VICE
Gold User
اصولا به خاطر x265 بودن بالایاین بهتره ؟
یا این؟
ولی بیت ریت ویدیو نزدی
اون مهمه
اصولا به خاطر x265 بودن بالایاین بهتره ؟
یا این؟
میگن عمق رنگ 10bit بهتره ولی من تفاوت خاصی ندیدم تو این سالها.این بهتره ؟
یا این؟
تو این سایز فایل بهتره همون x265 رو بگیری، بیت ریت برای سایز های بالاتر مهم ترِ. عمق رنگ 10 بیت هم مانیتور یا تی وی باید پشتیبانی کنه وگرنه چیز خاصی احساس نمیکنی. این حتی اگه PSA با صدای 5.1 کانال پیدا کنی، حجمش کمتر هم هست.این بهتره ؟
یا این؟
هیچ کدوماین بهتره ؟
یا این؟
مشکلش اینجاست که فقط نسخه های بلوری رو منتشر میکنه اگه خیلی عجله داشته باشی برای دیدن حتی نسخه های web dl مجبوری از ریلیزهای دیگه ای استفاده کنیهیچ کدوم
اگه ریلیز کم حجم با کیفیت عالی میخواید فقط انکودهای QxR
Download John Wick - Chapter 4 (2023) (1080p BluRay x265 HEVC 10bit AAC 7.1 Tigole) [QxR] Torrent | 1337x
البته من خودم منتظر 2160p هستم که احتمالا در حال انکوده و به زودی میاد
ریلیزای QxR شامل پشت صحنه ها و مصاحبه هایی که روی دیسک بلوری هم هست میشه که اگه دیگه خیلی Nerd هستید می تونید بگیریدشون و ببینیدشون
View attachment 295957
انقدر هایپ John Wick 4 بالا بود که بالاخره نشستم قسمتهای قبلی رو دیدم و... چقدر در گمراهی به سر میبردم که تا حالا ندیده بودم!
آدم اگه بخواد گیر بده، میشه کلی ایراد از این مجموعه گرفت. از بازی داغون جناب کیانو ریوز تا غیرمنطقی بودن شخصیت جان ویک از نظر قدرت و استامینا و... که سوپرمن رو هم توی جیبش میذاره یا مثلاً بعضی صحنهها و کاراکترهای خز به سبک فیلمهای مبارزهای قدیمی (که البته عمدی هست)، ولی اصل کار یعنی اتمسفر خاص این سری و صحنههای اکشن و مهیج انقدر محشر از آب در اومده که کلی لذت بردم از فیلمها.
یه سری از بخشهای قسمت سوم که توی هر فیلم دیگهای میشد بهشون کلی گیر داد، ولی اتفاقاً همین بخشها برای من جزو بهترین سکانسهای فیلم سوم بودن:
صبر و تحمل ندارم برای دیدن قسمت چهارم. مخصوصاً اون سکانسی که میگن شبیه Hotline Miami (یا به عبارت دقیقتر Hong Kong Massacre) هست و میخوام ببینم ترکیب اون فضا با اکشن درجه یک این مجموعه چطوری از آب در اومده.اون کاراکتر ژاپنیه که رسماً از دل فیلمهای درپیت قدیمی بیرون اومده بود، خیلی چیز جالبی بود! اوج کار هم اونجا بود که داشت انگلیسی حرف میزد و یه دفعه زد تو فاز ژاپنی و یه چیزی تو این مایهها گفت که «ما هر دومون خیلی خفن هستیم، مستر ویکّه!»
اون تیکه مبارزه جان ویک با نوچههای ایشون هم خیلی باحال بود که آخرش کار رسید به کشیدن کمربند!
یا مثلاً اواخر فیلم که نیروهای دشمن به سبک Horde Mode توی بازیهای ویدیویی میریزن توی ساختمون و جان ویک در کنار عشق من، مرحوم مغفور لنس ردیک میرن سراغ اتاق اسلحه و دو نفری ۲۰۰ نفر رو منهدم میکنن! بعد وسط کار انگار مسابقه فوتبال هست و داور سوت استراحت بین دو نیمه رو زده، خیلی ریلکس و راحت برمیگردن اتاق و میگن حاجی چند تا اسلحه جدید میخوایم!
خیلی حال میکنم با این فضای جالب فیلم که از یه طرف مثلاً جدی هست و از اون طرف هم یه طنز مخصوصی داره که ترکیب این دو تا به نتیجه خیلی خوبی رسیده.
تجویز من برای شما تماشای فیلم Ferris Bueller's Day Off هستمودم خستست، این روزها حس و رمق هیچ کاری رو ندارم، یه چند تا فیلم حال خوب کن اگر میشناسید معرفی کنید شب بشینم ببینم.
به برکت این ماه مقدس:مودم خستست، این روزها حس و رمق هیچ کاری رو ندارم، یه چند تا فیلم حال خوب کن اگر میشناسید معرفی کنید شب بشینم ببینم.