Movie Center

View attachment EXPEND4BLES (2023) Official Trailer - Jason Statham, 50 Cent, Megan Fox, Dolph Lundgren.mp4
اولین تریلر فیلم The Expendables 4 (Expend4bles) به کارگردانی اسکات وا منتشر شد.
تیم بازیگران: سیلوستر اِستالونه، جیسون استاتهام، هانس لاندگرن، ایکو اویس، فیفتی سنت و مگان فاکس.
تاریخ اکران 22 سپتامبر (31 شهریور).
expendables-4-poster-64809e5bda7f5.jpg
==================
نمرات فیلم
Transformers: Rise of the Beasts
Screenshot_2023-06-08-00-06-17-44_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg Screenshot_2023-06-08-00-06-53-06_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

dungeons and dragons
بعد مدت ها یک فیلم دیدم که " حال خوب" بهم داد . صاف ساده صادق مستقیم منو برد به اون قدیما . فیلم نه خودشو جدی میگیره نه پیام میده نه الف سیاه میده نه پری الجی داره و نه هیچ المان رو اعصابی و این خودش بزرگترین موفقیت فیلمه. هالیوود بی پدر و مادر که میتونی فیلم اینطوری بسازی خفه خون مرگ بگیر و از این نقش مصلح اجتماعی بیا بیرون و مث آدم فیلمتو بساز

View attachment Poor Things _ Official Trailer _ Searchlight Pictures.mp4
تریلر جدید فیلم Poor Things به کارگردانی یورگوس لانتیموس دقایقی پیش منتشر شد.
تیم بازیگران: اما استون، ویلیام دفو، رامی یوسف و مارک رافلو.
تاریخ اکران: 8 سپتامبر (17 شهریور).
20230608_170007.jpg

آخرین ویرایش:
مودم خستست، این روزها حس و رمق هیچ کاری رو ندارم، یه چند تا فیلم حال خوب کن اگر میشناسید معرفی کنید شب بشینم ببینم.
Screenshot_20230608-180951~2.png
با اینکه اصلا از فیلم موزیکال خوشم نمیاد ولی کانسپت تنهایی و نوع بیان کردنش و سینماتوگرافیش خیلی نظرمو جلب کرد و خوشم اومد ازش

مودم خستست، این روزها حس و رمق هیچ کاری رو ندارم، یه چند تا فیلم حال خوب کن اگر میشناسید معرفی کنید شب بشینم ببینم.
تجویز من برای شما تماشای فیلم Ferris Bueller's Day Off هست :D
aiZSDMYPvmG5gUfgspChZU.jpg

dungeons and dragons
بعد مدت ها یک فیلم دیدم که " حال خوب" بهم داد . صاف ساده صادق مستقیم منو برد به اون قدیما . فیلم نه خودشو جدی میگیره نه پیام میده نه الف سیاه میده نه پری الجی داره و نه هیچ المان رو اعصابی و این خودش بزرگترین موفقیت فیلمه. هالیوود بی پدر و مادر که میتونی فیلم اینطوری بسازی خفه خون مرگ بگیر و از این نقش مصلح اجتماعی بیا بیرون و مث آدم فیلمتو بساز
بنده هم از دیدن این فیلم بسیار لذت بردم
دوستان من کلااهل فیلم نبودم و فیلم خیلی کم دیدم و الان بیشتر بخاطر تقویت زبان شروع کردم فیلم دیدن.
فیلم مشابه این فیلم که چند نفر دنبال گنج یا چیز ارزشمندی هستن و با داستان خوب که آدمو جذب کنه و حالت ادونچر و اساطیری داشته باشه، چی معرفی میکنید؟

بنده هم از دیدن این فیلم بسیار لذت بردم
دوستان من کلااهل فیلم نبودم و فیلم خیلی کم دیدم و الان بیشتر بخاطر تقویت زبان شروع کردم فیلم دیدن.
فیلم مشابه این فیلم که چند نفر دنبال گنج یا چیز ارزشمندی هستن و با داستان خوب که آدمو جذب کنه و حالت ادونچر و اساطیری داشته باشه، چی معرفی میکنید؟
Stardust 2007 اگه ندیدی یه ادونچر فانتزی خفنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or