Movie Center

یه مشکلی تو پخش فیلم با کیفیت UHD دارم، مثلا الان با انکود CMRG سریال lord of the ring گرفتم موقع پخش رنگش مایل به بنفش هست و دقت هم کنی یه هو بنفش به سبز تغییر میکنه بعد نسخه psa این مشکل رو نداره، به نظرتون مشکل از کجاست؟؟ (با potplayer و km تست کردم)
صفحه نمایشم QHD هست سیستم هم 4k ساپورت میکنه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TheGodfather
یه مشکلی تو پخش فیلم با کیفیت UHD دارم، مثلا الان با انکود CMRG سریال lord of the ring گرفتم موقع پخش رنگش مایل به بنفش هست و دقت هم کنی یه هو بنفش به سبز تغییر میکنه بعد نسخه psa این مشکل رو نداره، به نظرتون مشکل از کجاست؟؟ (با potplayer و km تست کردم)
اگه مانیتورت HDR ساپورت میکنه پس مشکل از کدک هست.
با برنامه دیگه ای تست کردی ، مثل VLC ؟

احیانا نسخه DolbyVision (تگ DV داره) رو به جای HDR نگرفتی؟!

اگه مانیتورت HDR ساپورت میکنه پس مشکل از کدک هست.
با برنامه دیگه ای تست کردی ، مثل VLC ؟
مانتیور مطمئن نیستم hdr ساپورت میکنه و مشخصاتش چیزی ننوشته
با vlc تست نکردم.
احیانا نسخه DolbyVision (تگ DV داره) رو به جای HDR نگرفتی؟!
نسخه DDP5.1 Atmos دانلود کرده بودم.
حالا دارم یک ورژن دیگش رو دانلود میکنم ببینم چی میشه

فیلم nope چطوریاست ؟ هر کی دیده گفته چرت و بی سر و ته هست !

نبینی بهتره. همون بهترین کارش get out بود . us هم خوب بود. ولی nope واقعا مسخره بود. (ادامه اش رو هم میخوان بسازن خدا رحم کنه:D)

تقصیر کسایی هست که ایشون رو در حد خدا بردن بالا!حتی تو جمع سینماگران خود ایرانم یجوری ایشون قدیس شد که کسی اگه اعتراض میکرد میگفتن تو از سینما هیچی حالیت نیست!
والا بابا ... یکی هم نیست بگه اوکی اقا شما فیلم ساختی خوب بود ، همه هم سیاه پوست و اقلیت ، دیگه گند کارو در نیار بابا...!!!!

• Like
Reactions: Jack cooper
ببین منم این مشکل رو داشتم بعضی وقتا
دالبی ویژن گرفتی این تلوزیون های ما نشون نمیده.
اینی که شما گرفتی 12 بیت هستش .همیشه موقع دانلود حواست باشه . فقط توی نمایشگر های دالبی ویژن نشون میده.

نبینی بهتره. همون بهترین کارش get out بود . us هم خوب بود. ولی nope واقعا مسخره بود. (ادامه اش رو هم میخوان بسازن خدا رحم کنه:D)
گفتی get out وسوسه شدم دوباره ببینمش
یعنی کل فیلم یک طرف اون اخر فیلم که دوست دخترت ......... یک طرف 😉
خلاصه ارزش دیدنو داره

• Like
Reactions: reza11
یه صفحه از این تاپیک نشد بدون اعلام این بحث‌های تکراری از افراد دغدغه‌مند برای سلامتی هالیوود بگذره! یعنی اول و آخر هر چیزی تو این تاپیک و البته همسایه‌هاش میرسه به همین.
البته تقصیر کسی نیست، از وقتی بحث‌های فنی و کاربرهای درست از اینجا رفتن وضعیت کل سایت همین شده. هر پنج کامنت یه درمیون شده بحث‌های نژادی و جنسیتی اونم توسط ساکنان کشور بسیار فرهیخته و فرهنگی جمهوری اسلامی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or