Movie Center

مهرجویی با «لامینور» تعریف تازه‌ای از «فیلم بد» ارائه می‌دهد!

می‌خواستم دلیل بد ساختن چنین فیلم‌هایی از سوی مهرجویی و کیمیایی را بر گردن «کهولت سن» بیندازم ولی وقتی می‌بینم که اسکورسیزی و اسپیلبرگ در اوج پیری‌شان همچنان فیلم‌هایی با طعم اسکار می‌سازند، نمی‌توانم این مسئله را بهانه کارهای ضعیف‌شان قلمداد کنم.

مهرجویی با «لامینور» تعریف تازه‌ای از «فیلم بد» ارائه می‌دهد!

می‌خواستم دلیل بد ساختن چنین فیلم‌هایی از سوی مهرجویی و کیمیایی را بر گردن «کهولت سن» بیندازم ولی وقتی می‌بینم که اسکورسیزی و اسپیلبرگ در اوج پیری‌شان همچنان فیلم‌هایی با طعم اسکار می‌سازند، نمی‌توانم این مسئله را بهانه کارهای ضعیف‌شان قلمداد کنم.
سلام استاد میخواستم فیلم ببینم ایا ارزش دارد تشکر سپاس

نژادپرستی یا ریسیسم یا تبعیض به زبان ساده:

تنزل و کاهش شخصیت یک فرد یا گروه (به هر طریقی)
القای زیان باری یا بی فایدگی به یک فرد یا گروه (به هر طریقی)
بیرون نگه داشتن و مستثنی کردن یک فرد یا گروه (به هر طریقی)
اسیب رساندن به یک فرد بر اساس ویژگی هایی که درش نقش نداشته (به هر طریقی، مثلا کشور یا ناحیه ای که درش به دنیا امده یا رنگ پوست یا عقایدی که از کودکی بر اساسشون رشد پیدا کرده)
به طور کل مفهوم اسیب رساندن بر اساس ویژگی های بیرونی(به هرطریقی)
به طور کل مفهوم *گرفتن حق ازادی بیان (به هر طریقی)
و و و....

فرقی هم نداره یک سیاه امریکایی باشه، یک قهوه ای یا سفید خاورمیانه ای و بر اساس عقاید باشه، یک سیاه اروپایی باشه، اسیایی باشه، روس باشه، در هر صورت وقتی بر اساس ویژگی هایی که دست خود فرد نبوده اند (مثل تولد در خاورمیانه) مورد تمسخر، تنزل، اسیب، دسته بندی، تحقیر، دشنام، توهین، قرار بگیره، نژاد پرستی به حساب میاد،

حالا بر اساس 2+2=4، ببینید تو صفحات اخیر کی نژاد پرسته، و کی فقط انتقاد میکنه(که البته منتقد هم "ممکنه" نژاد پرست باشه، بدون تردید)
ببینید کی دقیقا مشابه ستم های اپارتاید، به ستم دیده های تحت حاکمیت و ستم اپارتاید در افریقای جنوبی میگه "تو که افریقای جنوبی به دنیا امدی و تحت فرهنگ فرهیخته اپارتاید رشد پیدا کردی حرف نزن"
ببینید کی وارد کلاس درس میشه و همه رو تحقیر میکنه که "تقصیر شما نیست میانگین نمرات پایینه، از وقتی دانش اموزان یا جویان فرهیخته رفتند، وضعیت همینه" (*تنزل شخصیت، تحقیر، القای بی فایدگی، دسته بندی بر اساس برتری....)

خیلی راحت، ببینید کی داره فرافکنی میکنه و خودش رو به بقیه نسبت میده (شاید ناهشیار و شکل گرفته بر اساس محیط و خیلی چیزای دیگه باشه و به نظرم همیشه عمدی نیست)

یک نزادپرست تو بهترین حالت نااگاه هست، معمولا بخش عمده نژادپرست ها بر اساس محیط دچار این پدیده میشند و اصلا خبر ندارند که چه تفکر سمی و خراب وخطرناکی رو حمل میکنند، اینا معمولا با کسب اگاهی 180 درجه تغییر میکنند(*کسب و انتقال اگاهی، نه تحقیر و مورد نژادپرستی معکوس قرار گرفتن،)، عده کمی هم هستند که اگاهانه نژادپرست هستند، من حقیقتا به نظرم اینا یا درک پایینی دارند یا یک حقارت پنهان در وجودشون منجر به شکل گیری این حس "خودبرتربینی" میشه، در واقع نیاز به کمک دارند هرچند اخلاقشون گنده و معمولا کسی سمتشون نمیره،

---

گیم اف ترونز رو فکر کنم بعد از سیزن 2 همون حدود 10 سال پیش دراپ کردم، اما قصد دارم وقت ازاد پیدا کردم حتما از اول ببینم و به خاندان اژدها برسم، ارباب حلقه ها هم صبر میکنم کامل بیاد که یهو ببینم، اینطوری بیشتر بهم مزه میده. نوپ رو دیدم و به نظرم نیمه دوم اصلا خوب نبود.

Nope رو منم دیدم بنظرم اوایلش خسته کننده بود. اخراش رفت تو فاز دلهره و ترس همون get out و نیمه ی دوم به عبارتی برام جذاب تر بودش.ولی اخرش گفتم که چی و اون حس یه فیلم تمام و کمال رو نمیداد.از us به شدت بدم میومد و برام خسته کننده بود.در مورد تعدد رنگین پوستا هم بنظرم چون سیاه پوسته خالق فیلم، دوست داره حمایت کنه از اقلیتش چیز بدی نیست.

بعضی نصف پستهاشون تو این انجمن توهین نژادی به ایرانیهاست بعد واسه بقیه تریپ مبارزه با نژاد پرستی برمیدارن :-??
کلا جو مردم ایران با احترام به همه عزیزان ، موج سوارانه هستش
( الان بهم حمله میشه حلالم کنین 😅 )

• Like
Reactions: Jack cooper
دوستان سلام
آخر هفته نشستم و بعد 10 سال فیلم دیدم
اونم سه گانه Olympus Has Fallen و London Has Fallen و Angel Has Fallen
خوشم اومد ازشون
من طرفدار اینجور فیلمهام
فیلم دیگه ای تو این زمینه هست بهم پیشنهاد بدین؟
ممنونم

The Interpreter
The Sentinel
Deja Vu
16 Blocks
Rendition
White House Down (سناریو کپی شده فیلم Olympus)
Jack Ryan
Jack Reacher

یه صفحه از این تاپیک نشد بدون اعلام این بحث‌های تکراری از افراد دغدغه‌مند برای سلامتی هالیوود بگذره! یعنی اول و آخر هر چیزی تو این تاپیک و البته همسایه‌هاش میرسه به همین.
البته تقصیر کسی نیست، از وقتی بحث‌های فنی و کاربرهای درست از اینجا رفتن وضعیت کل سایت همین شده. هر پنج کامنت یه درمیون شده بحث‌های نژادی و جنسیتی اونم توسط ساکنان کشور بسیار فرهیخته و فرهنگی جمهوری اسلامی!
طبیعیه
این قصه ها بیشترین ضربه رو به ما که تنها سرگرمی امون گیم و فیلم/سریال زده

آخرین ویرایش:
دوستان سلام
خوشم اومد ازشون
من طرفدار اینجور فیلمهام
ممنونم
سریال ترمینال لیست رو ببین

دوستان سلام
خوشم اومد ازشون
من طرفدار اینجور فیلمهام
ممنونم
دوتا از داداشام عاشق اینجور فیلمان...براشون the terminal list رو گذاشتم خیلی حال کردن...

گزیده‌ای از ونیز 2022:

فیلم نهنگ آرنوفسکی مورد تمجید اهالی رسانه قرار گرفت؛ فیلم وی به مدت 6 دقیقه در سالن تشویق شد. «براندن فریزر» را یکی از نامزدهای نهایی اسکار بدانید!

پریکوئل X با نام Pearl شب ترسناکی را در ونیز ایجاد کرد؛ فیلم بیشتر از عنوان اصلی مورد استقبال قرار گرفت.

جدا از حواشی، فیلم جنجالی Don't Worry Darling زیاد به دل منتقدان ننشسته است!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or