Movie Center

«چاد استاهلسکی»، کارگردان مجموعه فیلم‌های John Wick اعلام کرد برای فیلم‌برداری سکانس‌های درون خانه متروکه از بازی ویدیویی The Hong Kong Massacre الهام گرفته بوده است.

پ.ن: اینقدر گفتید Hotline Miami که رفتم دانلود کردم؛ متاسفانه انتظارم این بود که با یک Run & Gun Top-down Shooter طرف باشم اما بیشتر Tactical Top-down Shooter بود؛ همونجایی که با یک تیر کارم رو ساختند؛ شیفت‌دیلیت کردم!

John Wick تو قسمت 5

مدیر ارشد Lionsgate دوباره به بازی John Wick اشاره کرد و گفت ساخت بازیش هم اخیرا شروع شده.
امکان نداره بتونن حرکات سریع جان ویک رو با موشن کپچر دربیارن
اون تحرکات سریع نه تنها الان که سال های بعد هم نمیشه توی بازی ها پیاده کرد
نزدیک ترین چیزی که میشه شبیه نام برد مکس پین ۳ بود که همونم تازه کند هست به نسبت
امکان نداره بتونن بازی رو مثل فیلمش دربیارن

• Like
Reactions: Taha75
داستان Super Mario Bros رو صغرا 5 ساله از بندر لنگه نوشته بود :| چی بود این . هر چقدر از نظر بصری عالی بود داستان به شدت سطحی بود. درسته مخاطب کودک هست ولی قرار نمیشه که دیگه اینقدر به خودشون زحمت ندن یک داستان قوی تر بنویسن.

من كه نديدمش ولى تو بازيا هم كلا تا جايي كه يادمه ملكه رو اون يارو ميدزديد بايد نجات ميداديم ديگه عمق خاصى نداشت :D

در سایت IMDB از 11 هزار نفر امتیاز 7
بعد از این 11 هزار حدود 60 درصد امتیاز 5 و کمتر دادن ولی امتیاز کلی روی 7 مونده :|
به دلیل نفرت پراکنی و نژاد پرستی نمرات مشکوک (1) را حساب نکرده.همون حرکت سریال ارباب حلقه ها رو زدن.
فروش فیلم هم ظاهرا در چین خیره کننده بود (550 هزار دلار) :D

• Like
Reactions: hitman68
این کیانو ریوز جدای از قیافه و استایل کاریزماتیکی که داره ولی از لحاظ بازیگری خیلی خشک و بی روحه یعنی یجوری دیالوگ ها رو توی جان ویک میگه انگار تازه انگلیسی یاد گرفته حرف زدن براش سخته :D
توقیافش هم کلا هیچ حس خاصی دیده نمیشه تو هیچ کدوم از فیلماش عین چوب خشک میمونه

از بازیگران لایواکشن How To Train Your Dragon رونمایی شد

View attachment 295250

Mason Thames در نقش Hiccup و همچنین Nico Parker (بازیگر نقش سارا در سریال لست) نقش Astrid رو برعهده داره
اینا مگه وایکنیگ نوکه قله شمالِ شمال اروپا نیستند؟!
پـ چرا...؟!

این کیانو ریوز جدای از قیافه و استایل کاریزماتیکی که داره ولی از لحاظ بازیگری خیلی خشک و بی روحه یعنی یجوری دیالوگ ها رو توی جان ویک میگه انگار تازه انگلیسی یاد گرفته حرف زدن براش سخته :D
توقیافش هم کلا هیچ حس خاصی دیده نمیشه تو هیچ کدوم از فیلماش عین چوب خشک میمونه
aNPKzmv_460s.jpg

:D

از بازیگران لایواکشن How To Train Your Dragon رونمایی شد

View attachment 295250

Mason Thames در نقش Hiccup و همچنین Nico Parker (بازیگر نقش سارا در سریال لست) نقش Astrid رو برعهده داره

اين سياهپوستا از خودشون شخصيت تاريخى و افسانه ايي ندارن؟
اون خراب شده آفريقا قطعا يه ٤ تا خر تاريخى بايد داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or