Origami 2008
عضو تحریریه
فیلم تازه آلخاندرو ایناریتو با نام «باردو» زیاد به طعم دهان منتقدان در جشنواره ونیز خوش نیامد!
اگه مانیتورت HDR ساپورت میکنه پس مشکل از کدک هست.یه مشکلی تو پخش فیلم با کیفیت UHD دارم، مثلا الان با انکود CMRG سریال lord of the ring گرفتم موقع پخش رنگش مایل به بنفش هست و دقت هم کنی یه هو بنفش به سبز تغییر میکنه بعد نسخه psa این مشکل رو نداره، به نظرتون مشکل از کجاست؟؟ (با potplayer و km تست کردم)
صفحه نمایشم QHD هست سیستم هم 4k ساپورت میکنه
احیانا نسخه DolbyVision (تگ DV داره) رو به جای HDR نگرفتی؟!یه مشکلی تو پخش فیلم با کیفیت UHD دارم، مثلا الان با انکود CMRG سریال lord of the ring گرفتم موقع پخش رنگش مایل به بنفش هست و دقت هم کنی یه هو بنفش به سبز تغییر میکنه بعد نسخه psa این مشکل رو نداره، به نظرتون مشکل از کجاست؟؟ (با potplayer و km تست کردم)
مانتیور مطمئن نیستم hdr ساپورت میکنه و مشخصاتش چیزی ننوشتهاگه مانیتورت HDR ساپورت میکنه پس مشکل از کدک هست.
با برنامه دیگه ای تست کردی ، مثل VLC ؟
نسخه DDP5.1 Atmos دانلود کرده بودم.احیانا نسخه DolbyVision (تگ DV داره) رو به جای HDR نگرفتی؟!
دروغ نگفتهفیلم nope چطوریاست ؟ هر کی دیده گفته چرت و بی سر و ته هست !
بی نمک ترین فیلمی که بشر ساخته!فیلم nope چطوریاست ؟ هر کی دیده گفته چرت و بی سر و ته هست !
فیلم nope چطوریاست ؟ هر کی دیده گفته چرت و بی سر و ته هست !
والا بابا ... یکی هم نیست بگه اوکی اقا شما فیلم ساختی خوب بود ، همه هم سیاه پوست و اقلیت ، دیگه گند کارو در نیار بابا...!!!!تقصیر کسایی هست که ایشون رو در حد خدا بردن بالا!حتی تو جمع سینماگران خود ایرانم یجوری ایشون قدیس شد که کسی اگه اعتراض میکرد میگفتن تو از سینما هیچی حالیت نیست!
ببین منم این مشکل رو داشتم بعضی وقتایه مشکلی تو پخش فیلم با کیفیت UHD دارم، مثلا الان با انکود CMRG سریال lord of the ring گرفتم موقع پخش رنگش مایل به بنفش هست و دقت هم کنی یه هو بنفش به سبز تغییر میکنه بعد نسخه psa این مشکل رو نداره، به نظرتون مشکل از کجاست؟؟ (با potplayer و km تست کردم)
گفتی get out وسوسه شدم دوباره ببینمشنبینی بهتره. همون بهترین کارش get out بود . us هم خوب بود. ولی nope واقعا مسخره بود. (ادامه اش رو هم میخوان بسازن خدا رحم کنه)