Movie Center

dungeons and dragons
بعد مدت ها یک فیلم دیدم که " حال خوب" بهم داد . صاف ساده صادق مستقیم منو برد به اون قدیما . فیلم نه خودشو جدی میگیره نه پیام میده نه الف سیاه میده نه پری الجی داره و نه هیچ المان رو اعصابی و این خودش بزرگترین موفقیت فیلمه. هالیوود بی پدر و مادر که میتونی فیلم اینطوری بسازی خفه خون مرگ بگیر و از این نقش مصلح اجتماعی بیا بیرون و مث آدم فیلمتو بساز
بنده هم از دیدن این فیلم بسیار لذت بردم
دوستان من کلااهل فیلم نبودم و فیلم خیلی کم دیدم و الان بیشتر بخاطر تقویت زبان شروع کردم فیلم دیدن.
فیلم مشابه این فیلم که چند نفر دنبال گنج یا چیز ارزشمندی هستن و با داستان خوب که آدمو جذب کنه و حالت ادونچر و اساطیری داشته باشه، چی معرفی میکنید؟

بنده هم از دیدن این فیلم بسیار لذت بردم
دوستان من کلااهل فیلم نبودم و فیلم خیلی کم دیدم و الان بیشتر بخاطر تقویت زبان شروع کردم فیلم دیدن.
فیلم مشابه این فیلم که چند نفر دنبال گنج یا چیز ارزشمندی هستن و با داستان خوب که آدمو جذب کنه و حالت ادونچر و اساطیری داشته باشه، چی معرفی میکنید؟
Stardust 2007 اگه ندیدی یه ادونچر فانتزی خفنه

بچه ها من پیش قدم شدم و این زجر رو به جون خریدم و Fast X رو دیدم. توروخدا نبینید. اینکارو با خودتون و وقتتون نکنید!
نهایت فقط به درد این میخوره که یه فن تعصبی مایکروسافت بیاد بنویسه "وسطای فیلمم، تا اینجاش که از شوکیس سونی بهتر بوده" و دلش شاد شه.

دیشب یه قهوه درست کردم برای خودم که داستان فمیلی آقای تورتو رو نگاه کنم... تا 5 صبح خوابم نبرد!

منصفانه بخوام بگم، نسبت به نسخه قبلی بهتر بود، نزدیک بود به نسخه های قدیمی تر مجموعه و دوز تخیلیش به قسمت 9 نمی‌رسید که جای شکر داشت. جیسون موموآ نقشش خیلی خوب بازی می‌کرد و لباس پوشیدن و ادا اطفار هایی که در میورد قشنگ نشون میداد یه کله خر روانی بی اعصاب بدون کنترله. به صورت کلی من از این قسمت خوشم اومد ولی خب واقعا نمی‌فهمم این چه دنیاییه که هیچکس توش نمیمیره! فیلم دو تا سورپرایز هم رو کرد و اندینگ جالبی هم داشت.

تمرکز روی دامنیک بیشتر بود و لحظات اکشن و هیجان انگیز قشنگی هم خلق شده بود. ریس مثل همیشه داشت و موزیک هم خوب انتخاب کرده بودن.

امیدوارم قسمت بعدی دوباره تو فاز تخیلات 9 نرن و دیگه تمومش کنن و به همون اسپین آف ها بپردازن.

6/10

بر خلاف انتظارم قسمت جدید fast قابل قبول بود . همان طور که دوست عزیز قبل بنده اشاره کردن این قسمت از اون فاز تخیلی قبلی در اومده بود و در حد قسمت 8 بود . اکشن بهتر شده بود و تو ذوق نمی زد . فیلم چند تا شخصیت جدید داشت که بهترین اشون جیسون موموآ بود. موموآ قشنگ داره نشون میده بیشتر از یک گولاخ تک بعدی استعداد بازیگری داره . به شکل عجیبی شخصیت اش من رو یاد لکس لوتور فیلم بتمن علیه سوپرمن می انداخت ولی این جا خیلی بهتر تونسته بودن کاراکتر روانی ثروتمند رو در بیارن . بقیه شخصیت های تازه وارد بود و نبودشون فرقی نداشت و البته خیلی خوب تمرکز رو گذاشته بودن رو خود دام . چون شخصا بقیه اعضای تیمش ذره ای جذابیت ندارن . درباره نمردن شخصیت ها هم دیگه حرف تازه ای نمیشه زد :D
در کل با انتظار یک اکشن آبدوغ خیاری که 2 ساعت قراره سرگرم اتون کنه به دیدنش بشینید شک دارم از دیدنش ناراضی باشید
کاراکتر جان سینا این قسمت فاز پیس میکری برداشته بود و چقدر همچین نقشی رو خوب بازی میکنه . به نظرم ساخت اسپین آف با محوریت کاراکترش از خود سری جذاب تر در میاد
قسمت بعدی قراره دیگه خیلی پر بازیگر باشه . فقط کم مونده بیگ مسعود رو بیارن :)) کوچه به کوچه خونه به خونه با دام مسابقه بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or