر که چنین فیلم هایی منتشر میشد و الان واقعا بی ارزش شده
اینا رو دیدی یا نه؟یه چندتا فیلم از مگ رایان-تام هنکس- بیلی کریستال-بیل موری.دهه 80-90 خیلی اینا رو اوج بودن و فیلم های حال خوب کن با ته مایه طنز .
من خودم عاشق فیلم های دهه 90 هستم.نمیدونم واقعا فیلم ها اون موقع بهتر بودن یا فقط چون برامون خاطره انگیزن اینطور فکر میکنم :-?

Sleepless in Seattle
When Harry Met Sally
You've Got Mail
Big
Groundhog Day

اینا رو دیدی یا نه؟یه چندتا فیلم از مگ رایان-تام هنکس- بیلی کریستال-بیل موری.دهه 80-90 خیلی اینا رو اوج بودن و فیلم های حال خوب کن با ته مایه طنز .
من خودم عاشق فیلم های دهه 90 هستم.نمیدونم واقعا فیلم ها اون موقع بهتر بودن یا فقط چون برامون خاطره انگیزن اینطور فکر میکنم :-?

Sleepless in Seattle
When Harry Met Sally
You've Got Mail
Big
Groundhog Day
متاسفانه هیچ کدوم رو ندیده بودم دستت درد نکنه حتما میبینم
100 در 100 میتونم بگم که اون موقع فیلم ها روح دار و عالی بودن اما الان دقیقا بی روح و پوچ گرچه الان هم فیلم خوب ساخته میشه اما در مقایسه با اون دهه ها متوسط هم حساب نمیشن

دوستان لطفا چندتا فیلم معرفی کنین
1: از اینا که توی ی جا گیر میکنن مثلا :

The Shallows (2016) - IMDb

47 Meters Down (2017) - IMDb

و دوم جنگای خیابونی
سکانس تیراندازی و درگیری های طولانی توی خیابون و محیط شهری

Heat - ajojahti (1995) - IMDb

Extraction II (2023) - IMDb

John Wick: Chapter 4 (2023) - IMDb
Panic room رو اگه ندیدی ببین!

دو سه انیمیشن ضرر

قسمت سوم the last of us یکی از بهترین اپیزودهاییه که تلویزیون در ۱۰ سال گذشته تولید کرده. حالا تفکرات هوموفوب شما رو اذیت می‌کنه دلیل ندارم اسپیلبرگ رو هم اذیت کنه.

داداش صبر نداشتی یک هفته برای قسمت بعدی ولی برای 12 سال صبر داشتی؟!! :D

بدی اینطوری سریال دیدن اینه که خیلی از سریالها شاید در زمان خودش بد نباشن ولی 7-8 سال بعد که ببینی با پیشرفت تکنولوژی-جو اون زمان و کلا تغیرات صنعت فیلم و سریال و ...شاید دیگه اون لذت رو نده.

مثلا تو همین سبک هجوم فرازمینیها من خیلی سال پیش Falling Skies رو دیدم و اون موقع خوب بود و 5 فصل هست که تموم میشه ولی الان مطمئن نیستم اگه ببینی خوشت میاد یا نه:-?
لایک داداش از پست خودم خندم گرفت خخخخ.
نه خب اونجور نیست که سیزده سال صبر کنم والکینگ دد تموم بشه بعد ببینمش کلا برای هیچ سریالی چندین سال صبر نمیکنم که. کلا بیخیال دیدن همه سریال های ناتمام شده هستم مگه اینکه مثلا مثل سریال اینه سیاه هر قسمت متفاوت از قسمت قبلی باشه. این سریال با این که پایان نیافته ولی دارم میبینمش. کلا از اون افرادی هستم که دوست دارم اول و اخر یک داستان رو ببینم یا اینکه کلا نمیبینم.
ممنون از معرفی سریال میرم سراغش زیاد واسم بحث زمان مهم نیست.

• Like
Reactions: hamid_barca

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or