Movie Center

دوستان لینکی، جایی میشناسید که فیلم معرفی کنه، من روی هم شاید مثلا تا به این لحظه از زندگیم ۱ درصد فیلم دیدم از فیلم هایی قوی که هستند، بخاطر همین نیاز دارم ببینم چ فیلم های باید ببینم. کسی می‌تونه کمکم کنه یا ایده ای داره؟

فیلم های مورد علاقه تا اینجا، پاراسایت و اینتر استالر، مموری آو موردر بوده.
دوست عزیز شما اول باید بدونی که از چه سبکی و ژانری خوشت میاد و دوسش داری
علمی تخیلی - پلیسی - اسلشر - ترسناک - وسترن - کلاسیک - تاریخی - فلسفی یا فانتزی
من که نتونستم با سه تا فیلمی که گفتی سبک شناسیت کنم با لیست IMDB بچه ها هم فکر نکنم بتونی فیلم هایی که دوست داری رو پیدا کنی برعکس بیشتر از فیلم زده میشی
البته کسایی که زیاد فیلم نگا میکنن معمولا همه ژانر هارو دوست دارن مثل خودم که بیشتر فیلم های مورد علاقم از هر سبک و سیاقی میشه گفت هستش ولی خیلی ها اینطوری نیستن و توی سلیقه شون صاحب سبک هستن

• Like
Reactions: si.armin
این جیمزباند کی اکران میشه ؟؟

۸ ماه اکتبر

البته احتمال تاخیر هم همچنان وجود داره! :D

البته باید ۹۰۰ میلیون دلار هم فروش تا تمام هزینه هاشون، ضررهای بخاطر تاخیر و بودجه فیلم برگرده!

===============================================================

احتمال تاخیر در اکران Hotel Transylvania: Transformania هم هست!

Untitled.jpg

خب، همون طور که قبلا بهتون گفته بودم :D، بعد از نظر سنجی ۵۰ فیلم ترسناک قراره بریم سراغ ۵۰ فیلم علمی تخیلی که امروز بالاخره زمان کافی بدست آوردم و لیست و آماده کردم!:D:|:-<

۱) Blade Runner (۱۹۸۲)

۲) Star Wars: The Empire Strikes Back (۱۹۸۰)

۳) The Matrix (۱۹۹۹)

۴) 2001: A Space Odyssey (۱۹۶۸)

۵) The Endless (۲۰۱۷)

۶) Star Wars (۱۹۷۷)

۷) Terminator 2: Judgment Day (۱۹۹۱)

۸) Back to The Future (۱۹۸۵)

۹) E.T. The Extra Terrestrial (۱۹۸۲)

۱۰) Inception (۲۰۱۰)

۱۱) Arrival (۲۰۱۶)

۱۲) The Terminator (۱۹۸۴)

۱۳) Close Encounters Of The Third Kind (۱۹۷۷)

۱۴) Annihilation (۲۰۱۸)

۱۵) The Iron Giant (۱۹۹۹)

۱۶) 10 Cloverfield Lane (۲۰۱۶)

۱۷) Moon (۲۰۰۹)

۱۸) Looper (۲۰۱۲)

۱۹) Coherence (۲۰۱۳)

۲۰) Primer (۲۰۰۴)

۲۱) Predestination (۲۰۱۴)

۲۲) Timecrimes (۲۰۰۷)

۲۳) Source Code (۲۰۱۱)

۲۴) Ex_Machina (۲۰۱۵)

۲۵) RoboCop (۱۹۸۷)

۲۶) Dredd (۲۰۱۲)

۲۷) Monsters, Inc. (۲۰۰۱)

۲۸) Ghostbusters (۱۹۸۴)

۲۹) Interstellar (۲۰۱۴)

۳۰) Jurassic Park (۱۹۹۳)

۳۱) Solaris (۱۹۷۲)

۳۲) Ghost In The Shell (۱۹۹۵)

۳۲) Blade Runner 2049 (۲۰۱۷)

۳۳) Wall-E (۲۰۰۸)

۳۴) Minority Report (۲۰۰۲)

۳۵) The Day The Earth Stood Still (۲۰۰۸)

۳۶) Avatar (۲۰۰۹)

۳۷) A.I. Artificial Intelligence (۲۰۰۱)

۳۸) Sunshine (۲۰۰۷)

۳۹) Under The Skin (۲۰۱۳)

۴۰) Akira (۱۹۸۸)

۴۱) 12 Monkeys (۱۹۹۵)

۴۲) Invasion Of The Body Snatchers (۱۹۷۸)

۴۳) Stalker (۱۹۷۹)

۴۴) Eternal Sunshine Of The Spotless Mind (۲۰۰۴)

۴۵) Donnie Darko (۲۰۰۱)

۴۶) Children Of Men (۲۰۰۶)

۴۷) The Abyss (۱۹۸۹)

۴۸) District 9 (۲۰۰۹)

۴۹) Snowpiercer (۲۰۱۳)

۵۰) The Martian (۲۰۱۵)

از این ۵۰ فیلم برا نظرسنجی عناوین علمی تخیلی قراره استفاده بشه. لطفا پست رو نقل قول کنید که اگر تغییری دوست دارید، اعمال بشه.

فقط چند نکته:

- مثل نظرسنجی فیلم های ترسناک، خبری از متا و راتن تومیتوز و از این جور حرفها اینجا نیست :D و اولویت رو دادم به محبوبترین و خاطره انگیزترین فیلمها.

- فیلم های ابرقهرمانی رو وارد لیست نکردم، چون برا اونا برنامه دیگه ای دارم و بجاشون یه سری انیمیشن و انیمه های معروف رو انتخاب کردم.

- برخلاف نظرسنجی فیلم های ترسناک، مدت زمان هر نظرسنجی رو به ۷ روز کم کردم.
the flight of the navigator رو هم اضافه كن ، سال فيلم رو يادم رفته ولي فك كنم 80s باشه

یه فیلم قدیمی بود که یه موجود فضایی ربات مانند سقوط می کنه تو یه محل خرابه مانند مثل قبرستان ماشین ها... بعد خونه یه پسر بچه هم نزدیکای محل سقوط هست... بعد همو پیدا میکنن و پسره می تونه بره داخل اون ربات و میرفت مثلا به بچه هایی که اذیتش می کردن درس عبرت میداد و غیره. فیلم هم فضای تیره و تاریکی داشت فکر کنم... هر چی می گردم پیداش نمی کنم.
کسی اسمشو میدونه؟

• Like
Reactions: TheGodfather
یه فیلم قدیمی بود که یه موجود فضایی ربات مانند سقوط می کنه تو یه محل خرابه مانند مثل قبرستان ماشین ها... بعد خونه یه پسر بچه هم نزدیکای محل سقوط هست... بعد همو پیدا میکنن و پسره می تونه بره داخل اون ربات و میرفت مثلا به بچه هایی که اذیتش می کردن درس عبرت میداد و غیره. فیلم هم فضای تیره و تاریکی داشت فکر کنم... هر چی می گردم پیداش نمی کنم.
کسی اسمشو میدونه؟
این رو میگی star kid 1997

images.jpg

دیروز تصمیم گرفته بودم Fear Street رو ببینم... پارت یکش رو دیدم، فیلم بدی نبود...موسیقی متن و تم تینیجری/نوستالژی جالبی داشت که یادآور stranger things و فیلم summer of 84 بود. پارت دو رو شروع کردم و ده دقیقه بیشتر ازش نگذشته بود که یهو این جمله تو ذهنم اومد: "خب که چی" :D :D :|
هرچی زور زدم دستم دوباره بره سمت play هی باز همین جمله تو ذهنم میومد :D
عجیب بود!

دوستان این فیلم منتشر شده؟ لینک دانلودی ازش هست؟
Le dernier voyage (2020) - IMDb
کیفیت پرده ای ـش موجوده

سونی بدنبال مسیر دیگر برای انتشار Hotel Transylvania: Transformania هست؛ احتمال فروش این انیمیشن به سرویس های استریم وجود دارد.

بعد از شیوع نوع جدید ویروس کرونا یعنی دلتا، سونی تصمیم گرفت که فیلم پیش رو خود Venom: Let There Be Carnage را با ۳ هفته تاخیر روانه سینماها کند، اما همان طور که میدانید، Hotel Transylvania: Transformania نیز یکی از عناوین آینده این کمپانی نیز هست و بنظر میرسد که سونی ۲ راه بیشتر در رابطه با انتشار انیمیشن این جلو خود نمی بیند:

۱. تاخیر دوباره این عنوان که مطمئنا باعث ضرردهی این کمپانی میشود.

۲. فروش این انیمیشن به سرویس های استریم؛ همانند The Mitchells vs. The Machines، Wish Dragon و Vivo که به نتفلیکس فروخته شد.

لازم به ذکر است که عناوین خانوادگی در حال حاضر بر روی سرویس های استریم نیز سودآور هستند. عنوان Hotel Transylvania: Transformania قرار است ۱ ماه اکتبر اکران شود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or