دیزنی یه مدته داره با لایو اکشن ها و انیمیشن هاش تر میزنه توی فروش. فقط هم دلیلش لجبازی سر انتخاب بازیگر و صدا پیشه و صحنه های گی هست و بس.یه جا خوندم که گویا وضعیت فروش The Little Mermaid تو بازهای که پیش بینی میکردن نتونسته به اون مقداری که انتظارشو داشتن برسه. برام عجیبه که همین 200 و خوردهای هم که فروخته چجوری خانواده ها راضی شدن برن و این فاجعه رو تماشا کنن! امیدوارم یه ضرر حداقلی هم که شده به دیزنی و عواملش وارد کنه که بفهمن چه گندی زدن! اللخصوص اون بازیگر چندشش که یجوری تو مصاحبه ها رفتار کرده انگار از اسمون نازل شده که تا حق رنگین پوستارو بگیره! کارنامه طرفو میبینی آثارش یکی از یکی گ.ه.ی تره ولی یجوره قیافه گرفته هرکی ندونه انگار با The Little Mermaid چه دستاورد تاریخی و انقلابی رو کسب کرده! موندم اگه این لایو اکشن نبود چه چیزی برای نشون دادن از خودش تو نقشی که مناسبش باشه داشت!
دم چینی ها هم گرم که افتابه گرفتن به این فیلم و فروشش اونجا فاجعه بار بوده
شنا نسخهی دیگری از من (ما) هستی!هدف اصلی من در زندگی گذارندان زمان رو به بطالت م در این بازه ی زمانی نه چندان دلچسپ است،ماموریت اول و آخرم سرگرم شدن در این دنیای نه چندان سرگرم کننده است.،جهان در بلبشوی تحمیل عقاید در مدیوم سینما و سرگرمی غوطه ور است،همه می خواهند راه را به شما آموزش دهند،چیزی به نام راه وجود ندارد و مقصد هدف نهایی نیست،فیلم جان ویک 4 دیالوگی دارد با این مضمون که کاری را که در آن بهترین هستی انجام بده،دقیقا خود فیلم هم به چیزی که می گوید عمل می کند،یعنی تمرکز بر روی صحنه های اکشن که کارگردان آن در آن بخش بهترین است.
هم عاشق خود لانتیموس هستم هم پوسترهای فیلماش که از واسیلیس مارماتاکیس (Vasilis Marmatakis) هستند
من خودم این سری رو دوست دارم ولی این دوتا فیلم آخری مخصوصا این آخری افتضاح به تمام معنا بودند.نسخه سک/سی یا همان دیجیتالی موتی امسال، یعنی فیلم گودرتمند Fast X هفته آینده یعنی ۹ ژوئن منتشر میشه
شنا نسخهی دیگری از من (ما) هستی!
نسخهای که هنوز وا نداده و زندگی او را از پای در نیاورده!
به آرزوی روزی که بشود شما را از نزدیک دیدار کرد؛ دوست مجازی!
حرفهایتان را می گذارم به پای مهرورزیتان،اما دیدن اشخاصی مثل من آروزی سطحی می تواند باشد،تنها آروزیی که می توان داشت،نه تنها آرزو بلکه هدف،ارتقاع سطح خود در مسیر پیش رو و پذیرفتن اینکه سعادت در زندگی وجود ندارد،و زندگی سرتاسر غم و شادی،اندوه و گم شدن و پیدا شدن است.شنا نسخهی دیگری از من (ما) هستی!
نسخهای که هنوز وا نداده و زندگی او را از پای در نیاورده!
به آرزوی روزی که بشود شما را از نزدیک دیدار کرد؛ دوست مجازی!
حالا این سلیقه ایه کلا ولی جالبه بدونی کلا 380 کلمه توی فیلم میگه و به ازای هر کلمه 40 هزار دلار گرفتهاین کیانو ریوز جدای از قیافه و استایل کاریزماتیکی که داره ولی از لحاظ بازیگری خیلی خشک و بی روحه یعنی یجوری دیالوگ ها رو توی جان ویک میگه انگار تازه انگلیسی یاد گرفته حرف زدن براش سخته
توقیافش هم کلا هیچ حس خاصی دیده نمیشه تو هیچ کدوم از فیلماش عین چوب خشک میمونه
دلیل خاصی داره ؟ چون معمولا فیلم های بترکونی مثل این رو به این زودیا نمیدن برا استریم . تنها فیلمی که یادمه اخیرا این قدر زود به صورت دیجیتالی پخش شد شزم بود که تو گیشه تر زد. شک دارم این فیلم تو گیشه این قدر بد عمل کرده باشه که سریع پخشش کنننسخه سک/سی یا همان دیجیتالی موتی امسال، یعنی فیلم گودرتمند Fast X هفته آینده یعنی ۹ ژوئن منتشر میشه
دلیل خاصی داره ؟ چون معمولا فیلم های بترکونی مثل این رو به این زودیا نمیدن برا استریم . تنها فیلمی که یادمه اخیرا این قدر زود به صورت دیجیتالی پخش شد شزم بود که تو گیشه تر زد. شک دارم این فیلم تو گیشه این قدر بد عمل کرده باشه که سریع پخشش کنن