Movie Center

بابا یه پری عوض کردن دیگه شما مگه اصلا پری دیدین که بدونید چه شکلیه؟ شاید اصن همه شون کچل و سیاهن :D
از اون طرف تغییراتشون توی حلقه های قدرت واقعا نابخشودنیه اخه لامصبا خوبه تاکین تو کتاب نوشته هر خانواده الف چه رنگین و چه رنگ مویی دارن اخه الف سیاه رو از کدوم سوراختون در آوردین نامردا

بابا یه پری عوض کردن دیگه شما مگه اصلا پری دیدین که بدونید چه شکلیه؟ شاید اصن همه شون کچل و سیاهن :D
از اون طرف تغییراتشون توی حلقه های قدرت واقعا نابخشودنیه اخه لامصبا خوبه تاکین تو کتاب نوشته هر خانواده الف چه رنگین و چه رنگ مویی دارن اخه الف سیاه رو از کدوم سوراختون در آوردین نامردا
دست اینا باشه 5 سال دیگه یه اقتباس از پینوکیو میدن که گی ـه و برای پیدا کردن true love ـش از دست پدر ژپتو فرار میکنه...
علنا دارن گند میزنن به خاطرات ملت :D آخه لامصبا حالا پری سیاه رو یه جوری هضمش میکنیم، چرا پری سیاه "کچل" ؟! اونم با این قیافه خشن!! خدایی من اگه اینو تو بچگیم میدیدم شب ادراری میگرفتم... :|

فیلم بایوشاک توسط فرانسیس لارنس (کارگردان هانگر گیمز، من افسانه هستم) کارگردانی می‌شود و سناریو آن را مایکل گرین (لوگان، بلید رانر 2049 و سریال خدایان آمریکایی) خواهد نوشت. این اقتباس از مین‌استرین نتفلیکس پخش خواهد شد.

تریلر انیمیشن پینوکیو با بازی تام هنکس و پری مهربان سیاهپوست lgbt توسط کمپانی دیزنی معرفی شد تبریک به جامعه ..........
یه کراش دوران کودکی ما هم رحم نکردن:-??
اونوقت میگن چرا رائفی پور اینطوری میگه....... به خدا دیگه گندشو دراوردن
آقا بیا ایشون تایید کردن که فرشته ها همین شکلی یغور و گولاخن.
View attachment Angle.mp4

آخرین ویرایش:
تاپ‌گان موریک چقدر خوب بود. سکانسای مهم و هیجان‌انگیزش رو خیلی خوب دراورده بودن به کمک موسیقی فوق‌العاده‌ای که داشت. برای من از شروع تا پایانش عالی و سرگرم کننده بود. این فروش و استقبال بالایی که داشت واقعا حقش بود. اون نیم ساعت ۴۰ دقیقه آخرش رو چقدر خفن ساخته بودن. به مقداری زیادی بد اَس بود :D مشتاقانه منتظر میشن ایمپاسیبل بعدی میمونیم.

این Decision to leave رو شما چجوری دیدین؟ تو Subscene همه دارن میگن زیرنویس‌های انگلیسی فیلم افتضاحه و کسی که قابل تحمل‌ترین زیرنویس رو داده هم گفته بهتره تا اومدن زیرنویس رسمی منتظر بمونید! زیرنویس‌های فارسی هم که ترجمه انگلیسی هستن و مثلا بهترینش رو گرفتم که حداقل فیلم رو ببینم پنج‌تا جمله‌اش هم منطقی نبود!

به سختی :-"
این زیرنویس انگلیسی هایی که ازش هست مثل اینکه همگی از تکست کره ای گوگل ترنسلیت شدن :| یه سری جمله ها نسبتا بی معنی میشدن (مخصوصا توی دیالوگ های طولانی) ولی در کل قابل تحمل بود.

من خودم وقتی زیرنویس درست حسابی بیاد باز فیلم رو یه بار دیگه میبینم...

سلام به هر دو دوست عزیز :D
من میخواستم این چند روزه این فیلم رو ببینم ولی با توضیحات شما کلا گذاشتمش برای آینده
فقط شرمنده، ممنون میشم هر زمانی که یک زیرنویس درست حسابی دیدید اومده یک اطلاعی توی این تاپیک بدید تا ما هم بی نصیب نمونیم :D

این The Handmaiden یه نسخه اکستندد داره. کسی میدونه اضافاتش چیه؟
تقریبا 20 دقیقه محتوای اضافه داره و اگه درست یادم باشه ترتیب نشون دادن یه سری سکانس ها هم عوض شدن توی نسخه extended.
+
اکثر نسخه های که توی اینترنت برای دانلود هستن هم همین اکستندد هستن حتی خیلی از اونایی که فقط با عنوان bluray و ... منتشر شدن، بدون اسم بردن از extended cut و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or